ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ

Le Cordon Bleu

Η AEG, που συμβάλλει καθοριστικά στον καλύτερο τρόπο ζωής επαναπροσδιορίζοντας τις εμπειρίες γεύσης, φροντίδας και ευ ζην, και η Le Cordon Bleu, ένα κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για μαγειρικές τέχνες και διοίκηση φιλοξενίας, επιθυμούν να δείξουν τον δρόμο προς ανώτερες γεύσεις και καλύτερες διατροφικές συνήθειες, τόσο σε επαγγελματίες σεφ όσο και στους λάτρεις του καλού φαγητού. Μαζί προσπαθούμε να διαμορφώσουμε μια καλύτερη γευστική εμπειρία, μέσα από κορυφαίες τεχνικές μαγειρικής και συνταγές, προσπαθώντας παράλληλα να εξηγήσουμε καλύτερα πώς να αξιοποιείται στο έπακρο κάθε τρόφιμο με τα σημερινά δεδομένα αλλά και την επόμενη γενιά συσκευών κουζίνας.

Στο πλαίσιο αυτής της κοινής προσπάθειας, η AEG και η Le Cordon Bleu ενώνουν τις δυνάμεις τους, συνδυάζοντας τη γαστρονομική δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία επαγγελματιών σεφ με πρωτοποριακές τεχνολογίες μαγειρέματος, και σας προσκαλούν να ζήσετε μια ανώτερη μαγειρική εμπειρία και πιο βιώσιμες διατροφικές συνήθειες. Ελάτε μαζί μας σ' αυτό το ταξίδι!

  • Πάνκεϊκ με καπνιστό σολομό
  • Πέστο
  • Σαλάτα με ανανά και σκουμπρί
  • Πίτσα
  • Ψωμάκια Ατμού
  • Pain perdu
  • Γκασπάτσο με γαρίδες γίγας στον ατμό

    Αυτή η κρύα σούπα ισπανικής προέλευσης είναι μια υπέροχη γευστική πρόταση. 

  • Κρεμμυδόσουπα "στη σακούλα"

    Μια νέα εκδοχή της πολυαγαπημένης, κλασικής συνταγής, για μια σούπα με πρωτόγνωρο βάθος και ζεστασιά.

  • Spring Roll στον ατμό

    Αυτά τα υγιεινά ρολά αρέσουν σε όλους και είναι ιδανικά για πάρτι και βραδιές με φίλους.

  • Χτένια με μάραθο

    Ένα εντυπωσιακό, εξαιρετικά γρήγορο πιάτο με έντονα αρώματα και κορυφαία γεύση.

  • Μύδια α λα μαρινιέρ

    Αν αυτό που ψάχνετε είναι ένα γρήγορο πιάτο με κορυφαία εμφάνιση και απλές παρασκευές, αυτή η κλασική γαλλική συνταγή θα σας κερδίσει.

  • Σαλάτα του καίσαρα α λα πασίφικ

    της Catalina Velez

  • Ψητό Φούρνου

    Κάντε τις Κυριακές σας πιο νόστιμες με αυτό το γιορτινό γεύμα για όλη την οικογένεια.

  • Vegan μπέργκερ

    Ακόμα και οι πλέον ορκισμένοι κρεατοφάγοι δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν σε αυτόν τον πεντανόστιμο γευστικό συνδυασμό.

  • Σούπερ γευστική σαλάτα του

    Mark Schatzker

  • Σαλάτα του καίσαρα με περισσεύματα

    των Culinary Misfits

  • Σαλάτα του καίσαρα... ξηρής ωρίμανσης

    του Ludwig Maurer

  • Μπουγιαμπέσα

    Μια κλασική γαλλική ψαροσυνταγή. Ο μάραθος χαρίζει στο πιάτο αρώματα γλυκάνισου, ενώ το σαφράν δίνει χρυσαφένιο χρώμα. 

  • Μους από λάιμ με κουλί από φραμπουάζ

    Το όξινο κουλί συμπληρώνει ιδανικά τη γλυκιά μους από λάιμ, δημιουργώντας ένα ιδανικά ισορροπημένο επιδόρπιο με υπέροχη εμφάνιση. 

  • Ρούλαντ Σοκολάτας

    Μια πλούσια, ενήλικη βερσιόν της πουτίγκας, για τα πιο εκλεπτυσμένα σπιτικά γεύματα.

  • Αχλάδια σε κόκκινο κρασί

    Μην παραλείψετε τα μπαχαρικά, εκτός κι αν δεν είναι στις γεύσεις σας. Προσθέτουν απίστευτη ζεστασιά και βάθος στο πιάτο.