Μια νέα εποχή της τεχνολογίας και του σχεδιασμού πλυντηρίων και στεγνωτηρίων
Μια νέα εποχή της τεχνολογίας και του σχεδιασμού πλυντηρίων και στεγνωτηρίων

Μια νέα εποχή της τεχνολογίας και του σχεδιασμού

Μια νέα επαναστατική προσέγγιση στη φροντίδα των αγαπημένων σας ρούχων είναι εδώ. Ο καινοτόμος συνδυασμός της AEG της έρευνας καταναλωτών και της επιστήμης μεταμορφώνει την πλύση και το στέγνωμα σε μια εμπειρία που ξεπερνά τον καθαρισμό. Επιτέλους, μπορείτε να έχετε την αυτοπεποίθηση να φροντίσετε ακόμα και τα πιο ευαίσθητά σας ρούχα, με τεχνολογία που πραγματικά προστατεύει τις ίνες, τα χρώματα και τις υφές.

Μια γυναίκα φοράει μια απαλά πλυμένη μεταξωτή μπλούζα

Διαισθητική καινοτομία, μοντέρνος σχεδιασμός

Μια πρωτοφανής εμπειρία σας περιμένει, καθώς η κορυφαία ποιότητα και τεχνική πρόοδος συνδυάζονται με τον μοντέρνο γερμανικό σχεδιασμό ώστε να σας προσφέρει μοναδική καινοτομία. Η νέα μας σειρά πλυντηρίων και στεγνωτηρίων δεν είναι απλώς μια επανεφεύρεση των προϊόντων μας. Είναι επανεφεύρεση του ίδιου του πλυντηρίου. Γιατί στην AEG είμαστε πάντα μια ιδέα πιο μπροστά.

Κοντινό πλάνο του μοντέρνου περιστροφικού διακόπτη ελέγχου
 • Μια κινούμενη εικόνα που δείχνει τα ασορτί σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου πλυντηρίου ρούχων και του στεγνωτηρίου
  1
  Τέλεια ζεύγη

  Απολαύστε μοντέρνο συμμετρικό σχεδιασμό και τεχνολογίες φροντίδας που συμπληρώνουν η μία την άλλη όταν συνδυάζετε το πλυντήριό σας με το αντίστοιχο στεγνωτήριο.

 • Μια κινούμενη εικόνα που δείχνει το κομψό εφέ τουρμπίνας στο παράθυρο της πόρτας
  2
  Κορυφαίο στυλ

  Οι λείες γραμμές συναντούν κορυφαία χαρακτηριστικά εργονομικού σχεδιασμού σε μεταλλικές επιφάνειες υψηλής αντοχής- επειδή η τεχνολογία πλυντηρίων μπορεί να είναι και όμορφη.

 • Μια κινούμενη εικόνα δείχνει τη συμμετρία του ψηφιακού χειριστηρίου
  3
  Έξυπνα χειριστήρια

  Αποκτήστε πλήρη έλεγχο με ένα όμορφο περιβάλλον χρήστη που είναι εύκολο στην περιήγηση και εξαιρετικά διαδραστικό.

Μοναδική τεχνολογία σε κάθε σειρά

Κάθε σειρά πλυντηρίου ρούχων και στεγνωτηρίου επωφελείται από τη δική της μοναδική τεχνολογία. Όπως ανεβαίνετε σειρά, κάθε συσκευή προσφέρει ένα βήμα παραπάνω στο επίπεδο φροντίδας υφασμάτων που παρέχει. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, συνιστάται ο συνδυασμός του πλυντηρίου ρούχων σας με το αντίστοιχο στεγνωτήριο. Μια κορυφαία συνεργασία που εγγυάται να μεταμορφώσει τη φροντίδα των ρούχων σας στο σπίτι.

Η σειρά πλυντηρίων ρούχων μας

Ανακαλύψτε όλα τα πλυντήρια ρούχων

Ένα μαύρο φόρεμα πριν και μετά από 30 πλύσεις χωρίς κάποιο ορατό ξεθώριασμα χρώματος

Είναι ο προστάτης του μικρού μαύρου φορέματος

Μια πρωτοποριακή λύση στη φροντίδα υφασμάτων είναι τώρα δική σας με τα πλυντήρια ρούχων της νέας Σειράς 9000 της AEG. Το πρώτο στον κόσμο με Τεχνολογία SoftWater, το έξυπνό του φίλτρο καθαρισμού νερού με εναλλαγή ιόντων ανταλλάζει τα σκληρά μεταλλικά στοιχεία με ιόντα νατρίου για τη δημιουργία μαλακού και καθαρού νερού. Τα απορρυπαντικά λειτουργούν πιο αποδοτικά από τη στιγμή που εισέρχονται στον κάδο. Επιτέλους μπορείτε να επιτύχετε απόδοση καθαρισμού 60-βαθμών μόλις στους 30 βαθμούς, χωρίς ξεθώριασμα.

Ένα κοντινό πλάνο του περιστροφικού διακόπτη των πλυντηρίων ρούχων της Σειράς 9000
 • Η Σειρά 6000 με τεχνολογία ProSense®
  Σειρά 6000 με τεχνολογία ProSense®

  Έξυπνοι αισθητήρες ανιχνεύουν αυτόματα το μέγεθος του φορτίου, βελτιστοποιώντας τον χρόνο, το νερό και την ενέργεια που απαιτείται ώστε να εκτελεστεί ένας κύκλος πλύσης. Είτε πρόκειται για ολόκληρο φορτίο είτε για ένα μόνο πουκάμισο, τα ρούχα ποτέ δεν πλένονται υπερβολικά.

  Δείτε τα Πλυντήρια Ρούχων της Σειράς 6000

 • Η Σειρά 7000 με τεχνολογία ProSteam®
  Σειρά 7000 με τεχνολογία ProSteam®

  Ξοδέψτε λιγότερο χρόνο σιδερώνοντας και απολαύστε 30% λιγότερα τσαλακώματα με το νέο ισχυρό PlusSteam, το οποίο ολοκληρώνει τον κύκλο πλύσης με ατμό ώστε να εξομαλύνει, να αναζωογονήσει, και να φροντίσει τα ρούχα.

  Δείτε τα Πλυντήρια Ρούχων της Σειράς 7000

 • Η Σειρά 8000 με τεχνολογία ÖKOMix
  Σειρά 8000 με τεχνολογία ÖKOMix

  Η πρώτη τεχνολογία πλυντηρίου ρούχων που υπήρξε ποτέ, η οποία κατανέμει απολύτως ομοιόμορφα τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά, ώστε να διεισδύσουν, να καθαρίσουν και να φροντίσουν κάθε ευαίσθητη ίνα των ρούχων.

  Δείτε τα Πλυντήρια Ρούχων της Σειράς 8000

Η σειρά στεγνωτηρίων μας

Ανακαλύψτε όλα τα στεγνωτήρια

Μια σύγκριση δύο μάλλινων πουλόβερ που δείχνει τη συρρίκνωση σε σχέση με τη μηδενική συρρίκνωση με το Σύστημα AbsoluteCare® της AEG

Είναι ο προστάτης των μάλλινων

Τολμήσατε ποτέ να στεγνώσετε στο στεγνωτήριο μάλλινα, μεταξωτά ή ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων; Τώρα μπορείτε να στεγνώσετε ό,τι πλένετε με εξειδικευμένα προγράμματα στεγνώματος που προσφέρουν εξειδικευμένη φροντίδα ακόμα και στα πιο ευαίσθητα υφάσματα. Με τα στεγνωτήρια της Σειράς 8000 με το Σύστημα AbsoluteCare®, το ειδικό μας πρόγραμμα για μάλλινα αντιγράφει την απαλή διαδικασία του στεγνώματος σε επίπεδη επιφάνεια – έτσι το αγαπημένο σας πουλόβερ που προορίζεται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι μπορεί να στεγνωθεί στο στεγνωτήριο, και είναι εγγυημένο πως δεν θα συρρικνωθεί.

Τα Στεγνωτήρια της Σειράς 8000
 • Η Σειρά 6000 με τεχνολογία ProSense®
  Σειρά 6000 με τεχνολογία ProSense®

  Οι αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας προσαρμόζουν αυτόματα τον χρόνο στεγνώματος και την κατανάλωση ενέργειας σε κάθε μέγεθος φορτίου για να διατηρήσουν την υφή των ρούχων και να αποφύγουν το υπερβολικό στέγνωμα.

  Δείτε τα Στεγνωτήρια της Σειράς 6000

 • Η Σειρά 7000 με Τεχνολογία SensiDry®
  Σειρά 7000 με Τεχνολογία SensiDry®

  Η υγρασία απορροφάται από τα υφάσματα στη μισή θερμοκρασία σε σχέση με τα συμβατικά στεγνωτήρια, έτσι τα ρούχα δεν υποβάλλονται ποτέ σε περιττή θερμότητα — και διατηρούν την εμφάνιση και την αίσθηση του καινούριου, κάθε μέρα.

  Δείτε τα Στεγνωτήρια της Σειράς 7000

 • Η Σειρά 8000 με Σύστημα AbsoluteCare®
  Σειρά 8000 με Σύστημα AbsoluteCare®

  Τολμήστε να στεγνώσετε ευαίσθητα μάλλινα, μεταξωτά και ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων με μοναδικά προγράμματα που προσαρμόζουν την κίνηση του κάδου και τις θερμοκρασίες στεγνώματος με ακρίβεια στον κάθε τύπο υφάσματος.

  Δείτε τα Στεγνωτήρια της Σειράς 8000

Μια μεταξωτή μπλούζα με ένα χρυσό κολιέ

Αμφισβητώντας τις ξεπερασμένες συνήθειες πλυσίματος

Το να κάνουμε τα ρούχα να δείχνουν σαν καινούρια μετά από πολλές πλύσεις απαιτεί μια εκ νέου εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των πλυντηρίων ρούχων και των στεγνωτηρίων. Επιτέλους, με την AEG μπορείτε να έχετε τη σιγουριά να πλύνετε και να στεγνώσετε ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματά σας — μεταξωτές μπλούζες, μάλλινα πουλόβερ, αδιάβροχα ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων — χωρίς τον φόβο ότι θα τα καταστρέψετε.