ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΣΤΙΕΣ AEG

Ανεβάστε τη μαγειρική σας σε νέο επίπεδο επιλέγοντας ένα προϊόν από τη γκάμα ευέλικτων εστιών που διαθέτουμε. Για άψογο αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για γεύμα για 2 άτομα είτε για πάρτι πολλών ατόμων. Πάρτε τον έλεγχο της γεύσης και μαγειρέψτε με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ανεβάστε τη μαγειρική σας σε νέο επίπεδο επιλέγοντας ένα προϊόν από τη γκάμα ευέλικτων εστιών που διαθέτουμε. Για άψογο αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για γεύμα για 2 άτομα είτε για πάρτι πολλών ατόμων. Πάρτε τον έλεγχο της γεύσης και μαγειρέψτε με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Woman standing next to hob in kitchen
Οι πιο ενεργειακά αποδοτικές εστίες μας

Οι εστίες ECOLINE είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα μας. Η επαγωγική εστία της σειράς Sense χρησιμοποιεί μόνο την ενέργεια που χρειάζεται όταν μαγειρεύετε. Όλες οι εστίες με απορροφητήρα διαθέτουν ενεργειακή κλάση A+ και οι εστίες αερίου με κατακόρυφους καυστήρες εξοικονομούν έως και 20% ενέργεια.*

Ανακαλύψτε τις επαγωγικές εστίες EcoLine

Εξελίξτε τις μαγειρικές ικανότητές σας. Και εξοικονομήστε ενέργεια.

Ανακαλύψτε νέα πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε στην κουζίνα σας εξοικονομώντας παράλληλα έως και 18% ενέργεια* με τις επαγωγικές εστίες της AEG. Η σειρά Sense χρησιμοποιεί τεχνολογία αισθητήρα για να διασφαλίζει ότι η θερμοκρασία μαγειρέματος είναι ακριβής και αποδοτική για σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κατσαρόλα στην εστία AEG με βραστό νερό
Εξοικονομήστε έως και 18% ενέργεια

Βράστε νερό στον μισό χρόνο και εξοικονομήστε έως και 18% ενέργεια με τη δύναμη της επαγωγικής τεχνολογίας από την Electrolux.*

Μαγείρεμα σολομού σε εστία AEG
Μαγείρεμα ακριβείας
Σιγοβράστε σάλτσες ή ετοιμάστε τέλειες μπριζόλες στο τηγάνι. Μπορείτε ακόμα και να μαγειρέψετε με τεχνική sous vide στην εστία. Το SensePro® χρησιμοποιεί μόνο την ενέργεια που απαιτείται για ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και καλύτερα μαγειρικά αποτελέσματα.
Βράσιμο ζυμαρικών σε κατσαρόλα στην εστία AEG
Το νερό δεν θα κοχλάσει ξανά σε υπερβολικό βαθμό. Με το SenseBoil
Το SenseBoil προλαμβάνει την έντονη βράση και εσείς εξοικονομείτε ενέργεια που ισοδυναμεί με μια πλήρη φόρτιση κινητού τηλεφώνου.**

*Αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν σε όλα τα μοντέλα επαγωγικής εστίας AEG από τις σειρές 3000-9000 (εξαιρείται το TotalFlex). Εσωτερική μέτρηση σε σύγκριση με ηλεκτρικές κεραμικές εστίες (HK834060XB) για βράσιμο έως 1,5 λίτρο νερού στις ζώνες μαγειρέματος 180 mm.
**Σύμφωνα με τις εσωτερικές δοκιμές, το βράσιμο νερού σε πλήρη ισχύ για 20 δευτερόλεπτα περισσότερο από αυτό που χρειάζεται χωρίς το Boil Detection ισοδυναμεί με φόρτιση μπαταρίας κινητού τηλεφώνου 4.500 mAh.

AEG Εστία 9000 SensePro
Μαγειρέψτε κάθε συστατικό στην εντέλεια με την επαγωγική εστία 9000 SensePro®. Ο ασύρματος αισθητήρας φαγητών μετρά την κεντρική θερμοκρασία των στερεών και των υγρών υλικών, ώστε να μπορείτε να βράζετε, να τηγανίζετε, ακόμη και να κάνετε sous-vide. Είναι ο προσωπικός σας sous chef.
Ανακαλύψτε την εστία SensePro Hob
Τέλειο ψήσιμο μέχρι τον πυρήνα

Γιατί να πρέπει να μαντεύετε για το ψήσιμο, όταν μπορείτε να είστε ακριβείς και σίγουροι για την θερμοκρασία με την εστία SensePro;

Ο ασύρματος αισθητήρας τροφίμων μετρά την εσωτερική θερμοκρασία και ενημερώνει τις θερμικές ρυθμίσεις της εστίας.
Έτσι, μπορείτε να επιτύχετε τέλειο ψήσιμο μέχρι τον πυρήνα. Γιατί λοιπόν να συμβιβάζεστε με συσκευές που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ζωή σας;

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εστίες μας

Ψάχνετε για μια ασφαλή και αποκριτική επαγωγική εστία ή μια κλασική εστία αερίου; Η σειρά μας από εστίες προσφέρει άριστες επιλογές για μικρές και μεγάλες κουζίνες και κάθε επίπεδο μαγειρικής φιλοδοξίας: από καθημερινά γεύματα μέχρι πάρτι με πολλούς καλεσμένους. Ανεβάστε τη μαγειρική σας σε νέο επίπεδο!