ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΣΤΙΕΣ AEG

Ανεβάστε τη μαγειρική σας σε νέο επίπεδο επιλέγοντας ένα προϊόν από τη γκάμα ευέλικτων εστιών που διαθέτουμε. Για άψογο αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για γεύμα για 2 άτομα είτε για πάρτι πολλών ατόμων. Πάρτε τον έλεγχο της γεύσης και μαγειρέψτε με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Με τις επαγωγικές εστίες AEG έχετε απόλυτο έλεγχο, ταχύτητα και ακρίβεια στη διαδικασία μαγειρικής. Τώρα, με κάθε αγορά, παίρνετε δώρο ένα σετ ανοξείδωτων σκευών μαγειρικής AEG.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΕΠΑΓΩΓΗ

Η αντικατάσταση κεραμικής εστίας από επαγωγική εστία AEG γίνεται εύκολα, χωρίς αλλαγή στον πάγκο της κουζίνας. Ο αέρας κυκλοφορεί κάτω από την εστία και δεν απαιτούνται κενά αερισμού μπροστά και πίσω. Οι επαγωγικές εστίες διατίθενται από τη σειρά 9000 ως 3000.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ 9000 SENSEPRO®

4,7

4,7(61)

IAE84881FB

Τέλος στις εικασίες: μπορείτε να έχετε απόλυτη ακρίβεια βαθμού με την εστία 9000 SensePro. Ο ασύρματος αισθητήρας τροφίμων υπολογίζει τη θερμοκρασία στον πυρήνα και μεταδίδει προσαρμογές για τη θερμότητα στην εστία. Για μαγειρικά αποτελέσματα ακριβείας.

Τέλειο ψήσιμο μέχρι τον πυρήνα

Γιατί να πρέπει να μαντεύετε για το ψήσιμο, όταν μπορείτε να είστε ακριβείς και σίγουροι για την θερμοκρασία με την εστία SensePro;

Ο ασύρματος αισθητήρας τροφίμων μετρά την εσωτερική θερμοκρασία και ενημερώνει τις θερμικές ρυθμίσεις της εστίας.
Έτσι, μπορείτε να επιτύχετε τέλειο ψήσιμο μέχρι τον πυρήνα. Γιατί λοιπόν να συμβιβάζεστε με συσκευές που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ζωή σας;

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εστίες μας

Ψάχνετε για μια ασφαλή και αποκριτική επαγωγική εστία ή μια κλασική εστία αερίου; Η σειρά μας από εστίες προσφέρει άριστες επιλογές για μικρές και μεγάλες κουζίνες και κάθε επίπεδο μαγειρικής φιλοδοξίας: από καθημερινά γεύματα μέχρι πάρτι με πολλούς καλεσμένους. Ανεβάστε τη μαγειρική σας σε νέο επίπεδο!