Ανακαλύψτε

Επαγωγικές εστίες

Ένα κουτάλι με βούτυρο ακουμπισμένο με ασφάλεια στην κρύα εστία δίπλα σε ένα σκεύος με σάλτσα ντομάτας που βράζει

Πιο κρύα επιφάνεια, πιο ασφαλή κουζίνα

Η έξυπνη τεχνολογία επαγωγής θερμαίνει τα σκεύη και το φαγητό μέσα σε αυτά, και τίποτα άλλο. Η επιφάνεια γύρω από τα σκεύη παραμένει κρύα. Οπότε τίποτα δεν καίγεται πάνω στις εστίες και η γυαλιστερή, επίπεδη επιφάνεια δεν αφήνει τη βρομιά να κρυφτεί πουθενά. Επιπλέον, αρχίζει να θερμαίνεται μόνο όταν υπάρχει μαγειρικό σκεύος στην επιφάνεια. Οπότε, χωρίς μαγειρικό σκεύος δεν υπάρχει θερμότητα και δεν υπάρχουν ατυχήματα.

Σοκολάτα που λιώνει σε ένα σκεύος πάνω σε επαγωγικές εστίες της AEG

Ακριβής θερμότητα, εκπληκτικά αποτελέσματα

Η επίτευξη επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ακρίβεια είναι απλή. Οι επαγωγικές εστίες της AEG διαθέτουν έναν εύχρηστο διακόπτη ολίσθησης που σας επιτρέπει να αλλάζετε τη θερμότητα από έντονη σε χαμηλή σε μια στιγμή. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε τραγανό, ψητό σολομό με την ίδια ευκολία που λιώνετε λεία, βελούδινη σοκολάτα.

Μια συγκριτική εικόνα που δείχνει πώς οι επαγωγικές εστίες της AEG θα θερμανθούν ταχύτερα και θα μαγειρέψουν ποπ κορν γρηγορότερα από άλλες εστίες

Ταχύτερη από οποιαδήποτε άλλη εστία

Οι επαγωγικές εστίες θερμαίνονται γρηγορότερα από άλλες εστίες, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε την ταχύτητα με την οποία μαγειρεύετε και να τελειοποιείτε συνταγές. Οι επαγωγικές μας εστίες διαθέτουν ευαίσθητα χειριστήρια αφής που πηγαίνουν από το κρύο στο καυτό, και αντίστροφα, αμέσως. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα γκουρμέ φαγητά σας βγαίνουν από τη φωτιά τη στιγμή που το επιθυμείτε.

Οι άλλες επαγωγικές εστίες μας

Σκεύη διαφορετικών μεγεθών μαγειρεύουν σε διαφορετικές θερμοκρασίες

Επιλογές για κάθε περίπτωση

Από επίσημα δείπνα έως βραδινά γεύματα μετά τη δουλειά, είστε ελεύθεροι να μαγειρέψετε ό,τι επιθυμείτε. Αυτές οι εστίες είναι ιδανικές για όλα σας τα μαγειρικά σκεύη και προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα με σταθερή, ομοιόμορφη θερμοκρασία. Εξατομικεύστε την περιοχή μαγειρέματος και γεφυρώστε μέχρι και 4 ζώνες μαγειρέματος για να αξιοποιήσετε πλήρως τον διαθέσιμο χώρο. Το FlexiBridge κάνει απλά τα πολύπλοκα γεύματα με μεγάλα σκεύη ή με πολλά φαγητά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

 • Μια κατσαρόλα με νερό που βράζει πάνω σε επαγωγικές εστίες της AEG
  1
  Ταχύτερη θερμότητα

  Ψήστε πιο γρήγορα με το κουμπί PowerBoost. Είναι ιδανικό για γρήγορες μαγειρικές εργασίες, όπως το σοτάρισμα του κρέατος. 

 • Μια γυναίκα που χρησιμοποιεί το χειριστήριο των επαγωγικών εστιών MaxiSense Combi
  2
  Βάλτε το μαγείρεμα σε αναμονή

  Μην αφήνετε μικρές διακοπές να καταστρέψουν το τέλειο γεύμα σας. Πατήστε "Stop and Go" για να βάλετε τη θερμότητα σε παύση. Πατήστε το ξανά για να συνεχίσετε.

 • Εστίες που επικοινωνούν ασύρματα με έναν απορροφητήρα χρησιμοποιώντας το hob2hood της AEG
  3
  Απορροφητήρας hands-free

  Το Hob2Hood ελέγχει αυτόματα τον απορροφητήρα σας με βάση το φαγητό που ετοιμάζεται στην εστία.

Ένα διάγραμμα που εμφανίζει την αλλαγή θερμοκρασίας σε ένα καυτό τηγάνι με κρέας και λαχανικά όταν το μετακινείτε πάνω στο PowerSlide

Απευθείας από τον βρασμό στη διατήρηση θερμότητας

Πετύχετε περισσότερη γεύση από κάθε φαγητό με τον πιο ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας. Το PowerSlide σάς επιτρέπει να βράσετε, να σιγοβράσετε και να διατηρήσετε το φαγητό ζεστό απλώς ολισθαίνοντας το μαγειρικό σκεύος από τη μια ζώνη στην άλλη. Επιλέξτε από μια πληθώρα προκαθορισμένων επιπέδων θερμότητας ή προσδιορίστε τα δικά σας. Τώρα, όπως και οι επαγγελματίες σεφ, μπορείτε να ελέγχετε το μαγείρεμά σας με απόκλιση ενός βαθμού για εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε φαγητό.

Μαγειρέψτε χωρίς περισπασμούς

Αν είστε εστιασμένοι 100%, μπορείτε να δημιουργήσετε τέλεια φαγητά. Οι τεχνολογικά κορυφαίες μας εστίες ελέγχουν τον απορροφητήρα σας ώστε να έχετε μια λιγότερη έννοια στην κουζίνα. Ξεκινά τον απορροφητήρα σας ασύρματα και ρυθμίζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα καθώς εναλλάσσετε τεχνικές. Αυξάνει την ταχύτητα όταν βράζετε και την μειώνει όταν σιγοβράζετε. Επιπλέον μπορείτε να ελέγξετε με ευκολία την απορρόφηση από την οθόνη των εστιών σας.

Μια συλλογή από μοντέρνα μαγειρικά σκεύη διαφόρων μεγεθών

Τα σκεύη μου είναι κατάλληλα για επαγωγή;

Τα περισσότερα σύγχρονα μαγειρικά σκεύη είναι κατάλληλα για μαγείρεμα με επαγωγή. Σκεύη από ατσάλι, χυτοσίδηρο και εμαγιέ είναι όλα συμβατά. Αν δεν είστε σίγουροι αν τα υπάρχοντα σκεύη σας θα λειτουργήσουν με επαγωγή, μπορείτε να τα ελέγξετε με έναν μαγνήτη. Αν κολλήσει στο κάτω μέρος του σκεύους σας, τότε είναι κατάλληλο. Με τη βοήθεια επαγγελματιών σεφ κατασκευάσαμε τα καλύτερα μαγειρικά σκεύη επαγωγής, τη Συλλογή Mastery. Κατάλληλα για κάθε εστία, και ειδικά για επαγωγή.

Λαχανικά και κρέας τσιγαρίζονται μαζί σε μια Πλάκα Γκριλ Teppanyaki της AEG

Ανακαλύψτε αυθεντικές ασιατικές γεύσεις

Απελευθερώστε τις γεύσεις από την Άπω Ανατολή όποτε τις θέλετε με την Πλάκα Γκριλ Teppanyaki. Το ιδανικό συμπλήρωνα στις επαγωγικές μας εστίες, διαθέτει σχεδιασμό πέντε στρώσεων που διανέμει τη θερμότητα γρήγορα και εύκολα σε όλη την επιφάνεια της. Έτσι κάθε υλικό μαγειρεύεται τέλεια.