Ανακαλύψτε

Επαγωγικές εστίες

Ένα κουτάλι με βούτυρο ακουμπισμένο με ασφάλεια στην κρύα εστία δίπλα σε ένα σκεύος με σάλτσα ντομάτας που βράζει

Πιο κρύα επιφάνεια, πιο ασφαλή κουζίνα

Η έξυπνη τεχνολογία επαγωγής θερμαίνει τα σκεύη και το φαγητό μέσα σε αυτά, και τίποτα άλλο. Η επιφάνεια γύρω από τα σκεύη παραμένει κρύα. Οπότε τίποτα δεν καίγεται πάνω στις εστίες και η γυαλιστερή, επίπεδη επιφάνεια δεν αφήνει τη βρομιά να κρυφτεί πουθενά. Επιπλέον, αρχίζει να θερμαίνεται μόνο όταν υπάρχει μαγειρικό σκεύος στην επιφάνεια. Οπότε, χωρίς μαγειρικό σκεύος δεν υπάρχει θερμότητα και δεν υπάρχουν ατυχήματα.

Σοκολάτα που λιώνει σε ένα σκεύος πάνω σε επαγωγικές εστίες της AEG

Ακριβής θερμότητα, εκπληκτικά αποτελέσματα

Η επίτευξη επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ακρίβεια είναι απλή. Οι επαγωγικές εστίες της AEG διαθέτουν έναν εύχρηστο διακόπτη ολίσθησης που σας επιτρέπει να αλλάζετε τη θερμότητα από έντονη σε χαμηλή σε μια στιγμή. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε τραγανό, ψητό σολομό με την ίδια ευκολία που λιώνετε λεία, βελούδινη σοκολάτα.

Μια συγκριτική εικόνα που δείχνει πώς οι επαγωγικές εστίες της AEG θα θερμανθούν ταχύτερα και θα μαγειρέψουν ποπ κορν γρηγορότερα από άλλες εστίες

Ταχύτερη από οποιαδήποτε άλλη εστία

Οι επαγωγικές εστίες θερμαίνονται γρηγορότερα από άλλες εστίες, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε την ταχύτητα με την οποία μαγειρεύετε και να τελειοποιείτε συνταγές. Οι επαγωγικές μας εστίες διαθέτουν ευαίσθητα χειριστήρια αφής που πηγαίνουν από το κρύο στο καυτό, και αντίστροφα, αμέσως. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα γκουρμέ φαγητά σας βγαίνουν από τη φωτιά τη στιγμή που το επιθυμείτε.

Οι άλλες επαγωγικές εστίες μας

Λαχανικά που τσιγαρίζονται σε ένα τηγάνι γκριλ

Άμεση επισκόπηση, ακριβής έλεγχος

Οι επαγωγικές εστίες MaxiSense® Combi σας προσφέρουν την ελευθερία να μαγειρέψετε με οποιοδήποτε μέγεθος μαγειρικού σκεύους. Είτε μαγειρεύετε ένα βραστό σε μια μεγάλη κατσαρόλα είτε σιγοβράζετε λαχανικά σε ένα μικρό σκεύος, το FreeZone προσαρμόζεται. Η μεγάλη οθόνη εμφανίζει όλα όσα συμβαίνουν στις εστίες, συμπεριλαμβανόμενης της θέσης του κάθε σκεύους και του επίπεδου θερμότητας κάτω από αυτό. Έτσι, σας προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο.

 Οι επαγωγικές εστίες MaxiSense Pure της AEG
Ευκολία στο καθάρισμα

Η λεία επιφάνεια των εστιών MaxiSense® Pure κάνει τον σχολαστικό καθαρισμό γρήγορο και εύκολο

Οι μοντέρνες εστίες MaxiSense® Pure

Μια κομψή, μοντέρνα επιφάνεια

Προσθέστε μια νότα κομψής, εκλεπτυσμένης ομορφιάς στην κουζίνα σας. Εντελώς λείες με τον πάγκο σας, οι MaxiSense® Pure παραμένουν αδρανείς μέχρι το άγγιγμα σας να τις ξυπνήσει. Τα μοντέρνα χειριστήρια των εστιών με κόκκινες λυχνίες LED και οι ζώνες μαγειρέματος είναι ορατά όποτε το επιθυμήσετε. Έτσι έχετε μονίμως ένα μοντέρνο και διακριτικό φινίρισμα στον πάγκο σας.

Σκεύη διαφορετικών μεγεθών μαγειρεύουν σε διαφορετικές θερμοκρασίες

Επιλογές για κάθε περίπτωση

Από επίσημα δείπνα έως βραδινά γεύματα μετά τη δουλειά, είστε ελεύθεροι να μαγειρέψετε ό,τι επιθυμείτε. Αυτές οι εστίες είναι ιδανικές για όλα σας τα μαγειρικά σκεύη και προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα με σταθερή, ομοιόμορφη θερμοκρασία. Εξατομικεύστε την περιοχή μαγειρέματος και γεφυρώστε μέχρι και 4 ζώνες μαγειρέματος για να αξιοποιήσετε πλήρως τον διαθέσιμο χώρο. Το FlexiBridge κάνει απλά τα πολύπλοκα γεύματα με μεγάλα σκεύη ή με πολλά φαγητά.

Περισσότερα πλεονεκτήματα της επαγωγής

 • Μια κατσαρόλα με νερό που βράζει πάνω σε επαγωγικές εστίες της AEG
  1
  Ταχύτερη θέρμανση

  Βράστε νερό γρήγορα με το κουμπί PowerBoost. Είναι ιδανικό για τις άλλες γρήγορες μαγειρικές εργασίες όπως το τσιγάρισμα κρέατος.

 • Μια γυναίκα που χρησιμοποιεί το χειριστήριο των επαγωγικών εστιών MaxiSense Combi
  2
  Βάλτε τη μαγειρική σας σε αναμονή

  Μην επιτρέπετε στις διακοπές να καταστρέψουν ένα υπέροχο γεύμα. Πιέστε το «διακοπή και εκκίνηση» για να σταματήσετε τη θερμότητα, πιέστε το ξανά για να συνεχίσετε.

 • Εστίες που επικοινωνούν ασύρματα με έναν απορροφητήρα χρησιμοποιώντας το hob2hood της AEG
  3
  Ένας απορροφητήρας hands-free

  Το Hob2Hood ελέγχει αυτόματα τον απορροφητήρα σας ανάλογα με το τι μαγειρεύεται στις εστίες.

Ένα διάγραμμα που εμφανίζει την αλλαγή θερμοκρασίας σε ένα καυτό τηγάνι με κρέας και λαχανικά όταν το μετακινείτε πάνω στο PowerSlide

Απευθείας από τον βρασμό στη διατήρηση θερμότητας

Πετύχετε περισσότερη γεύση από κάθε φαγητό με τον πιο ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας. Το PowerSlide σάς επιτρέπει να βράσετε, να σιγοβράσετε και να διατηρήσετε το φαγητό ζεστό απλώς ολισθαίνοντας το μαγειρικό σκεύος από τη μια ζώνη στην άλλη. Επιλέξτε από μια πληθώρα προκαθορισμένων επιπέδων θερμότητας ή προσδιορίστε τα δικά σας. Τώρα, όπως και οι επαγγελματίες σεφ, μπορείτε να ελέγχετε το μαγείρεμά σας με απόκλιση ενός βαθμού για εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε φαγητό.

Μαγειρέψτε χωρίς περισπασμούς

Αν είστε εστιασμένοι 100%, μπορείτε να δημιουργήσετε τέλεια φαγητά. Οι τεχνολογικά κορυφαίες μας εστίες ελέγχουν τον απορροφητήρα σας ώστε να έχετε μια λιγότερη έννοια στην κουζίνα. Ξεκινά τον απορροφητήρα σας ασύρματα και ρυθμίζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα καθώς εναλλάσσετε τεχνικές. Αυξάνει την ταχύτητα όταν βράζετε και την μειώνει όταν σιγοβράζετε. Επιπλέον μπορείτε να ελέγξετε με ευκολία την απορρόφηση από την οθόνη των εστιών σας.

Μια συλλογή από μοντέρνα μαγειρικά σκεύη διαφόρων μεγεθών

Τα σκεύη μου είναι κατάλληλα για επαγωγή;

Τα περισσότερα σύγχρονα μαγειρικά σκεύη είναι κατάλληλα για μαγείρεμα με επαγωγή. Σκεύη από ατσάλι, χυτοσίδηρο και εμαγιέ είναι όλα συμβατά. Αν δεν είστε σίγουροι αν τα υπάρχοντα σκεύη σας θα λειτουργήσουν με επαγωγή, μπορείτε να τα ελέγξετε με έναν μαγνήτη. Αν κολλήσει στο κάτω μέρος του σκεύους σας, τότε είναι κατάλληλο. Με τη βοήθεια επαγγελματιών σεφ κατασκευάσαμε τα καλύτερα μαγειρικά σκεύη επαγωγής, τη Συλλογή Mastery. Κατάλληλα για κάθε εστία, και ειδικά για επαγωγή.

Λαχανικά και κρέας τσιγαρίζονται μαζί σε μια Πλάκα Γκριλ Teppanyaki της AEG

Ανακαλύψτε αυθεντικές ασιατικές γεύσεις

Απελευθερώστε τις γεύσεις από την Άπω Ανατολή όποτε τις θέλετε με την Πλάκα Γκριλ Teppanyaki. Το ιδανικό συμπλήρωνα στις επαγωγικές μας εστίες, διαθέτει σχεδιασμό πέντε στρώσεων που διανέμει τη θερμότητα γρήγορα και εύκολα σε όλη την επιφάνεια της. Έτσι κάθε υλικό μαγειρεύεται τέλεια.