ΑΤΜΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ

Έχετε φορέσει το ρούχο μόνο μία φορά; Για το φρεσκάρισμα ενός ρούχου που δεν έχει λερωθεί δεν χρειάζεται ολόκληρος κύκλος πλύσης. Μάλιστα, δεν χρειάζεται καν πλύση. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ατμού και να φρεσκάρετε τα ρούχα σας απομακρύνοντας τις οσμές μέσα σε λίγο χρόνο.

 • εικονίδιο γρήγορης πλύσης
  Εξοικονόμηση χρόνου

  Χαρίστε φρεσκάδα στα ρούχα σας και απομακρύνετε τις οσμές* σε μόλις 25 λεπτά με το πρόγραμμα ατμού.

 • εικονίδιο εξοικονόμησης νερού
  Εξοικονόμηση νερού

  Εξοικονομούνται περισσότερα από 40 λίτρα νερού ανά κύκλο σε σύγκριση με το πρόγραμμα πλύσης για ευαίσθητα.

 • εικονίδιο λιγότερο τσαλάκωμα
  Λιγότερο τσαλάκωμα

  Ο ατμός μειώνει το τσαλάκωμα και αυτό τον κάνει την ιδανική λύση για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα σε πουκάμισα και μπλούζες.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ AEG ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROSTEAM®

Εξοικονομήστε νερό με την τεχνολογία AEG ProSteam®.

ΑΤΜΟΣ ΑΝΤΙ ΠΛΥΣΗΣ - ΣΕ ΜΟΛΙΣ 25 ΛΕΠΤΑ. ΜΕ 96% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ*

Η χρήση ατμού αντί κανονικής πλύσης είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φρεσκάρετε τα ρούχα που δεν χρειάζεται να πλυθούν. Το πλυντήριο ρούχων 7000 ProSteam® μπορεί να χρησιμοποιεί τον κύκλο ατμού για το φρεσκάρισμα των ρούχων, ο οποίος καταναλώνει μόνο 2 λίτρα νερού ανά κύκλο και φροντίζει με πιο ήπιο τρόπο τα ρούχα. Η τεχνολογία ProSteam® είναι διαθέσιμη στις σειρές AEG 9000, 8000 και 7000.

Εξερευνήστε το πλυντήριο ρούχων AEG με τεχνολογία ProSteam®

ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΜΟΥ

Επιλέξτε το πρόγραμμα ατμού για να εξουδετερώσετε τις οσμές** και να μειώσετε το τσαλάκωμα στα ρούχα, ακόμα και στα ευαίσθητα, σε μόλις 25 λεπτά. Και αν θέλετε να δώσετε μια έξτρα δόση φρεσκάδας, απλώς προσθέστε το άρωμα Steam Fragrance. Θα δώσει μια νότα φρεσκοπλυμμένου.

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ AEG ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROSTEAM®

Λιγότερο τσαλάκωμα. Εύκολο σιδέρωμα. Με το ProSteam®

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ PROSTEAM® ΤΗΣ AEG

Το ProSteam® βοηθά στην εξουδετέρωση των οσμών και μειώνει το τσαλάκωμα στα ρούχα σας.*** Λιγότερο τσαλάκωμα στα ρούχα σημαίνει λιγότερος χρόνος για σιδέρωμα, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία για τα ρούχα σας. Το ProSteam® βοηθά τα ρούχα να διατηρηθούν για μεγαλύτερο διάστημα.

Εξερευνήστε το στεγνωτήριο 9000 με την τεχνολογία ProSteam®

AEG Steam Fragrance

Φρέσκα ρούχα σε χρόνο-ρεκόρ. Χρησιμοποιήστε το καπάκι του Steam Fragrance για να προσθέσετε έως 20 ml στη θήκη του μαλακτικού. Αρκεί αυτή η απλή κίνηση για να έχετε ρούχα με άρωμα φρεσκάδας. Χρησιμοποιείτε το μόνο με τα προγράμματα ατμού και για μάλλινα (κασμίρ) στα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων της AEG με το εικονίδιο με το λουλούδι.

Δείτε το προϊόν

*Εσωτερική δοκιμή με φορτίο 1 κιλού στο πρόγραμμα ατμού έναντι του προγράμματος για ευαίσθητα. **Η εξωτερική δοκιμή κατέδειξε εξουδετέρωση της οσμής τσιγάρου στον κύκλο φρεσκαρίσματος με ατμό ***Εσωτερική δοκιμή σύμφωνα με μέθοδο εσωτερικής δοκιμής κατέδειξε έως και κατά 40% μείωση του τσαλακώματος σε 100% βαμβακερά υφάσματα μετά από κύκλο ProSteam®.