Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Το καινοτόμο πνεύμα μας είναι συνυφασμένο με την πόλη στην οποία δημιουργήθηκε η εταιρεία μας. Μια δυναμική πόλη που βρίθει διαφορετικών μορφών κουλτούρας, επιδιώξεων και ιδεών. Εξίσου άξια αναφοράς είναι η αρχιτεκτονική, η δημιουργικότητα και η σοφιστικέ διάθεση και φρεσκάδα των κατοίκων της. Από εκεί πηγάζει το πνεύμα της AEG. Και αυτό μας οδηγεί σε όσα κάνουμε. Διότι έχοντας στραμμένο το βλέμμα μας στο μέλλον, τιμούμε και το παρελθόν μας.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ - ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Αποδεικνύουμε την ηγετική παρουσία μας στον χώρο ανατρέποντας το κατεστημένο και δημιουργώντας καινοτομίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία που μπορείτε να έχετε από τις οικιακές συσκευές. Με καινοτομίες όπως την τεχνολογία ProSteam® που βοηθά στο φρεσκάρισμα των ρούχων σας με 96% λιγότερο νερό, θέλουμε να εξερευνήσουμε τα όρια του εφικτού, δημιουργώντας έξυπνες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής σας. Και πάντα φροντίζουμε να παρέχουμε βιώσιμες λύσεις με όμορφη εμφάνιση και απαράμιλλες επιδόσεις, για να μην χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς σε κανέναν τομέα.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

Αναπτύσσουμε αδιάκοπα καλύτερες βιώσιμες λύσεις, για να μην χρειάζεται ποτέ να συμβιβαστείτε. Επιδιώκουμε αλλαγές δημιουργώντας καινοτομίες που ελαχιστοποιούν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο και δίνουν χώρο για νέες, πιο βιώσιμες συμπεριφορές. Επειδή όταν δημιουργούμε υπεύθυνες, ανθεκτικές λύσεις, επιτρέπουμε παράλληλα σε όσους επιλέγουν την AEG να κάνουν πιο έξυπνες επιλογές για το περιβάλλον.

Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Χάρη στις λύσεις μας, μπορείτε να διευρύνετε τις μαγειρικές δεξιότητές σας και να προχωρήσετε τις γεύσεις σας ακόμα περισσότερο. Με καινοτομίες όπως την εστία SensePro, μπορείτε να μαγειρεύετε με ακρίβεια για να διατηρούνται τα θρεπτικά συστατικά, η υφή και η γεύση των υλικών, αλλά και να εξοικονομείτε ενέργεια. Και όταν τελειώσετε με το φαγητό, δεν θα χρειαστεί να σκύψετε για να φορτώσετε το πλυντήριο πιάτων: το ComfortLift αναβαθμίζει το πλύσιμο των πιάτων, φέρνοντας το καλάθι στο ύψος σας για γρήγορη και άνετη φόρτωση.

ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γνωρίζουμε ότι το προσεγμένο ντύσιμο είναι σημαντικό. Αυτός είναι ο λόγος για το οποίο τα καινοτόμα πλυντήρια ρούχων και τα στεγνωτήριά μας συμβάλλουν στη διατήρηση της καινούριας όψης των ρούχων σας για μεγαλύτερο διάστημα, φροντίζοντας παράλληλα και το περιβάλλον. Το σύστημα AbsoluteCare βοηθά στη διατήρηση και την αποκατάσταση αδιάβροχων υλικών, εξασφαλίζοντας την πάντα άψογη όψη των ρούχων outdoor και την αδιαβροχότητά τους, ενώ η τεχνολογία σάρωσης 3D αναλύει με ακρίβεια τα υφάσματα για να διασφαλίζεται το στέγνωμα των ρούχων με πολλαπλές στρώσεις για ακριβώς τον σωστό χρόνο.

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Το σπίτι σας δεν είναι απλώς τέσσερις τοίχοι. Είναι το μέρος για το οποίο νιώθετε υπερήφανοι, ένα μέρος που θέλετε να διατηρήσετε καθαρό, άνετο και με σωστές συνθήκες υγιεινής. Από τον καθαριστή αέρος AX9, ο οποίος εξασφαλίζει ότι επιστρέφετε πάντα σε ένα σπίτι με υγιεινό περιβάλλον στους εσωτερικούς χώρους του, έως τη μοναδική τριγωνική σκούπα-ρομπότ RX9.2, η οποία εργάζεται ακούραστα όσο εσείς ασχολείστε με κάτι άλλο, για να καθαρίσει τα δάπεδά σας με ακρίβεια. Οι λύσεις μας δεν έχουν απλώς ως στόχο να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας: ταιριάζουν επίσης υπέροχα και με την αισθητική του χώρου σας. Διότι δίνουμε έμφαση στη διαβίωση σε ένα καθαρό περιβάλλον, αλλά δεν κάνουμε υποχωρήσεις σε ζητήματα σχεδίασης ή βιωσιμότητας..

Ανακαλύψτε περισσότερες καινοτομίες μας για την Φροντίδα των Δαπέδων σας

Ανακαλύψτε περισσότερες καινοτομίες μας για Ατμόσφαιρα του Σπιτιού σας

AEG timeline