Σχετικά με την AEG

ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

130 YEARS OF INNOVATION

Η AEG είναι σταθερή στο στόχο να είναι πάντα μια ιδέα μπροστά. Το 2017 γιορτάζουμε τα  130 καινοτομίας στο σπίτι σας. Συνδυάζοντας την έξυπνη τεχνολογία με τη διαισθητική σχεδίαση ακολουθώντας το όραμα του Peter Behrens για την AEG – τελειότητα στη μορφή και στη λετουργία. Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και δεσμευόμαστε να μεταφέρουμε την κληρονομιά μας και στο μέλλον.

πρώτο γραφείο aeg

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ  ΠΙΣΩ

Η AEG ιδρύθηκε ως η εταιρεία Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektricität το 1883 από τον Emil Rathenau. Μια συγχώνευση με τη θυγατρική Telefunken AG και οι μετέπειτα εξαγορές από τη Daimler AG και τέλος από την Electrolux έπλασαν την AEG ως την πρωτοπόρο εταιρεία που είναι σήμερα. Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στην AEG. Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις πιο γνωστές καινοτομίες μας για το σπίτι, από τη δημιουργία του πρώτου ηλεκτρικού ψυγείου έως την πρώτη τεχνολογία αντλίας θερμότητας για στεγνωτήρια. Είναι η έμπνευση πίσω από τα βιώσιμα υλικά μας. Είναι η ιστορία και το μέλλον μας.

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Το αύριο ξεκινάει σήμερα. Ο τρόπος που τρώμε θα αλλάξει. Ο 
τρόπος που ντυνόμαστε θα αλλάξει. Ο τρόπος που ζούμε θα αλλάξει. Γνωρίζουμε πως η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τον κόσμο γύρω μας. Για αυτό, φροντίζουμε οι συσκευές μας όχι μόνο να υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του σήμερα, αλλά και να υιοθετούν την τεχνολογία του αύριο για να ανταποκριθούν στις μελλοντικές σας απαιτήσεις.

ρολόι

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το 1907, ο οραματιστής αρχιτέκτονας Peter Behrens διορίστηκε Καλλιτεχνικός Σύμβουλος στην AEG. Για το έργο του στην AEG, ο Behrens θεωρείται ο ιδρυτής του σύγχρονου βιομηχανικού σχεδιασμού. Ο Καθηγητής Behrens είχε μια απλή αλλά ισχυρή φιλοσοφία σχεδιασμού: «Perfekt in Form und Funktion». Εργάστηκε ακούραστα για τη δημιουργία όχι μόνο τον πιο λειτουργικών, αλλά και των πιο αισθητικά ελκυστικών προϊόντων AEG.

μοντέρνα σχεδίαση

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Εντός κάθε συσκευής θα βρείτε ευφυή τεχνολογία και σχεδιασμό ταχείας απόκρισης που εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση και αποτελέσματα κάθε φορά. Θα ανακαλύψετε ότι ένα άγγιγμα επαναπροσδιορίζει ό,τι είναι εφικτό στο σπίτι. Σχεδιάζουμε τις συσκευές μας με βάση εσάς, δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο και εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση και αποτελέσματα. Κάθε φορά.

Design … is about creating forms that accord with the character of the object and that show new technologies to advantage

Peter Behrens

Architect and AEG Artistic Consultant

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

The Care Label Project

Η φροντίδα των ρούχων επηρεάζει σημαντικά τόσο τη διάρκεια ζωής τους όσο και το περιβάλλον. Ωστόσο, οι συνήθειες μας δεν έχουν αλλάξει εδώ και πολύ καιρό, παρά το γεγονός ότι οι σύγχρονες τεχνολογίες μπορούν να επιμηκύνουν τη ζωή των ρούχων αλλά και του περιβάλλοντος. Για να το αλλάξει αυτό, η AEG ξεκίνησε το Care Label Project και κυκλοφόρησε μια νέα ετικέτα φροντίδας - "Μην πλένετε υπερβολικά".

Μάθετε περισσότερα για το The Care Label Project

The Next Black

Με στόχο να προβλέψει τις μελλοντικές ανάγκες πλύσης και να συνεισφέρει στο να γίνει ο κλάδος ενδυμάτων πιο βιώσιμος, η AEG παρήγαγε το «The Next Black». Ένα ντοκιμαντέρ 45 λεπτών που εξερευνά το μέλλον των ρούχων.
Δείτε το ντοκιμαντέρ

TASTEOLOGY

Πηγαίνοντας τη γεύση στο επόμενο επίπεδο. Το Tasteology είναι ένα ντοκιμαντέρ που αποδομεί τη γεύση από μια νέα οπτική. Εξετάσαμε την επιστήμη και την εμπειρία, όχι μόνο τις γεύσεις και τα συστατικά. Μέσα από τα πέντε επεισόδια ελπίζουμε να σας εμπνεύσουμε μέσα και έξω από την κουζίνα.
Δείτε τη σειρά

ΒΙΩΣΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θέλουμε να κάνουμε την αλλαγή προς το καλύτερο με το να είμαστε η καλύτερη εταιρεία συσκευών στον κόσμο, κάνοντας μια θετική διαφορά στην καθημερινότητα των ανθρώπων και του πλανήτη μας.

Είμαστε φιλόδοξοι ως προς τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματός μας κατά 50% και η αύξηση της αποδοτικότητας των υλικών είναι δύο σημαντικοί τομείς όπου θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά στο άμεσο μέλλον. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν προκλήσεις. Αλλά πιστεύουμε ότι μέσω της συνεργασίας για την εύρεση βιώσιμων λύσεων που ωφελούν όλους, θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη θετική διαφορά, κάθε μέρα.

 • 1
  Καλύτερες Λύσεις

  Οι Καλύτερες Λύσεις παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή των καταναλωτών ενώ εξοικονομούν ενέργεια, νερό και πόρους.

 • 2
  Καλύτερες Λειτουργίες

  Ο τρόπος που λειτουργούμε στην AEG παρέχει μια ασφαλή, αποδοτική και ηθική βάση, προκειμένου να κάνουμε τη διαφορά στον κόσμο.

 • 3
  Καλύτερη κοινωνία

  Όπου και αν βρισκόμαστε στον κόσμο, η AEG προσπαθεί να βοηθήσει στη δημιουργία καλύτερων κοινωνιών, ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές και προμηθευτές και υποστηρίζοντας τις τοπικές κοινότητες.