ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

Δημιουργούμε καινοτομίες που ξεχωρίζουν σήμερα και διαμορφώνουν ένα καλύτερο αύριο. Σε ζητήματα βιωσιμότητας, πιστεύουμε ότι οι πράξεις μιλάνε περισσότερο από τα λόγια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι στόχοι μας δεν εκφράζονται μόνο σε αριθμούς. Είναι σημαντικά ορόσημα που διασφαλίζουν ότι κινούμαστε πάντα με βήματα προς τα εμπρός και κάνουμε όσα μας αναλογούν για τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030

Αποστολή μας είναι να είμαστε ο συνεργάτης της επιλογής σας για το έργο σας, παρέχοντάς σας τις καλύτερες στην κατηγορία τους καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες. Η επιτυχία μας βασίζεται στην παροχή ισχυρών brands παγκόσμιου βεληνεκούς και καταρτισμένων ομάδων ειδικών με γνώσεις για τις κατά τόπους αγορές και τις εκάστοτε πολιτισμικές ιδιαιτερότητες. Η ιστορία δείχνει ότι ο Όμιλος Electrolux έχει μακρά ιστορία ως κορυφαίος πάροχος στον κατασκευαστικό κλάδο, σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο.


Βιωσιμότητα AEG - Κλίμακα ουδέτερες επιχειρήσεις μέχρι το 2030

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΡΟΣΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015:

 • 50% κείμενο
  της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας αντιστοιχεί πλέον σε ανανεώσιμες πηγές.

            

 • 71% κείμενο
  μείωση στις εκπομπές CO2 από τις εργασίες μας.

              

 • 24% κείμενο
  μείωση στις εκπομπές CO2 από τις κύριες μεταφορές.

              

Επίσης, δημιουργήσαμε την πρώτη 100% πράσινη διαδρομή στην Ιταλία, παραδίδοντας έτσι προϊόντα απευθείας στους πελάτες μας στην περιοχή του Μιλάνου μέσω ηλεκτρικών φορτηγών. Έχοντας διανύσει πάνω από 34.000 χλμ., έχουμε ήδη αποτρέψει την έκλυση περισσότερων από 21 τόνων CO2.

ΠΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ

Εστιάζουμε στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βελτιστοποιούμε τη χρήση της ενέργειας και άλλων πόρων μέσα από τις εργασίες μας, αλλά και πραγματοποιούμε μια μετάβαση σε ανανεώσιμες μορφές ενέργειας.

ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Στόχος μας είναι η εκτέλεση βιώσιμων εργασιών να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των δραστηριοτήτων μας εφαρμόζοντας κορυφαίες για τον κλάδο πρακτικές. Αυτό αντιπροσωπεύει τις αξίες μας και τις αρχές μας ως εταιρεία: το να είμαστε μέρος της λύσης είναι σημαντικό τόσο για τους εργαζομένους μας όσο και για τους καταναλωτές.

ΧΡΗΣΗ 400 ΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Φιλοδοξία μας είναι να κάνουμε τη μετάβαση σε συστήματα με πιο κυκλικό προφίλ και να διασφαλίσουμε τη μέγιστη αξία από πόρους περισυλλέγοντας και επαναχρησιμοποιώντας υλικά στο τέλος της ζωής κάθε προϊόντος. Γι' αυτόν τον λόγο αυξήσαμε το ποσοστό ανακυκλωμένου πλαστικού στις συσκευές μας, μειώνοντας παράλληλα τον όγκο του συνολικού καινούριου πλαστικού.

ΠΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ

Φιλοδοξία μας είναι να συνεισφέρουμε στην κυκλική οικονομία. Θα επιτύχουμε αυτόν τον στόχο μας με την ενσωμάτωση ανακυκλωμένων υλικών στις πλατφόρμες των προϊόντων μας, προάγοντας την ανακυκλωσιμότητα, χρησιμοποιώντας πιο βιώσιμες λύσεις συσκευασίας, αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών για την επισκευή των προϊόντων μας και αναπτύσσοντας λύσεις με προφίλ κυκλικού επιχειρηματικού μοντέλου.

ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Η αύξηση της ποσότητας ανακυκλωμένων υλικών υψηλής ποιότητας στα προϊόντα μας μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Με την εξεύρεση και χρήση σκραπ χάλυβα, μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά το αποτύπωμά μας CO2 που προκύπτει από τα υλικά. Επίσης, οι εκπομπές μπορούν να μειωθούν με την παράταση της ωφέλιμης διάρκειας ζωής των προϊόντων μας.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την προαγωγή επιχειρηματικών μοντέλων με πιο κυκλικό προφίλ ή την παροχή υπηρεσιών μετά την αγορά που αξιοποιούν εν τέλει καλύτερα τους πόρους.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ

Διευρύνουμε τους γευστικούς ορίζοντες με καινοτομίες που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που μαγειρεύετε, για να μπορείτε να ανεβάζετε τον πήχη και να επιτυγχάνετε άψογα αποτελέσματα, κάθε φορά, με υγιεινό και υπεύθυνο τρόπο.


Βιωσιμότητα AEG - το μέλλον της γεύσης

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ

Προστατεύστε τα τρόφιμά σας με ακρίβεια. Και υπευθυνότητα. Τα ψυγεία μας έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν την ποιότητα των τροφίμων χάρη στον προηγμένο έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας και τις ειδικές θήκες για διαφορετικούς τύπους τροφίμων. Έτσι, μπορείτε να διατηρείτε τις βιταμίνες και την υγρασία στο εσωτερικό των τροφίμων, να ελαχιστοποιείτε τη σπατάλη τροφίμων, φέρνοντας μια θετική αλλαγή μέσα από τον τρόπο που τρέφεστε.

ΤΕΛΕΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Οι φούρνοι ατμού που διαθέτουμε εκλύουν μόνο τη σωστή ποσότητα ατμού που απαιτείται για να κλειδώσει η γεύση και η υγρασία στα τρόφιμα και να διατηρηθούν οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά. Επίσης, το ψήσιμο στον ατμό διατηρεί την υφή και τις φυτικές ίνες. Έτσι, απολαμβάνετε πιο ζωντανά λαχανικά και μπορείτε να ζεστάνετε το μπαγιάτικο ψωμί και να γίνει ξανά σαν φρέσκο. Όταν ψήνετε με ατμό, η θερμότητα διεισδύει στα τρόφιμα πιο βαθιά και πιο γρήγορα. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου ψησίματος κατά έως και 30%. Άρα, ασκείται λιγότερος αρνητικός αντίκτυπος στον πλανήτη.

ΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ο διαισθητικός συρόμενος διακόπτης ελέγχει τη διάρκεια, αλλά και τη βιωσιμότητα, κάθε κύκλου πλύσης του πλυντηρίου πιάτων. Αυτό σημαίνει ότι όταν έχετε περισσότερο χρόνο, μπορείτε να θέσετε τον διακόπτη σε μια πιο βιώσιμη επιλογή.

Έτσι, μπορείτε πλέον να φροντίζετε το περιβάλλον και ταυτόχρονα να προσαρμόζετε τους κύκλους πλύσης του πλυντηρίου πιάτων σας.

ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δημιουργούμε λύσεις που επαναπροσδιορίζουν τις προσδοκίες σας από τη φροντίδα των ρούχων. Χάρη στις καινοτόμες, υπεύθυνες τεχνολογίες και την εμπειρία που σας δίνει απόλυτη ικανοποίηση, μπορείτε να αφήσετε τους παλιούς κανόνες πίσω και να διατηρείτε την όψη των ρούχων σας σαν καινούρια, για μεγαλύτερο διάστημα.


Βιωσιμότητα AEG - Φροντίδα ρούχων

ΜΑΛΑΚΟ ΝΕΡΟ, ΔΥΝΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Η τεχνολογία AEG SoftWater® καθαρίζει και μαλακώνει το νερό απομακρύνοντας τις ανεπιθύμητες ουσίες, όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο.

Έτσι, θα μπορείτε όχι μόνο να επιλέξετε χαμηλότερη θερμοκρασία και να εξοικονομήσετε ενέργεια, αλλά και τα χρώματα δεν θα ξεθωριάσουν και θα διατηρηθεί το σχήμα και η απαλότητα των αγαπημένων σας ρούχων, κάνοντάς τα να κρατήσουν για περισσότερο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΤΜΟ

Χάρη στην τεχνολογία ProSteam®, δεν χρειάζεται να πλένετε τα ευαίσθητα ρούχα σας. Μπορείτε απλώς να τα φρεσκάρετε πριν τα φορέσετε ξανά. Η χρήση ατμού είναι ήπια για τα ρούχα, εξοικονομεί ενέργεια και χρησιμοποιεί έως και 96% λιγότερο νερό. Με την επιλογή PlusSteam®, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ατμό στο τέλος του κύκλου σας, μειώνοντας το τσαλάκωμα έως και κατά 1/3.

ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ

Το AEG AutoDose ζυγίζει το φορτίο των ρούχων σας και χρησιμοποιεί αυτόματα τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού, κάθε φορά. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, τα ρούχα προστατεύονται από ξεθώριασμα, μάζεμα και πρόωρη φθορά, καθώς η χρήση υπερβολικής ποσότητας απορρυπαντικού επιταχύνει τη φθορά των υφασμάτινων ινών. Δοσολογία ακριβείας σημαίνει φροντίδα ακριβείας.

ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κάνουμε τη ζωή στο σπίτι πιο υγιεινή και πιο βιώσιμη μέσα από έξυπνες επιλογές για τον αέρα και τα δάπεδα, οι οποίες έχουν ως στόχο να ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας, αλλά και να ταιριάξουν αρμονικά μέσα στο σπίτι σας. Δίνουμε έμφαση στη διαβίωση σε ένα καθαρό περιβάλλον, αλλά δεν κάνουμε υποχωρήσεις σε ζητήματα αισθητικής ή βιωσιμότητας.


Ένα καλύτερο οικιακό περιβάλλον - Βιωσιμότητα AEG

ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ, ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ

Οι πράσινες ηλεκτρικές σκούπες μας περιέχουν ανακυκλωμένο πλαστικό σε ποσοστό 50-75%. Η νέα πανίσχυρη σκούπα στικ 8000 Seires Green/ÖKO είναι κατασκευασμένη από 65% ανακυκλωμένο πλαστικό και ανακυκλωμένο ανοδιωμένο αλουμίνιο. Η σκούπα διαθέτει επίσης αρθρωτά, επισκευάσιμα και αντικαταστάσιμα εξαρτήματα που συμβάλλουν στην παράταση ζωής, τη δυνατότητα αναβάθμισης και την κυκλικότητα του προϊόντος.

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ

Οι ενεργειακά αποδοτικοί καθαριστές αέρος μας είναι σχεδιασμένοι για να μετρούν διαρκώς τα επίπεδα της ποιότητας αέρα και να ανταποκρίνονται έξυπνα στις μεταβολές του περιβάλλοντός σας. Το φιλτράρισμα πέντε σταδίων τούς καθιστά ιδανική λύση για τη σκόνη, ενώ το πανίσχυρο σύστημά τους φροντίζει για την κάλυψη κάθε σημείου του χώρου. Ταυτόχρονα, είναι τόσο αθόρυβοι που δεν θα παρατηρήσετε πόσο εντατικά εργάζονται.