ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ AEG

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια είναι μια βολική απαραίτητη συσκευή που εξοικονομεί χώρο σε κάθε σπίτι. Έχοντας την ίδια απόδοση των 2 συσκευών, πλένετε και στεγνώνετε σε έναν κύκλο, ακόμα και τα ευαίσθητα. Χάρη στις χαμηλές θερμοκρασίες και τις ελεγχόμενες περιστροφές, τα ρούχα βγαίνουν άψογα μετά από κάθε κύκλο. Βρείτε το ιδανικό πλυντήριο-στεγνωτήριο από τη σειρά μας που θα ταιριάξει στον χώρο σας.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΣ

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Ecoline της AEG είναι επιλεγμένα μοντέλα με τα πιο ενεργειακά αποδοτικά χαρακτηριστικά. Για πλύσιμο ρούχων, επιλέξτε την καλύτερη ενεργειακή κλάση: οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας είναι κλάση A, 10% καλύτερη από την κλάση A και 20% καλύτερη από την κλάση A. Επίσης, η τεχνολογία αντλίας θερμότητας μειώνει την ενέργεια κατά 55% κατά το στέγνωμα, ακόμα και με ευαίσθητα ρούχα όπως μεταξωτά, μάλλινα ή πουπουλένια μπουφάν*.

ΠΛΥΣΙΜΟ, ΣΤΕΓΝΩΜΑ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ. ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ.

Με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της AEG μπορείτε να διατηρήσετε τα ρούχα σας για περισσότερο διάστημα και να εξοικονομείτε πόρους με κάθε χρήση: εξοικονομήστε έως και 96% νερό με τη χρήση ατμού¹, αφαιρέστε εντελώς τους λεκέδες στους 30°C και στεγνώστε τα πιο ευαίσθητα ρούχα σας, εξοικονομώντας έως και 55% ενέργεια κατά το στέγνωμα με την τεχνολογία αντλίας θερμότητας.²

 • Close-up of pink sweater.
  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ

  Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας μειώνει τη χρήση ενέργειας έως και κατά 55%³, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα από την περιττή θερμότητα, βοηθώντας τα υφάσματα να διατηρηθούν για περισσότερο διάστημα.

 • White shirt against grey background.
  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ 96% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ⁴ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΤΜΟΥ

  Ο ατμός χρησιμοποιεί 96% λιγότερο νερό⁴ και είναι πιο ήπιος από την πλύση, βοηθώντας τα ρούχα να διατηρήσουν την άψογη εμφάνισή τους για μεγαλύτερο διάστημα.

 • Λειτουργία AUTODOSE
  ΤΟ AUTODOSE ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 60% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ⁵

  Το AutoDose χρησιμοποιεί αισθητήρες που υπολογίζουν την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού, χρησιμοποιώντας έτσι αυτόματα μόνο την ποσότητα που χρειάζεται για κάθε φορτίο.

   

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

9000 AbsoluteCare®

4,7

4,7(34)

LWR98165XE

Το 9000 AbsoluteCare® στεγνώνει τα υφάσματα στη μισή θερμοκρασία¹ χάρη στην τεχνολογία αντλίας θερμότητας. Οι ειδικές κινήσεις του κάδου πλένουν και στεγνώνουν μάλλινα, ρούχα outdoor, ενώ διασφαλίζουν ότι και τα ευαίσθητα μεταξωτά διατηρούν το σχήμα τους.²

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

7000 PROSTEAM®

4,6

4,6(5)

LWR71944B

Το 7000 ProSteam® είναι μια συσκευή 3 σε 1 με σύγχρονα προγράμματα πλύσης, στεγνώματος και ατμού. Ο ατμός χρησιμοποιεί 96% λιγότερο νερό³ και είναι πιο ήπιος από την πλύση, βοηθώντας τα ρούχα να έχουν άψογη εμφάνιση για μεγαλύτερο διάστημα.

Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο 9000 AbsoluteCare® προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα στα υφάσματα.
 • AbsoluteCare®
 • SensiDry®
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • PreciseLoad/PreciseLoad+
 • Συνδεσιμότητα*
Το πλυντήριο-στεγνωτήριο 8000 PowerCare ενισχύει την καθαριστική δύναμη του απορρυπαντικού.
 • PowerCare/PowerClean
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • SpecialCare Wash-to-Dry
 • PreciseLoad/PreciseLoad+
 • Συνδεσιμότητα*
Πλυντήριο-στεγνωτήριο 7000 ProSteam: ατμός, πλύσιμο και στέγνωμα.
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • SpecialCare Wash-to-Dry
 • PreciseLoad
 • Συνδεσιμότητα*
Πλυντήριο-στεγνωτήριο 6000 Wash-to-dry: αυτόματο στέγνωμα μετά το πλύσιμο.
 • Wash-to-dry
 • ProSense®

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΟ AUTODOSE

Χάρη στο AutoDose, οι κατά προσέγγιση υπολογισμοί είναι πια παρελθόν, χάρη στη χρήση αισθητήρων που υπολογίζουν την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού, χρησιμοποιώντας έτσι αυτόματα μόνο την ποσότητα που χρειάζεται για κάθε φορτίο. Χρησιμοποιεί 60% λιγότερο απορρυπαντικό⁴. Για μια άνετη εμπειρία πλύσης που διασφαλίζει ότι τα βαμβακερά θα αντέξουν στη φθορά του χρόνου. 

UNIVERSALDOSE - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ PODS®

Το UniversalDose είναι μια μοναδική θήκη που έχει σχεδιαστεί για τις κάψουλες PODS® και χρησιμοποιεί προσαρμοσμένους εκτοξευτήρες νερού για να μαλακώσουν, να διατρηθούν και να διαλυθούν πλήρως τα PODS® μέσα στη θήκη, ενεργοποιώντας τα ταχύτερα κατά 60%, σε σύγκριση με την τοποθέτησή τους στον κάδο. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται επιπλέον ισχύς για την αφαίρεση των λεκέδων σε γρήγορους κύκλους πλύσης της 1 ώρας και με κρύο νερό.⁵

*Διαθέσιμο σ' επιλεγμένα προϊόντα

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια

Η παρουσίαση της σειράς πλυντηρίων-στεγνωτηρίων γίνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορείτε να δείτε με σαφήνεια τα οφέλη φροντίδας που παρέχονται από κάθε συσκευή μας. Με όπλο τις κύριες τεχνολογίες τους, τα στεγνωτήρια-πλυντήρια ανεβάζουν το επίπεδο στον τρόπο περιποίησης των ρούχων σας. Πλύσιμο και στέγνωμα σε έναν κύκλο, με κορυφαία αποτελέσματα.

¹ Βάσει εσωτερικών δοκιμών, με σύγκριση της μέγιστης θερμοκρασίας εισόδου αέρα στον κάδο της αντλίας θερμότητας και του κλασικού πλυντηρίου-στεγνωτηρίου με συμπύκνωση υδρατμών.
² Σε σύγκριση με το στέγνωμα στον αέρα
³ Εσωτερική δοκιμή με φορτίο 1 κιλού στο πρόγραμμα ατμού έναντι του προγράμματος για τα ευαίσθητα.
⁴ Σύμφωνα με εσωτερική μέθοδο δοκιμής για την ποσότητα του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείται για φορτίο 2 κιλών με AutoDose σε σύγκριση με μέση, μη αυτόματη δόση.
⁵ Εσωτερική δοκιμή χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα μίας ώρας 30°C για βαμβακερά, συγκρίνοντας τα PODS® στη θήκη UniversalDose με τα PODS® στον κάδο.