ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ AEG

Διατηρήστε τα ρούχα σας σαν καινούργια με τη σειρά πλυντηρίων ρούχων AEG. Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες, η όψη και η αίσθηση των ρούχων σας διατηρείται χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα εξοικονόμησης. Από μεγαλύτερες χωρητικότητες για φορτία οικογενειακού μεγέθους μέχρι μικρότερα μεγέθη, βρείτε το πλυντήριο ρούχων που ταιριάζει στις καθημερινές ανάγκες σας με την AEG.

Προωθητική ενέργεια AEG

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ*

Τα πλυντήρια ρούχων Ecoline της AEG είναι επιλεγμένα μοντέλα που ξεπερνούν την κορυφαία ενεργειακή σήμανση κλάσης A, εξοικονομώντας έως και 30% περισσότερη ενέργεια. Επίσης, προσαρμόζονται αυτόματα, εξοικονομώντας πόρους με εξαιρετική απόδοση**.

Εξοικονομήστε ενέργεια με το PowerClean
Εξοικονομήστε νερό με τον κύκλο ατμού
Εξοικονομήστε απορρυπαντικό με το AutoDose


ΠΛΥΣΙΜΟ. ΑΤΜΟΣ. ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ.

Τα πλυντήρια ρούχων της AEG σάς δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε εξοικονόμηση σε κάθε χρήση: εξοικονομείτε χρόνο, νερό και έως και 30% περισσότερη ενέργεια από αυτά που θα προσέφερε η κλάση A*, διατηρώντας παράλληλα τα ρούχα σας σαν καινούρια για μεγαλύτερο διάστημα.

 • ατμός αντί πλύσης
  ΑΤΜΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ – ΜΕ 96% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ**

  Η χρήση ατμού αντί κανονικής πλύσης είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φρεσκάρετε τα ρούχα που δεν χρειάζεται να πλυθούν. Σε μόνο 25 λεπτά.

 • πρόγραμμα PowerClean
  ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΕΚΕΔΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ***

  Το πρόγραμμα PowerClean ενεργοποιεί την ισχύ του απορρυπαντικού ακόμα και στους 30°C, για εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης σε 59 λεπτά.

 • AutoDose
  ΤΟ AUTODOSE ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 60% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ****

  Το AutoDose χρησιμοποιεί αισθητήρες που υπολογίζουν την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού, χρησιμοποιώντας έτσι αυτόματα μόνο την ποσότητα που χρειάζεται για κάθε φορτίο.

Το πιο προηγμένο προϊόν μας

9000 ABSOLUTECARE®

5

5(1)

LFR95146UE

Το 9000 AbsoluteCare® χρησιμοποιεί τη μοναδική, πρωτοποριακή τεχνολογία μας για να φιλτράρει και να καθαρίζει το νερό της πλύσης, για να μην ξεθωριάζουν τα χρώματα.* Παρέχει στα ρούχα την καλύτερη φροντίδα μειώνοντας τη συρρίκνωση και την απώλεια σχήματος.**

Το δημοφιλέστερο προϊόν μας

7000 PROSTEAM®

0

0(0)

L7FEE49PSG

Η χρήση ατμού αντί πλύσης είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φρεσκάρετε ρούχα που δεν θέλουν πλύσιμο. Το 7000 ProSteam® μπορεί να χρησιμοποιεί ατμό για το φρεσκάρισμα των ρούχων, για κατανάλωση μόνο 2 λίτρων νερού ανά κύκλο και πιο ήπια φροντίδα.

Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ

Νέα εποχή στο πλύσιμο με κεκαθαρμένο νερό. Βοηθά τα ρούχα να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 • Τεχνολογία Softwater
 • PowerCare
 • ProSteam®
 • PreciseWash
 • Συνδεσιμότητα*
Ανώτερη εμπειρία πλύσης: σε λιγότερο από 1 ώρα, μόλις στους 30°C. Σωστή φροντίδα για τα ρούχα σας μέσα από έξυπνα σχεδιασμένες λειτουργίες.
 • PowerCare
 • ProSteam®
 • PreciseWash
 • AutoDose/Universal Dose*
 • Συνδεσιμότητα*
Χρησιμοποιήστε ατμό αντί για πλύση - διάρκεια μόνο 25 λεπτά. Κάντε πιο απλό τον καθαρισμό και τη φροντίδα των ρούχων σας.
 • ProSteam®
 • PreciseWash
 • AutoDose/Universal Dose*
 • Συνδεσιμότητα*
Προσαρμόζει αυτόματα τον χρόνο, το νερό και τη χρήση ενέργειας με βάση το μέγεθος του φορτίου. Η καθημερινή φροντίδα γίνεται οικονομικά προσιτή.
 • ProSense
 • Συνδεσιμότητα*
 • AutoDose*

*Διαθέσιμο σ΄επιλεγμένα προϊόντα

 

Προστατεύστε τα ρούχα με το AutoDose

Χάρη στο AutoDose, οι κατά προσέγγιση υπολογισμοί είναι πια παρελθόν, χάρη στη χρήση αισθητήρων που υπολογίζουν την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού, χρησιμοποιώντας έτσι αυτόματα μόνο την ποσότητα που χρειάζεται για κάθε φορτίο. Χρησιμοποιεί 60% λιγότερο απορρυπαντικό, για βολική εμπειρία πλυσίματος που φροντίζει τα βαμβακερά για να αντέξουν για περισσότερο διάστημα στη φθορά.*

UniversalDose - Μοναδική θήκη για Pods®

Το UniversalDose είναι μια μοναδική θήκη που έχει σχεδιαστεί για τις κάψουλες PODS® και χρησιμοποιεί προσαρμοσμένους εκτοξευτήρες νερού για να μαλακώσουν, να διατρηθούν και να διαλυθούν πλήρως τα PODS® μέσα στη θήκη, ενεργοποιώντας τα ταχύτερα κατά 60%, σε σύγκριση με την τοποθέτησή τους στον κάδο. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται επιπλέον ισχύς για την αφαίρεση των λεκέδων σε γρήγορους κύκλους πλύσης της 1 ώρας και με κρύο νερό.**

*Σύμφωνα με εσωτερική μέθοδο δοκιμής για την ποσότητα του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείται για φορτίο 2 κιλών με AutoDose σε σύγκριση με μέση, μη αυτόματη δόση.

**Εσωτερική δοκιμή χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα μίας ώρας 30°C για βαμβακερά, συγκρίνοντας τα PODS® στη θήκη UniversalDose με τα PODS® στον κάδο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΑΣ

Η παρουσίαση της σειράς πλυντηρίων ρούχων γίνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορείτε να δείτε με σαφήνεια τα οφέλη φροντίδας που παρέχονται από κάθε συσκευή μας. Με όπλο τις κύριες τεχνολογίες της, κάθε σειρά πλυντηρίων ρούχων ανεβάζει το επίπεδο στον τρόπο περιποίησης των ρούχων σας και περιλαμβάνει όλες τις τεχνολογίες της σειράς που βρίσκεται ένα επίπεδο πριν από αυτήν.

 

*Όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας λαμβάνοντας υπόψη το όριο κατανάλωσης ενέργειας της ΕΕ, σε σύγκριση με την αξιολόγηση της σήμανσης A
**Χρησιμοποιήστε ατμό για να φρεσκάρετε τα ρούχα και εξοικονομήστε περισσότερα από 40 λίτρα νερού ανά κύκλο. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε ευαίσθητα ρούχα βάρους 1 κιλού με το πρόγραμμα FreshScent σε σύγκριση με το πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα
***Το αποτέλεσμα της εξωτερικής δοκιμής του προγράμματος PowerClean 59 min 30°C με φορτίο 5 κιλών ήταν η 100% αφαίρεση των 59 πιο συχνών οικιακών λεκέδων.
****Σύμφωνα με εσωτερική μέθοδο δοκιμής για την ποσότητα του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείται για φορτίο 2 κιλών με AutoDose σε σύγκριση με μέση, μη αυτόματη δόση.