Ανακαλύψτε

Ψύξη

Η Φρεσκάδα της Φύσης Διατηρείται

Το σύστημα ψύξης μας TwinTech εξασφαλίζει πως οι καλύτερες γεύσεις που έχει να προσφέρει η φύση διατηρούνται στην ιδανική θερμοκρασία. Τα πάντα, από το λάχανο μέχρι το αγγούρι, παραμένουν όσο πιο φρέσκα γίνεται για περισσότερο. Τα φύλλα και τα μήλα είναι πιο τραγανά, και όλα είναι πιο γευστικά. Διαθέτει ευρύχωρο συρτάρι που σημαίνει πως αν αγοράσετε πολλά φρέσκα τρόφιμα θα υπάρχει πάντα χώρος για να τα διατηρήσετε φρέσκα.

Με το σύστημα ψύξης TwinTech, οι θάλαμοι του ψυγείου και του καταψύκτη λειτουργούν ανεξάρτητα για να διατηρούν την ιδανική θερμοκρασία και υγρασία ώστε τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα ή κατεψυγμένα.

Με το TwinTech® είναι εύκολο να αποθηκεύετε κάθε υλικό στη βέλτιστή του κατάσταση.

Ο ψυγειοκαταψύκτης ProFresh

Οι γεύσεις της φύσης στα καλύτερά τους

Προστατέψτε τη γεύση, ξεχάστε τον πάγο. Διατηρήστε φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμα στην καλύτερή τους κατάσταση με το σύστημα TwinTech+ της AEG. Διατηρεί τέλεια τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας, με ελάχιστες διακυμάνσεις, ώστε ο καταψύκτης σας να παραμένει χωρίς συσσώρευση πάγου και η ποιότητα των φρέσκων τροφίμων σας να μην αλλοιώνεται. Τα φρούτα και τα λαχανικά παραμένουν τραγανά και γεμάτα γεύση. Το κρέας και το ψάρι παραμένουν φρέσκα με ζωντανό χρώμα όπως την ημέρα που τα αγοράσατε.

Προσαρμόζεται σε κάθε γούστο

Προσαρμόστε το ψυγείο ακριβώς στις απαιτήσεις σας, με το σύστημα τμηματικής αποθήκευσης CustomFlex®. Τα τμήματα της πόρτας μπορούν να αλλαχθούν και να μετακινηθούν σε λίγα δευτερόλεπτα, προσφέροντάς σας απόλυτη ευελιξία. Κλιπ για μυρωδικά. Διάφανα κουτιά για τυριά. Σταθερά ράφια για γαλακτοκομικά, σάλτσες και καρυκεύματα. Οργανώστε τον αποθηκευτικό χώρο του ψυγείου σας όπως επιθυμείτε και μεγιστοποιήστε τον αποθηκευτικό χώρο.

Έχει αποδειχθεί ότι το κρέας και το ψάρι διατηρούνται έως και 3 ημέρες περισσότερο κοντά στους μηδέν βαθμούς από ότι στην απλή συντήρηση.

Ψύξη ακριβείας για εξαιρετικό μαγείρεμα

Ένα καταπληκτικό γεύμα ξεκινάει με τα καλύτερα υλικά. Τρόφιμα όπως το κρέας και το ψάρι διατηρούν καλύτερα τη γεύση τους όταν αποθηκεύονται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία — κοντά στους 0 βαθμούς. Οι ψυγειοκαταψύκτες μας διαθέτουν έναν ειδικό θάλαμο Zero Degree (Μηδέν Βαθμοί) ειδικά για αυτόν τον λόγο, διατηρώντας τα υλικά σας ακριβώς στη θερμοκρασία που πρέπει να βρίσκονται. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε το πιο φρέσκο κρέας και ψάρι και να απολαμβάνετε την κάθε μπουκιά.