ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Βρείτε τον ιδανικό φούρνο για εσάς

ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Ξεκινήστε μετρώντας τις διαστάσεις του χώρου σας. Για όλους τους φούρνους απαιτείται τουλάχιστον 60 εκατοστά πλάτος, ενώ οι απαιτήσεις ύψους μπορούν να ποικίλλουν. Δείτε ποιον φούρνο μπορείτε να επιλέξετε με βάση τα ακόλουθα ύψη:

60 εκ.: μονός φούρνος κλασικού μεγέθους

Έξυπνη συμβουλή: Μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο χωρίς να θυσιάσετε τη λειτουργικότητα. Ένας φούρνος μικροκυμάτων μικρών διαστάσεων σάς επιτρέπει να μαγειρεύετε, να ψήνετε, να ζεσταίνετε ξανά ή να ξεπαγώνετε οποιαδήποτε συνταγή και να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με έναν φούρνο μεγαλύτερων διαστάσεων.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αν η οικογένειά σας αποτελείται από πολλά άτομα ή καλείτε συχνά κόσμο στο σπίτι σας, πιθανώς χρειάζεστε έναν φούρνο που μπορεί να διαχειριστεί την ετοιμασία μεγαλύτερων γευμάτων. Η χωρητικότητα των φούρνων υπολογίζεται σε λίτρα.

70 λίτρα και άνω: ιδανικός για μεγάλα νοικοκυριά, 4 ατόμων και άνω


Έξυπνη συμβουλή: Επιλέξτε έναν φούρνο με επιπλέον θέσεις ραφιών. Έτσι, θα μπορείτε να μαγειρεύετε ταυτόχρονα περισσότερες από μία παρασκευές.

μαγείρεμα σε φούρνο

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Πώς σας αρέσει να μαγειρεύετε;

Ατμός: οι φούρνοι ατμού αναβαθμίζουν τις μαγειρικές δημιουργίες σας στο επόμενο επίπεδο. Η θερμότητα δίνει στην εξωτερική επιφάνεια του φαγητού χρυσαφί χρώμα και τραγανή υφή, ενώ ο ατμός σφραγίζει την υγρασία στο εσωτερικό του. Το αποτέλεσμα είναι αμέτρητες παρασκευές που γίνονται απίστευτα ζουμερές, όπως κρέατα, ψάρια, λαχανικά, ακόμα και επιδόρπια.

Ψήσιμο στο γκριλ: ένας φούρνος με ξεχωριστό γκριλ σάς δίνει περισσότερα περιθώρια να πειραματιστείτε και είναι ιδανική επιλογή για μεγαλύτερα γεύματα.

Ψήσιμο ζαχαροπλαστικής: ένας φούρνος αέρα δημιουργεί άψογες τάρτες και κέικ, χάρη στην απολύτως ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. Επίσης, συνιστάται να επιλέξετε έναν φούρνο ατμού για αποτελέσματα επαγγελματικού βεληνεκούς.

Όλα τα παραπάνω: ένας πολυλειτουργικός φούρνος μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω.

καθαρισμός φούρνου

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Αφήστε στο παρελθόν τον καθαρισμό του φούρνου με χημικά προϊόντα.

Αυτοκαθαριζόμενοι φούρνοι: η θερμότητα στους πυρολυτικούς φούρνους μπορεί να φτάσει τους 500°C, μετατρέποντας τους ρύπους σε λεπτόκοκκη στάχτη την οποία μπορείτε απλώς να απομακρύνετε με ένα πανί.

Καταλυτικά τοιχώματα: τα καταλυτικά τοιχώματα απορροφούν τις λαδιές και ενεργοποιούνται με την κανονική θερμότητα του φούρνου στους 220°C. Οι λαδιές οξειδώνονται, αφήνοντας πίσω την επιφάνεια καθαρή.

Έξυπνη συμβουλή: Η επίστρωση κατά των δαχτυλιών έχει άψογη όψη και απαιτεί λιγότερο καθαρισμό.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ

Όπως και αν σας αρέσει να μαγειρεύετε, είτε ετοιμάζετε βραδινό για 2 άτομα είτε πολλά διαφορετικά πιάτα για τους καλεσμένους σας, η AEG έχει έναν φούρνο που σας ταιριάζει απόλυτα.

φούρνος ατμού

ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΤΜΟΥ

Μαγειρέψτε σαν επαγγελματίας σεφ. Ο φούρνος ατμού σφραγίζει τη γεύση μέσα στα τρόφιμα, δίνει καλύτερη υφή, ενώ παράλληλα διατηρεί την τραγανότητα. Το φρεσκοζυμωμένο ψωμί φουσκώνει καλύτερα, το κοτόπουλο παραμένει ζουμερό, τα λαχανικά διατηρούν το ζωηρό χρώμα τους, ενώ με την τεχνική Sous Vide μπορείτε να εξερευνήσετε νέους μαγειρικούς ορίζοντες.

Σειρά 9000

Ο Φούρνος CookView® 9000 είναι ένας φούρνος που συνδέεται μέσω Wi-Fi και διαθέτει εσωτερική κάμερα. Μπορείτε να βλέπετε μέσα στον φούρνο χάρη στον φακό, ο οποίος συνδέεται ασύρματα στην εφαρμογή My AEG Kitchen. Χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να τελειοποιήσετε και να παρακολουθήσετε το κάθε φαγητό, κάνοντας ρυθμίσεις στη θερμοκρασία και στον χρόνο μαγειρέματος σε πραγματικό χρόνο. Από οπουδήποτε.

 • Φούρνος ατμού
 • Sous Vide
 • Full Steam
 • Half Steam + heat
 • Quarter Steam + heat
 • Steamify®
 • AssistedCooking
 • Αισθητήρας τροφίμων
 • Οθόνη TFT Touch
 • Καθαρισμός με ατμό
 • Smart Kitchen
 • Ενσωματωμένη κάμερα
 • SousVide εικονίδιο
  Λειτουργία Sous Vide

  Μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τη μαγεία της τεχνικής sous vide στο όνομα της οποίας ορκίζονται επαγγελματίες σεφ για τη δημιουργία των πιο νόστιμων, τρυφερών και άψογα ψημένων πιάτων.

 • Steamify εικονίδιο
  Steamify®

  Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ορίσετε τη θερμοκρασία. Ο φούρνος θα ορίσει το σωστό επίπεδο ατμού, έτσι μαγειρεύετε με σιγουριά χρησιμοποιώντας ατμό και απολαμβάνετε ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα.

 • Cookview εικονίδιο
  CookView®

  Η κάμερα φούρνου CookView® παρακολουθεί το φαγητό σας, στέλνοντας εικόνες στο τηλέφωνό σας.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ SOUS VIDE

Με τους φούρνους που είναι εξοπλισμένοι με τη δυνατότητα Sous Vide, μπορείτε να επιτυγχάνετε αποτελέσματα που δεν είναι εφικτά με έναν κανονικό φούρνο. Μπορείτε πλέον να μαγειρεύετε με απόλυτη απλότητα, σφραγίζοντας μέσα σε κενό αέρος όλα τα αρώματα, τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά και έπειτα εφαρμόζοντας ήπιο ατμό για ένα πεντανόστιμο, άψογο αποτέλεσμα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ SOUS VIDE;

Αυτή η τεχνική προέρχεται από τις επαγγελματικές κουζίνες εστιατορίων και πρόκειται για ψήσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες, οι οποίες διατηρούνται εντός εύρους μισού βαθμού. Αυτή η ακρίβεια σάς προσφέρει πεντανόστιμες γεύσεις, δυνατότητα αναπαραγωγής του αποτελέσματος ξανά και ξανά, ενώ ο κίνδυνος παραψησίματος ουσιαστικά εξαλείφεται.

9000 SteamPro με Steamify®

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ

Δημιουργήστε πιάτα επαγγελματικής ποιότητας στο σπίτι σας με τον φούρνο 9000 SteamPro με Steamify®. Υπάρχουν τρία επίπεδα ψησίματος που επιτρέπουν τη χρήση θερμότητας, ατμού ή έναν συνδυασμό και των δύο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και η τεχνική sous vide. Ζουμερά αποτελέσματα, με απόλυτη αξιοπιστία, επιτυγχάνονται αυτόματα με το Steamify®.

STEAMIFY® - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΜΕ ΑΤΜΟ

Ο φούρνος 9000 SteamPro μαζί με τη λειτουργία Steamify® αποτελεί το σημείο εκκίνησης για την προσθήκη ατμού στις μαγειρικές τεχνικές σας. Θα έχετε άψογα αποτελέσματα σε κάθε παρασκευή, από ψάρια και λαχανικά στον ατμό μέχρι ψητές μπριζόλες και σπιτικό ψωμί.

Δείτε το προϊόν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ

Ο φούρνος 9000 CookView® έχει δυνατότητα σύνδεσης σε Wi-Fi με εσωτερική κάμερα. Ο φακός επιτρέπει την επιτήρηση του εσωτερικού του φούρνου μέσω ασύρματης σύνδεσης στην εφαρμογή My AEG Kitchen. Χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να τελειοποιήσετε και να παρακολουθήσετε κάθε σας παρασκευή, κάνοντας προσαρμογές στη θερμοκρασία και τον χρόνο ψησίματος σε πραγματικό χρόνο. Από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε.

Δείτε το προϊόν

ΑΨΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΚΟΛΑ

Ο φούρνος 8000 Assisted Cooking έχει ενσωματωμένη μια συλλογή συνταγών, η οποία σας επιτρέπει να ετοιμάζετε εύκολα και με ακρίβεια κάθε παρασκευή. Έχει επίσης ένα ειδικό θερμόμετρο, το οποίο μπορεί να εισαχθεί σε τρόφιμα και να εμφανίσει τη θερμοκρασία στο κέντρο τους. Για αποτελέσματα με συνέπεια και αξιοπιστία, για κάθε συνταγή.

Δείτε το προϊόν
 • Assisted cooking εικονίδιο
  Assisted Cooking

  Για αλμυρές ή γλυκές παρασκευές, ετοιμάστε τέλειες δημιουργίες, κάθε φορά, με το Assisted Cooking. Πρόκειται για έναν ψηφιακό βοηθό μαγειρέματος: εσείς απλώς επιλέγετε το φαγητό που ετοιμάζετε και αυτός επιλέγει τις βέλτιστες ρυθμίσεις για να ψηθεί τέλεια.

 • Food sensor εικονίδιο
  Αισθητήρας τροφίμων

  Χρησιμοποιήστε τον ως βοηθό ή χρονόμετρο. Η επιλογή είναι δική σας. Ο αισθητήρας τροφίμων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός ή χρονόμετρο κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Τοποθετήστε τον αισθητήρα τροφίμων μέσα στο φαγητό σας και θα υπολογίσει με ακρίβεια τη θερμοκρασία του.

 • Πυρολυτικός καθαρισμός

  Σας εξοπλίζουμε με το απόλυτο μέσο αυτοκαθαρισμού, καθώς οι φούρνοι μας με πυρολυτικό καθαρισμό πηγαίνουν την αποδοτικότητα και την εξυπηρέτηση σε νέα επίπεδα. Ο φούρνος θερμαίνεται σε εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία και τα υπολείμματα των τροφών μετατρέπονται σε λεπτόκοκκη στάχτη που απομακρύνεται εύκολα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΤΜΟ;

Ο συνδυασμός θερμότητας και ατμού δημιουργεί παρασκευές με εξωτερική τραγανή και χρυσαφένια όψη και ζουμερό εσωτερικό, κάθε φορά. Είναι ένας ιδιαίτερα απλός και απολύτως αποτελεσματικός τρόπος να εξασφαλίζετε τη μέγιστη δυνατή γεύση στα πιάτα σας κάθε φορά που μαγειρεύετε.

7000 SteamCrisp®

ΑΤΜΟΣ. ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ.

Ανεβάστε τις παρασκευές σας στο επόμενο επίπεδο με τον νέο φούρνο 7000 SteamCrisp®. Θα σας εξηγήσουμε τον τρόπο. Η θερμότητα του παραδοσιακού φούρνου ενισχύεται από την προσθήκη του ατμού. Έτσι, δεν πετυχαίνετε μόνο τραγανή και χρυσαφένια κρούστα, αλλά χάρη στην ήπια δράση διατήρησης της γεύσης του ατμού, τα φαγητά διατηρούν τους χυμούς τους και έχουν ομοιόμορφo γευστικό προφίλ στο εσωτερικό τους.

ΠΑΝΤΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΟ ΨΗΣΙΜΟ

Τα πιάτα σας αγγίζουν νέα επίπεδα γαστριμαργικής απόλαυσης με τον φούρνο 7000 SteamCrisp®. Προσθέτει εύκολα ατμό στην κανονική θερμότητα του φούρνου, ώστε τα ψητά κρέατα να βγαίνουν πάντα ζουμερά, τα λαχανικά τρυφερά, χωρίς να χάνουν τίποτα σε τραγανότητα.

Δείτε το προϊόν

RARE. MEDIUM. ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟ. ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Γνωρίστε τον νέο βοηθό σας, τον φούρνο 7000 SenseCook®. Είναι το νέο μαγειρικό βοήθημά σας για να πετύχετε το πιο ζουμερό ψητό αρνί, το πιο τρυφερό φιλέτο σολομού. Χρησιμοποιήστε τον αισθητήρα τροφίμων για να ρυθμίσετε τον φούρνο σας σύμφωνα με τον τρόπο ψησίματος που επιθυμείτε: rare, medium, καλοψημένο. Χωρίς να χρειαστεί καν να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου, υπάρχει απόλυτος έλεγχος και μαεστρία στο ψήσιμο, από τρυφερά κομμάτια κρέατος μέχρι υγρά κέικ σοκολάτας.

Δείτε το προϊόν
 • PlusSteam εικονίδιο
  Λειτουργία PlusSteam

  Ο πολυλειτουργικός φούρνος SteamBake είναι εξοπλισμένος με το κουμπί PlusSteam, το οποίο με ένα πάτημα κατά τη διάρκεια του ψησίματος προσθέτει μικρή ποσότητα ατμού για να επιτευχθεί το σωστό χρώμα και η σωστή κρούστα. Έτσι, είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα του ψησίματος θα είναι άψογο.

 • Αισθητήρας τροφίμων εικονίδιο
  Αισθητήρας τροφίμων

  Χρησιμοποιήστε ως βοηθό ή χρονόμετρο. Η επιλογή είναι δική σας. Ο αισθητήρας τροφίμων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός ή χρονόμετρο κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Τοποθετήστε τον αισθητήρα τροφίμων μέσα στο φαγητό σας και θα υπολογίσει με ακρίβεια τη θερμοκρασία του.

 • Ζεστός αέρας εικονίδιο
  Ζεστός αέρας για ομοιόμορφο ψήσιμο

  Απολαύστε ομοιόμορφα ψημένο φαγητό χάρη στο έξυπνο σύστημα ανεμιστήρα ζεστού αέρα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΤΜΟ;

Ο συνδυασμός θερμότητας και ατμού δημιουργεί παρασκευές με εξωτερική τραγανή και χρυσαφένια όψη και ζουμερό εσωτερικό, κάθε φορά. Είναι ένας ιδιαίτερα απλός και απολύτως αποτελεσματικός τρόπος να εξασφαλίζετε τη μέγιστη δυνατή γεύση στα πιάτα σας κάθε φορά που μαγειρεύετε.

6000 SteamBake

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΤΜΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΤΡΑΓΑΝΟ ΨΗΣΙΜΟ

Πέρα από όλες τις κλασικές λειτουργίες φούρνου, η λειτουργία ατμού στον φούρνο 6000 SteamBake προσθέτει ατμό στην αρχή της διαδικασίας ψησίματος. Το ψήσιμο με ατμό διατηρεί τη ζύμη υγρή στην επιφάνεια για να δημιουργηθεί χρυσαφένιο χρώμα και πεντανόστιμη κρούστα, ενώ η θερμότητα διατηρεί το εσωτερικό μαλακό και ζουμερό. Ψήστε τραγανά και γευστικά ψωμιά, μάφιν και πίτες, αλλά ετοιμαστείτε και για ψητό κοτόπουλο, ψητά παϊδάκια και λαζάνια που έχουν απίστευτη γεύση και ομοιόμορφο ψήσιμο.

ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΨΗΣΙΜΟ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

Το ομοιόμορφο μαγειρικό αποτέλεσμα, σε κάθε απόπειρα, απαιτεί χειρισμό ακριβείας στη θερμότητα και ομοιόμορφη κατανομή της σε όλο τον φούρνο. Σε αντίθεση με τους κλασικούς φούρνους, η προηγμένη τεχνολογία ανεμιστήρα του φούρνου 6000 SurroundCook® διασφαλίζει την εφαρμογή της σωστής θερμότητας που χρειάζεται κάθε σημείο της παρασκευής σας. Ομοιόμορφα. Σταθερά. Σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται. Είτε πρόκειται για μία ή περισσότερες παρασκευές. Τέρμα πια στο γύρισμα του ταψιού ή του σκεύους στα μισά του ψησίματος. Απλώς απολαύστε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Χρυσαφένια όψη στις πατάτες ογκρατέν. Τραγανή κρούστα στο φιλέτο μοσχαριού. Ζουμερό εσωτερικό σε ένα πλούσιο κέικ σοκολάτας. Κάθε φορά.

Δείτε το προϊόν