ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Επιλέξτε την κουζίνα σας σύμφωνα με τον χώρο που διαθέτετε και την επιθυμητή διαμόρφωση της συσκευής. Επιλέξετε ελεύθερη κουζίνα ή κουζίνα διπλής τροφοδοσίας.

Πλάτος 60 εκ.: οι ελεύθερες κουζίνες επιτρέπουν τον συνδυασμό διάφορων τύπων εστιών και φούρνων για μεγάλη ευελιξία.

Έξυπνη συμβουλή: Όταν είστε στη διαδικασία αγοράς εστίας και φούρνου για την κουζίνα σας, ανατρέξτε στον οδηγό αγοράς μας για εστίες και φούρνους, ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Οι ηλεκτρικές κουζίνες είναι εύκολες στον καθαρισμό και είναι εξοπλισμένες με έξυπνα χαρακτηριστικά. Οι ηλεκτρικές κουζίνες είναι ιδανικές για ψήσιμο αρτοποιημάτων και γλυκών χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας που παρέχουν.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αν μαγειρεύετε για πολλά άτομα στην οικογένειά σας ή καλείτε πολλούς φίλους, μπορεί να χρειάζεστε μια κουζίνα μεγαλύτερης χωρητικότητας. Η χωρητικότητα των φούρνων υπολογίζεται σε λίτρα.

70 λίτρα και άνω: ιδανικός για μεγαλύτερα νοικοκυριά 4 ατόμων και άνω.
40-70 λίτρα: ιδανικός για νοικοκυριά 3 ή 4 ατόμων.

Έξυπνη συμβουλή: Αποκτήστε περισσότερη χωρητικότητα μαγειρέματος επιλέγοντας μιας συσκευή με επιπλέον ράφια στον φούρνο.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Εξοικονομήστε χρήματα στους λογαριασμούς ρεύματος βοηθώντας παράλληλα και το περιβάλλον. Η ενεργειακή κλάση μιας συσκευής αναγράφεται σε κλίμακα από A+++ (μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας) έως G (λιγότερη εξοικονόμηση ενέργειας). Επιλέξτε μια κουζίνα με καλή ενεργειακή κλάση, δηλαδή A και άνω.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Αυτοκαθαριζόμενοι φούρνοι με πυρόλυση: η θερμότητα στους πυρολυτικούς φούρνους μπορεί να φτάσει τους 500°C, μετατρέποντας τους ρύπους σε λεπτόκοκκη στάχτη την οποία μπορείτε απλώς να απομακρύνετε με ένα πανί.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ

Είτε σας αρέσει να μαγειρεύετε πιο πλούσια δείπνα ή πιο ταπεινά γεύματα, η AEG έχει την τέλεια κουζίνα για εσάς.

Εξερευνήστε τις κουζίνες