ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ

Κάθε πλυντήριο-στεγνωτήριο AEG έχει σχεδιαστεί για σημαντική μείωση της χρήσης ρεύματος και νερού, καθαρίζοντας και φροντίζοντας παράλληλα τα ρούχα σας σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Οι ενεργειακές κλάσεις για τα πλυντήρια-στεγνωτήρια AEG κυμαίνονται από A έως A-40%. Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές AEG με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση λειτουργούν 40% πιο αποδοτικά από την κλάση A. Οι τεχνολογίες συνεισφέρουν στη διαμόρφωση καλύτερων ενεργειακών κλάσεων. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι κινητήρες inverter, η τεχνολογία ProSense ή SensiDry και η τεχνολογία αντλίας θερμότητας. 

Ανακαλύψτε τα πλυντήρια- στεγνωτήρια με  ProSense

Ανακαλύψτε τα πλυντήρια- στεγνωτήρια με SensiDry

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ

Αν δεν έχετε πολύ χώρο, καλό θα ήταν να αγοράσετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο 2 σε 1. Αποκτήστε όλα τα οφέλη των ξεχωριστών συσκευών, χωρίς να θυσιάσετε πολύτιμο χώρο. Υπάρχουν δύο είδη πλυντηρίων-στεγνωτηρίων: εντοιχιζόμενα και ελεύθερα. Οι εντοιχιζόμενες μονάδες καλύπτονται με πάνελ κατά την τοποθέτησή τους, για να ενοποιηθούν με το υπόλοιπο περιβάλλον. 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια έχουν δύο χωρητικότητες. Η χωρητικότητα στεγνώματος είναι ελαφρώς μικρότερη από την χωρητικότητα πλυσίματος, επειδή για το στέγνωμα των ρούχων χρειάζεται περισσότερος χώρος, ώστε να κυκλοφορήσει ο αέρας. Παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη για θέματα χωρητικότητας:
Μέγεθος νοικοκυριού: μεγάλες οικογένειες ή ένα άτομο
Συνήθειες: πόσες φορές την εβδομάδα πλένετε τα ρούχα σας
Τύπος και μέγεθος αντικειμένων προς πλύση: Για παράδειγμα, για σεντόνια, παπλώματα και κουρτίνες θα χρειάζεται μεγαλύτερος κάδος για καλύτερα αποτελέσματα.

Όλα τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της AEG είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία ProSense. Το ProSense χρησιμοποιεί προηγμένους αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας για να προσαρμόζεται η κατανάλωση ρεύματος στα φορτία ανάλογα με το μέγεθός τους. Έτσι, εξοικονομείται χρόνος και χρήμα και διασφαλίζεται η προστασία των ρούχων σας.

ΕΞΥΠΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ

Με την εφαρμογή MY AEG Care, συνδέστε τις συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου με το τηλέφωνό σας για πιο έξυπνη, πιο γρήγορη φροντίδα των ρούχων σας. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε θερμοκρασία, τύπο υφάσματος και χρώμα. Η εφαρμογή θα προσαρμόσει άμεσα ένα πρόγραμμα. Για προσαρμοσμένη φροντίδα των ρούχων σας, μέσα από το smartphone σας. 

Επισκευθείτε τη σελίδα Connectivity

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2 ΣΕ 1

Δεν υπάρχει μία αποκλειστική μέθοδος για τη μεταχείριση των ρούχων. Ο κάθε άνθρωπος και το κάθε ύφασμα έχει τις δικές του ανάγκες. Γι' αυτόν τον λόγο τα πλυντήρια-στεγνωτήριά μας έχουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δεν υπάρχει μία αποκλειστική μέθοδος για τη μεταχείριση των ρούχων. Ο κάθε άνθρωπος και το κάθε ύφασμα έχει τις δικές του ανάγκες. Γι' αυτόν τον λόγο τα πλυντήρια-στεγνωτήριά μας έχουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων:

 • Ευαίσθητα μαύρα
  ΜΑΛΛΙΝΑ

  Καθαρίστε και στεγνώστε με ασφάλεια ευαίσθητα υφάσματα και μάλλινα, με μία διαδικασία.

 • λευκό πουκάμισο
  ΑΤΜΟΣ

  Μειώστε το τσαλάκωμα στα στεγνά ρούχα ή φρεσκάρετε και απομακρύνετε τις οσμές.

 • Σωρός από ρούχα
  ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  Ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες όσων πάσχουν από αλλεργίες. 

 • Houdini jacket
  Outdoor

  Το πρόγραμμα outdoor με την τεχνολογία DualSense® προστατεύει τα ειδικά υφάσματα για να διατηρηθεί η υφή τους στο πέρασμα του χρόνου. Ένας ειδικός κύκλος στεγνώματος αποκαθιστά την αδιαβροχότητα. 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η πιστοποίηση Woolmark αποτελεί σύμβολο έγκρισης από την Woolmark Company. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα πλυντήρια-στεγνωτήρια AEG είναι αρκετά ήπια για μάλλινα και ευαίσθητα, τόσο στον κύκλο πλυσίματος όσο και στον κύκλο στεγνώματος. 

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑΣ ΣΑΣ

Είναι το πλυντήριο-στεγνωτήριο που περιμένατε. Παγκόσμια πρωτοπορία. Η μόνη πραγματικά εκσυγχρονισμένη λύση για τα ρούχα σας. Με ικανότητα στεγνώματος όλων των ειδών που πλένετε σε έναν κύκλο, το πρωτοποριακό ÖKOKombi με την τεχνολογία SensiDry® που κυκλοφορεί πρώτη φορά στην αγορά ενοποιεί τη φροντίδα για όλη την γκαρνταρόμπα σας. 

Το πιο προηγμένο σύστημα της AEG προσαρμόζει το πρόγραμμα σε διάφορα υφάσματα (μεταξωτά, ευαίσθητα, μάλλινα ή outdoor) και αξιοποιεί τη δύναμη της προηγμένης τεχνολογίας αντλίας θερμότητας για χαμηλές θερμοκρασίες και ελεγχόμενες κινήσεις του κάδου. Διασφαλίζει ότι όλα σας τα ρούχα πλένονται και στεγνώνουν σχολαστικά και ομοιόμορφα, διατηρώντας τη φόρμα τους. Έτσι, έχετε απόλυτη σιγουριά ότι τα ρούχα σας διατηρούν την άρτια κατάστασή τους, όσο κι αν φορεθούν. Είναι ο φύλακας-άγγελος των ρούχων σας. 

Διαβάστε περισσότερα
 • εικονίδιο με θερμόμετρο
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SENSIDRY®

  Ήπιο και ενεργειακά αποδοτικό στέγνωμα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. 

 • Holding butterfly icon
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DUALSENSE®

  Επιτρέπει το ασφαλές πλύσιμο και στέγνωμα ακόμα και των πιο ευαίσθητων υφασμάτων και μάλλινων που πλένονται μόνο στο χέρι.

 • 3 t-shirts icon
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROSENSE®

  Αυτόματη προσαρμογή χρόνου, κατανάλωσης νερού και ρεύματος για κάθε μέγεθος φορτίου. 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SENSIDRY®

Μειώνει τη θερμοκρασία στεγνώματος σχεδόν στο μισό, μειώνοντας τη φθορά και διατηρώντας την υφή των υφασμάτων σας. 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 40% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

Το πρώτο πλυντήριο-στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας στον κόσμο διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία SensiDry®.

Το ÖKOKombi διαθέτει ενσωματωμένο εγκέφαλο με απαράμιλλες πληροφορίες για υφάσματα, προσφέροντας αποδοτικά και οικονομικά προγράμματα. Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση έως και 40% ρεύματος και νερού σε κάθε κύκλο σε σύγκριση με άλλες συσκευές.

πλυντήριο-στεγνωτήριο

ΣΤΕΓΝΩΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ

Φορτώστε τη συσκευή το πρωί και αδειάστε τη όταν γυρίσετε από τη δουλειά. Θα βρείτε καθαρό, στεγνό και έτοιμο το ρούχο που θέλετε για τη βραδινή σας έξοδο. Οι προσαρμοσμένες θερμοκρασίες και κινήσεις συνεπάγονται ότι όλα τα ρούχα, από τα ευαίσθητα μέχρι τα outdoor, μπορούν να πλυθούν και να στεγνώσουν προσεκτικά σε έναν κύκλο. Κάθε συσκευή διαθέτει ένα κουμπί λειτουργίας Wash & Dry για προγράμματα non-stop που σας επιτρέπουν να πλένετε και να στεγνώνετε τα ρούχα σας σε έναν κύκλο, χωρίς συμβιβασμούς.

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ

Το πρόγραμμα NonStop 3h/3kg χρειάζεται μόλις τρεις ώρες για να πλύνει και να στεγνώσει φορτία έως και 3 κιλά. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος του κύκλου έχετε καθαρά και στεγνά ρούχα, με μία απρόσκοπτη διαδικασία πλυσίματος-στεγνώματος. Ο πιο βολικός τρόπος για την περιποίηση των ρούχων σας, χωρίς συμβιβασμούς.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΣΑΣ

Τα κλασικά κομμάτια αντέχουν στον χρόνο, υπερβαίνουν τις πρόσκαιρες μόδες και αποτελούν μια εύκολη λύση όταν θέλετε να δείχνετε κομψοί. Για αυτά φροντίζει το νέο πλυντήριο-στεγνωτήριο Kombi με τεχνολογία ÖKOMix.

Είναι η μόνη συσκευή στην αγορά που κάνει προκαταρκτική ανάμειξη του απορρυπαντικού και του μαλακτικού ξεχωριστά στο νερό, προτού εισέλθουν στον κάδο. Αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιούνται προτού έρθουν σε επαφή με τα υφάσματα, προετοιμάζοντας τα ρούχα για τον πιο σχολαστικό καθαρισμό και το πιο ομοιόμορφη στέγνωμα, Φροντίζει για την περιποίηση κάθε ίνας. Και κάθε ίνα προστατεύεται με ακρίβεια. Σε έναν κύκλο. Και όλα αυτά σε λιγότερο χρόνο, χάρη στο πρόγραμμα ÖKOPower NonStop 4h/5kg που πλένει και στεγνώνει 5 κιλά σε τέσσερις ώρες. Γνωρίστε τον προστάτη των κλασικών ρούχων της ντουλάπας σας.

Διαβάστε περισσότερα
 • T-shirt icon
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ÖKOMIX

  Μοναδική προκαταρκτική μείξη απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού για να φτάσει σε κάθε ίνα. 

 • Holding butterfly icon
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DUALSENSE®

  Επιτρέπει το ασφαλές πλύσιμο και στέγνωμα ακόμα και των πιο ευαίσθητων υφασμάτων και μάλλινων που πλένονται μόνο στο χέρι. 

 • 3 t-shirts icon
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROSENSE®

  Αυτόματη προσαρμογή χρόνου, κατανάλωσης νερού και ρεύματος για κάθε μέγεθος φορτίου.

μπλε και άσπρο πουκάμισο

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΙΝΑΣ

Η προκαταρκτική ανάμειξη του απορρυπαντικού και του μαλακτικού έχει ως αποτέλεσμα την πιο αποδοτική κατανομή, διασφαλίζοντας ότι γίνεται περιποίηση κάθε ίνας. Αυτό σημαίνει ότι παρέχεται φροντίδα σε όλα τα σημεία των ρούχων, έτσι κάθε ίνα καθαρίζεται σχολαστικά, ενώ προστατεύεται και προετοιμάζεται για το πιο ομοιόμορφο στέγνωμα.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.

Το πρόγραμμα ÖKOPower NonStop 4h/5kg προσφέρει τους πιο αποδοτικούς κύκλους πλυσίματος και στεγνώματος στους πιο σύντομους δυνατούς χρόνους. Σχεδιασμένο για καθημερινά φορτία και με ικανότητα πλυσίματος και στεγνώματος 5 κιλών σε τέσσερις ώρες, αποτελεί την οικονομικότερη λύση απόδοσης που υπάρχει στην αγορά σήμερα, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Με άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που το επιλέγετε. 

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Για ορισμένα υφάσματα (αδιάβροχα, μάλλινα) απαιτείται ειδική περιποίηση. Και εδώ κάνει την εμφάνισή του το έξυπνο σύστημα του νέου πλυντηρίου-στεγνωτηρίου Kombi. 

Με τη δύναμη της καλύτερης τεχνολογίας DualSense, προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου στο κάθε υλικό. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές, το πρόγραμμα προσαρμόζεται σύμφωνα με το εκάστοτε φορτίο, ώστε όλα τα ρούχα, από βαριά μπουφάν μέχρι απαλά φούτερ, να πλένονται, να στεγνώνουν και να δέχονται περιποίηση προσεκτικά και σε έναν κύκλο. 

 • Holding butterfly icon
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DUALSENSE®

  Επιτρέπει το ασφαλές πλύσιμο και στέγνωμα ακόμα και των πιο ευαίσθητων υφασμάτων και μάλλινων που πλένονται μόνο στο χέρι. 

 • 3 t-shirts icon
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROSENSE®

  Αυτόματη προσαρμογή χρόνου, κατανάλωσης νερού και ρεύματος για κάθε μέγεθος φορτίου.

 • 1h/1kg circle icon
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 60 ΛΕΠΤΩΝ

  Πλύντε και στεγνώστε τα ρούχα σας σε μόλις 60 λεπτά.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DUALSENSE®

Η τεχνολογία DualSense® προσαρμόζει το πρόγραμμα της συσκευής στα υφάσματά σας: ευαίσθητα, μάλλινα ή outdoor. Έτσι, όλα τα ρούχα, από βαριά μπουφάν outdoor μέχρι απαλά φούτερ, να πλένονται, να στεγνώνουν και να δέχονται περιποίηση προσεκτικά και σε έναν κύκλο. Απολαύστε τη βολικότητα μιας πλήρους και ολοκληρωμένης περιποίησης.

Orange fabric

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ OUTDOOR. ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ.

Χωρίς τη σωστή φροντίδα, τα ρούχα outdoor φθείρονται και χάνουν τη λειτουργικότητά τους. Με τη λειτουργικότητα DualSense®, αυτές οι ιδιότητες διατηρούνται και αποκαθίστανται, από την αδιαβροχότητα μέχρι τη διαπερατότητα αέρα. Γνωρίστε τον προστάτη των ρούχων outdoor.

ΔΙΠΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ*

Η τεχνολογία ProSense® προσαρμόζει τον χρόνο, την κατανάλωση νερού και ρεύματος στο μέγεθος του φορτίου, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα μόνο πουκάμισο ή όλα τα άπλυτα της εβδομάδας. Αυτό γίνεται χάρη σε ειδικούς αισθητήρες που ελέγχουν έξυπνα τις ρυθμίσεις του κύκλου και φροντίζουν ώστε τα ρούχα σας να πλένονται μόνο για τον χρόνο που απαιτείται. Έτσι, διασφαλίζεται η περιορισμένη φθορά των υφασμάτων, διατηρώντας τα χρώματα και την υφή τους για μεγαλύτερο διάστημα. 

*Δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από τη Ritex τον Δεκέμβριο του 2015 (αρ. 15CR00099)

ΠΛΥΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΝΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ

Αυτό το πλυντήριο-στεγνωτήριο είναι η μόνη συσκευή στην αγορά που διαθέτει την μπλε πιστοποίηση Woolmark για τις διαδικασίες πλυσίματος και στεγνώματος, με ικανότητα ασφαλούς πλυσίματος και στεγνώματος ακόμα και των πιο ευαίσθητων υφασμάτων, όπως των μάλλινων που πλένονται μόνο στο χέρι. Ομοίως, τα προγράμματά μας χειρίζονται ευαίσθητα υφάσματα, όπως βισκόζη και ακρυλικό, με ήπιο τρόπο, για να διατηρούν τη φόρμα τους. Τα υφάσματα λαμβάνουν την ειδική φροντίδα που χρειάζονται.