ΠΛΥΣΗ. ΣΤΕΓΝΩΜΑ. ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY AEG CARE.

ΠΛΥΣΗ. ΣΤΕΓΝΩΜΑ. ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY AEG CARE.

Απολαύστε την προσαρμοσμένη φροντίδα συνδέοντας τις συσκευές πλυντηρίου με την εφαρμογή My AEG Care. Aξιοποιείστε την τεχνογνωσία της AEG από οπουδήποτε. Ρυθμίστε εξ 'αποστάσεως ειδικά προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες σας, λάβετε συστάσεις κύκλου για τα ρούχα σας και λάβετε ειδοποιήσεις όταν ο κύκλος έχει ολοκληρωθεί. Προσαρμοσμένη φροντίδα για τα ρούχα, στα χέρια σας.

ΛΗΨΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Ο Σύμβουλος Φροντίδας συνιστά τα καλύτερα προγράμματα για κάθε ρούχο, ακόμα και για τα ευαίσθητα, όπως μαλλί και μετάξι. Επιλέξτε τύπο υφάσματος, χρώμα και επίπεδο λερώματος και η εφαρμογή θα προσαρμόσει τον κύκλο. Στη συνέχεια, επικοινωνεί με τη συσκευή για να ξεκινήσει πρόγραμμα. Ειδικά προσαρμοσμένη φροντίδα και τέλεια αποτελέσματα.

AUTODOSE

Απολαύστε ακρίβεια στη δόση του απορρυπαντικού με το AutoDose και την εφαρμογή My AEG Care. Προσαρμόστε ρυθμίσεις, κάντε εναλλαγές μεταξύ αυτόματης και χειροκίνητης δόσης και λάβετε ειδοποιήσεις επαναπλήρωσης όταν πέφτει η στάθμη του απορρυπαντικού. Πλήρης και άνετος καθαρισμός ρούχων. Πλύσιμο και στέγνωμα με νέα οπτική.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Χειριστείτε συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου από όπου κι αν βρίσκεστε με τη λειτουργία χειρισμού εξ αποστάσεως της εφαρμογής My AEG Care. Χάρη στη συνδεσιμότητα στο cloud, μπορείτε να επιλέξετε προγράμματα, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, να ορίζετε χρόνους έναρξης και να ελέγχετε την πρόοδο της διαδικασίας καθαρισμού. Όλα μέσα από το smartphone σας.

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή My AEG Care, τις συνδεδεμένες συσκευές μας ή χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση της σύνδεσης στο WiFi δίκτυο σας; Ανατρέξτε στην ενότητα FAQ για απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις. Θέλετε να ξεκινήσετε την εφαρμογή My AEG Care και τη συνδεδεμένη συσκευή σας; Κατεβάστε τον Οδηγό Γρήγορης Εκκίνησης και συνδεθείτε. 

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΛΙΣΤΑ

  • Apple: τηλέφωνο ή tablet. Τουλάχιστον iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση
  • Android: τηλέφωνο ή tablet: Τουλάχιστον Android 4.0.3 ή νεότερη έκδοση
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n στα 2,4GHz με WEP, WPA ή WPA2 AES/TKIP και σύνδεση στο Internet.
  • Βεβαιωθείτε ότι η ισχύς του σήματος είναι αρκετά δυνατή στο σημείο που θα εγκατασταθεί η συσκευή.
  • Σε περίπτωση που βρίσκεται μακριά από το router Wi-Fi, ενδέχεται να χρειαστεί επέκταση δικτύου.