ΜΑΘΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ ΜΑΣ

Η σειρά ψυγειοκαταψυκτών μας είναι βελτιστοποιημένη για εύκολη και βιώσιμη υγιεινή διατροφή, για να μπορείτε να προστατεύετε όσα έχουν σημασία: τα τρόφιμα, την υγεία σας και τον πλανήτη. Προστατεύουμε την ποιότητα των τροφίμων φροντίζοντας τους τρεις σημαντικότερους παράγοντες για μεγαλύτερη διάρκεια αποθήκευσης. Σταθερές θερμοκρασίες. Σωστή υγρασία. Κλειστό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

Αναπτύσσουμε λύσεις που προστατεύουν την ποιότητα των τροφίμων με ακρίβεια, για μείωση της σπατάλης τους. Γνωρίστε τα χαρακτηριστικά που πηγαίνουν τη συντήρηση τροφίμων σε ολότελα νέα επίπεδα και σας βοηθούν να μειώνετε τη σπατάλη τους, για περισσότερη αξιοποίηση και απόλαυση.

 • Έως και 20% λιγότερη σπατάλη τροφίμων με το ColdSense
  Έως και 20% λιγότερη σπατάλη τροφίμων με το ColdSense

  Οι μεταβολές στη θερμοκρασία από το άνοιγμα της πόρτας ή την τοποθέτηση ζεστών φαγητών μέσα στο ψυγείο έχουν αρνητική επίδραση και χαλάνε τα τρόφιμα. Οι αντιδραστικοί αισθητήρες ColdSense προσαρμόζουν γρήγορα τη θερμοκρασία μετά από κάθε μεταβολή, με ταχύτερη επαναφορά της ψύξης κατά 40% σε σχέση με τα τυπικά ψυγεία, μειώνοντας τις αλλοιώσεις στα τρόφιμα.

 • Τα τρόφιμα παραμένουν κατά 60% πιο χυμώδη, λιγότερο στεγνά χάρη στο TwinTech No Frost​
  Τα τρόφιμα παραμένουν κατά 60% πιο χυμώδη, λιγότερο στεγνά χάρη στο TwinTech No Frost​

  Η προηγμένη τεχνολογία διπλής ψύξης και η ανεξάρτητη κυκλοφορία αέρα διασφαλίζουν ότι ο καταψυγμένος ξηρός αέρας από τον καταψύκτη δεν χρησιμοποιείται για την ψύξη του ψυγείου, όπως γίνεται στα τυπικά ψυγεία που δεν διαθέτουν τεχνολογία No Frost. Και κατάψυξη Full No Frost σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να κάνετε απόψυξη.

 • Διατήρηση έως του 95% των βιταμινών με το GreenZone
  Διατήρηση έως του 95% των βιταμινών με το GreenZone

  Το σφραγιζόμενο συρτάρι GreenZone διατηρεί ενεργά τα σωστά επίπεδα υγρασίας για φρούτα και λαχανικά. Το σφραγιζόμενο κλείσιμο διασφαλίζει την προστασία των φρέσκων τροφίμων από μαρασμό και απώλεια πολύτιμων μεταλλικών στοιχείων.

 • Προστασία τροφίμων σε κάθε σημείο με το Cooling 360​
  Προστασία τροφίμων σε κάθε σημείο με το Cooling 360​

  Έχετε την απόλυτη ελευθερία να αποθηκεύετε τρόφιμα σε κάθε σημείο, προστατεύοντας την ποιότητά τους με την πιο σταθερή θερμοκρασία και υγρασία που υπάρχει σε όλο το ψυγείο. Η προηγμένη κυκλοφορία αέρα στο πίσω τοίχωμα καθιστά δυνατή την ενεργή διάχυση ψυχρού αέρα που φτάνει σε κάθε σημείο. Η κατά 40% καλύτερη κατανομή θερμοκρασίας σε σχέση με τα τυπικά ψυγεία χωρίς ανεμιστήρα διασφαλίζει ότι κάθε τρόφιμο ψύχεται σωστά, ανεξαρτήτως σημείου τοποθέτησης.

 • Θήκες αεροστεγούς σφράγισης για λιγότερη σπατάλη
  Θήκες αεροστεγούς σφράγισης για λιγότερη σπατάλη

  Το ισχυρό κενό αέρος σε συνδυασμό με τα αεροστεγή φαγητοδοχεία συμβάλλουν στη διατήρηση των τροφίμων και των θρεπτικών συστατικών για μεγαλύτερο διάστημα. Έτσι, μειώνεται η οικιακή σπατάλη τροφίμων. Κάνετε καλό τόσο στην υγεία σας όσο και στο περιβάλλον. Για τα κόκκινα κρέατα, η απουσία οξυγόνου μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία καφέ χρώματος. Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν είναι ένδειξη αλλοίωσης.

 • Περιβάλλον χρήσης προγράμματος ECO για πιο έξυπνες επιλογές
  Περιβάλλον χρήσης προγράμματος ECO για πιο έξυπνες επιλογές

  Το διαισθητικό στοιχείο ελέγχου δείχνει τα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας για τις επιλεγμένες ρυθμίσεις και καθοδηγεί βήμα-βήμα προς μια πιο περιβαλλοντικά υπεύθυνη και οικονομικά συμφέρουσα επιλογή. Κάντε καλύτερες επιλογές για το περιβάλλον, χωρίς να συμβιβαστείτε σε θέματα προστασίας της ποιότητας των τροφίμων.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

 • Έως και 20% λιγότερες εκπομπές CO₂ σε σχέση με προηγούμενα προϊόντα
  Έως και 20% λιγότερες εκπομπές CO₂ σε σχέση με προηγούμενα προϊόντα

  Στη νέα σειρά προϊόντων ψύξης προχωράμε υπερήφανα σε μείωση των εκπομπών CO₂ κατά έως 20% λιγότερο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

  Ο αντίκτυπος CO₂ προκύπτει από τα υλικά, τις διεργασίες και τη χρήση. Ο ενεργειακός αντίκτυπος συγκρίνεται με την βασική ενεργειακή κλάση F σύμφωνα με τις αξιολογήσεις του Universita Politecnica delle Marche​.

 • Μηδενικά απόβλητα στο εργοστάσιό μας​
  Μηδενικά απόβλητα στο εργοστάσιό μας​

  Είμαστε υπερήφανοι αποδέκτες της πιστοποίησης "Zero Landfill" για το εργοστάσιό μας. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκουμε διαρκώς ευκαιρίες για επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση υλικών, περιορίζουμε την ενεργειακή ανάκτηση σε μη ανακυκλώσιμα απορρίμματα και μειώνουμε την ποσότητα των απορριπτόμενων αποβλήτων.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ RELENTLESSLY RESPONSIBLE ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Δεν πρόκειται για κοινά ψυγεία. Το σήμα υποδεικνύει ότι έχουν πιο οικολογικό προφίλ με λιγότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Προϊόντα που κατασκευάστηκαν σε εργοστάσιο με μηδενικά απόβλητα και με εστίαση στη μείωση των εκπομπών CO₂, επιτρέποντάς μας να έχουμε καλύτερο αντίκτυπο στο άμεσο περιβάλλον μας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ

 • Καινοτομίες που ελαχιστοποιούν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο
  Καινοτομίες που ελαχιστοποιούν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

  Ως επωνυμία με ανυποχώρητη προσέγγιση σε ζητήματα καινοτομίας, σε διαρκή προσπάθεια να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και τα αναμενόμενα από τον κλάδο, επιλέγουμε υλικά και φινιρίσματα που βασίζονται στη λειτουργία, την ποιότητα και τον ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Αυτά τα προϊόντα κατασκευάζονται με υλικά που έχουν πιστοποιηθεί ως ασφαλή για επαφή με τρόφιμα και διαθέτουν ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας γραφικά σχέδια.

 • εσωτερικό ψυγείου AEG
  Αδιάκοπη υπευθυνότητα

  Εστιάζουμε στην ώθηση της βιωσιμότητας μέσα από τεχνικές καινοτομίες, ανθεκτική ποιότητα και οικολογικά αποδοτικές λύσεις. Εφαρμόζουμε αυστηρές κανονιστικές απαιτήσεις και όλα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε δοκιμές για λόγους συμμόρφωσης με τα διεθνή πρότυπα ανθεκτικότητας.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ;

Χρήση του καταψύκτη, χρήση καλύτερων συσκευασιών, στέγνωμα

Για ριζώδη λαχανικά κ.λπ.: Περίπου στους 12-16 °C, σκοτεινά και ιδανικά όχι με υπερβολική υγρασία.

Για λαχανικά που αναπνέουν και πράσινα φυλλώδη λαχανικά: Υψηλή υγρασία και θερμοκρασία περίπου στους 3-4 °C.

Για ξηρά προϊόντα: Χαμηλή υγρασία, ιδανικά σκοτεινά και όχι πολύ ζεστά.

Μέθοδος διατήρησης για φρούτα, μούρα και λαχανικά: Μπορεί να γίνει στον αέρα, στον ήλιο, στον φούρνο, σε αποξηραντή τροφίμων ή στην κατάψυξη.

Η τοποθέτηση σε αεροστεγή σακούλα στην κατάψυξη είναι καλύτερη από τη μη χρήση συσκευασίας, ενώ η τοποθέτηση σε σακούλα κενού αέρος στην κατάψυξη είναι ακόμα καλύτερη. Η συσκευασία κενού αέρος αποτρέπει το "κάψιμο" των τροφίμων από την κατάψυξη.

ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Πολλά από τα πράγματα που αναφέρονται στη λίστα μπορούν να αποφευχθούν με τεχνικές διατήρησης τροφίμων με διαφορετικούς τρόπους.

• Τα φρούτα και τα λαχανικά μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε λάθος σημεία και να τα ξεχάσετε

• Το ψωμί μπορεί να μπει στην κατάψυξη

• Τα τυριά μπορούν επίσης να μπουν στην κατάψυξη ή να χρησιμοποιηθούν στη μαγειρική/ζαχαροπλαστική

Κοινά λάθη που οδηγούν σε σπατάλη τροφίμων

• Αγοράζετε υπερβολικά πολλά πράγματα και δεν τα τρώτε όλα

• Τείνετε να ξεχνάτε τα φρέσκα τρόφιμα/το φαγητό που έχει περισσέψει

• Λανθασμένη μέθοδος αποθήκευσης (συσκευασία, θερμοκρασία)

• Δεν εμπιστεύεστε την κρίση σας - πετάτε όλα τα τρόφιμα (αν και είναι σε καλή κατάσταση) όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήξης

Ψυγείο AEG 9000 με θήκη LongFresh

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Η θήκη του ψυγείου 9000 LongFresh διαμορφώνει ένα ειδικό περιβάλλον για ευαίσθητα φρούτα και λαχανικά, παρέχοντας έναν χώρο με θερμοκρασία χαμηλότερη από αυτήν του ψυγείου, στους 0°C. Ιδανικό για κρέατα, ψάρια ή κάθε νωπό τρόφιμο.

9000 LongFresh

9000 LongFresh

 • Η θήκη LongFresh προστατεύει την ποιότητα των ευαίσθητων τροφίμων.
 • Τεχνολογία MultiFlow για άψογα διατηρημένα τρόφιμα.
 • Ελαχιστοποιεί τη συσσώρευση πάγου με την τεχνολογία LowFrost.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ 9000 LONGFRESH

 • Σφραγιζόμενο συρτάρι στους 0°
  Longfresh εικονίδιο
  Σφραγιζόμενο συρτάρι στους 0°

  Θήκες LongFresh στους 0°C, το απόλυτο περιβάλλον για την προστασία της κατάστασης των τροφίμων. Χώρος με χαμηλότερη θερμοκρασία από το υπόλοιπο ψυγείο, διατηρείται στους 0°C βαθμούς. Η κατάλληλη ζώνη για ψάρια, κρέατα ή ευαίσθητα τρόφιμα. Εξοπλισμένος με στοιχεία ελέγχου για την υγρασία, για να μην στεγνώνουν τα τρόφιμα. Για προσεκτικά επιλεγμένα φρέσκα φρούτα και λαχανικά που διατηρούν στο ακέραιο τα αρώματά τους.

 • Τεχνολογία MultiFlow
  Multiflow εικονίδιο
  MultiFlow

  Το MultiFlow προστατεύει την ποιότητα των τροφίμων, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία και την υγρασία σε όλο το ψυγείο. Πολλά κανάλια αέρα καθιστούν δυνατή την ενεργή κυκλοφορία ψυχρού αέρα που φτάνει σε κάθε σημείο.

 • τεχνολογία LowFrost
  Lowfrost εικονίδιο
  LowFrost

  Αποδοτικός ψυγειοκαταψύκτης με προηγμένη τεχνολογία LowFrost, η οποία ελαττώνει την ανάγκη για απόψυξη και διευκολύνει τη διαδικασία χρησιμοποιώντας κρυφά κυκλώματα ψύξης που ελαχιστοποιούν τη συσσώρευση πάγου.

 • Ψυγείο με FlexiShelf
  Flexishelf εικονίδιο
  FlexiShelf

  Απολαύστε ευέλικτη αποθήκευση στο ψυγείο σας με το FlexiShelf. Το μπροστινό τμήμα κουμπώνει εύκολα κάτω από το υπόλοιπο κομμάτι για να είναι δυνατή η τοποθέτηση ψηλότερων αντικειμένων.

 • Ψυγείο με panel touch control
  TouchControl εικονίδιο
  TouchControl

  Έχετε τον πλήρη έλεγχο κάθε λειτουργίας του ψυγείου με το Electronic Dual Touch Control. Το πάνελ και η οθόνη LED σάς παρέχουν εύκολη πρόσβαση στις γενικές ρυθμίσεις και τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Προσαρμόστε τα πάντα με ακρίβεια για κορυφαία αποθήκευση τροφίμων.

 • Ομαλό, αθόρυβο και απαλό κλείσιμο πόρτας
  εικονίδιο απαλού κλεισίματος πόρτας
  Ομαλό, αθόρυβο και απαλό κλείσιμο πόρτας

  Οι ειδικά κατασκευασμένοι μεντεσέδες της πόρτας για απαλό κλείσιμο αποτρέπουν το ακούσιο άνοιγμα των πορτών του ψυγειοκαταψύκτη που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια ενέργειας και χαλασμένα τρόφιμα, διασφαλίζοντας ότι οι πόρτες κλείνουν καλά, με ασφάλεια και αθόρυβα κάθε φορά.

8000 Cooling 360 Ψυγειοκαταψύκτες

Ψύχει κάθε γωνία. Βοηθά στη μείωση σπατάλης*

Ο ψυγειοκαταψύκτης 8000 Cooling 360° διαθέτει πολλαπλά κανάλια αέρα για να παρέχει σταθερή ψύξη. Αυτό προστατεύει τα τρόφιμα σε κάθε ράφι και μπορεί να συμβάλει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων κατά 28%*. Το ανοξείδωτο ατσάλι δημιουργεί μια κομψή, premium εμφάνιση για την κουζίνα σας

8000 Cooling 360°

8000 Cooling 360°

 • Γίνεται λιγότερη σπατάλη τροφίμων χάρη στην κατά 30% καλύτερη διανομή θερμοκρασίας με το Cooling 360°. ¹
 • Διατήρηση έως του 95% των βιταμινών με το GreenZone. ²
 • Το TwinTech® No Frost διατηρεί τα τρόφιμα ζουμερά και ενυδατωμένα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ 8000 COOLING 360°

 • AEG ψυγειοκαταψύκτης Cooling 360
  Cooling 360 εικονίδιο
  Cooling 360°

  Ο ψυγειοκαταψύκτης Cooling 360 συμβάλλει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων χάρη στην προηγμένη κυκλοφορία του αέρα που φτάνει σε κάθε σημείο του ψυγείου και την κατά 30% καλύτερη κατανομή θερμοκρασίας σε κάθε ράφι, με εσωτερική επένδυση από ανοξείδωτο ατσάλι για κορυφαίο στυλ.

 • φρέσκα λαχανικά σε Σφραγιζόμενο συρτάρι - GreenZone
  GreenZone εικονίδιο
  Σφραγιζόμενο συρτάρι - GreenZone*

  Το συρτάρι GreenZone εξαλείφει την περιττή υγρασία διατηρώντας παράλληλα την κατάλληλη υγρασία για τα λαχανικά σας. Έτσι, διατηρείται έως και το 95% των βιταμινών μετά από 11 ημέρες προστατεύοντας τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά με τη σωστή δόση υγρασίας. ²

 • δυο μήλα
  TwinTech εικονίδιο
  TwinTech® No Frost

  Με το TwinTech® No Frost, δεν θα χρειαστεί να κάνετε ποτέ ξανά απόψυξη στον καταψύκτη. Χάρη στο σύστημα διπλής ψύξης, τα τρόφιμα διατηρούνται κατά 60% πιο ενυδατωμένα σε σχέση με τα ψυγεία με έναν εξαερωτήρα. Δεν χρησιμοποιείται ξηρός αέρας από τον καταψύκτη, έτσι διατηρείται η ιδανική υγρασία και τα τρόφιμα δεν στεγνώνουν.

 • συρτάρι ExtraChill
  ExtraChill εικονίδιο
  ExtraChill*

  Επιβραδύνετε την ωρίμανση των αγαπημένων σας τυριών και αλλαντικών αποθηκεύοντάς τα στο συρτάρι ExtraChill. Σε αυτήν τη ζώνη η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη σε σχέση με το υπόλοιπο ψυγείο.

 • συρτάρι ψυγείου CustomFlex
  CustomFlex*
  CustomFlex*

  Η διατήρηση της φρεσκάδας για όλα τα τρόφιμά σας είναι το άλφα και το ωμέγα για τη δημιουργία φρέσκων και νόστιμων συνταγών. Χάρη στο CustomFlex®, μπορείτε να οργανώνετε τον χώρο του ψυγείου σας όπως ακριβώς θέλετε. Αλλάξτε γρήγορα και εύκολα τη διάταξη των θηκών για να αυξήσετε τον διαθέσιμο χώρο. Το ψυγείο που προσαρμόζεται στις διατροφικές σας συνήθειες.

 • MultiSpace ψυγειοκαταψύκτης
  MultiSpace εικονίδιο
  MultiSpace*

  Το MultiSpace είναι ψηλότερο από τα κλασικά μοντέλα, παρέχοντας περισσότερο χώρο για την οργάνωση και την αποθήκευση υλικών.

*Σε σύγκριση με ψυγείο ColdSense 5000. Βάσει εξωτερικών δοκιμών σχετικά με τη διάρκεια βρώσιμης ποιότητας μαλακών τυριών και μαγειρεμένου ζαμπόν που αποθηκεύονται σε ράφια. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των τροφίμων. Εκτιμώμενη δυνητική μείωση της σπατάλης τροφίμων με βάση μόνο την απόδοση της συσκευής και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η συμπεριφορά του χρήστη.

¹ Σε σύγκριση με προϊόν της εταιρείας με έλεγχο κύκλου βάσει εσωτερικής δοκιμής.
² Το ποσοστό διατήρησης των βιταμινών βασίζεται σε εξωτερικές δοκιμές για τη διατήρηση της βιταμίνης C στα μύρτιλλα μετά από 11 ημέρες στη θήκη GreenZone.
* Διαθέσιμο σε επιλεγμένα μοντέλα

AEG ψυγειοκαταψύκτης 7000 GreenZone

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ο ψυγειοκαταψύκτης 7000 GreenZone έχει ένα ειδικό σφραγιζόμενο συρτάρι που διατηρεί την υγρασία στα ιδανικά επίπεδα και το οποίο διαχειρίζεται την υπερβολική συμπύκνωση και προστατεύει τα τρόφιμα από τυχόν αλλοίωση. Έτσι, διατηρείται έως και το 95% των βιταμινών προστατεύοντας τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά με τη σωστή δόση υγρασίας.*

7000 GreenZone

7000 GreenZone

 • Διατήρηση έως του 95% των βιταμινών με το GreenZone.*
 • Σταθερή θερμοκρασία και ψυχρός αέρας σε κάθε ράφι με το DynamicAir.
 • Το TwinTech® No Frost διατηρεί τα τρόφιμα χυμώδη και ενυδατωμένα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ 7000-GREENZONE

 • Σφραγιζόμενο συρτάρι - GreenZone
  εικονίδιο σφραγισμένου περιβάλλοντος
  Σφραγιζόμενο συρτάρι - GreenZone

  Το συρτάρι GreenZone εξαλείφει την περιττή υγρασία διατηρώντας παράλληλα την κατάλληλη υγρασία για τα λαχανικά σας. Έτσι, διατηρείται έως και το 95% των βιταμινών μετά από 11 ημέρες προστατεύοντας τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά με τη σωστή δόση υγρασίας.*

 • Τεχνολογία TwinTech® No Frost
  εικονίδιο twintech
  TwinTech® No Frost

  Με το TwinTech® No Frost, δεν θα χρειαστεί να κάνετε ποτέ ξανά απόψυξη στον καταψύκτη. Χάρη στο σύστημα διπλής ψύξης, τα τρόφιμα διατηρούνται κατά 60% πιο ενυδατωμένα σε σχέση με τα ψυγεία με έναν εξαερωτήρα. Δεν χρησιμοποιείται ξηρός αέρας από τον καταψύκτη, έτσι διατηρείται η ιδανική υγρασία και τα τρόφιμα δεν στεγνώνουν.

 • Τεχνολογία DynamicAir
  εικονίδιο DynamicAir
  DynamicAir

  Το DynamicAir διατηρεί μια διαρκή ροή αέρα για να υπάρχει σταθερή θερμοκρασία σε όλο το ψυγείο. Κάθε ράφι έχει ομοιόμορφη ψύξη για να αποφεύγεται ο σχηματισμός θερμών ζωνών. Αποτρέπεται η ανάπτυξη βακτηρίων. Τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα.

 • Συρτάρι ExtraZone
  Extrazone εικονίδιο
  Συρτάρι ExtraZone

  Διατηρήστε το ψυγείο σας οργανωμένο και αποφύγετε το μπέρδεμα στους τύπους τροφίμων που αποθηκεύετε με το συρτάρι ExtraZone. Ιδανικό για τη βελτίωση της προσβασιμότητας σε διαφορετικά είδη τροφίμων, διατηρώντας παράλληλα τα τρόφιμα φρέσκα, εντός οπτικού πεδίου και εύκολα προσεγγίσιμα.

 • ψυγείο με maxispace
  Maxispace εικονίδιο
  MaxiSpace**

  Χάρη στο MaxiSpace, έχετε 45% περισσότερο χώρο αποθήκευσης σε σχέση με έναν τυπικό ψυγειοκαταψύκτη.* Είναι ψηλότερο και πιο πλατύ σε σχέση με τα κλασικά ψυγεία, παρέχοντας επιπλέον χώρο για την αποθήκευση περισσότερων ειδών.

  *Σε σύγκριση με δικούς μας ψυγειοκαταψύκτες τυπικού μεγέθους

 • Ψυγείο με τεχνολογία Multiflow
  Multiflow εικονίδιο
  MultiFlow**

  Το MultiFlow προστατεύει την ποιότητα των τροφίμων, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία και την υγρασία σε όλο το ψυγείο. Πολλά κανάλια αέρα καθιστούν δυνατή την ενεργή κυκλοφορία ψυχρού αέρα που φτάνει σε κάθε σημείο.

*Το ποσοστό διατήρησης των βιταμινών βασίζεται σε εξωτερικές δοκιμές για τη διατήρηση της βιταμίνης C στα μύρτιλλα μετά από 11 ημέρες στη θήκη GreenZone. **Διαθέσιμο σε επιλεγμένα μοντέλα

ψυγειοκαταψύκτης 6000 TwinTech® No Frost

ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΧΥΜΟΥΣ

Ο ψυγειοκαταψύκτης 6000 TwinTech® No Frost διατηρεί τα τρόφιμα κατά 60% πιο χυμώδη σε σχέση με τα ψυγεία με έναν εξαερωτήρα. Χάρη στο σύστημα διπλής ψύξης, διατηρείται η ιδανική υγρασία και αποτρέπεται η αφυδάτωση των τροφίμων. Αυτό επίσης σημαίνεται ότι καταργείται η ανάγκη για απόψυξη του καταψύκτη.*

6000 TwinTech® No Frost

6000 TwinTech® No Frost

 • Το TwinTech® No Frost διατηρεί τα τρόφιμα χυμώδη και ενυδατωμένα.
 • Σταθερή θερμοκρασία και ψυχρός αέρας σε κάθε ράφι με το DynamicAir.
 • Χάρη στο CustomFlex®, μπορείτε να οργανώνετε τον χώρο του ψυγείου σας όπως ακριβώς θέλετε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ 6000 TWINTECH® NO FROST

 • Τεχνολογία TwinTech® No Frost
  Twintech εικονίδιο
  TwinTech® No Frost

  Με το TwinTech® No Frost, δεν θα χρειαστεί να κάνετε ποτέ ξανά απόψυξη στον καταψύκτη. Χάρη στο σύστημα διπλής ψύξης, τα τρόφιμα διατηρούνται κατά 60% πιο ενυδατωμένα σε σχέση με τα ψυγεία με έναν εξαερωτήρα. Δεν χρησιμοποιείται ξηρός αέρας από τον καταψύκτη, έτσι διατηρείται η ιδανική υγρασία και τα τρόφιμα δεν στεγνώνουν.

 • Τεχνολογία DynamicAir
  DynamicAir εικονίδιο
  DynamicAir**

  Το DynamicAir διατηρεί μια διαρκή ροή αέρα για να υπάρχει σταθερή θερμοκρασία σε όλο το ψυγείο. Κάθε ράφι έχει ομοιόμορφη ψύξη για να αποφεύγεται ο σχηματισμός θερμών ζωνών. Αποτρέπεται η ανάπτυξη βακτηρίων. Τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα.

 • Ψυγείο AEG με CustomFlex
  Customflex εικονίδιο
  CustomFlex**

  Η διατήρηση της φρεσκάδας για όλα τα τρόφιμά σας είναι το άλφα και το ωμέγα για τη δημιουργία φρέσκων και νόστιμων συνταγών. Χάρη στο CustomFlex®, μπορείτε να οργανώνετε τον χώρο του ψυγείου σας όπως ακριβώς θέλετε. Αλλάξτε γρήγορα και εύκολα τη διάταξη των θηκών για να αυξήσετε τον διαθέσιμο χώρο. Ο καταψύκτης που προσαρμόζεται στις διατροφικές σας συνήθειες.

 • Ψυγειοκαταψύκτη AEG με τεχνολογία MultiFlow
  MultiFlow εικονίδιο
  MultiFlow**

  Το MultiFlow προστατεύει την ποιότητα των τροφίμων, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία και την υγρασία σε όλο το ψυγείο. Πολλά κανάλια αέρα καθιστούν δυνατή την ενεργή κυκλοφορία ψυχρού αέρα που φτάνει σε κάθε σημείο.

 • Veggies in fridge
  Συρτάρι ExtraZone εικονίδιο
  Συρτάρι ExtraZone**

  Διατηρήστε το ψυγείο σας οργανωμένο και αποφύγετε το μπέρδεμα στους τύπους τροφίμων που αποθηκεύετε με το συρτάρι ExtraZone. Ιδανικό για τη βελτίωση της προσβασιμότητας σε διαφορετικά είδη τροφίμων, διατηρώντας παράλληλα τα τρόφιμα φρέσκα, εντός οπτικού πεδίου και εύκολα προσεγγίσιμα.

 • συρτάρι ExtraChill
  ExtraChill εικονίδιο
  ExtraChill**

  Επιβραδύνετε την ωρίμανση των αγαπημένων σας τυριών και αλλαντικών αποθηκεύοντάς τα στο συρτάρι ExtraChill. Σε αυτήν τη ζώνη η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη σε σχέση με το υπόλοιπο ψυγείο.

*Εσωτερική δοκιμή της τεχνολογίας TwinTech με τη χρήση μιας μεθόδου εσωτερικής δοκιμής η οποία μετρά τα επίπεδα υγρασίας μετά από 9 ημέρες αποθήκευσης σε σχέση με δικά μας προϊόντα με έναν εξαερωτήρα.

**Διαθέσιμο σε επιλεγμένα μοντέλα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΜΑΣ

Από την ίδρυσή μας στο Βερολίνο, δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ. Βρείτε τον ιδανικό ψυγειοκαταψύκτη για τις δικές σας ανάγκες χάρη στον οδηγό αγοράς μας!

AEG EcoLine

ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΑΣ - Εξοικονόμηση πόρων με ταυτόχρονη προστασία της ποιότητας των τροφίμων

Τα ψυγεία ECOLINE είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα μας. Περιέχουν επίσης ένα μοναδικό εσωτερικό από ανακυκλωμένο πλαστικό και η διεπαφή χρήστη σας καθοδηγεί σε πιο ενεργειακά αποδοτικές ρυθμίσεις, μειώνοντας παράλληλα τα απορρίμματα τροφίμων.*

ΕΙΔΟΣ

Ποιο είδος ψυγειοκαταψύκτη έχει το ιδανικό μέγεθος για την κουζίνα σας;

Side-by-side (ντουλάπα) – ψυγειοκαταψύκτης πλήρους μεγέθους για μεγάλη χωρητικότητα, με μηχανή νερού και πάγου σε επιλεγμένα μοντέλου.

Combi (δίπορτο) – συνδυασμός ψυγείου και ψύκτη σε στοιβαγμένη μορφή, με ξεχωριστή πόρτα για το καθένα. Επιλέξτε κάποιο μοντέλο με την κατάψυξη στο επάνω ή στο κάτω μέρος.

Εντοιχιζόμενο – κρύβεται πίσω από κάποιο ντουλάπι για να ταιριάζει με το ντιζάιν της κουζίνας. Επιλέξτε ψυγειοκαταψύκτη ή ξεχωριστή μονάδα ψυγείου και κατάψυξης. Οι διαστάσεις μπορεί να ποικίλλουν.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι εντοιχιζόμενοι ψυγειοκαταψύκτες συνήθως παρέχονται σε τυπικό μέγεθος, ώστε να χωρούν μέσα σε ντουλάπι της κουζίνας. Τα ελεύθερα μοντέλα μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το ύψος και το πλάτος. Τα ειδικά μεγέθη μας κυμαίνονται από 60 έως 75 εκ. σε πλάτος και έως 190 εκ. σε ύψος, όπως ο ψυγειοκαταψύκτης MaxiSpace που παρέχει 45% περισσότερη χωρητικότητα σε σχέση με τους τυπικούς ψυγειοκαταψύκτες. Όλες οι διαστάσεις είναι διαθέσιμες στις σελίδες προϊόντων μας.

Η ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Γρήγορη και άψογη εγκατάσταση του νέου σας ψυγείου. Στη νέα σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών ψύξης απαιτούνται μόνο 73 βήματα για την εγκατάσταση του ψυγείου. Η σχεδίαση της πόρτας έχει μικρότερο πλάτος, για να διασφαλίζεται ότι το ψυγείο μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς να έρχεται σε σύγκρουση με τη γύρω επίπλωση. Η νέα εντοιχιζόμενη πλατφόρμα παρέχει εγγυημένη εγκατάσταση ακριβείας, χωρίς να απαιτούνται μετρήσεις. Αυτό οφείλεται στα παρεχόμενα πρότυπα με καθορισμένες διαστάσεις που βοηθούν στην τοποθέτηση της συσκευής με ακρίβεια, για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Δείτε το video

ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΟΡΥΒΟΥ

Για ένα ευχάριστο περιβάλλον στην κουζίνα με λιγότερες ενοχλήσεις από θορύβους, επιλέξτε μια συσκευή ψύξης με χαμηλή τιμή σε ντεσιμπέλ (dB). Το επίπεδο ισχύος θορύβου των ψυγειοκαταψυκτών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος, το βάρος, τους κραδασμούς, τους σωλήνες και τον αεροσυμπιεστή, που μπορεί όλα να διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο. Η AEG παρέχει ψυγειοκαταψύκτες 33-35 dB (A).

ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μείωση των επιπέδων θορύβου κατά 1 dB(A) στη νέα σειρά, σε σύγκριση με τα προηγούμενα προϊόντα χάρη στους 7 φορές λιγότερους κραδασμούς από τα παλαιότερα μοντέλα. Όλα χάρη στις νέες μεθοδολογίες για τη μείωση του θορύβου από άποψη αντίληψης.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Υψηλή αποδοτικότητα ενέργειας σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων σε λογαριασμούς ρεύματος. Η κλίμακα ενεργειακής κλάσης για όλους τους ψυγειοκαταψύκτες είναι A-G, όπου A είναι η πιο ενεργειακά αποδοτική βαθμίδα.

Έξυπνη συμβουλή: Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας τοποθετώντας τον ψυγειοκαταψύκτη σας μακριά από θερμαντικά σώματα ή τον φούρνο.

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ;

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά – Αναζητήστε ψυγεία με φρουτολεκάνες και βαθιά συρτάρια για μεγαλύτερα λαχανικά. Αναζητήσετε συσκευή με μεγαλύτερο κομμάτι για συντήρηση παρά για ψύξη.

Κρεατικά και ψάρια – Ένα μοντέλο με την ειδική θήκη LongFresh θα διατηρήσει φρέσκα τα κρεατικά και τα ψάρια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ποτά – Υπάρχουν μοντέλα με ράφια για κρασιά, ρυθμιζόμενα ράφια για την τοποθέτηση μπουκαλιών, ενσωματωμένο ψύκτη κρασιών. Ορισμένοι ψυγειοκαταψύκτες έχουν ενσωματωμένη παγομηχανή.

Κατεψυγμένα τρόφιμα – Επιλέξτε έναν ψυγειοκαταψύκτη με ίση χωρητικότητα για ψύξη και συντήρηση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΜΑΣ

Από την ίδρυσή μας στο Βερολίνο, δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ. Βρείτε τον ιδανικό ψυγειοκαταψύκτη για τις δικές σας ανάγκες χάρη στον οδηγό αγοράς μας!