Τα πιο ενεργειακά αποδοτικά ψυγεία μας

Τα ψυγεία ECOLINE είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα μας. Περιέχουν επίσης ένα μοναδικό εσωτερικό από ανακυκλωμένο πλαστικό και η διεπαφή χρήστη σας καθοδηγεί σε πιο ενεργειακά αποδοτικές ρυθμίσεις, ενώ παράλληλα μειώνει τα απορρίμματα τροφίμων.*

Διατηρήστε τα τρόφιμα για την υποστήριξη της υγιεινής διατροφής και τη μείωση των αποβλήτων

Τα ψυγεία AEG παρατείνουν τη φρεσκάδα των τροφίμων και συμβάλλουν στη διατήρηση έως και 95% των βιταμινών. Προστατεύουν την ποιότητα των τροφίμων με σταθερή θερμοκρασία και υγρασία σε όλο το ψυγείο. Το εσωτερικό από ανοξείδωτο ατσάλι κάνει μια σχεδιαστική δήλωση. Οι αποδοτικοί αεραγωγοί αποκαθιστούν γρήγορα την ψυχρότητα μετά από κάθε άνοιγμα της πόρτας, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων έως και 28%.

 • aeg ψυγειοκαταψύκτης
  Έως και 28% μείωση των αποβλήτων τροφίμων

  Η υφή των συστατικών σας προστατεύεται σε κάθε γωνιά με το Cooling 360°. Η ολόπλευρη κυκλοφορία αέρα διοχετεύει κρύο αέρα σε κάθε γωνιά, αποκαθιστώντας γρήγορα τη θερμοκρασία μετά από κάθε ανοιχτή πόρτα και μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε έως και 28% σπατάλη τροφίμων.

 • aeg ψυγειοκαταψύκτης, χώροι για τα λαχανικά
  Έως και 95% των βιταμινών διατηρούνται

  Ζήστε υγιεινά/Ζήστε καλύτερα εύκολα. Το σφραγισμένο συρτάρι GreenZone διατηρεί ενεργά τη σωστή υγρασία των φρούτων και των λαχανικών. Το σφραγισμένο κλείσιμο εξασφαλίζει ότι τα λαχανικά δεν μαραίνονται και δεν χάνουν πολύτιμα μέταλλα.

 • aeg ψυγειοκαταψύκτης απο ανακυκλώσιμα υλικά
  Μοναδικό ψυγείο με ανακυκλωμένο πλαστικό

  Παρουσιάζουμε ένα μοναδικό ψυγείο με ανακυκλωμένο πλαστικό στο εσωτερικό. Οι εσωτερικές επενδύσεις είναι κατασκευασμένες με έως και 70% ανακυκλωμένο πλαστικό, μειώνοντας τον αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ»

Αντικαταστήστε την παλιά σας συσκευή με μια νέα, τεχνολογικά προηγμένη, συσκευή AEG, καλύτερης ενεργειακής απόδοσης & πιο φιλικής για το περιβάλλον.

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ –  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»

 

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

Τα νέα εντοιχιζόμενα ψυγεία μας είναι βελτιστοποιημένα για να προστατεύουν όσα έχουν σημασία: τα τρόφιμα, την υγεία σας και τον πλανήτη, χάρη σε έξυπνους ελέγχους θερμοκρασίας και υγρασίας αλλά και ειδικά περιβάλλοντα για διαφορετικά τρόφιμα σε ειδικές θήκες.

 • Βιώσιμες λύσεις AEG
  Βιώσιμες λύσεις για ένα καλύτερο αύριο

  Ελαχιστοποιούμε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο προχωρώντας σε μείωση των εκπομπών CO₂ κατά έως 20% λιγότερο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, αυξάνονοντας τη χρήση οικολογικών, ανακυκλώσιμων υλικών και κατασκευή ψυγείων με μηδενικά απόβλητα στο εργοστάσιο.  Μάθετε περισσότερα

 • Ο πήχης επιδόσεων ανεβαίνει
  Ο πήχης επιδόσεων ανεβαίνει

  Κορυφαία ποιότητα και απόδοση παρέχοντας έως και 45% μεγαλύτερη χωρητικότητα με το MaxiSpace, προϊόντα αθόρυβης λειτουργίας, εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην προηγμένη τεχνολογία παράλληλης ψύξης και την ταχύτερη εγκατάσταση στην αγορά.​ Μάθετε περισσότερα

ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

8000 Cooling 360°

4,6

4,6(42)

RCB736E5MB

Ο ψυγειοκαταψύκτης 8000 Cooling 360° προστατεύει τα τρόφιμα, με 30% καλύτερη κατανομή θερμοκρασίας σε κάθε ράφι. Τα πολλαπλά κανάλια αέρα διανέμουν ομοιόμορφη ψύξη και το ανοξείδωτο ατσάλι δίνει μια κομψή και premium πινελιά στον χώρο της κουζίνας σας.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

9000 LongFresh

0

0(0)

RMB952E6VU

Η θήκη του ψυγείου 9000 LongFresh διαμορφώνει ένα ειδικό περιβάλλον για ευαίσθητα φρούτα και λαχανικά, παρέχοντας έναν χώρο με θερμοκρασία χαμηλότερη από αυτήν του ψυγείου, στους 0°C. Ιδανικό για κρέατα, ψάρια ή κάθε νωπό τρόφιμο.

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

6000 TwinTech® No Frost

4,8

4,8(12)

RCB632E4MX

TwinTech® No Frost. Δεν ξεραίνονται τα τρόφιμα. Το 6000 TwinTech® No Frost προστατεύει την ποιότητα των τροφίμων. Τα προηγμένα συστήματα διπλής ψύξης, ξεχωριστά για ψυγείο και καταψύκτη, είναι ανώτερα από κλασικά Total No Frost. Καταψύκτης πλήρως No Frost.

Φροντίστε τα πιο πολύτιμα τρόφιμά σας και διατηρήστε ζωντανή τη γεύση τους χάρη στις ανεξάρτητες θήκες που δημιουργούν ειδικές συνθήκες για ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υλικά.
 • Σωστά επίπεδα υγρασίας
 • Σφραγιζόμενο συρτάρι με διαχειριζόμενο περιβάλλον
 • Σταθερή θερμοκρασία
Προστατεύστε την ποιότητα των τροφίμων με σταθερή θερμοκρασία και υγρασία σε όλο το ψυγείο. Το εσωτερικό από ανοξείδωτο ατσάλι κάνει μια σχεδιαστική εμφάνιση. Οι αποδοτικοί αεραγωγοί αποκαθιστούν γρήγορα την ψύξη μετά από κάθε άνοιγμα της πόρτας, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων έως και 28%*.
 • Σωστά επίπεδα υγρασίας
 • Σφραγισμένο συρτάρι με διαχειριζόμενο περιβάλλον
 • Σταθερή θερμοκρασία
 • Twintech
 • Cooling 360°
Απολαύστε πιο θρεπτικά γεύματα χάρη στη διατήρηση έως και του 95% των βιταμινών και των οφελών των φρούτων και των λαχανικών στο σφραγιζόμενο συρτάρι GreenZone.
 • Σωστά επίπεδα υγρασίας
 • Σφραγιζόμενο συρτάρι με διαχειριζόμενο περιβάλλον
 • Σταθερή θερμοκρασία
Τα τρόφιμα είναι κατά 60% πιο χυμώδη, ενυδατωμένα και προστατευμένα για να μην ξεραίνονται χάρη στην έξυπνη, πλήρη τεχνολογία No Frost με συστήματα διπλής ψύξης.
 • Σωστά επίπεδα υγρασίας
 • Σταθερή θερμοκρασία

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους ψυγειοκαταψύκτες μας

Βρείτε τον σωστό ψυγειοκαταψύκτη για τις μαγειρικές και καταναλωτικές ανάγκες σας. Επιλέξτε ψυγείο με μεγαλύτερη χωρητικότητα ή με μεγαλύτερες ειδικές θήκες.