Λεπτομέρειες προϊόντος

Η ειδική ζώνη MultiSwitch+ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος ψύξης ή κατάψυξης. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε θερμοκρασίες από -20°C έως 5°C και να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία στις ανάγκες των τροφίμων σας. Διαθέτει 2 συρτάρια και μια ανοιχτή περιοχή.

Οφέλη

Ψύξη ή κατάψυξη. Και όλες οι ενδιάμεσες θερμοκρασίες. Με τη MultiSwitch+

Η ζώνη MultiSwitch+ μπορεί να ρυθμιστεί από -20°C έως 5°C, προσφέροντας απόλυτη προσαρμοστικότητα θερμοκρασίας. Τα δύο συρτάρια και η ανοιχτή περιοχή μπορούν να μετατραπούν εύκολα από χώρο ψύξης σε χώρο κατάψυξης, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Καλύτερη προστασία για τα ευαίσθητα υλικά. Με το ChillZone 0°

Προστατεύστε την υφή των ευαίσθητων υλικών σας με το ChillZone 0°. Με θερμοκρασία 0°C και κάτω, ο σφραγισμένος θάλαμος διατηρεί πιο χαμηλή θερμοκρασία που είναι ιδανική για κατεψυγμένα τρόφιμα, κρέας και ψάρι. Για καλύτερη προστασία της υφής των τροφίμων.

Κάντε την κουζίνα σας να ξεχωρίζει με την εκπληκτική σειρά DesignLine.

Η κομψή και μοντέρνα εμφάνιση του ψυγείου ζωντανεύει με τα ποιοτικά υλικά. Για μια ομοιόμορφη και μοντέρνα κουζίνα.

Καλύτερη ορατότητα. Σε όλα σας τα τρόφιμα. Με φωτισμό περιβάλλοντος

Η ράβδος LED φωτισμού περιβάλλοντος παρέχει εξαιρετική ορατότητα μέσα στον θάλαμο του ψυγείου, καθώς και απαλό φωτισμό περιβάλλοντος μέσα και έξω. Επίσης, η φωτιζόμενη λαβή παρέχει εξίσου εξαιρετικό φωτισμό στον καταψύκτη.

AEG - Ελεύθερος ψυγειοκαταψύκτης - RMB952E6VU

Σταθερές θερμοκρασίες με το MultiFlow

Το MultiFlow προστατεύει την ποιότητα των τροφίμων διατηρώντας σταθερή θερμοκρασία και υγρασία σε ολόκληρο το ψυγείο. Τα πολλαπλά κανάλια αέρα προσφέρουν ενεργή κυκλοφορία κρύου αέρα φτάνοντας σε κάθε γωνιά.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο