Ανακαλύψτε

Συνδεσιμότητα

Μπείτε σε ένα διαδραστικό σπίτι

Συνδέστε συσκευές μεταξύ τους απλά και με ασφάλεια για μια εξατομικευμένη εμπειρία

Ένα διάγραμμα που δείχνει συνδεδεμένα κύτταρα

Το μέρος όπου συνδέονται όλα

Το όραμά μας για ένα συνδεδεμένο σπίτι είναι ένα διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) όπου τα προϊόντα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τη μάρκα ή την υποδομή. Και εσείς θα απολαμβάνετε ομαλή διαδραστικότητα μεταξύ των συσκευών. Ως κορυφαίο μέλος της AllSeen Alliance, είμαστε από τους πρωτοπόρους στην προσπάθεια προώθησης του IoT μέσω ανοιχτού κώδικα σε όλους τους κλάδους.

  • Συμβατότητα

    Το πρόγραμμα ανοικτού πηγαίου κώδικα AllSeen Alliance δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα προϊόντα στο IoT να συνεργαστούν μεταξύ τους σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως το iOS, το Android και τα Windows.

  • Ασφάλεια

    Το πρόγραμμα είναι αφοσιωμένο στο να κάνει το διαδίκτυο των πραγμάτων ασφαλές - συμπεριλαμβανόμενης της χρήσης κρυπτογράφησης ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας.

  • Καινοτομία

    Μια πραγματική συνεργασία του διαδικτύου των πραγμάτων ετοιμάζει τον δρόμο για τον εμπλουτισμό των προϊόντων μας με τεχνολογία από άλλους συνεργάτες.

Μια μοντέρνα κουζίνα εφοδιασμένη με κορυφαία προϊόντα της AEG

Το διαδίκτυο των πάντων

Θέλουμε να μετατρέψουμε το διαδίκτυο των πραγμάτων στο διαδίκτυο των πάντων. Οι συσκευές σας AEG θα λειτουργούν ομαλά εντός ενός οικοσυστήματος με άλλα προϊόντα που προσφέρονται από συνεργάτες της Alliance. Αυτό όχι μόνο προάγει την καινοτομία, αλλά θα κάνει πιο ευχάριστη τη χρήση των συσκευών και θα βελτιώσει τα τελικά αποτελέσματα.

Ένα διάγραμμα που εμφανίζει την AllSeen Alliance που συνδέει τα προϊόντα κουζίνας AEG
Ένας μάγειρας που χρησιμοποιεί την εφαρμογή My AEG στο tablet του
Εύκολη πρόσβαση σε όλα

Συνδέστε όλες τις συσκευές στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας μία μόνο εφαρμογή

Απορρόφηση hands-free

Για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμπειρία μαγειρέματος, το σύστημα Hob2Hood συνδέει τις εστίες σας με τον απορροφητήρα. Οι εστίες σας θα ενεργοποιούν και θα προσαρμόζουν ασύρματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα του απορροφητήρα σας. Θα έχετε ισχυρή απορρόφηση όταν τσιγαρίζετε. Και πιο αθόρυβη απορρόφηση όταν σιγοβράζετε. Επιτυγχάνετε το ιδανικό περιβάλλον στην κουζίνα σας χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας προς τον απορροφητήρα.

Μια μαγείρισσα εξερευνεί συνταγές στο iPad της χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My AEG

Νόστιμες συνταγές μόλις ένα άγγιγμα μακριά

Χρησιμοποιήστε τον ατμό και την τεχνική sous vide με τη βοήθεια της εφαρμογής μας My AEG. Εξερευνήστε εκατοντάδες συνταγές ανά κουζίνα, διατροφή, αλλεργιογόνο, ή τα υλικά που έχετε στο ψυγείο σας. Αφήστε τον υπολογιστή μαγειρέματος να σας καθοδηγήσει σχετικά με τις καλύτερες ρυθμίσεις του φούρνου και, στη συνέχεια, φτιάξτε και αποθηκεύστε σημειώσεις για τη συνταγή, προσθέστε σελιδοδείκτες στις αγαπημένες σας συνταγές και μοιραστείτε τις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα smartphone που δείχνει πόσο εύκολη είναι η χρήση της εφαρμογής My AEG Care

Η τεχνογνωσία της φροντίδας στα δάχτυλά σας

Το να βρείτε τρέχουσες συμβουλές για το πώς να φροντίσετε ευαίσθητα υφάσματα ή να αφαιρέσετε λεκέδες μπορεί να είναι δύσκολο. Η εφαρμογή My AEG Care σας προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες φροντίδας υφασμάτων που έχουν συγκεντρωθεί στις σελίδες μας Πώς να τα Φροντίσετε καθώς και πολλά άλλα. Έτσι μπορείτε εύκολα να βρείτε πληροφορίες για πώς να πλύνετε μεταξωτά, να στεγνώσετε στο στεγνωτήριο μάλλινα με ασφάλεια, ή να προστατέψετε ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων.