ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Φούρνοι Σειρά AEG EcoLine
ΟΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΑΣ

Οι φούρνοι ECOLINE είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα μας. Διαθέτουν λειτουργία ατμού, με την οποία μπορείτε να μαγειρεύετε σε χαμηλές θερμοκρασίες και να εξοικονομείτε ενέργεια έως και κατά 20%. Παρέχονται με δυνατότητα καθαρισμού με ατμό, ο οποίος χρησιμοποιεί έως και κατά 95% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τον πυρολυτικό καθαρισμό.

AEG φούρνοι ατμού

Κατακτήσετε ένα νέο επίπεδο γεύσης με τους φούρνους ατμού

Το μαγείρεμα στον ατμό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να σφραγίσουμε τη γεύση, να εξαλείψουμε την ανάγκη μαγειρέματος με περιττά λίπη και λάδια, ενώ είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους διατήρησης των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε εύκολα τα υγιεινά και λαχταριστά γεύματα που επιθυμείτε.

Ανακαλύψτε τους φούρνους ατμού
full-width-block
Το Steamify® χειρίζεται τις ρυθμίσεις ατμού για εσάς

Μάθετε περισσότερα

full-width-block
Smart Kitchen - εξυπηρετική και εξατομικευμένη βοήθεια στη μαγειρική

Μάθετε περισσότερα

The Next Black
Με στόχο να προβλέψει τις μελλοντικές ανάγκες πλύσης και να συνεισφέρει στο να γίνει ο κλάδος ενδυμάτων πιο βιώσιμος, η AEG παρήγαγε το «The Next Black». Ένα ντοκιμαντέρ 45 λεπτών που εξερευνά το μέλλον των ρούχων.
TASTEOLOGY
Πηγαίνοντας τη γεύση στο επόμενο επίπεδο. Το Tasteology είναι ένα ντοκιμαντέρ που αποδομεί τη γεύση από μια νέα οπτική. Εξετάσαμε την επιστήμη και την εμπειρία, όχι μόνο τις γεύσεις και τα συστατικά. Μέσα από τα πέντε επεισόδια ελπίζουμε να σας εμπνεύσουμε μέσα και έξω από την κουζίνα.