ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

Είτε αυτό που αναζητάτε είναι ένα ελεύθερο πλυντήριο είτε εντοιχιζόμενο, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι χωράει. Μπορείτε να ξεκινήσετε κατανοώντας τον διαθέσιμο χώρο:
Πλάτος: 60-48 εκ. - συνιστάται πλυντήριο μπροστινής φόρτωσης
Πλάτος: 45-40 εκ. - συνιστάται  πλυντήριο άνω φόρτωσης
Βάθος: 45-38 εκ. - ένα πλυντήριο μπροστινής φόρτωσης με λεπτό βάθος θα χωρέσει σε αυτόν τον χώρο

Συμβουλή: Αν ο χώρος που έχετε είναι μικρός, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο 2 σε 1. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε πλυντήριο μπροστινής φόρτωσης, αν θέλετε να βάλετε από πάνω το στεγνωτήριο. Δείτε το κιτ στοίβαξης της AEG. 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

Για τον προσδιορισμό της χωρητικότητας που θέλετε να έχει το πλυντήριό σας, πρέπει να λάβετε υπόψη τα εξής:
Μέγεθος νοικοκυριού: μεγάλες οικογένειες ή ένα άτομο
Συνήθειες: πόσες φορές την εβδομάδα πλένετε τα ρούχα σας
Τύπος και μέγεθος αντικειμένων προς πλύση: Για παράδειγμα, για σεντόνια, παπλώματα και κουρτίνες θα χρειάζεται μεγαλύτερος κάδος για καλύτερα αποτελέσματα.

Όλα τα πλυντήρια της AEG είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία ProSense. Η τεχνολογία ProSense χρησιμοποιεί αισθητήρες βάρους για να προσαρμόζει την κατανάλωση νερού και ρεύματος ανάλογα με τη φόρτωση. Έτσι, εξοικονομείται χρόνος και χρήμα και διασφαλίζεται η προστασία των ρούχων σας. 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Κάθε πλυντήριο AEG είναι σχεδιασμένο για να μειώνει δραστικά τη χρήση ρεύματος και νερού. Καθαριότητα και φροντίδα των ρούχων χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση. Οι ενεργειακές κλάσεις για τα πλυντήρια AEG κυμαίνονται από A+++ έως A+++ -75%. Αυτό σημαίνει ότι η υψηλότερη ενεργειακή κλάση AEG λειτουργεί 75% πιο αποδοτικά από την κλάση A+++.

Οι ειδικές τεχνολογίες επίσης συνεισφέρουν στη διαμόρφωση καλύτερων ενεργειακών κλάσεων. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι κινητήρες inverter, τα προγράμματα ECO ή η τεχνολογία ProSense.

ΑΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ

Υπάρχουν δύο επιπλέον παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν κατά την επιλογή ενός πλυντηρίου: 

ΑΘΟΡΥΒΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΛΥΣΗΣ

Τα πλυντήριά μας διατηρούν τη στάθμη θορύβου στα μόλις 47 ντεσιμπέλ. Έτσι, το πλύσιμο των ρούχων δεν διαταράσσει το ήσυχο περιβάλλον του σπιτιού σας.

ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Μπορείτε να πλένετε τα ρούχα σας με σύντομα προγράμματα, διάρκειας μόλις 20 λεπτών για μικρά φορτία (3 κιλά). Για μεγαλύτερα φορτία, επιλέξτε το πρόγραμμα OKOPower (σε επιλεγμένα πλυντήρια). Το πρόγραμμα OKOPower πλένει τα ρούχα σε 59 λεπτά με εξαιρετικά αποτελέσματα και το νέο πρόγραμμα MYWash διαρκεί μόλις 49 λεπτά. 

ΕΞΥΠΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Με την εφαρμογή MY AEG Care, συνδέστε τις συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου με το τηλέφωνό σας για πιο έξυπνη, πιο γρήγορη φροντίδα των ρούχων σας. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε θερμοκρασία, τύπο υφάσματος και χρώμα. Η εφαρμογή θα προσαρμόσει άμεσα ένα πρόγραμμα. Για προσαρμοσμένη φροντίδα των ρούχων σας, μέσα από το smartphone σας.

Επισκευθείτε τη σελίδα Connectivity

ΣΕΤ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Αν θέλετε να αντιστοιχίσετε το πλυντήριό σας με ένα στεγνωτήριο, τα μοντέλα της AEG δημιουργούν τέλεια ζευγάρια. Μπορείτε να στοιβάζετε τις συσκευές ή να τις εγκαθιστάτε τη μία δίπλα στην άλλη, βελτιστοποιώντας τον χώρο σας.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΤΜΟ

Ο ατμός είναι μια καλή επιλογή αν αποφεύγετε το τσαλάκωμα και το σίδερο. Τα πλυντήρια της AEG με τεχνολογία ProSteam® διαθέτουν την επιλογή PlusSteam, η οποία καθιστά δυνατή τη μείωση του τσαλακώματος έως και κατά 1/3, με την προσθήκη ατμού στο τέλους του κύκλου πλύσης. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ξεχωριστό κύκλο ατμού για να φρεσκάρετε γρήγορα και εύκολα τα τσαλακωμένα ρούχα σας. 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η πιστοποίηση Woolmark αποτελεί σύμβολο έγκρισης από την Woolmark Company. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα πλυντήρια AEG είναι κατάλληλα ακόμα και για το πλύσιμο μάλλινων και των πιο ευαίσθητων ρούχων.

Τα πλυντήρια ÖKOMix της AEG είναι πιστοποιημένα* από το Ariel και το Lenor. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα καθαριότητας και κατανομής του μαλακτικού στα αγαπημένα σας ρούχα. Κάθε νήμα παίρνει τη σωστή φροντίδα. Διατηρήστε τα ρούχα σας με αίσθηση καινούργιου για μεγαλύτερο διάστημα.

 

Ο ΦΥΛΑΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΣΑΣ ΦΟΡΕΜΑ

Φανταστείτε ένα πλυντήριο το οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα διατηρήσει τα χρώματά σας τόσο ζωντανά και μαύρα όσο την ημέρα που τα αγοράσατε. Χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην απόδοση καθαρισμού. Βαθιά καθαριότητα. Σχολαστικά. Κάθε φορά. Επιτέλους, δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε συμβιβασμούς στην απόδοση για τη φροντίδα. Μόνο η τεχνολογία SoftWater της AEG καθαρίζει και μαλακώνει το νερό, παρέχοντας καθαριστική απόδοση 60 βαθμών στους μόλις 30 βαθμούς. Διατηρούνται τα χρώματα, η φόρμα και η αίσθηση κάθε ρούχου. Πλύσιμο με το πλύσιμο. Κάτι παραπάνω από ένα απλό πλυντήριο. Είναι ο φύλακας-άγγελος των ρούχων σας. 

Διαβάστε περισσότερα
 • εικονίδιο με σταγόνα νερό
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SOFTWATER

  Καθαρίζει και μαλακώνει το νερό για τη διατήρηση του χρώματος, της φόρμας και της αίσθησης των ρούχων.

 • εκονίδιο με πουκάμισο
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ÖKOMIX

  Μοναδική προκαταρκτική μείξη απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού για να φτάσει σε κάθε ίνα.

 • εικονίδιο με σύννεφο
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROSTEAM®

  Μειώνει κατά 1/3 το τσαλάκωμα και φρεσκάρει γρήγορα τα ρούχα. 

ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑ ΤΕΛΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ*

Πιο μαλακό νερό, πιο ευγενικό με τα ρούχα. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία SoftWater, η οποία καθαρίζει και μαλακώνει το νερό προτού εισέλθει στον κάδο, τα απορρυπαντικά λειτουργούν πολύ πιο αποτελεσματικά σε χαμηλές θερμοκρασίες, με καθαριστική απόδοση 60 βαθμών στους μόλις 30 βαθμούς. Έτσι, τα χρώματα διατηρούν την έντασή τους, πλύσιμο με το πλύσιμο, και τα μαύρα δεν ξεθωριάζουν. 

*Δοκιμή για διατήρηση χρωμάτων σε μαύρο πολυεστέρα μετά από 50 κύκλους πλύσης στους 30 βαθμούς. 

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΑ ΚΑΤΑ 1/3*

Η τεχνολογία ProSteam® μειώνει το τσαλάκωμα κατά 1/3 και περιορίζει την ανάγκη σιδερώματος. Τα ρούχα σας φρεσκάρονται γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να υποβληθούν σε όλη τη διαδικασία πλυσίματος, έτσι, προστατεύονται από περιττή φθορά. 

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΑΛΑΤΑ

Χωρίς να έρθουν σε επαφή με τα ρούχα σας, τα άλατα ενεργοποιούν ένα φίλτρο ανταλλαγής ιόντων που μαλακώνει το νερό και απομακρύνει τα σκληρά μεταλλικά στοιχεία και τις ακαθαρσίες. Έτσι, τα χρώματα διατηρούν την έντασή τους, πλύσιμο με το πλύσιμο, και τα μαύρα δεν ξεθωριάζουν. 

Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ

Εξαιρετική απόδοση σε λιγότερο από μία ώρα με το πρόγραμμα ÖKOPower. Βελτιστοποιημένο για τα αγαπημένα, καθημερινά σας ρούχα, καθαρίζει προσεκτικά ένα μικτό φορτίο σε μόλις 59 λεπτά. Ο αποδοτικός καθαρισμός σε χαμηλότερες θερμοκρασίες ενεργοποιείται από τη μοναδική τεχνολογία προ-ανάμιξης. Για εξαιρετική φροντίδα με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

 • Clock + stain icon
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ÖKOPOWER

  Εξαιρετικά καθαριστικά αποτελέσματα στους 30°C σε λιγότερο από μία ώρα. 

 • T- shirt logo
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ÖKOMIX

  Μοναδική προκαταρκτική μείξη απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού για να φτάσει σε κάθε ίνα.

 • 3 shirts icon
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROSENSE®

  Αυτόματη προσαρμογή χρόνου, κατανάλωσης νερού και ρεύματος για κάθε μέγεθος φορτίου.

ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ÖKOPOWER

Το ÖKOPower είναι το καθημερινό πρόγραμμα πλυσίματος που σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε. Πλύνετε τα ρούχα μόνο σε 59 λεπτά με εξαιρετικά αποτελέσματα και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Είναι το ιδανικό πρόγραμμα για καθημερινή χρήση χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή τη διάρκεια ζωής των ρούχων. Σχολαστική φροντίδα, σε λιγότερο χρόνο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ÖKOMIX

Με το ÖKOMix, κάθε ίχνος απορρυπαντικού και μαλακτικού προαναμιγνύεται με το νερό και εισέρχεται στο κάδο αφού έχει διαλυθεί και έχει ενεργοποιηθεί εντελώς. Είναι η πρώτη τεχνολογία πλυντηρίου που διανέμει εντελώς ομοιόμορφα απορρυπαντικά και μαλακτικά, διασφαλίζοντας ότι φθάνουν, καθαρίζουν και φροντίζουν την κάθε ίνα.

ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Απολαύστε έως και 2 φορές αποδοτικότητα μαλακτικού με το μοναδικό πλυντήριο AEG της σειράς 8000.*

* Συγκριτική αξιολόγηση με μονή δόση μαλακτικού σε πλυντήριο AEG έναντι διπλής δόσης σε κλασικό πλυντήριο.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

Η διατήρηση των ρούχων της δουλειάς σας σε καθημερινή βάση πρέπει να γίνεται χωρίς κόπο. Τα πλυντήρια AEG της σειράς 7000 διατηρούν τα πουκάμισα σε άριστη κατάσταση, μειώνοντας τον χρόνο σιδερώματος. 

Η τεχνολογία ProSteam® καθιστά δυνατή την ολοκλήρωση ενός κύκλου πλύσης με ατμό για τη μείωση του τσαλακώματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ατμού για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας χωρίς να τα πλύνετε. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά μειώνει και την ανάγκη στεγνού καθαρίσματος. Λιγότερο σιδέρωμα σημαίνει λιγότερη φθορά για τις ίνες, διατηρώντας την εμφάνιση και την αίσθηση των ρούχων για μεγαλύτερο διάστημα.

Διατηρήστε τα ρούχα σας σε άψογη αίσθηση και εμφάνιση, κάθε ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα
 • Cloud icon
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROSTEAM®

  Μειώνει κατά 1/3 το τσαλάκωμα και φρεσκάρει γρήγορα τα ρούχα

 • 3 t-shirts icon
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROSENSE®

  Αυτόματη προσαρμογή χρόνου, κατανάλωσης νερού και ρεύματος για κάθε μέγεθος φορτίου. 

 • T-shirt plus icon
  ΕΠΙΛΟΓΗ SOFTPLUS

  Βελτιώνει την κατανομή του μαλακτικού, προστατεύοντας τα ρούχα και κάνοντας τα να έχουν πιο μαλακή αίσθηση. 

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΑ ΚΑΤΑ 1/3

Η χρήση της επιλογής PlusSteam® για την ολοκλήρωση ενός κύκλου πλύσης με ατμό μειώνει το τσαλάκωμα έως και κατά 30%. Μπορείτε επίσης να φρεσκάρετε τα ρούχα με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με ατμό, για να απομακρυνθούν οι ανεπιθύμητες οσμές από τα ρούχα. Αυτό σημαίνει λιγότερο σιδέρωμα, λιγότερο στεγνό καθάρισμα, λιγότερη φθορά για τις ίνες. Εξαιρετικά αποτελέσματα με ελάχιστη σε σχέση με τη συνηθισμένη καταβαλλόμενη προσπάθεια. 

ΕΠΙΛΟΓΗ PLUSSTEAM

Η νέα και βελτιωμένη λύση ατμού σάς επιτρέπει να ολοκληρώνετε έναν κύκλο πλύσης με ατμό για λιγότερο τσαλάκωμα και σιδέρωμα.

A: Παραδοσιακή λύση ατμού (πλύσιμο και στέγνωμα και μετά ατμός)
B: Μια νέα επιλογή ατμού (πλύσιμο και στέγνωμα μαζί)

ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΡΟΥΧΑ

Τα καλά ρούχα είναι φτιαγμένα για να αντέχουν, ωστόσο, τα καθημερινά ρούχα χρειάζονται φροντίδα για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Στα πλυντήρια AEG της σειράς 6000, κάθε φορτίο υποβάλλεται σε μέτρηση για να προσαρμοστεί ο αντίστοιχος κύκλος και να υπολογιστεί η σωστή ποσότητα νερού και ρεύματος που απαιτείται για τον κύκλο. 

 • 3 εικονίδο με πουκάμισο
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROSENSE®

  Αυτόματη προσαρμογή χρόνου, κατανάλωσης νερού και ρεύματος για κάθε μέγεθος φορτίου. 

 • T-shirt with plus icon
  ΕΠΙΛΟΓΗ SOFTPLUS

  Βελτιώνει την κατανομή του μαλακτικού, προστατεύοντας τα ρούχα και κάνοντας τα να έχουν πιο μαλακή αίσθηση. 

 • Two watertaps icon
  ΣΥΝΔΕΣΗ ΖΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΟΥ

  Εξοικονομήστε έως 50% ενέργεια χρησιμοποιώντας ζεστό νερό από τη σύνδεσή σας ή το μπόιλερ. 

  Οι λειτουργίες ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με το μοντέλο. 

ΔΙΠΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η τεχνολογία ProSense® προσαρμόζει τον χρόνο, την κατανάλωση νερού και ρεύματος στο μέγεθος του φορτίου, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα μόνο πουκάμισο ή όλα τα άπλυτα της εβδομάδας. Αυτό γίνεται χάρη σε ειδικούς αισθητήρες που ελέγχουν έξυπνα τις ρυθμίσεις του κύκλου και φροντίζουν ώστε τα ρούχα σας να πλένονται μόνο για τον χρόνο που απαιτείται. Έτσι, διασφαλίζεται η περιορισμένη φθορά των υφασμάτων, διατηρώντας τα χρώματα και την υφή τους για μεγαλύτερο διάστημα. 

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROSENSE®, ΕΧΕΤΕ:

Ταχύτερη ανίχνευση φορτίου: προσαρμόζει γρήγορα τον κύκλο μετά από την έναρξη του προγράμματος.

Μεγαλύτερη ακρίβεια: βελτιστοποιεί τον κύκλο σύμφωνα με τον τύπο υφάσματος ανιχνεύοντας το μέγεθος του φορτίου και υπολογίζοντας την απορρόφηση του νερού.

Μεγαλύτερη ευελιξία: προσαρμόζει τον κύκλο για ακόμα μικρότερα φορτία (1-2 κιλά).