Πηγαίνοντας τη Γεύση στο Επόμενο Επίπεδο

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν ένα «απλό φαγητό» να ξεχωρίζει από ένα αξιομνημόνευτο. Για αυτό, χρειάζεται τελειότητα σε κάθε βήμα, από την προμήθεια των συστατικών μέχρι το σερβίρισμα. Με τις συσκευές μας και τις ικανότητές σας, μπορούμε να κάνουμε ακόμα και το πιο σκληρό κρέας τόσο τρυφερό που να φεύγει από το κόκκαλο και να μετατρέψουμε σοκολατένια κέικ σε μπουκιές που λιώνουν στο στόμα.

Βήμα 1: Προέλευση

Κατανοώντας και εστιάζοντας στην προέλευση του φαγητού σας, μπορείτε να ανακαλύψετε μερικούς από τους πιο γευστικούς, πιο υγιεινούς και πιο αειφόρους τρόπους για να πάτε τη γεύση στο επόμενο επίπεδο. Κοιτάζουμε πέρα από την κουζίνα και ξεκινάμε στην πραγματική πηγή. Απευθείας από τη γη που φροντίζει τα φρούτα και τα λαχανικά σας. Και τον τρόπο ζωής των ζώων που παράγουν το κρέας και τα γαλακτοκομικά σας.

Δύο μισά από ένα αβοκάντο

Ποιότητα έναντι ποσότητας

Η εκπληκτική γεύση ξεκινάει πολύ πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα. Όταν επιλέγετε τα συστατικά σας, δώστε προτεραιότητα στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα για καλύτερη γεύση και πιο υγιεινά φαγητά. Για παράδειγμα, οι ντομάτες που μεγαλώνουν έξω έχουν διπλάσια Βιταμίνη C σε σχέση με αυτές του θερμοκηπίου. Και έχουν πολύ υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών τα οποία είναι υπεύθυνα για τη γεύση και το άρωμα. Έτσι, για να κάνετε τα φαγητά σας να έχουν καλύτερη γεύση, επιλέξτε ποιοτικά συστατικά.

Ένα μαρούλι σε έναν γυάλινο κύβο που αντιπροσωπεύει τον πυλώνα της Προέλευσης του Πηγαίνοντας τη Γεύση Στο Επόμενο Επίπεδο.

Ανακαλύψτε την πραγματική γεύση

Ακόμα και πριν από λίγες δεκαετίες το φαγητό μας είχε εντελώς διαφορετική γεύση. Ειδικά με την ανάπτυξη των τεχνητών γεύσεων. Το Source (Προέλευση), το πρώτο μας επεισόδιο του Tasteology, ερευνά αυτό το φαινόμενο. Ρωτήσαμε τον Mark Schatzker, έναν εξέχοντα συγγραφέα επί του θέματος. Οι γνώσεις του θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να εκτιμάτε την πραγματική γεύση του φαγητού σας - που είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας όταν επιλέγετε τα υλικά σας.

Ένα ματσάκι φρέσκα ραπανάκια
Η εφαρμογή MyAEG

Αξιοποιήστε περισσότερο τα καλά υλικά με ιδέες που θα σας εμπνεύσουν και συνταγές που θα απολαύσετε.

Η εφαρμογή MyAEG σε ένα ipad

Φάτε ντόπια. Φάτε εποχιακά.

Τα ποιοτικά υλικά καλλιεργούνται εποχικά και τοπικά, όπως ορίζει η φύση. Όταν μια «φρέσκια» ντομάτα φτάνει στα ράφια των σουπερμάρκετ, είναι μέχρι και 9 ημερών. Τα φρούτα και λαχανικά συνεχίζουν να ωριμάζουν μετά τη συγκομιδή. Έτσι, επιλέγοντας υλικά τοπικής παραγωγής μπορείτε να απολαύσετε φαγητό που είναι μέχρι και 55% πιο θρεπτικό.

Λήψη για iOS Λήψη για Android

Ο σεφ με ειδικότητα στο κρέας, Ludwig Maurer, και μια αγελάδα Wagyu
Χάρηκα για τη γνωριμία

Ο σεφ με ειδικότητα στο κρέας, Ludwig Maurer, είναι επίσης και κτηνοτρόφος αγελάδων Wagyu

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΤΡΩΕΙ

Λένε πως είμαστε ό,τι τρώμε και το ίδιο ισχύει και για το φαγητό μας. Για παράδειγμα, το χώμα υψηλής ποιότητας παράγει μούρα που διατηρούνται για περισσότερο και είναι πιο θρεπτικά σε σχέση με αυτά που παράγονται σε καταπονημένο από τις καλλιέργειες χώμα. Ο τρόπος ζωής των ζώων που εκτρέφονται για κρέας και γαλακτοκομικά έχει αντίκτυπο και στη γεύση. Αν μια αγελάδα τρέφεται με χόρτα ή με ζωοτροφές επηρεάζει τη γεύση του κρέατος. Οι δύο μπριζόλες θα έχουν επίσης διαφορετική υφή και διαφορετικά επίπεδα βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και οξέων.

ΒΗΜΑ 2: ΨΥΞΗ

Η σωστή ψύξη βελτιώνει τη γεύση των φαγητών σας προτού ακόμα ξεκινήσετε να μαγειρεύετε. Τα φρούτα έχουν γεύση σαν τα έχετε μόλις κόψει, το κρέας είναι πάντα τρυφερό και το φαγητό που περίσσεψε έχει ίδια γεύση σαν το έχετε μόλις μαγειρέψει. Η κατανόηση της αποθήκευσης φαγητού μπορεί να διασφαλίσει ότι κάθε συστατικό είναι όσο πιο νόστιμο γίνεται. Έτσι μπορείτε να πάτε τη γεύση στο επόμενο επίπεδο τόσο πριν όσο και μετά το μαγείρεμα.

Μια φρέσκια σαλάτα με φύλλα

Διατηρήστε το φρέσκο φαγητό, φρέσκο

Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά περιέχουν κυρίως νερό, με κυτταρικά τοιχώματα που συγκρατούν την υγρασία και τη γεύση. Όταν οι θερμοκρασίες δεν είναι αρκετά χαμηλές αυτά τα τοιχώματα σπάνε, με αποτέλεσμα να χάνεται η γεύση και η υφή. Κάποια είδη τροφίμων μένουν πιο φρέσκα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από κάποια άλλα. Συστατικά όπως λαχανικά με φύλλωμα και ρίζες διατηρούν την ιδανική φρεσκάδα τους στους 0°C, ενώ άλλα πρέπει να διατηρούνται μεταξύ 2°C και 5°C.

Ένα κομμάτι πάγου με κατεψυγμένα υλικά στο εσωτερικό του που αντιπροσωπεύει τον πυλώνα της Ψύξης του Πηγαίνοντας τη Γεύση Στο Επόμενο Επίπεδο

Η ηθική της γεύσης

Μάθετε πώς να πετάτε λιγότερα και να βρίσκετε εφευρετικούς και νόστιμους τρόπους για να αξιοποιήσετε τα περισσεύματα φαγητού. Το Chill (Ψύξη), το δεύτερό μας επεισόδιο του Tasteology, εξερευνεί το ξεχασμένο βήμα της αποθήκευσης. Επειδή καλύτερη ψύξη σημαίνει πιο γευστικό φαγητό. Οι ειδικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα καλύτερα μυστικά για φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο.

επίδειξη για το πώς διατηρώντας τα υλικά ξεχωριστά θα τα βοηθήσει να παραμείνουν φρέσκα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ

Η σωστή αποθήκευση τροφίμων μειώνει επίσης τις απώλειες τροφίμων. Το 61% των πεταμένων φαγητών θα μπορούσε να αποφευχθεί με σωστή αποθήκευση. Ένας απλός τρόπος να μειώσετε αυτή την απώλεια είναι να βελτιστοποιήσετε το μέρος που αποθηκεύετε το κάθε υλικό. Η ακριβής θερμοκρασία των ραφιών του ψυγείου σας μπορεί να διαφέρει. Έτσι η αποθήκευση του κάθε υλικού στην ιδανική θέση μπορεί να μειώσει σημαντικά την ποσότητα φαγητού που πετάτε.

Ψύξη με το ProFresh

Προστατέψτε τις γεύσεις και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα για περισσότερο

Ο ψυγειοκαταψύκτης ProFresh

Διατηρήστε τα φυσικά αρώματα

Η σειρά ProFresh Plus διαθέτει την πιο ευέλικτη αποθήκευση ψυγειοκαταψύκτη που υπάρχει για να διατηρείτε τα τρόφιμά σας φρέσκα για περισσότερο. Το ProFresh όχι μόνο προστατεύει τη γεύση των τροφίμων σας, αλλά διατηρεί και τα φυσικά του αρώματα. Έτσι, τα τρόφιμά σας θα έχουν πάντα το καλύτερο άρωμα και γεύση.

Χάνετε πολλή γεύση αν αποθηκεύετε κάτι με τον λάθος τρόπο

Ludwig Maurer

Κτηνοτρόφος αγελάδων Wagyu και σεφ

Δύο κατεψυγμένα ψάρια

Καταψύξτε τη φρεσκάδα

Μερικά υλικά παραμένουν πιο φρέσκα όταν είναι κατεψυγμένα – αλλά μόνο αν έχουν καταψυχθεί σωστά. Η αργή κατάψυξη δημιουργεί μεγάλους παγοκρυστάλλους οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν τη φυσική υφή και γεύση του φαγητού. Η τεχνολογία μας TwinTech® χρησιμοποιεί ταχεία κατάψυξη ώστε να παράγει ισχυρή κυκλοφορία ξηρού, ψυχρού αέρα που αποτρέπει αυτή τη ζημιά. Έτσι, τα υλικά σας διατηρούνται για περισσότερο καιρό και έχουν καλύτερη γεύση.

Αυτό το γνωρίζατε;

Φρέσκα σπαράγγια που έχουν διατηρήσει το χρώμα τους λόγω σωστής ψύξης

Περισσότερα από 75% των νοικοκυριών δεν ρυθμίζουν τα ψυγεία τους στη σωστή θερμοκρασία. Αυτό κάνει το φαγητό σας να χάνει τη γεύση και την υφή του προτού ακόμα αρχίσετε να το μαγειρεύετε.

Τα περισσότερα ψυγεία ανακυκλώνουν τον ίδιο αέρα μεταξύ των θαλάμων του ψυγείου και του καταψύκτη, πράγμα το οποίο δημιουργεί κακές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας σε κάθε θάλαμο.

Βήμα 3: Θερμότητα

Γνωρίζοντας γιατί η θερμότητα δημιουργεί γεύση και υφή σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τις δυνατότητες του κάθε υλικού. Το μαγείρεμα δημιουργεί γεύση διασπώντας μεγάλα μόρια σε μικρότερα, απελευθερώνοντας γεύση η οποία είναι κλειδωμένη μέσα τους. Ανακαλύψτε πώς οι διαφορετικές μέθοδοι θέρμανσης, από τη θερμότητα επαγωγής έως τον ατμό και το sous vide, ξεκλειδώνουν πεντανόστιμες γεύσεις και πηγαίνουν τη γεύση στο επόμενο επίπεδο σε κάθε φαγητό.

Ένα εκλεκτό πιάτο γκουρμέ με κρέας και λαχανικά

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Για αποτελέσματα που πραγματικά πηγαίνουν τη γεύση στο επόμενο επίπεδο, πρέπει να εκτιμήσετε τη θερμότητα σε μοριακό επίπεδο. Η τέλεια μπριζόλα έχει εκπληκτική γεύση εξαιτίας της αντίδρασης μεταξύ των αμινοξέων και των σακχάρων στους 130°C. Αλλά σε υψηλότερη θερμοκρασία τα μόρια αρχίζουν να διαφεύγουν, παρασύροντας τη γεύση και την υφή μαζί τους. Τα καλύτερα συνοδευτικά λαχανικά απαιτούν αρκετή θερμότητα ώστε να σπάσουν τα τοιχώματα των κυττάρων που περιέχουν τη γεύση, χωρίς να την αφήσουν να εξατμιστεί στον αέρα.

Μια φλόγα σε έναν γυάλινο κύβο που αντιπροσωπεύει τον πυλώνα θερμότητας της ενότητας Πηγαίνοντας τη Γεύση Στο Επόμενο Επίπεδο

Η απόλυτη κατάκτηση της θερμότητας

Η απόλυτη γνώση της θερμότητας είναι ουσιαστική για τη δημιουργία φαγητών με καλύτερη γεύση, αλλά τι σημαίνει αυτό για εσάς και για τις μεθόδους μαγειρικής σας; Η ειδικός του Tasteology Catalina Vélez εξερευνεί τις ιστορικές ρίζες του ατμού και του μαγειρέματος σε χαμηλή θερμοκρασία. Και τον λόγο που είναι σημαντική η προστασία της γεύσης και των θρεπτικών συστατικών του φαγητού που μαγειρεύετε στο σπίτι.

Φαγητό που μαγειρεύεται σε ένα γουόκ πάνω σε επαγωγικές εστίες της AEG

Κλειδώστε τη γεύση με την επαγωγή

Οι επαγωγικές εστίες σάς προσφέρουν τον ακριβή έλεγχο και την κατανομή θερμοκρασίας ώστε να μεταμορφώσετε τη γεύση. Καθώς μαγειρεύεται η μπριζόλα, οι ίνες πρωτεϊνών συστέλλονται και απελευθερώνουν υγρασία, θρεπτικά συστατικά και γεύση. Η μετάβαση από υψηλές σε χαμηλές θερμοκρασίες επιτρέπει σε αυτές τις ίνες να χαλαρώσουν, σφραγίζοντας τους γευστικούς χυμούς. Για καλύτερα αποτελέσματα, γυρίζετε κάθε 15 δευτερόλεπτα, όχι κάθε μερικά λεπτά. Η εσωτερική θερμότητα της μπριζόλας μαγειρεύει περισσότερο από την περιβάλλουσα θερμότητα.

Ένα γεύμα με μπριζόλα ψημένη σε πλάκα πάνω σε μια ξύλινη σανίδα
MaxiSense® Combi

Η ιδανική επιλογή για τα φαγητά όπου το κάθε δευτερόλεπτο και ο κάθε βαθμός μετράνε.

Επαγωγικές εστίες MaxiSense Combi με γκριλ plancha

Απόλυτη μαγειρική ελευθερία

Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας με την ευελιξία και την ακρίβεια των εστιών MaxiSense® Combi. Χρησιμοποιούν τεχνολογία επαγωγής για να θερμαίνονται ταχύτερα από τις ηλεκτρικές εστίες ή τις εστίες αερίου. Και ο ακριβής έλεγχος θερμότητας σας επιτρέπει να αλλάζετε στιγμιαία από δυνατή φωτιά σε σιγοβράσιμο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Η καλύτερη θερμότητα είναι ο ατμός

Το μαγείρεμα στον ατμό έχει γίνει δημοφιλές εξαιτίας της απαλότητας με την οποία προστατεύει τα μόρια του φαγητού. Το φαγητό σας δεν υπερθερμαίνεται, κλειδώνοντας τη γεύση. Η επιπλέον υγρασία αποτρέπει επίσης την εξάτμιση της υγρασίας, προσφέροντάς σας ένα τραγανό εξωτερικό χωρίς να μαγειρεύεται λιγότερο ή περισσότερο το εσωτερικό. Αυτό κάνει τη ζύμη να φουσκώνει γρηγορότερα και πιο ομοιόμορφα. Επιπλέον, καραμελώνει καλύτερα η επιφάνεια της ζύμης, προσφέροντάς σας πεντανόστιμη χοντρή κρούστα κάθε φορά.

Ο ατμός διατηρεί τα υλικά στην καλύτερη, πιο αγνή τους μορφή...

Catalina Vélez

Τηλεοπτική Σεφ

Μια επιλογή από υλικά σε σακούλα κενού αέρος

Εξαιρετικό sous vide

Πιθανότατα η καλύτερη τεχνική για να αξιοποιήσετε τη θερμότητα είναι το μαγείρεμα sous vide. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιεί πλαστικές σακούλες κενού αέρος και νερό για να σφραγίσει την υγρασία, το άρωμα, τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση του κάθε υλικού. Ελέγχοντας τη θερμοκρασία σε επίπεδο βαθμού, έχετε απαράμιλλο έλεγχο του σωστού μαγειρέματος και σχεδόν τέλεια δυνατότητα αναπαραγωγής.

Μια συγκριτική εικόνα που δείχνει τη διαφορά που κάνει το μαγείρεμα sous vide στο στήθος πάπιας
ProCombi® Plus

Απλώς σφραγίστε το φαγητό στη σακούλα, τοποθετήστε την στον φούρνο και απολαύστε.

Απλό sous vide

Η τεχνική sous vide χρησιμοποιεί σακούλες κενού αέρος για να πλημμυρίσει τα υλικά με γεύση και να διατηρήσει την υγρασία. Η θερμοκρασία διατηρείται εντός εύρους μισού βαθμού για αποτελέσματα που επαναλαμβάνονται με ακρίβεια κάθε φορά. Με τον ProCombi® Plus το sous vide είναι εύκολο. Έτσι μπορείτε να εγγυηθείτε εκπληκτικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Αυτό το γνωρίζατε;

Σπαράγγια και λεμόνι

Τα μόρια του νερού μεταφέρουν τη θερμότητα πολύ γρηγορότερα από αυτά του αέρα, τόσο πολύ ώστε 100°C ατμού διαχέουν θερμότητα στο ίδιο επίπεδο με 600°C ζεστού αέρα.

Το βράσιμο των λαχανικών έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της βιταμίνης C κατά 70%, όμως στον ατμό η απώλεια της βιταμίνης C είναι μόλις 40%.

ΒΗΜΑ 4: ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Όλες σας οι αισθήσεις αντιλαμβάνονται τη γεύση. Έτσι, ακόμα και όταν έχετε ολοκληρώσει το μαγείρεμα, η κατανόηση για το πώς η αίσθηση της όρασης, της ακοής και της αφής επηρεάζουν τη γεύση μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε τη γεύση στο επόμενο επίπεδο, μέχρι το τραπέζι.

Μια νόστιμη και ζουμερή μπριζόλα, τέλεια μαγειρεμένη με ατμό

Γευτείτε με τα μάτια σας

Το φαγητό έχει καλύτερη γεύση όταν έχει το ιδανικό χρώμα. Για αυτό μας αρέσει μια ιδανικά ροδισμένη μπριζόλα και το ψωμί με χρυσαφένια κρούστα. Η απαλή θερμότητα του ατμού προστατεύει το φαγητό σας και έτσι δεν χάνονται αυτά τα ζωντανά χρώματα. Ο τρόπος που σερβίρεται το φαγητό μπορεί επίσης να ενισχύσει τη γεύση. Χρησιμοποιήστε στρόγγυλα, λευκά πιάτα για να ενισχύσετε τις γλυκές γεύσεις και μαύρα πιάτα με γωνίες για τα αλμυρά. Και πάντα σερβίρετέ τα στο κέντρο του πιάτου σας για πιο γευστικά φαγητά.

Μια ποικιλία από μαχαιροπίρουνα, πιάτα και υλικά σε ένα γυάλινο κουτί που αντιπροσωπεύει τον πυλώνα εμπειρίας του Πηγαίνοντας τη Γεύση Στο Επόμενο Επίπεδο.
Το μαγείρεμα με ατμό διατηρεί τα χρώματα

Μια έρευνα πειραματικής ψυχολογίας υποστηρίζει ότι αντιλαμβανόμαστε τα φρούτα και τα λαχανικά με τα πιο ζωηρά χρώματα ως πιο φρέσκα και πιο γευστικά

Μια πανδαισία για τις αισθήσεις

Το φαγητό είναι μια εμπειρία πολλών αισθήσεων. Για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε φαγητά που ξεχωρίζουν, ο ειδικός μας του Tasteology, Charles Spence, εξερευνεί την αίσθηση της όρασης. Πώς το χρώμα και το σχήμα επηρεάζουν τη γεύση του φαγητού μας. Και γιατί το Instagram ερεθίζει τους γευστικούς μας κάλυκες.

Μια μοντέρνα κουζίνα

Γευτείτε με τα αυτιά σας

Οι ήχοι και η μουσική στο περιβάλλον της κουζίνας σας μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη γεύση του γεύματος. Οι υψηλοί τόνοι ενισχύουν τις γλυκές και ξινές γεύσεις, ενώ οι χαμηλοί τόνοι ενισχύουν τις πικρές γεύσεις και τις γεύσεις umami. Η αναπαραγωγή μουσικής στο ίδιο επίπεδο έντασης με αυτό της συνομιλίας μπορεί επίσης να κάνει το φαγητό πιο απολαυστικό. Με αθόρυβη εξαγωγή στην κουζίνα σας, μπορείτε να αισθανθείτε την πραγματική επίδραση του ήχου στους γευστικούς κάλυκές σας.

Μια εικόνα που αναπαριστά τη σχέση μεταξύ ήχων και την εμπειρία της γεύσης ενός γεύματος
Γεμίστε τη σιωπή

Με έναν σχεδόν αθόρυβο απορροφητήρα θα μπορείτε να αναπαράγετε στην κουζίνα σας το ιδανικό τραγούδι ώστε να ενισχύσετε κάθε γεύμα.

Μια πηχτή πουτίγκα σοκολάτας μαγειρεμένη με ατμό για τέλεια υφή

Γευτείτε με τα δάχτυλά σας

Η αίσθηση που αποκομίζουμε όταν δαγκώνουμε το φαγητό μας επηρεάζει σημαντικά τη γεύση - από την τρυφερότητα μιας μπριζόλας έως την υγρασία ενός κέικ σοκολάτας. Η απαλή θερμότητα του ατμού ή του μαγειρέματος sous vide είναι ο ιδανικός τρόπος να επιτύχετε τέτοιες υφές. Ακόμα και η αίσθηση των μαχαιροπίρουνων στο χέρι σας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Τα βαρύτερα μαχαιροπίρουνα ενισχύουν την ποιότητα ενός γεύματος. Και το σχήμα και βάρος ενός ποτηριού αλλάζει τη γεύση του ποτού σας.

Όσο πιο ζωηρό το χρώμα, τόσο πιο έντονη μπορεί να είναι η γεύση.

Καθ. Charles Spence

Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Αυτό το γνωρίζατε;

Ένα πεντακάθαρο ποτήρι κρασιού που αιωρείται σε έναν κύβο

Έχει αποδειχθεί ότι το λευκό κρασί έχει καλύτερη γεύση σε μπλε ή κόκκινο περιβάλλον.

Το σχήμα ενός ποτηριού μπορεί να προσδιορίσει το πώς αντιλαμβανόμαστε την ποιότητα των γευμάτων και των ποτών.

Το να πάτε τη γεύση στο επόμενο επίπεδο εξαρτάται από το πάθος, την αφοσίωση και την κατανόηση του κάθε βήματος της διαδικασίας μαγειρέματος. Από το πώς να προμηθευτείτε τα καλύτερα συστατικά, να τα συντηρήσετε ιδανικά, να τα ζεστάνετε για τέλεια γεύση και να κάνετε την παρουσίαση μια εμπειρία από μόνη της.

Τώρα που γνωρίζετε πώς να τελειοποιήσετε τις λεπτομέρειες, ήρθε η ώρα να απολαύσετε τα αποτελέσματα.