Ανακαλύψτε

Σειρά Gourmet

Μαγειρικά σκεύη της σειράς Mastery Range πάνω σε επαγωγικές εστίες

Εξαιρετικά σχεδιασμένα

Από τηγάνια μέχρι κωνικές σωτέζες, που μπορούν όλα να στοιβαχθούν μεταξύ τους, τώρα έχετε τις κορυφαίες κατσαρόλες και τηγάνια για να αξιοποιήσετε πλήρως την κάθε συνταγή. Στραγγίξτε την πιο βελούδινη σάλτσα Μπεσαμέλ με το Κωνικό Σουρωτήρι. Και μαγειρέψτε εσκαλόπ στην εντέλεια με λίγο ή και καθόλου λάδι στο καλύτερό μας αντικολλητικό τηγάνι. Με τα καλύτερα μαγειρικά σκεύη μπορείτε να αναμένετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μια ποικιλία μαγειρικών σκευών μαγειρεύουν φαγητό σε επαγωγικές εστίες της AEG
Η σειρά Gourmet Range

Κατάλληλη για κάθε τύπο εστιών, η σειρά Gourmet είναι ιδανική για μαγείρεμα με επαγωγή.

Η Μαρμίτα της σειράς Gourmet Range της AEG

Μαγειρικά σκεύη ιδανικά για επαγωγή

Η σειρά Gourmet Range εγγυάται γρήγορη, ομοιόμορφη θερμότητα και ανθεκτικότητα. Το αλουμίνιο τριών στρώσεων είναι εξαιρετικός αγωγός της θερμότητας και προσφέρει ομοιόμορφη θερμότητα σε ολόκληρο το σκεύος. Για την ακρίβεια, θερμαίνεται 14 φορές ταχύτερα από το ανοξείδωτο ατσάλι. Και το ανθεκτικό στη διάβρωση ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει ότι το μαγειρικό σας σκεύος θα αντέξει στον χρόνο. Επιπλέον είναι κατάλληλα για χρήση στον φούρνο και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

 • Το αντικολλητικό τηγάνι της σειράς Gourmet Range τηγανίζει αυγά
  Σετ Αντικολλητικών Τηγανιών της Σειράς Gourmet

  Πεντανόστιμα αποτελέσματα με ελάχιστο ή και καθόλου λάδι. Αυτά τα πιστοποιημένα αντικολλητικά τηγάνια προσφέρουν γρήγορη, ομοιόμορφη θερμότητα για ομοιόμορφο, αποδοτικό μαγείρεμα.

 • Το τηγάνι της σειράς Gourmet Range τηγανίζει ένα ψάρι
  Τηγάνι της σειράς Gourmet

  Κορυφαίο για τηγάνισμα, αυτό το τηγάνι διανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα και μειώνει την υγρασία για να κάνει το φαγητό ζουμερό από μέσα και τραγανό από έξω.

 • Το κατσαρολάκι της σειράς Gourmet Range με φρούτα που σιγοβράζουν στο εσωτερικό του
  Κατσαρολάκι της σειράς Gourmet

  Για ακρίβεια και ευελιξία σε ένα σκεύος, οι ίσιες πλευρές σας δίνουν τη δυνατότητα να γλασάρετε, να αναμίξετε, να βράσετε και να καραμελώσετε όπως επιθυμείτε.

 • Το Κωνικό Σουρωτήρι της σειράς Gourmet Range και ντομάτες
  Κωνικό Σουρωτήρι της σειράς Gourmet

  Μαγειρέψτε εξαιρετικές σάλτσες, σούπες, πουρέ και κρέμες χρησιμοποιώντας το εξαιρετικά λεπτό Κωνικό Σουρωτήρι για βελούδινα απαλά αποτελέσματα.

 • Η κωνική σωτέζα της σειράς Gourmet Range
  Κωνική Σωτέζα της σειράς Gourmet

  Για νόστιμα, τραγανά λαχανικά και μικρές και τραγανές μερίδες κρέατος, η κωνική σωτέζα είναι ειδικά σχεδιασμένη για γρήγορο τηγάνισμα.

 • Το Πλακερό της σειράς Gourmet Range με ριζότο
  Πλακερό της συλλογής Gourmet

  Από ριζότο για οικογενειακό τραπέζι μέχρι ποσάρισμα ατομικών μερίδων, το Πλακερό χωρητικότητας 4,5l σας διευκολύνει να δημιουργήσετε γεύματα, μικρά και μεγάλα.

 • Η μαρμίτα της σειράς Gourmet Range βράζει μπρόκολο
  Μαρμίτα

  Με 9 λίτρα χωρητικότητα, μπορείτε να βράσετε όλα σας τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα και να φτιάξετε υγιεινές σούπες και βραστά για την οικογένεια και τους φίλους.

 • Το σουρωτήρι ζυμαρικών της σειράς Gourmet Range
  Σουρωτήρι Ζυμαρικών

  Τα πεντανόστιμα ζυμαρικά al dente είναι εγγυημένα με αυτό το σουρωτήρι. Προστατέψτε και μαγειρέψτε τα ζυμαρικά, τα λιγκουίνι και τα φετουτσίνι σας και απλώς σηκώστε για να τα στραγγίσετε.