Ανακαλύψτε

Απορροφητήρες

Φαγητό που μαγειρεύεται σε επαγωγικές εστίες της AEG ενώ ένας απορροφητήρας της AEG απορροφά τον επιπλέον ατμό

Διακριτικός ή έντονος. Η επιλογή είναι δική σας.

Όλοι οι απορροφητήρες μας αφαιρούν ατμό και οσμές από την κουζίνα σας γρήγορα. Αλλά εκεί σταματούν οι ομοιότητες. Επιλέξτε έναν απορροφητήρα που ταιριάζει στο γούστο σας – κάντε μια τολμηρή δήλωση με σχεδιασμό Décor όπως ο απορροφητήρας μας Skylight (εικονιζόμενος), ή επιλέξτε ένα μοντέλο Discreet που ταιριάζει διακριτικά στην κουζίνα σας.

Δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας

Δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα

Προσθέστε καρυκεύματα. Δοκιμάστε. Τελειοποιήστε. Απολαύστε. Το μαγείρεμα είναι ευχαρίστηση. Σχεδιάστε την τέλεια ατμόσφαιρα για τη δημιουργία των φαγητών σας με το SilentTech – ένας πιο ήσυχος τρόπος να μαγειρεύετε. Τα φώτα LED προσφέρουν στον πάγκο σας έναν θερμό φωτισμό, ενώ η λειτουργία Breeze καθαρίζει διακριτικά τον αέρα αφού έχετε τελειώσει για μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Μια πιο φρέσκια κουζίνα, hands-free

Όταν είστε απασχολημένοι δημιουργώντας το αριστούργημά σας, οι απορροφητήρες μας hands-free λειτουργούν διαισθητικά για να διατηρήσουν την κουζίνα σας καθαρή και φρέσκια. Η λειτουργία Hob2Hood ανταποκρίνεται στο τσιτσίρισμα κάθε σοταρίσματος, ενεργοποιώντας αυτόματα τον ανεμιστήρα και προσαρμόζοντάς τον ανάλογα με ό,τι μαγειρεύετε. Ένας ισχυρός κινητήρας εξαλείφει τον ατμό μόλις εμφανιστεί.

Ένα τηγάνι με θαλασσινά που μαγειρεύονται

Απόδοση στην οποία μπορείτε να βασιστείτε

Απολαύστε καθαρό, ανανεωμένο αέρα αμέσως μόλις τελειώσετε το μαγείρεμα, χάρη στους απορροφητήρες υψηλής απόδοσης. Το έξυπνο φιλτράρισμα σημαίνει ότι το λίπος δεν θα συσσωρευτεί στον μηχανισμό, κάνοντάς το ευκολότερο στο καθάρισμα, ενώ οι άσχημες οσμές φιλτράρονται με ευκολία και απομακρύνονται. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, κάθε μέρα.

Ένας σολομός που μαγειρεύεται σε επαγωγικές εστίες ενώ ο επιπλέον ατμός απορροφάται από τον απορροφητήρα
Η πιο μεγάλη ποικιλία

Με μια μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε, η εύρεση του απορροφητήρα σας Hob2Hood είναι εύκολη υπόθεση.

Ένας κομψός απορροφητήρας της AEG

Η δική σας κουζίνα, το δικό σας στυλ

Απολαύστε απορρόφηση Hob2Hood χωρίς κόπο και στο στυλ που σας αρέσει. Η AEG διαθέτει τις περισσότερες επιλογές που θα βρείτε στην αγορά σε παρόμοια τεχνολογία. Με τη μεγαλύτερη σειρά συνδεδεμένων εστιών και απορροφητήρων για να επιλέξετε, θα βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό στυλ και λειτουργικότητας που θα ταιριάξει στην κουζίνα σας. Και όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Φίλτρα απορροφητήρα της AEG

Επεξήγηση των φίλτρων απορροφητήρα

Για φρεσκάδα όλο τον χρόνο, διατηρείτε τα φίλτρα του απορροφητήρα σας σε καλή κατάσταση. Τα φίλτρα κατακράτησης λίπους παγιδεύουν τα σωματίδια φαγητού, αφήνοντας τον αέρα και τις επιφάνειες σας καθαρές. Ενώ τα φίλτρα άνθρακα παγιδεύουν και απομακρύνουν τις οσμές. Κάποιοι απορροφητήρες έχουν μόνιμα φίλτρα τα οποία μπορούν να καθαριστούν και να επαναχρησιμοποιηθούν, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν φίλτρα μιας χρήσης. Όποιον απορροφητήρα και αν επιλέξετε, φροντίστε να καθαρίζετε και να αντικαθιστάτε τα φίλτρα συχνά.