ΦΟΥΡΝΟΙ

Ψήστε κρέας, φαγητό και γλυκό σε φούρνο της AEG. Ανακαλύψτε τους καινοτόμους φούρνους ατμού και μετατρέψτε κάθε γεύμα σε αριστούργημα. Ο ατμός κάνει τη γεύση πιο έντονη, διατηρεί την υφή και το χρώμα, ενώ το φαγητό σας παραμένει τραγανό. Χρησιμοποιήστε την τεχνική SousVide σε φούρνο ατμού και κατακτήστε νέες γεύσεις.

Επιλέξτε κατηγορία

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ;

Γιατί στόχος σας είναι πάντα το καλύτερο, ακόμα και στην κουζίνα σας. Και το μαγείρεμα στον ατμό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να σφραγίσουμε τη γεύση, να εξαλείψουμε την ανάγκη μαγειρέματος με περιττά λίπη και λάδια, ενώ είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους διατήρησης των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων. Η τεχνολογία μαγειρέματος στον ατμό της AEG διασφαλίζει το ψήσιμο των υλικών σε σταθερή θερμοκρασία και την αποτροπή του στεγνώματος ή, ακόμα χειρότερα, τυχόν καψίματός τους. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε εύκολα τα υγιεινά και λαχταριστά γεύματα που επιθυμείτε.

STEAMIFY® – ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ

Η λειτουργία Steamify® της AEG είναι ο μαγειρικός σύντροφος που σας βοηθά να προσθέτετε τη σωστή ποσότητα ατμού στο μαγείρεμά σας. Με το Steamify® δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί αν προσθέσατε λίγο ή πολύ ατμό. Η χρήση του Steamify® της AEG στο μαγείρεμά σας θα φέρει τις δημιουργίες σας σε νέα επίπεδα νοστιμιάς και υγιεινής απόλαυσης.

Μάθετε περισσότερα

ΠΑΝΤΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΟ ΨΗΣΙΜΟ

Τα πιάτα σας αγγίζουν νέα επίπεδα γαστριμαργικής απόλαυσης με τον φούρνο 7000 SteamCrisp®. Προσθέτει εύκολα ατμό στην κανονική θερμότητα του φούρνου, ώστε τα ψητά κρέατα να βγαίνουν πάντα ζουμερά, τα λαχανικά τρυφερά, χωρίς να χάνουν τίποτα σε τραγανότητα.
Μάθετε περισσότερα

Μάθετε περισσότερα

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Χειριστείτε τον φούρνο SteamPro με τον περιστροφικό διακόπτη χειρισμού και ζητήστε αυτό που θέλετε, όπως θα κάνατε σε ένα εστιατόριο. Επιλέξτε ψήσιμο rare, medium ή καλοψημένο, και απολαύστε τέλειο αποτέλεσμα στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να επιλέξετε θερμοκρασία ψησίματος. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με έναν φούρνο που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Ανακαλύψτε τον φούρνο SteamPro

Ανεβείτε επίπεδο στη μαγειρική

Το ψήσιμο είναι τέχνη αλλά και επιστήμη. Όταν δημιουργείτε το αριστούργημά σας, ο ατμός μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε την τελική πινελιά. Με το πάτημα ενός κουμπιού στον πολυλειτουργικό σας φούρνο με SteamBake, μπορείτε να προσθέσετε την κατάλληλη ποσότητα ατμού στο ψήσιμό σας. Έτσι, η ζύμη φουσκώνει περισσότερο και η επιφάνεια γίνεται υπέροχα τραγανή.

SteamBake

SteamBake

  • Προσθέτει ατμό στην αρχή της διαδικασίας ψησίματος
  • Εξασφαλίζει ότι οι ζύμες φουσκώνουν περισσότερο
  • Προσθέτει στις ζύμες σας τη τελευταία πινελιά με υποβοήθηση ατμού

Η τελευταία πινελιά με ατμό

Ξεχάστε τους προηγούμενους κανόνες. Χρησιμοποιήστε ατμό. Όταν προετοιμάζετε το ψάρι και το κρέας με το SteamBoost, ο ατμός που χρησιμοποιείτε όταν μαγειρεύετε θα διασφαλίσει ότι το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχα μαλακό και καθόλου στεγνό. Ο ατμός θα διατηρήσει τα φυσικά χρώματα των υλικών σας.

SteamBoost

SteamBoost

  • Εξερευνήστε νέες και έντονες γεύσεις με το SteamBoost
  • Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένας παραδοσιακός φούρνος, με το πρόσθετο πλεονέκτημα του ατμού
  • Βασισμένο στο φυσικό ατμό,προσφέρει ένα μεγάλο εύρος από νοστιμότατα πιάτα

Πιάτα ποιότητας εστιατορίου στο ίδιο σας το σπίτι

Το μαγείρεμα με κενό αέρος με την τεχνική Sous Vide αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο κάθε συστατικό και οδηγεί κάθε γεύμα στην τελειότητα. Με τον φούρνο SteamPro μπορείτε και εσείς να χρησιμοποιήσετε την τεχνική Sous Vide, όπως οι επαγγελματίες σεφ.

SteamPro

SteamPro

  • Εξερευνήστε νέες και έντονες γεύσεις με τη λειτουργία Sous Vide
  • Πολυλειτουργικός φούρνος με διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος: ατμός, θερμότητα και συνδυασμός
  • Ετοιμάστε φαγητό ποιότητας εστιατορίου στην άνεση της δικής σας κουζίνας

3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες οικιακές συσκευές ΑΕG με προηγμένη τεχνολογία και 5 χρόνια εγγύηση.

Καταχωρήστε τη συσκευή σας, ενεργοποιήστε την επέκταση εγγύησης και λάβετε το πιστοποιητικό.

Όροι και προϋποθέσεις