Φούρνοι
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΦΟΥΡΝΟΥ

ή μάθετε περισσότερα σχετικά με τις παραμέτρους που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού κάνετε την αγορά σας.

ή μάθετε περισσότερα σχετικά με τις παραμέτρους που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού κάνετε την αγορά σας.

Woman standing next to two ovens in a kitchen.
Οι πιο ενεργειακά αποδοτικοί φούρνοι μας

Οι φούρνοι ECOLINE είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα της εταιρείας μας. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν λειτουργία ατμού, με την οποία μπορείτε να μαγειρεύετε σε χαμηλές θερμοκρασίες και να εξοικονομείτε ενέργεια έως και κατά 20%. Παρέχονται με δυνατότητα καθαρισμού με ατμό, ο οποίος χρησιμοποιεί έως και κατά 95% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τον πυρολυτικό καθαρισμό.

ΘΡΕΠΤΙΚΟ, ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Πειραματιστείτε και μάθετε νέες τεχνικές στην κουζίνα. Οι καλύτεροι στην κατηγορία τους συνδυαστικοί φούρνοι ενεργειακής κλάσης A++ της AEG σάς δίνουν τη δυνατότητα να μαγειρεύετε με θερμότητα, μικροκύματα, ατμό ή sous-vide. Κατά το μαγείρεμα με ατμό, διατηρείται έως και το 90% των βιταμινών του φαγητού σας* ενώ παράλληλα εξοικονομείται έως 20% περισσότερη ενέργεια**. ​

φαγητό σε φούρνο ατμού
Εμπλουτίστε τις μαγειρικές ικανότητές σας

Μάθετε νέες τεχνικές και πειραματιστείτε με νέα υλικά. Οι φούρνοι της AEG προσφέρουν μια επιλεγμένη σειρά συνδυαστικών φούρνων που σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε με θερμότητα, μικροκύματα, sous-vide ή με έναν συνδυασμό όλων των παραπάνω. Κάθε φαγητό γίνεται πιο νόστιμο και πιο θρεπτικό.

ελέγχοντας τις ρυθμίσεις σε φούρνο ατμού
Ακρίβεια υπό πίεση

Μπορείτε να μαγειρεύετε με επιτυχία και χωρίς άγχος κάθε φορά, χάρη στα προγράμματα Assisted Cooking, τον αισθητήρα τροφίμων που παρακολουθεί το μαγείρεμά σας και τη λειτουργία Steamify® που απλοποιεί το μαγείρεμα σε φούρνους με ατμό.

Απολαύστε υγιεινό μαγείρεμα
Απολαύστε υγιεινό μαγείρεμα

Οι φούρνοι της AEG προστατεύουν την ακεραιότητα των υλικών που χρησιμοποιείτε για περισσότερη διατροφική αξία, γεύση, υφή αλλά και περισσότερο χρώμα. Με το μαγείρεμα με ατμό μπορείτε να μαγειρεύετε με λιγότερο αλάτι και λίπος, διατηρώντας παράλληλα τα μεταλλικά στοιχεία και έως και το 90% της βιταμίνης C του φαγητού σας***. ​

 

Φούρνος AEG 9000 SteamPro
BSK999330M
9000 SteamPro
4.8 (187)
Δημιουργήστε γεύματα επαγγελματικής ποιότητας στο σπίτι με τον φούρνο 9000 SteamPro Oven με Steamify®. Τρία επίπεδα μαγειρέματος επιτρέπουν ζέσταμα, μαγείρεμα στον ατμό ή και τα δύο. Ακόμα και το sous-vide είναι δυνατό. Αποτελέσματα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ρυθμίζονται αυτόματα με Steamify®.
AEG Φούρνος με CamCook
Δημιουργήστε γεύματα επαγγελματικής ποιότητας στο σπίτι με τον φούρνο 9000 SteamPro Oven με Steamify®. Τρία επίπεδα μαγειρέματος επιτρέπουν ζέσταμα, μαγείρεμα στον ατμό ή και τα δύο. Ακόμα και το sous-vide είναι δυνατό. Αποτελέσματα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ρυθμίζονται αυτόματα με Steamify®.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΤΜΟΥ

9000 SteamPro

Μαγειρέψτε με την απόλυτη δύναμη του ατμού και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι με τη προσθήκη της τεχνικής sous-vide.

8000 SteamBoost

Ψήστε κρέατα, αρτοποιήματα, γλυκά, μαγειρευτά, στο γκριλ και στον ατμό χάρη στα προηγμένα προγράμματα ατμού του φούρνου.

7000 SteamCrisp®

Χάρη στα ειδικά προγράμματα ψησίματος αρτοποιημάτων/γλυκισμάτων και κρεάτων, οι γεύσεις και οι υφές στις υγιεινές συνταγές ανεβαίνουν επίπεδο.

6000 SteamBake

Μια ρύθμιση πρόσθετου ατμού για ομοιόμορφη, χρυσαφένια κρούστα σε κάθε είδος αρτοποιήματος και γλυκίσματος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε εξαιρετικές δυνατότητες ψησίματος αρτοποιημάτων και γλυκών, κρεάτων, αλλά και ψησίματος στο γκριλ και στον ατμό με τους φούρνους της AEG. Βρείτε τον ιδανικό φούρνο για τις δικές σας ανάγκες χάρη στον οδηγό αγοράς μας!

 

*Βάσει εξωτερικών δοκιμών κατά τις οποίες έγινε σύγκριση των επιπέδων βιταμίνης C μεταξύ ωμού μπρόκολου και μαγειρεμένου μπρόκολου στον ατμό. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε βασιζόμενη στον προσδιορισμό του ασκορβικού οξέος (βιταμίνης C) στα τρόφιμα μέσω μεθόδου χρωματογραφίας HPLC/φασματοσκοπίας υπεριώδους-ορατού.​
**Εσωτερική συγκριτική αξιολόγηση βάσει μίας (1) δοκιμής σε φούρνο Electrolux SteamPro [BSE998230M] και σε πολυλειτουργικό φούρνο Electrolux [BPE556370M]. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε φιλέτο σολομού και σε στήθος κοτόπουλο που είχε μαγειρευτεί με μέθοδο sous-vide.​
***Βάσει εξωτερικών δοκιμών κατά τις οποίες έγινε σύγκριση των επιπέδων βιταμίνης C μεταξύ ωμού μπρόκολου και μαγειρεμένου μπρόκολου στον ατμό. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε βασιζόμενη στον προσδιορισμό του ασκορβικού οξέος (βιταμίνης C) στα τρόφιμα μέσω μεθόδου χρωματογραφίας HPLC/φασματοσκοπίας υπεριώδους-ορατού.

3 χρόνια δωρεάν επέκταση εγγύησης
3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ*

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες οικιακές συσκευές ΑΕG με προηγμένη τεχνολογία και 5 χρόνια εγγύηση.

Καταχωρήστε τη συσκευή σας, ενεργοποιήστε την επέκταση εγγύησης και λάβετε το πιστοποιητικό.

*Σε επιλεγμένα μοντέλα. Δείτε τα στους Όρους και Προϋποθέσεις.