Ανακαλύψτε

Πλυντήρια Ρούχων

Τεχνολογία SoftWater

Τα χρώματα διατηρούν τη ζωντάνια τους μετά από πολλές πλύσεις και τα μαύρα δεν ξεθωριάζουν σε γκρι

Πλυντήρια ρούχων της Σειράς 9000 της AEG με Τεχνολογία SoftWater

Ο προστάτης του μικρού μαύρου φορέματος

Η πρωτοποριακή Τεχνολογία SoftWater στα πλυντήρια ρούχων της Σειράς 9000 της AEG εξαλείφει τους ρύπους από το νερό που μπορούν να προκαλέσουν φθορά στα υφάσματα. Τα απορρυπαντικά αναμιγνύονται πιο αποδοτικά με το νερό ώστε να προσφέρουν σχολαστικό καθαρισμό σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτή η απαλότερη φροντίδα ρούχων σημαίνει ότι τα μαύρα παραμένουν μαύρα και τα ζωηρά χρώματα παραμένουν το ίδιο ζωντανά όπως την ημέρα που τα αγοράσατε.

Πλυμένα ρούχα που κρέμονται σε μια ντουλάπα

Φροντίδα χωρίς συμβιβασμούς

Όταν πρέπει να φροντίσετε τα αγαπημένα σας ρούχα, δεν θα πρέπει να υπάρχουν συμβιβασμοί. Τα πλυντήρια ρούχων μας της Σειράς 9000 είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν τον σχολαστικό καθαρισμό μιας πλύσης των 60 βαθμών μόλις στους 30 βαθμούς. Αυτό κουράζει λιγότερο τα χρώματα ώστε τα χρωματιστά σας να παραμένουν χρωματιστά για περισσότερο.

Σύμβολο προγράμματος του πλυντηρίου ρούχων OKOPower

Εκπληκτικό καθάρισμα σε λιγότερο από μία ώρα

Τα πλυντήρια ρούχων μας της Σειράς 8000, με τη γρήγορη δράση της Τεχνολογίας ÖKOMix, διατίθενται με ένα νέο πρόγραμμα πλύσης ÖKOPower. Διαρκεί μόλις 59 λεπτά και επιτυγχάνει εκπληκτικά αποτελέσματα καθαρισμού με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια του κύκλου.

Τεχνολογία ÖKOMix

Διασφαλίζει 100% κατανομή του απορρυπαντικού και έπειτα του μαλακτικού, σε αντίθεση με άλλα πλυντήρια ρούχων

Πλυντήρια ρούχων της Σειράς 8000 της AEG

Προστατέψτε κάθε ίνα

Φροντίστε τα ρούχα σας και θα παραμείνουν τόσο ζωντανά όσο την ημέρα που τα αγοράσατε. Η Σειρά 8000 με Τεχνολογία ÖKOMix της AEG αναμιγνύει το απορρυπαντικό με νερό, και έπειτα το μαλακτικό με νερό, πριν εισέλθουν στον κάδο. Είναι η πρώτη τεχνολογία πλυντηρίου ρούχων που κατανέμει απολύτως ομοιόμορφα τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά. Χάρη σε αυτήν την ομοιόμορφη κατανομή είναι δυνατός ο πιο σχολαστικός και άμεσος καθαρισμός, καθώς τα απορρυπαντικά και μαλακτικά φτάνουν στα ρούχα σας πλήρως ενεργοποιημένα — διασφαλίζοντας για πρώτη φορά ότι καθαρίζεται και φροντίζεται κάθε ίνα.

Ένα μπλε αδιάβροχο μπουφάν
Μια κινούμενη εικόνα που δείχνει τον ιδανικό συνδυασμό των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων της AEG

Η τέλεια ομάδα

Συνδυάστε τα πλυντήρια και στεγνωτήρια της Σειράς 8000 της AEG για να απολαύσετε πλήρως τα οφέλη της Τεχνολογίας ÖKOMix και του επαναστατικού μας Συστήματος AbsoluteCare®. Ανακαλύψτε φροντίδα τόσο απαλή που είναι σαν να πλένετε στο χέρι και να στεγνώνετε σε επίπεδη επιφάνεια τα πιο απαλά και ευαίσθητα ρούχα σας. Ακόμη και στα διαπνέοντα υφάσματα υψηλής απόδοσης αποκαθίστανται οι αδιάβροχες μεμβράνες τους, με τα καινοτόμα νέα προγράμματα για ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων. Τα χρώματα, οι υφές και οι ίνες προστατεύονται όπως ποτέ πριν.

Δείτε τα Πλυντήρια Ρούχων και τα Στεγνωτήρια της Σειράς 8000

Μπορώ να πλύνω στο πλυντήριο ρούχων τα μάλλινα;

Μπορεί να νομίζατε ότι είναι αδύνατο, αλλά η Woolmark, ο μεγαλύτερος φορέας παγκοσμίως που ειδικεύεται στη φροντίδα των μάλλινων υφασμάτων, διαφωνεί. Έκαναν δοκιμές στα πλυντήρια ρούχων μας και τα πιστοποίησαν ως αρκετά απαλά για να πλένετε τα μάλλινά σας. Έτσι, όταν βλέπετε την ετικέτα με το λογότυπο φροντίδας της Woolmark, μπορείτε να έχετε τη σιγουριά ότι ακόμα και το αγαπημένο σας πουλόβερ που προορίζεται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι είναι ασφαλές να πλυθεί στο πλυντήριο ρούχων μας.

Η σειρά πλυντηρίων ρούχων μας

Βρείτε νέα αυτοπεποίθηση πλένοντας ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ρούχα σας με τη νέα σειρά πλυντηρίων και στεγνωτηρίων της AEG. Συνδυάσαμε την έρευνα καταναλωτών και την επιστήμη για να σας προσφέρουμε μια εμπειρία που ξεπερνάει τον καθαρισμό. Ένας νέος επαναστατικός τρόπος να φροντίζετε τα ρούχα σας προστατεύοντας τις ίνες, τα χρώματα και τις υφές.

Ένα συγκριτικό γράφημα που δείχνει τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των πλυντηρίων ρούχων της AEG

Ένα επίπεδο φροντίδας για την κάθε ανάγκη

 • Σύμβολο για την Τεχνολογία ProSense®
  Εξοικονόμηση νερού και ενέργειας

  Η Τεχνολογία ProSense® στα πλυντήρια ρούχων μας της Σειράς 6000 μετράει αυτόματα το κάθε φορτίο για να παρέχει έναν εξειδικευμένο, χρονομετρημένο με ακρίβεια κύκλο πλύσης στα ρούχα σας.

  Δείτε τη Σειρά 6000 της AEG

 • Σύμβολο για την Τεχνολογία ProSteam®
  Χωρίς τσαλακώματα, χωρίς οσμές

  Η Σειρά μας 7000 με Τεχνολογία ProSteam® διαθέτει μια νέα επιλογή PlusSteam για την ολοκλήρωση ενός κύκλου πλύσης με ατμό για λιγότερα τσαλακώματα και λιγότερο σιδέρωμα. Τα ρούχα βγαίνουν φρεσκαρισμένα και χωρίς οσμές.

  Δείτε τη Σειρά 7000 της AEG

 • Σύμβολο για την Τεχνολογία ÖKOMix
  Ο βαθύτερος καθαρισμός

  Η Τεχνολογία ÖKOMix της Σειράς 9000 είναι η πρώτη τεχνολογία πλυντηρίου ρούχων που υπήρξε ποτέ, η οποία κατανέμει απολύτως ομοιόμορφα τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά, ώστε να διεισδύσουν, να καθαρίσουν και να φροντίσουν κάθε ίνα των ρούχων.

  Δείτε τη Σειρά 9000 της AEG

Κομψότητα χωρίς κόπο

Το κομψό ντύσιμο με κοστούμι χρειάζεται χρόνο, αλλά με την Τεχνολογία ProSteam® μπορείτε να διαγράψετε ένα πράγμα από τη λίστα με τις δουλειές σας. Τα πλυντήρια ρούχων της Σειράς 7000 περιλαμβάνουν έναν κύκλο Φρεσκαρίσματος με Ατμό. Αυτό το χαρακτηριστικό σάς επιτρέπει να δώσετε στα ευαίσθητα ρούχα ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και να μειώσετε τις επισκέψεις στο καθαριστήριο.

Κλασικά κομμάτια που μπορείτε να κρατήσετε

Οι ποιοτικές ίνες των αγαπημένων σας κλασικών ρούχων απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή για να αντέξουν την καθημερινή φθορά. Η Τεχνολογία ProSense ® της Σειράς 6000 ζυγίζει κάθε φορτίο ρούχων και υπολογίζει τον χρόνο, το νερό και την ενέργεια που απαιτείται. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η φθορά παρέχοντας έναν σχολαστικό καθαρισμό, χωρίς να υποβάλλονται τα ρούχα σε υπερβολική μηχανική κίνηση.

Η ευρύχωρη και εύχρηστη βάση πλυντηρίου

Έξυπνη φροντίδα ρούχων

Τα πλυντήρια ρούχων και τα στεγνωτήριά μας διαθέτουν πληθώρα χαρακτηριστικών που είναι σχεδιασμένα ώστε να διατηρούν τα πάντα αψεγάδιαστα, ενώ χρησιμοποιούν την ελάχιστη δυνατή ποσότητα ενέργειας, νερού και προσπάθειας. Αλλά η τεχνογνωσία μας στη φροντίδα των ρούχων δεν σταματά στις εξαιρετικές συσκευές – προσφέρουμε επίσης όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε ώστε να έχετε τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά. Η βάση πλυντηρίου της AEG είναι ένα αξεσουάρ που διευκολύνει τη διαδικασία φροντίδας των ρούχων και ανασηκώνει τη συσκευή σας για εύκολο φόρτωμα και άδειασμα των ρούχων.