Ανακαλύψτε

Στεγνωτήρια

Σειρά 8000

Τα στεγνωτήριά μας της σειράς 8000 διαθέτουν τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στη σειρά της AEG, στεγνώνοντας μέχρι και 9kg με ευκολία

Το στεγνωτήριο της Σειράς 8000 από την AEG

Ο Προστάτης των Μάλλινων Πουλόβερ

Τολμήστε να στεγνώσετε ρούχα που πιστεύατε ότι δεν είναι εφικτό με τα στεγνωτήρια της Σειράς 8000 — ακόμα και το απαλότερο μάλλινο πουλόβερ σας. Τα στεγνωτήριά μας με πιστοποίηση Woolmark διαθέτουν το μοναδικό μας σύστημα AbsoluteCare®, ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που ελέγχει με ακρίβεια την κίνηση και τη θερμοκρασία του κάδου στεγνώματος. Τα ευαίσθητα μάλλινα με ετικέτες φροντίδας «αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι» εφάπτονται στο τοίχωμα του κάδου κατά την περιστροφή, όπως στο στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια. Τα πουλόβερ σας διατηρούν το σχήμα και την υφή τους, ενώ είναι εγγυημένο ότι δεν θα υπάρξει συρρίκνωση.

Αναζωογονήστε και ενισχύστε

Προετοιμάστε τα ρούχα σας υπαίθριων δραστηριοτήτων για οποιαδήποτε πρόκληση με το Σύστημα AbsoluteCare® της AEG. Τα στεγνωτήρια συχνά συνδέονται με την καταστροφή ακριβών υφασμάτων υψηλής τεχνολογίας αλλά η δική μας προσέγγιση είναι διαφορετική. Η Σειρά 8000 περιλαμβάνει ένα καινοτόμο πρόγραμμα για ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων με ακριβή έλεγχο χρόνου και θερμοκρασίας για την επαναφορά της προστασίας από το νερό της αδιάβροχης μεμβράνης στα υφάσματα υπαίθριων δραστηριοτήτων καλύτερα και από το φυσικό στέγνωμα — για λειτουργικότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

Εξίσου απαλό με το φυσικό στέγνωμα

Επαναπροσδιορίστε το στέγνωμα στο στεγνωτήριο για κάθε ύφασμα της γκαρνταρόμπας σας με τη Σειρά 8000 με Σύστημα AbsoluteCare®. Διατηρεί το σχήμα των ινών και τις στεγνώνει σε χαμηλή ταχύτητα, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ακόμα και τα ρούχα από 100% μετάξι θα διατηρήσουν το σχήμα τους και θα βγουν με ακόμα λιγότερο τσαλάκωμα από ότι με το στέγνωμα στον αέρα.

Μια συγκριτική εικόνα ενός συμβατικού στεγνωτηρίου και της τεχνολογίας SensiDry. Το SensiDry έχει μια ψυχρότερη και μεγαλύτερη ροή αέρα για να προστατεύει τα ρούχα σας.
Τεχνολογία SensiDry®

Προστατέψτε την υφή και μειώστε τη φθορά, με ασφαλείς και ενεργειακά οικονομικές χαμηλές θερμοκρασίες.

Σαν καινούριο

Μερικά στεγνωτήρια μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα ρούχα σας. Όχι όμως τα δικά μας. Τα στεγνωτήρια της Σειράς 7000 της AEG χρησιμοποιούν ενεργειακά αποδοτική Τεχνολογία SensiDry® για να στεγνώσουν τα ρούχα απαλά σε σχεδόν τη μισή θερμοκρασία από τα συμβατικά στεγνωτήρια. Αισθητήρες ακριβείας παρακολουθούν τον κύκλο στεγνώματος για να εξασφαλίσουν ότι τα ρούχα σας ποτέ δεν υποβάλλονται σε υπερβολική θερμότητα. Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα σας διατηρούν για περισσότερο την υφή που είχαν την ημέρα που τα αγοράσατε.

Δείτε τα Στεγνωτήρια της Σειράς 7000

Ένα κοντινό πλάνο του μαλακού κάδου ProTex

Ενσωματωμένη προστασία

Η προστασία των ρούχων είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό χαρακτηριστικό για εμάς. Είναι ενσωματωμένη στον σχεδιασμό των στεγνωτηρίων μας. Η Σειρά 6000 της AEG διαθέτει τον κάδο ProTex του οποίου το ξεχωριστό μοτίβο βελτιώνει τη ροή αέρα προς τα ρούχα σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι βγαίνουν από το στεγνωτήριο λιγότερο μπερδεμένα και τσαλακωμένα. Είναι η συσκευή που φροντίζει τα ποιοτικά σας ρούχα.

Η σειρά στεγνωτηρίων μας

Βρείτε νέα αυτοπεποίθηση στεγνώνοντας στο στεγνωτήριο ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ρούχα σας με τη νέα σειρά πλυντηρίων και στεγνωτηρίων της AEG. Συνδυάσαμε την έρευνα καταναλωτών και την επιστήμη για να σας προσφέρουμε μια εμπειρία που ξεπερνάει τον καθαρισμό. Ένας νέος επαναστατικός τρόπος να φροντίζετε τα ρούχα σας προστατεύοντας τις ίνες, τα χρώματα και τις υφές.

Ένα διάγραμμα που δείχνει τις διαφορές των σειρών της AEG

Ένα επίπεδο φροντίδας για την κάθε ανάγκη

 • Εικονίδιο για την Τεχνολογία ProSense®
  Εξοικονόμηση χρόνου, εξοικονόμηση ενέργειας

  Η Τεχνολογία ProSense® των στεγνωτηρίων της σειράς 6000 χρησιμοποιεί προηγμένους αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας για να προσαρμόσει τον χρόνο στεγνώματος και την κατανάλωση ενέργειας σε κάθε μέγεθος φορτίου.

  Δείτε τη Σειρά 6000 της AEG

 • Εικονίδιο για την Τεχνολογία SensiDry®
  Ασφαλές στέγνωμα χαμηλής θερμοκρασίας

  Η Σειρά 7000 συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα χρόνου και ενέργειας της Τεχνολογίας ProSense® με την Τεχνολογία SensiDry®, ένα διαισθητικό πρόγραμμα στεγνώματος που χρησιμοποιεί εξειδικευμένες ρυθμίσεις θερμότητας.

  Δείτε τη Σειρά 7000 της AEG

 • Εικονίδιο για το Σύστημα AbsoluteCare®
  Άψογη διατήρηση

  Η Σειρά 8000 διαθέτει όλη την τεχνολογία των Σειρών 6000 και 7000 και επιπλέον το μοναδικό μας Σύστημα AbsoluteCare®. Απόλυτη φροντίδα, ακόμα και για τα μεταξωτά, τα μάλλινα και τα ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων.

  Δείτε τη Σειρά 8000 της AEG

Ένας άνδρας φοράει ένα όμορφο πλυμένο πουκάμισο

Η συσκευή που φροντίζει τα ποιοτικά σας ρούχα

Το επαναλαμβανόμενο πλύσιμο και στέγνωμα μπορεί να φθείρει τις ίνες στα ρούχα που αγαπάτε και φοράτε κάθε μέρα. Τα στεγνωτήριά μας της Σειράς 6000 διαθέτουν Τεχνολογία ProSense®, η οποία χρησιμοποιεί προηγμένους αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας για να προσαρμόσει τον χρόνο στεγνώματος και την κατανάλωση ενέργειας σε κάθε μέγεθος φορτίου. Έτσι εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια, διασφαλίζοντας ότι τα αγαπημένα σας ρούχα ποτέ δεν στεγνώνονται υπερβολικά και ότι διατηρούν την όψη και την αίσθησή τους μετά από κάθε κύκλο.

Το σετ στοίβαξης της AEG

Δημιουργήστε επιπλέον χώρο

Εγκαταστήστε με ασφάλεια το στεγνωτήριό σας πάνω από το πλυντήριο ρούχων χωρίς εξαρτήματα στερέωσης και απολαύστε επιπλέον χώρο στο πλυσταριό σας με το σετ στοίβαξης. Παρέχεται με ένα συρόμενο ράφι για εύκολο φόρτωμα, άδειασμα και δίπλωμα των φρεσκοπλυμένων και στεγνωμένων ρούχων.