Επιλέξτε στεγνωτήριο AEG

Ανακαλύψτε το ιδανικό στεγνωτήριο για τα ρούχα σας. Όποιος κι αν είναι ο τύπος πλύσης σας, η ειδική τεχνολογία δίνει το σωστό αποτέλεσμα, κάθε φορά. Κάθε στεγνωτήριο ρούχων κατασκευάζεται με εξειδίκευση και εκπληκτική αποδοτικότητα, για εξυπηρέτηση μεγάλων και μικρών φορτίων. Ελέγξτε την κίνηση και τη θερμοκρασία με ένα εντοιχιζόμενο στεγνωτήριο και διατηρήστε την υπέροχη αίσθηση των ρούχων σας. 

 

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΣ A+++

Τα στεγνωτήρια Ecoline της AEG έχουν την καλύτερη ενεργειακή απόδοση για την εταιρεία μας με την καλύτερη στην κατηγορία αξιολόγηση A+++, εξοικονομώντας έως 68% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα κλασικά στεγνωτήρια*. Ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι ή το μαλλί, προστατεύονται από τυχόν συρρίκνωση χάρη στο στέγνωμα σε χαμηλή θερμοκρασία.**


ΣΤΕΓΝΩΜΑ. ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ.

Τα στεγνωτήρια της AEG χρησιμοποιούν έως 68% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τα κλασικά στεγνωτήρια¹ και μπορείτε να στεγνώνετε ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ρούχα: τα μάλλινα δεν θα μαζέψουν², τα μεταξωτά δεν θα ξεχειλώσουν³, τα πουπουλένια μπουφάν θα παραμείνουν αφράτα και ζεστά⁴ και τα ρούχα outdoor θα ανακτήσουν τα αδιάβροχα χαρακτηριστικά τους.⁵


 • Στεγνωτήρια AEG
  ΗΠΙΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

  Τα στεγνωτήρια της AEG με τεχνολογία αντλίας θερμότητας εξασφαλίζουν ότι τα ρούχα στεγνώνουν ομοιόμορφα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Εφαρμόζεται μόνο η απαραίτητη ποσότητα θερμότητας στα ρούχα σας, για το πιο ήπιο στέγνωμα που βοηθά τα ρούχα σας να διατηρούνται για περισσότερο διάστημα.

 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ
  ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ⁶

  Επίσης, ελέγχει με ακρίβεια την κίνηση και τη θερμοκρασία του κάδου στεγνώματος, διασφαλίζοντας ότι τα μάλλινα δεν θα μαζέψουν και ότι τα μεταξωτά δεν θα χάσουν το σχήμα τους

 • Close-up of green down jacket.
  ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.

  Η τεχνολογία 3DScan σαρώνει σε βάθος για να ανιχνεύσει τα επίπεδα υγρασίας μέσα στα ρούχα. Έτσι, έχετε τη σιγουριά ότι όλα τα είδη που βάζετε στη συσκευή, ακόμα και τα πουπουλένια μπουφάν και τα παπλώματα, θα στεγνώσουν ομοιόμορφα και θα παραμείνουν αφράτα και ζεστά.

Το πιο προηγμένο προϊόν μας

9000 ABSOLUTECARE® PLUS

5

5(77)

T9DBB89B

Στεγνώστε με σιγουριά. Το 9000 AbsoluteCare® Plus προσφέρει κορυφαία ακρίβεια στεγνώματος και φροντίδα, χάρη στα 3DScan και AbsoluteCare®. Ανιχνεύει τα επίπεδα υγρασίας στα ρούχα, διασφαλίζοντας ομοιόμορφο στέγνωμα ακόμα και για όσα έχουν πολλαπλές στρώσεις.

Το δημοφιλέστερο προϊόν μας

7000 SENSIDRY®

5

5(10)

TR718L4E

Το 7000 SensiDry® χρησιμοποιεί τεχνολογία αντλίας θερμότητας. Στεγνώνει τα ρούχα ομοιόμορφα, σε χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς παράταση διάρκειας. Η ήπια μέθοδος εξασφαλίζει ότι τα ρούχα δεν εκτίθενται ποτέ σε υπερβολική θερμότητα, για να κρατήσουν περισσότερο.

Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να προσαρμόζετε και να χειρίζεστε τη διαδικασία φροντίδας των ρούχων με ακρίβεια.
 • Τεχνολογία 3DScan
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygiene
Μπορείτε να δίνετε στα ρούχα σας τη σωστή φροντίδα μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά που σας εξυπηρετούν.
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygiene*
Κάντε πιο απλό τον καθαρισμό και τη φροντίδα των ρούχων σας.
 • MixDry
 • SensiDry®
 • PreciseDry

*Διαθέσιμο σ' επιλεγμένα μοντέλα

 

PROSTEAM®: ΛΙΓΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΑ, ΕΥΚΟΛΟ ΣΙΔΕΡΟ

Το ProSteam® βοηθά στην εξουδετέρωση των οσμών και μειώνει το τσαλάκωμα στα ρούχα σας.* Λιγότερο τσαλάκωμα στα ρούχα σημαίνει λιγότερος χρόνος για σιδέρωμα, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία για τα ρούχα σας. Το ProSteam® βοηθά τα ρούχα να διατηρηθούν για μεγαλύτερο διάστημα.

Μάθετε περισσότερα

Σετ πλυντηρίου και στεγνωτηρίου ρούχων 9000

Τα καλύτερα στην κατηγορία τους πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο AEG 9000 Series Premium Edition λειτουργούν εξαιρετικά ως ανεξάρτητες μονάδες. Ωστόσο, λειτουργούν ακόμα καλύτερα σε συνδυασμό, με την ασορτί σχεδίασή τους, τους συναφείς κύκλους και την κοινή εφαρμογή smartphone. Όταν λειτουργούν σε σύνδεση, μπορούν να προσφέρουν μια πλήρη, ενοποιημένη εμπειρία καθαριότητας σε λιγότερο από 3 ώρες, χωρίς να χρειάζεται να γίνει διαχωρισμός των ρούχων.

Δείτε τα πλυντήρια ρούχων 9000

Δείτε τα στεγνωτήρια ρούχων 9000

ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY AEG CARE

Απολαύστε προσαρμοσμένη φροντίδα συνδέοντας τις συσκευές με το MyAEG Care και χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες AEG όπου κι αν βρίσκεστε. Ορίστε εξατομικευμένα προγράμματα εξ αποστάσεως, δείτε συστάσεις για κύκλους πλύσης και λάβετε ειδοποιήσεις ολοκλήρωσης κύκλου.

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα στεγνωτήριά μας

Η κατανόηση των σειρών στεγνωτηρίων είναι εξίσου εύκολη με αυτή των πλυντηρίων ρούχων. Κάθε επίπεδο φροντίδας περιλαμβάνει όλες τις τεχνολογίες του προηγούμενου επιπέδου, με την ετικέτα της σειράς να φαίνεται πάνω σε κάθε στεγνωτήριο. Έτσι, μπορείτε να συνδυάζετε πλέον εύκολα τις συσκευές σας επιλέγοντας βάσει ενεργειακής κλάσης ή μεγέθους κάδου.

 

¹68%: Υπολογισμός που έγινε με σύγκριση της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας του στεγνωτηρίου 8 κιλών με αντλία θερμότητας (ενεργειακή κλάση A+++) με το στεγνωτήριο 8 κιλών με συμπύκνωση υδρατμών (ενεργειακή κλάση B).
²Ισάξιο με το στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια.
³Εξίσου καλό με το στέγνωμα στον αέρα.
⁴Αποκαθιστά την αδιαβροχότητα καλύτερα από το στέγνωμα στον αέρα.
⁵Βάσει εξωτερικής δοκιμής θερμοαντίστασης για είδη που στεγνώνουν με τεχνολογία 3DScan, με εκτέλεση σύμφωνα με το ISO 11092.
⁶Ισάξιο με το στέγνωμα μάλλινων σε επίπεδη επιφάνεια. Για τα μεταξωτά εξίσου καλό με το στέγνωμα στον αέρα. Αποκαθιστά την αδιαβροχότητα καλύτερα από το στέγνωμα στον αέρα για τα ρούχα outdoor.

3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ*

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες οικιακές συσκευές ΑΕG με προηγμένη τεχνολογία και 5 χρόνια εγγύηση.

Καταχωρήστε τη συσκευή σας, ενεργοποιήστε την επέκταση εγγύησης και λάβετε το πιστοποιητικό.

*Σε επιλεγμένα μοντέλα. Δείτε τα στους Όρους και Προϋποθέσεις.