ΕΙΜΑΣΤΕ Η AEG.

Σκοπός μας είναι να επαναπροσδιορίζουμε τις προσδοκίες σας όσον αφορά τις οικιακές συσκευές σας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να αντιμετωπίζουμε και να ξεπερνάμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Από την ίδρυσή μας το 1883 στο Βερολίνο, δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ και πιστεύουμε ότι πρέπει και εσείς να ακολουθείτε την ίδια λογική. Γι’ αυτό δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ σε θέματα καινοτομίας για τις οικιακές συσκευές. Για να μπορείτε να ζείτε με τους δικούς σας όρους, σεβόμενοι παράλληλα το περιβάλλον. Με λιγότερες έγνοιες και περισσότερη προσήλωση στα πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

ΤΕΛΕΙΟ ΨΗΣΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ

Γιατί να πρέπει να μαντεύετε για το ψήσιμο, όταν μπορείτε να είστε ακριβείς και σίγουροι για την θερμοκρασία με την εστία SensePro;Ο ασύρματος αισθητήρας τροφίμων μετρά την εσωτερική θερμοκρασία και ενημερώνει τις θερμικές ρυθμίσεις της εστίας.
Έτσι, μπορείτε να επιτύχετε τέλειο ψήσιμο μέχρι τον πυρήνα. Γιατί λοιπόν να συμβιβάζεστε με συσκευές που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ζωή σας;

Ανακαλύψτε την εστία SensePro Hob

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Χειριστείτε τον φούρνο SteamPro με τον περιστροφικό διακόπτη χειρισμού και ζητήστε αυτό που θέλετε, όπως θα κάνατε σε ένα εστιατόριο. Επιλέξτε ψήσιμο rare, medium ή καλοψημένο, και απολαύστε τέλειο αποτέλεσμα στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να επιλέξετε θερμοκρασία ψησίματος. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με έναν φούρνο που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Ανακαλύψτε τον φούρνο SteamPro

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Δοκιμάστε κάτι εντελώς διαφορετικό και απογειώστε τις δημιουργίες σας με λαχανικά. Με τις σωστές συσκευές, μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε το περιεχόμενό των γευμάτων σας και να τρώτε με πιο βιώσιμο τρόπο, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη γεύση. Για να μπορείτε να ζείτε με τους δικούς σας όρους, φροντίζοντας παράλληλα το περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε με προβλέψιμες επιλογές, όταν μπορείτε να ορίζετε εσείς τον πήχη.

ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ανεβάστε τις προσδοκίες σας και χαμηλώστε το καλάθι του πλυντηρίου πιάτων σε πιο βολικό επίπεδο, χάρη στην τεχνολογία ComfortLift®. Και κάντε τα πιάτα να έρθουν αυτά σε εσάς. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με μια κουζίνα που δεν ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής σας.

Ανακαλύψτε το πλυντήριο πιάτων ComfortLift®

    

    

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Σπάστε τους κανόνες επιλέγοντας ένα πλυντήριο ρούχων AEG και πλύνετε με σιγουριά ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ρούχα σας. Και δείξτε στο περιβάλλον την προσοχή που δείχνετε στα ρούχα σας. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με ένα πλυντήριο που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Εξερευνήστε τα πλυντήρια ρούχων

ΟΧΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΠΛΥΣΕΙΣ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΤΜΟ

Επαναπροσδιορίστε τους κανόνες και απλώς φρεσκάρετε τα ρούχα σας. Με τη χρήση ατμού αντί προγράμματος πλύσης, μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα από 40 λίτρα νερό, φροντίζοντας το περιβάλλον ενώ παράλληλα φροντίζετε την γκαρνταρόμπα σας. Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε με συνήθειες πλύσης που δεν ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής σας.

Ανακαλύψτε τα πλυντήρια ρούχων ProSteam

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ

Αφήστε τις δοσολογίες του απορρυπαντικού στο παρελθόν. Χρησιμοποιήστε κάθε φορά τη σωστή δόση με το AutoDose και προστατεύστε τα ρούχα σας από το ξεθώριασμα ή τη φθορά, φροντίζοντας παράλληλα και το περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε με τη φροντίδα των ρούχων σας όταν υπάρχουν περισσότερες και καλύτερες επιλογές.

Ανακαλύψτε το AutoDose

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΡΟΥΧΟ

Αφήστε τους κανόνες κατά μέρους με το AbsoluteCare και βάλτε στο στεγνωτήριο όλα όσα βάζετε και στο πλυντήριο (ναι, ακόμα και εκείνο το μάλλινο πουλόβερ). Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για συρρίκνωση ή φθορά. Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε με μεθόδους πλυσίματος-στεγνώματος που δεν ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής σας.

Ανακαλύψτε το AbsoluteCare

ΑΠΟΔΟΣΗ Η' ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ; ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.

Μην κρύβετε την ηλεκτρική σκούπα σας. Αξιοποιήστε την ισχύ της ασύρματης σκούπας QX9 για να καθαρίζετε με ευκολία απολαμβάνοντας τον μοναδικό σχεδιασμό. Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε όταν υπάρχουν περισσότερες και καλύτερες επιλογές.

Ανακαλύψτε την QX9