Λεπτομέρειες προϊόντος

Μαγειρέψτε κάθε συστατικό στην εντέλεια με την επαγωγική εστία 9000 SensePro®. Ο ασύρματος αισθητήρας φαγητών μετρά την κεντρική θερμοκρασία των στερεών και των υγρών υλικών, ώστε να μπορείτε να βράζετε, να τηγανίζετε, ακόμη και να κάνετε sous-vide. Είναι ο προσωπικός σας sous chef.

Οφέλη

Τελειοποιήστε το μαγείρεμα. Στην ακριβή θερμοκρασία με τον αισθητήρα φαγητού

Τελειοποιήστε κάθε πιάτο με τον ασύρματο αισθητήρα φαγητού. Ο ασύρματος αισθητήρας ανιχνεύει θερμοκρασίες με ακρίβεια ενός βαθμού και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις στις εστίες. Η μέτρηση και η διατήρηση της θερμοκρασίας είναι τόσο ακριβείς, που μπορείτε ακόμη και να κάνετε sous-vide.

Τα κουμπιά χειρισμού Color Touch μιλούν τη δική σας γλώσσα

Η διεπαφή χρήστη Full Color Touch παρέχει βήμα προς βήμα καθοδήγηση και ζωντανή ανατροφοδότηση, ώστε να μπορείτε να μαγειρέψετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σας διδάσκει ακόμη και πώς να κάνετε sous vide. Προχωρήστε τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο.

AEG - Επαγωγική εστία - IAE84881FB

Συνδυάστε 2 ζώνες μαγειρέματος με το Bridge

Η λειτουργία Bridge συνδυάζει δύο ζώνες μαγειρέματος μαζί για να χωρέσει οποιοδήποτε μεγάλο ή μακρύ τηγάνι. Με τις ίδιες ρυθμίσεις θερμοκρασίας και ώρας, οι συνδεδεμένες ζώνες είναι ιδανικές όταν μαγειρεύετε για δείπνα ή μεγαλύτερες γιορτές.

Hob2Hood®: Ένας απορροφητήρας «hands-free»

Η λειτουργία Hob2Hood® συνδέει την εστία και τον απορροφητήρα. Ο απορροφητήρας προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα με βάση τη θερμότητα, χωρίς να κουνήσετε το δακτυλάκι σας. Για ισχυρή εξαγωγή κατά το ψήσιμο. Και πιο αθόρυβη εξαγωγή στο σιγοβράσιμο.

Κάθε ζώνη μαγειρέματος, χρονομετρημένη ξεχωριστά

Μόλις χρησιμοποιείται μια ζώνη μαγειρέματος, ο χρονοδιακόπτης της, μπορεί να προσεγγιστεί γρήγορα και βολικά μέσω της οθόνης αφής. Δεν χρειάζεται εναλλαγή μενού ή άλλων ζωνών. Κι επειδή κάθε γεύμα μπορεί να χρονομετρηθεί με ακρίβεια, εξασφαλίζεται ο απόλυτος έλεγχος της διαδικασίας μαγειρέματος.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels