Ανακαλύψτε

Πλυντήρια πιάτων

Το πρώτο στην αγορά

Γεμίστε και αδειάστε το πλυντήριό σας εύκολα, για πρώτη φορά!

Πλυντήριο πιάτων ComfortLift από την AEG

ΑΝΥΨΩΝΕΤΑΙ ΑΠΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Το πλυντήριο πιάτων ComfortLift είναι το πρώτο που διαθέτει έναν ελαφρύ και διακριτικό μηχανισμό ανύψωσης που ανεβάζει την κάτω σχάρα. Αυτό το καθιστά πιο άνετο στη χρήση, καθώς γεμίζετε και αδειάζετε τα πιάτα σας, χωρίς να χρειάζεται να σκύβετε. Στη συνέχεια, το ComfortRails σας επιτρέπει να σύρετε το ράφι πίσω στη θέση του χωρίς να χτυπήσετε τα πιάτα σας.

 • Ο δορυφορικός εκτοξευτήρας νερού
  1
  Κάθε σημείο είναι καλυμμένο

  Καλύπτοντας κάθε σημείο του πλυντηρίου πιάτων σας, ο Δορυφορικός Βραχίονας  Ψεκασμού υπόσχεται αποτελεσματικό πλύσιμο και ξέβγαλμα, κάθε φορά.

 • Ευαίσθητα ποτήρια
  2
  Απόλυτη προστασία

  Διατηρήστε τα ποτήρια σας ασφαλή και γυαλιστερά. Το SoftGrips προστατεύει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα γυάλινα σκεύη σας από θραύση και γρατζουνιές.

 • Ο μηχανισμός απαλού κλεισίματος στο πλυντήριο πιάτων ComfortLift της AEG
  3
  Ήπιος καθαρισμός των πιάτων πάντα

  Με τις ράγες ComfortRails, μπορείτε να σύρετε εύκολα το καλάθι στη θέση του χωρίς χτυπήματα μεταξύ των πιάτων.

Βραβευμένη σχεδίαση

Τα πλυντήρια πιάτων ComfortLift® συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής με βραβευμένη σχεδίαση. Ο μοναδικός και καινοτόμος μηχανισμός που επιτρέπει την ανύψωση του κάτω καλαθιού προς τον χρήστη έχει αναγνωριστεί με το υψηλού κύρους χρυσό βραβείο σχεδίασης iF.

Τα SoftGrip και SoftSpikes της AEG κρατώντας ένα ευαίσθητο ποτήρι στη θέση του

Η καλύτερη φροντίδα για τα ποτήρια σας

Αξίζει να απολαμβάνετε τη σαμπάνια σας από το καλύτερό σας ποτήρι. Εκτός από το ειδικό πρόγραμμα πλύσης ποτηριών, το ProClean™ κρατάει απαλά κάθε στέλεχος στη θέση του με τους ελαστικούς σφιγκτήρες SoftGrip. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται από ανατροπή ενώ τα ελαστικά SoftSpikes® παρέχουν πρόσθετη στήριξη. Με το ProClean™, καμία περίσταση δεν είναι πολύ μικρή για τα καλύτερα ποτήρια σας.

Φυσικό στέγνωμα

Βεβαιωθείτε ότι τα σερβίτσια σας είναι πάντα έτοιμα με το AirDry. Η νέα τεχνολογία στο πλυντήριο πιάτων μας ProClean™ χρησιμοποιεί τη φυσική ροή του αέρα ώστε να αφήνει τα πιάτα σας στεγνά στο άγγιγμα. Δέκα λεπτά πριν από το τέλος του κύκλου, η πόρτα ανοίγει αυτόματα, επιτρέποντας την κυκλοφορία του αέρα. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο, μειώνει το κόστος ρεύματος και αφήνει τα σερβίτσια σας χωρίς στίγματα.

The AEG Glass Basket safely precious champagne flutes

Βραβευμένη προστασία

Πλύνετε με απόλυτη σιγουριάστο πλυντήριο πιάτων τα πιο πολύτιμα γυαλικά σας. Σχεδιασμένο να φιλοξενεί 8 ποτήρια, το βραβευμένο Glass Basket χρησιμοποιεί μαλακές και εύκαμπτες λαβές για να τα ασφαλίσει κατά τη διάρκεια του κύκλου. Ρυθμιζόμενο για χρήση με ποτήρια διαφόρων ειδών, το Glass Basket προσαρμόζεται τέλεια στο κάτω καλάθι. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε  πεντακάθαρα ποτήρια όποτε θέλετε, γνωρίζοντας πως είναι ασφαλή στα χέρια του πλυντηρίου πιάτων σας.

Περισσότερα πλεονεκτήματα των πλυντηρίων πιάτων μας

Περισσότερος χώρος και ευελιξία

Ακόμα και τα μεγαλύτερα γεύματα μπορούν να καθαριστούν εύκολα με το ProClean™. Ο κάδος XXL μπορεί να χωρέσει έως και 15 σερβίτσια, προσφέροντας τον μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης στην αγορά. Είτε έχετε μαγειρέψει για πολλούς καλεσμένους ή αν απλά χρησιμοποιήσατε μεγάλα μαγειρικά σκεύη, θα κάνει το καθάρισμα παιχνιδάκι ακόμα και για τα μεγαλύτερα φορτία. Επιπλέον δεν θα χρειαστεί περισσότερο χώρο στην κουζίνα σας.

Ένα πεντακάθαρο γυαλιστερό ποτήρι κρασιού και ένα σετ με σκεύη

Εξειδικευμένα προγράμματα

Τα πλυντήρια πιάτων της AEG μπορούν να χειριστούν πολλούς διαφορετικούς τύπους φορτίων, τα οποία απαιτούν διαφορετική ένταση καθαρισμού. Η σειρά ProClean™ διαθέτει προηγμένη λειτουργία Sensorlogic, η οποία χρησιμοποιεί δύο αισθητήρες για να μετρήσει το μέγεθος και τον βαθμό λερώματος των πιάτων. Στη συνέχεια, κάνει μικρορυθμίσεις στο επιλεγμένο πρόγραμμα ώστε να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες ανάγκες του φορτίου σας.

Τέλειο καθάρισμα με το μισό νερό

Απολαύστε εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού χρησιμοποιώντας μόλις το μισό νερό από ένα συμβατικό πλυντήριο πιάτων. Το νέο σύστημα WaterSave είναι ένα από τα πιο αποδοτικά συστήματα νερού στην αγορά. Κατά τη διάρκεια κάθε κύκλου, λίγο νερό αποθηκεύεται σε ένα δοχείο αποθήκευσης για να ξαναχρησιμοποιηθεί στην πρόπλυση του επόμενου κύκλου. Το ProClean™ εξοικονομεί 2.100 λίτρα ανά έτος σε σύγκριση με ένα συμβατικό πλυντήριο πιάτων — αυτό ισοδυναμεί με 12 μπανιέρες με νερό.

Το εξαιρετικά αθόρυβο πρόγραμμα ProClean της AEG

Η σιωπή είναι χρυσός

Τα πλυντήρια πιάτων ProClean™ θα βελτιώσουν τη ζωή σας με το να μην την ενοχλούν. Με ένα Εξαιρετικά Αθόρυβο πρόγραμμα που παράγει θόρυβο μόλις 37dB, οι συσκευές αυτές είναι οι πιο αθόρυβες στην κατηγορία τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα δείπνο με καλεσμένους ή ένα ποτήρι κρασί με ησυχία. Η τεχνολογία Time Beam προβάλλει μια κόκκινη δέσμη στο δάπεδο ώστε να γνωρίζετε πότε η συσκευή σας λειτουργεί και πότε έχει τελειώσει.