ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ STICK ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΑΣ

Η σχεδίαση της συσκευής έχει γίνει με σκοπό να γίνεται πιο εύκολα η καθαριότητα, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην απόδοση.

AEG Stick επαναφορτιζόμενη σκούπα 8000

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Καθαρισμός χωρίς συμβιβασμό. Ισχύς με ευκολία στη στιγμή, για να καθαρίζετε μεμιάς όλες τις επιφάνειες του σπιτιού. Με σχολαστικότητα.

8000 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick

8000 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick

 • Ευέλικτη και ισχυρή επαναφορτιζόμενη stick σκούπα 8000.
 • Καθαρίστε τα όλα με μία φόρτιση.

Χαρακτηριστικά της ασύρματης σκούπας 8000

 • Ασύρματη σκούπα AEG
  Εικονίδιο ισχύος αναρρόφησης
  Το πιο ισχυρό μοντέλο ασύρματης σκούπας που διαθέτουμε

  Με κινήσεις προς τα εμπρός και προς τα πίσω, το πανίσχυρο μοτέρ και το ακροφύσιο δουλεύουν μαζί για κορυφαία συλλογή σκόνης από σκληρά δάπεδα και χαλιά.¹ Εξαιρετική καθαριστική απόδοση: είναι εύκολη και είναι εδώ.

 • Ηλεκτρική σκούπα AEG
  35 λεπτά εικονίδιο χρόνου εκτέλεσης
  Ισχύς μακράς διάρκειας - περισσότερη καθαριότητα με μία φόρτιση

  Καθαρίστε για περισσότερη ώρα με μία φόρτιση χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου μακράς διάρκειας. Σκουπίστε για έως 35 λεπτά, καλύπτοντας επιφάνεια 132 τ.μ., με τη χρήση ολόκληρης της συσκευής και φτάστε ακόμα και τα 60 λεπτά χρόνου καθαρισμού χρησιμοποιώντας τη μονάδα χειρός.²

 • Ηλεκτρική σκούπα στο πάτωμα
  Εικονίδιο γρήγορης απελευθέρωσης
  Εύκολος και αποδοτικός καθαρισμός

  Η λειτουργία Auto προσαρμόζει την ισχύ αναρρόφησης κατά το πέρασμα από τη μία επιφάνεια στην άλλη για άνετο χειρισμό, ενώ μπορεί να εξοικονομεί ενέργεια έως και κατά 62% παρατείνοντας παράλληλα τον χρόνο λειτουργίας.³

 • Σκούπα AEG που κρατά άνθρωπος με το χέρι
  Μεγάλης διάρκειας Εικονίδιο
  Πανίσχυρο μοτέρ για καλύτερο καθαρισμό

  Η σκούπα διαθέτει ένα μοτέρ μικρών διαστάσεων αλλά υψηλής ταχύτητας με διάρκεια έως 350 ώρες, δηλαδή η διάρκεια ζωής του είναι 2 φορές μεγαλύτερη από το μοντέλο QX8 AEG.⁴

 • Ασύρματη σκούπα για καθάρισμα σε σκληρό δάπεδο
  Εικονίδιο σκληρού πατώματος
  Πανίσχυρο, ηλεκτροκίνητο ακροφύσιο. Για βαθύ καθαρισμό

  Το ηλεκτροκίνητο ακροφύσιο UltimatePower για σκληρά δάπεδα καθαρίζει αποτελεσματικά έως το 99,9%⁵ της λεπτόκοκκης σκόνης μέχρι μεγαλύτερου μεγέθους σκουπιδάκια σε γωνίες και μικρά κενά σε σκληρά δάπεδα. Επίσης, η βούρτσα που βρίσκεται μέσα στο ακροφύσιο γυαλίζει ήπια το δάπεδο.

 • Περιγραφή φίλτρων με 5 βήματα
  Εικονίδιο φίλτρου 5 βημάτων
  Σχολαστικό φιλτράρισμα για πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι.

  Το σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων αιχμαλωτίζει έως και το 99,99% των μικροσωματιδίων σκόνης μεγέθους 0,3-10 micron.⁶ Για ένα πιο καθαρό σπίτι.

¹Βάσει εξωτερικών και εσωτερικών δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62885-4 σε συνδυασμό με το IEC 62885-2, 2021 με υπολογισμένο μέσο αποτέλεσμα για καθαρισμό δαπέδων (σκληρά δάπεδα και χαλιά) σύμφωνα με τα 5.2, 5.3 (και οι δύο κατευθύνσεις), 5.4 και 5.5 (και οι δύο κατευθύνσεις). 
²Βάσει εσωτερικών δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62885-4 για τη μέτρηση του χρόνου λειτουργίας στη λειτουργία Min και της κάλυψης καθαρισμού χρησιμοποιώντας μία διπλή κίνηση περάσματος για την κάλυψη κάθε περιοχής με ταχύτητα λειτουργίας 0,5 m/s.
³Βάσει εσωτερικών υπολογισμών που συγκρίνουν την κατανάλωση ισχύος και τον χρόνο λειτουργίας κατά τη χρήση της λειτουργίας Turbo με τη λειτουργία Auto κατά τον καθαρισμό χαλιών.
⁴Βάσει δοκιμών που έχουν πραγματοποιηθεί από προμηθευτές για τη διάρκεια ζωής του μοτέρ της σκούπας με συνθήκες 10 λεπτά σε λειτουργία / 10 λεπτά εκτός λειτουργίας κατά την πραγματοποίηση δοκιμών για τις ελάχιστες απαιτήσεις διάρκειας ζωής μοτέρ σε ασύρματες σκούπες. 
⁵Βάσει εσωτερικών δοκιμών σε σκληρά δάπεδα με γωνίες σε σωματίδια εύρους μεγέθους 8-2000 μικρομέτρων με καθαρισμό σε λειτουργία Max. Δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62885-2.
⁶Βάσει εσωτερικής δοκιμής σύμφωνα με το πρότυπο EN60312-1:2017.

AEG 7000 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick

ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ

Με βάρος 2,2 κιλά¹, η ασύρματη σκούπα 7000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σας. Χάρη στην εργονομική σχεδίαση παρέχει πανίσχυρη απόδοση και είναι πιο βιώσιμη επιλογή με έως και 60% του συνολικού πλαστικού της να είναι ανακυκλωμένο.

7000 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick

7000 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick

 • Ελαφριά επαναφορτιζόμενη stick σκούπα 7000 για πανίσχυρη απόδοση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ STICK 7000

 • Ελαφριά σχεδίαση, πανίσχυρος καθαρισμός. Από τα δάπεδο μέχρι την οροφή
  Lightweight icon
  Ελαφριά σχεδίαση, πανίσχυρος καθαρισμός. Από τα δάπεδο μέχρι την οροφή

  Πιο εύκολος καθαρισμός. Απολαύστε εργονομική σχεδίαση και πανίσχυρη απόδοση σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σας με την ελαφριά (με βάρος μόλις 2,2 κιλά¹) επαναφορτιζόμενη σκούπα μας.

 • Η καλύτερη καθαριστική απόδοση στην κατηγορία της
  εικονίδιο ισχύς αναρρόφησης
  Η καλύτερη καθαριστική απόδοση² στην κατηγορία της³

  Η ισχύς αναρρόφησης είναι εντυπωσιακή, ενώ το μοτέρ υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί μαζί με το ηλεκτροκίνητο ακροφύσιο καθαρίζει τα δάπεδα από όλες τις σκόνες με ένα πέρασμα.

 • Πανίσχυρη μπαταρία μικρών διαστάσεων
  50 min runtime icon
  Πανίσχυρη μπαταρία μικρών διαστάσεων⁴

  Καθαρισμός για περισσότερη ώρα με μία φόρτιση. Η πανίσχυρη μπαταρία με τη νέα σχεδίαση μικρών διαστάσεων έχει χρόνο λειτουργίας έως και 50 λεπτά⁴.

 • Ισχυρό μοτέρ μεγάλης διάρκειας. Πιο καθαρά δάπεδα
  εικονίδιο μοτέρ μεγάλης διάρκειας
  Ισχυρό μοτέρ μεγάλης διάρκειας. Πιο καθαρά δάπεδα

  Το ισχυρό μοτέρ μεγάλης διάρκειας συνεπάγεται άριστη απόδοση. Κάθε φορά που καθαρίζετε, απομακρύνονται πλήρως η σκόνη και οι ρύποι και οι επιφάνειες είναι ορατά καθαρές.

 • Αυτόματη προσαρμογή ισχύος για διαφορετικά είδη δαπέδων
  Auto mode εικονίδιο
  Αυτόματη προσαρμογή ισχύος για διαφορετικά είδη δαπέδων

  Η εύχρηστη λειτουργία Auto προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ αναρρόφησης ανάλογα με την επιφάνεια, βελτιστοποιώντας έτσι την ενέργεια. Καθαρίστε πλακάκια, ξύλινα δάπεδα και χαλιά χωρίς διακοπές.

 • σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων
  5 step filter icon
  Το σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων αιχμαλωτίζει έως και το 99,9% των σωματιδίων ⁵

  Το σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων αιχμαλωτίζει έως και το 99,9% των μικροσωματιδίων σκόνης μεγέθους 0,3 - 10 µm⁵, διασφαλίζοντας ότι το σπίτι σας παραμένει πιο καθαρό και με υγιεινή ατμόσφαιρα ενώ καθαρίζετε.

¹Το συνολικό βάρος έχει μετρηθεί σε πλήρως συναρμολογημένη σκούπα με το ακροφύσιο πολλαπλών επιφανειών UltimatePower.
²Βάσει εξωτερικών δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62885-4 σε συνδυασμό με το IEC 62885-2, 2021 με υπολογισμένο μέσο αποτέλεσμα για καθαρισμό δαπέδων σύμφωνα με τα 5.2, 5.
³(και οι δύο κατευθύνσεις), 5.4 και 5,5 (και οι δύο κατευθύνσεις). 3 Σε σύγκριση με τα τρία δημοφιλέστερα προϊόντα σε πωλήσεις σε 17 ευρωπαϊκές χώρες στο εύρος τιμής από 300 έως 379 EUR (Gfk 2021).
⁴Εσωτερικές δοκιμές στη μονάδα χειρός στη λειτουργία ελάχιστης ταχύτητας σύμφωνα με το IEC 62885-4 με ενεργοποίηση του stick στη λειτουργία ελάχιστης ταχύτητας. Αφαιρείται η μονάδα χειρός και οι μετρήσεις γίνονται στη μονάδα χειρός.
⁵Απομακρύνει έως και το 99,9% των μικροσωματιδίων σκόνης μεγέθους 0,3-10 µm βάσει εσωτερικής δοκιμής σύμφωνα με το πρότυπο EN60312-1:2017.

6000 AEG Επαναφορτιζόμενη Stick σκούπα

ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Πιο αθόρυβη ισχύς. Η επαναφορτιζόμενη stick σκούπα 6000 καθαρίζει με περισσότερη ισχύ τα δάπεδά σας χάρη στο νέο, ηλεκτροκίνητο ακροφύσιο. Πιο δυνατή απόδοση με τον μισό θόρυβο¹.

6000 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick

6000 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick

 • Πιο δυνατή απόδοση με τον μισό θόρυβο¹.
 • Η επαναφορτιζόμενη stick σκούπα 6000 διαθέτει βραβευμένη σχεδίαση και εύχρηστα χαρακτηριστικά, για πιο εύκολο καθάρισμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ STICK 6000

 • Από το σκληρό δάπεδο στα χαλιά, χωρίς αλλαγή ακροφυσίων
  τύπος δαπέδου - εικονίδιο
  Από το σκληρό δάπεδο στα χαλιά, χωρίς αλλαγή ακροφυσίων

  Σκουπίστε διαφορετικές επιφάνειες με ένα μόνο ακροφύσιο. Το ακροφύσιο UltimatePower για πολλά είδη επιφανειών παρέχει απόδοση και άνεση, επιτρέποντάς σας να καθαρίζετε χαλιά και σκληρά δάπεδα χωρίς να αλλάξετε ακροφύσιο.

 • Πιο αθόρυβος καθαρισμός
  Low sound icon
  Πιο αθόρυβος καθαρισμός

  Αθόρυβη αλλά ισχυρή. Με ένα μοτέρ που παράγει λιγότερο θόρυβο² και παρέχει εξίσου ισχυρό καθαρισμό, απολαμβάνετε πιο καθαρά δάπεδα και μια πιο αθόρυβη εμπειρία σκουπίσματος.

 • Vacuuming on hard floor
  Rollout icon
  Δεν χρειάζεται να τη σηκώνετε χάρη στη βάση φόρτισης Roll-in-Roll-out

  Βολική πρόσβαση. Χάρη στη βάση φόρτισης Roll-in-Roll-out, δεν χρειάζεται πια να σηκώνετε την ηλεκτρική σκούπα για να τη χρησιμοποιήσετε ή να την αποθηκεύσετε. Χωρίς κόπο, από την αρχή μέχρι το τέλος.

 • Καθαρίζει έως και 55 λεπτά με πλήρως φορτισμένη μπαταρία
  Runtime 55 minutes icon
  Καθαρίζει έως και 55 λεπτά³ με πλήρως φορτισμένη μπαταρία

  Κάντε τα όλα με μία φόρτιση. Η ασύρματη σκούπα 6000 σάς δίνει τη δυνατότητα να καθαρίζετε για έως 55 λεπτά³ όταν η μπαταρία της είναι πλήρως φορτισμένη.

 • σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων
  5 step filtation
  Διατηρεί ένα πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι αιχμαλωτίζοντας έως και το 99% της λεπτόκοκκης σκόνης⁴

  Η προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα μας διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων που αποτρέπει τη διάχυση έως και του 99% των σωματιδίων σκόνης⁴ στον αέρα από την έξοδο της σκούπας. Έτσι, έχετε ένα πιο καθαρό σπίτι, με πιο υγιεινό περιβάλλον.

 • Ακροφύσιο UltimatePower για σφουγγάρισμα
  Mop icon
  Ακροφύσιο UltimatePower για σφουγγάρισμα—ο νέος εύκολος τρόπος για σφουγγάρισμα, χωρίς σφουγγαρίστρα

  Σφουγγαρίστε χωρίς τη χρήση της κλασικής σφουγγαρίστρας. Χάρη στο νέο ακροφύσιο UltimatePower για σφουγγάρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε εύκολα τη σκούπα για να σκουπίζετε υγρά ή να σφουγγαρίζετε ολόκληρη την επιφάνεια του δαπέδου. Ευέλικτη και βολική λύση σφουγγαρίσματος που είναι κυριολεκτικά στο χέρι σας.

¹Σε σύγκριση με το μοντέλο QX6-1-44SW, βάσει εσωτερικών δοκιμών. Η απόδοση μετρήθηκε ως προς τη συλλογή σκόνης σύμφωνα με το πρότυπο 59F - IEC 62885-2 Edition2 FDIS. Το επίπεδο ισχύος ήχου είναι μειωμένο στο μισό (-3dBA), μετρήθηκε σε μονάδα χειρός σύμφωνα με το πρότυπο ISO 3743.
²Εσωτερικές δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο ISO 3743 σε μονάδα χειρός (Αύγ. 2021), σε σύγκριση με άλλες ασύρματες μονάδες χειρός της AEG όπως το μοντέλο QX6-1-44SW.
³Εσωτερικές δοκιμές σε μονάδα χειρός στην ελάχιστη λειτουργία σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62 885-4.
⁴Βάσει εσωτερικών δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN 60312 - 1: 2017.

5000 AEG Επαναφορτιζόμενη Stick Σκούπα

ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Εύχρηστη, εργονομική, αποτελεσματική. Η επαναφορτιζόμενη σκούπα stick 5000 καθαρίζει χωρίς συμβιβασμούς. Με αποσπώμενη μονάδα χειρός και αξεσουάρ, γρήγορα και εύκολα. Όλα τα μοντέλα έχουν βιώσιμη κατασκευή με ανακυκλωμένο πλαστικό¹.

5000 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick

5000 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick

 • Η επαναφορτιζόμενη σκούπα stick 5000 σάς δίνει κάθε φορά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαριότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ STICK 5000

 • Καθαρίστε κάθε επιφάνεια εύκολα και αποτελεσματικά
  Floor type icon
  Καθαρίστε κάθε επιφάνεια εύκολα και αποτελεσματικά

  Η επαναφορτιζόμενη stick σκούπα μας παρέχει εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαριότητας για σκόνη, τρίχες και μικρά σωματίδια σε κάθε επιφάνεια.

 • απόδοση μακράς διάρκειας
  Cyclonic icon
  Καθαρίστε περισσότερο. Με απόδοση μακράς διάρκειας²

  Η νέα σχεδίαση του κάδου για τη σκόνη εξασφαλίζει ότι ενώ συλλέγονται ακόμα περισσότερα σωματίδια, η απόδοση μακράς διάρκειας² είναι εγγυημένη χωρίς φραξίματα.

 • Βολική αποσπώμενη μονάδα χειρός για γρήγορο καθάρισμα
  Detachable icon
  Βολική αποσπώμενη μονάδα χειρός για γρήγορο καθάρισμα

  Για γρήγορο, εύκολο καθάρισμα. Η αποσπώμενη μονάδας χειρός σάς βοηθά να καθαρίζετε τόσο το δάπεδο όσο και δυσπρόσιτα σημεία χωρίς παύσεις και διακοπές.

 • Χρόνος καθαρισμού έως και 50 λεπτά
  Runtime 50 minutes icon
  Χρόνος καθαρισμού έως και 50 λεπτά³. Με μία φόρτιση

  Χωρίς να χρειαστεί να σταματήσετε. Τώρα μπορείτε να καθαρίζετε για έως 50 λεπτά³ με μία φόρτιση.

 • Κόψτε εύκολα και βγάλτε τις τρίχες από το ρολό της βούρτσας
  Brush roll icon
  Κόψτε εύκολα και βγάλτε τις τρίχες από το ρολό της βούρτσας

  Πείτε αντίο στις μπλεγμένες τρίχες χωρίς να χρειαστεί να τις πιάσετε με τα χέρια σας. Απλώς πατήστε το κουμπί καθαρισμού ακροφυσίου βούρτσας με το πόδι σας και ένα κοπίδι κόβει τις μπλεγμένες τρίχες από το ρολό της βούρτσας για εύκολη συντήρηση.

 • φιλτράρισμα 5 σταδίων
  5 step filter icon
  Διατηρεί καθαρότερο τον αέρα και πιο υγιεινό το περιβάλλον του σπιτιού όσο καθαρίζετε

  Το φιλτράρισμα 5 σταδίων αιχμαλωτίζει το 99% της λεπτόκοκκης σκόνης και των σωματιδίων⁴ για πιο καθαρό αέρα ενώ καθαρίζετε.

¹ Το % περιεκτικότητας σε ανακυκλωμένο πλαστικό ποικίλλει από 64% έως 74% σε όλα τα μοντέλα ασύρματων σκουπών 5000 της AEG.
²Διατηρεί το 99% της αρχικής απόδοσης καθαρισμού ενώ γεμίζει ο κάδος συλλογής σκόνης σύμφωνα με το IEC 62885-2 έκδοση 1.0: 5.1, 5.7 & 5.9 στη μέγιστη ρύθμιση ισχύος.
³Εσωτερικές δοκιμές στη μονάδα χειρός στη λειτουργία ελάχιστης ταχύτητας σύμφωνα με το IEC 62885-4 με ενεργοποίηση του stick στη λειτουργία ελάχιστης ταχύτητας. Αφαιρείται η μονάδα χειρός και οι μετρήσεις γίνονται στη μονάδα χειρός.​
⁴Απομακρύνει έως και το 99% των μικροσωματιδίων σκόνης μεγέθους 0,3-10 µm βάσει εσωτερικής δοκιμής σύμφωνα με το πρότυπο EN60312-1:2017.​​

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ STICK ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΑΣ

Βρείτε τη σωστή επαναφορτιζόμενη stick σκούπα για τις ανάγκες του σπιτιού σας. Clean – Σκούπα καθημερινής χρήσης για γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Animal – Για την απομάκρυνση τριχών και των μικροζημιών που κάνουν τα κατοικίδια. Hygienic – Βαθύτερος καθαρισμός για μικρόβια, βακτήρια και λεπτόκοκκη σκόνη. Ultimate – Πλήρης σκούπα all-in-one για όλες τις δουλειές καθαριότητας.

AEG EcoLine

Οι πιο αποδοτικές ασύρματες σκούπες – εξοικονόμηση ενέργειας με τη λειτουργία Auto προσφέροντας παράλληλα εξαιρετικά ισχυρή απόδοση
 
Οι ασύρματες σκούπες AEG EcoLine είναι τα πιο αποδοτικά μοντέλα, εξοικονομώντας έως 47% ενέργεια* με τη λειτουργία Auto και είναι εν μέρει κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο πλαστικό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΑ;

Οι επαναφορτιζόμενες stick σκούπες είναι ελαφριές, εύκολες στη χρήση και στην πρόσβαση. Λειτουργούν με μπαταρία και έχουν πανίσχυρη απόδοση με εύκολη δυνατότητα πρόσβασης από τη βάση φόρτισης. Δεν χρειάζεται να τις βάζετε και να τις βγάζετε από την πρίζα ενώ μετακινείστε από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Απόδοση: ισχυρή αναρρόφηση σε όλες τις επιφάνειες.
Λειτουργία με μπαταρία: ασύρματη φορητότητα και μεγάλος χρόνος λειτουργίας.
Αυτονομία: παύση και συνέχιση καθαρισμού χωρίς να χρειάζεται τοποθέτηση του προϊόντος στο δάπεδο ή πάνω σε τοίχο. Αυτό το χαρακτηριστικό διατίθεται στις περισσότερες ασύρματες σκούπες της AEG.
Βάση φόρτισης: εύκολη λειτουργία Roll-in-Roll-out χωρίς να χρειάζεται να σηκωθεί η σκούπα.
Δυνατότητα χειρισμού: κάλυψη όλων των επιφανειών με ένα ακροφύσιο που ελίσσεται γύρω από γωνίες και έπιπλα.
Φωτισμός LED: ακροφύσια με φωτισμό LED για εύκολη οπτική πρόσβαση σε σκοτεινά σημεία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ

☑ Οι επαναφορτιζόμενες stick σκούπες είναι καλή επιλογή για όλους τους τύπους επιφανειών.
 
☑ Αν έχετε αλλεργίες ή κατοικίδια, επιλέξτε μια σκούπα με υψηλότερο φιλτράρισμα και τα κατάλληλα ακροφύσια για βαθύ καθαρισμό. Συνιστούμε τα ασύρματα μοντέλα Hygienic και Animal.
 
☑ Αν καθαρίζετε συχνά ή αν επιθυμείτε να κάνετε κάποιες φορές τοπικούς καθαρισμούς, η ασύρματη σκούπα είναι ιδανική λύση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Tύποι φίλτρων χρησιμοποιούνται σε μια ασύρματη σκούπα;
A) Διαφορετικά προφίλτρα σταματούν την εισχώρηση των σωματιδίων στο μοτέρ.
B) Ένα φίλτρο λεπτόκοκκης σκόνης αποτρέπει την επανακυκλοφορία της λεπτόκοκκης σκόνης και των σωματιδίων στον αέρα του εσωτερικού χώρου.
 
Συνιστάται η αντικατάσταση ενός προφίλτρου κάθε 6 μήνες. Η αντικατάσταση του φίλτρου λεπτόκοκκης σκόνης πρέπει να γίνεται κάθε 12 μήνες. Και οι δύο τύποι φίλτρου είναι πλενόμενοι και χρειάζονται καθαρισμό κάθε 1-2 μήνες.
 
Εύκολο άδειασμα και καθάρισμα

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ξύλινα δάπεδα - Ακροφύσιο UltimatePower για σκληρά δάπεδα (100% συλλογή της σκόνης σε εσοχές)
Χαλιά και σκληρά δάπεδα - Ακροφύσιο πολλαπλών επιφανειών UltimatePower (μετακίνηση από χαλιά σε σκληρά δάπεδα χωρίς αλλαγή ακροφυσίου)
Τρίχες και φολίδες κατοικιδίων - Ακροφύσιο PetPro+ (ειδικά σχεδιασμένο να απομακρύνει τρίχες κατοικιδίων από κάθε επιφάνεια)
Κρεβάτι και καναπές - Ακροφύσιο BedProPower™+, Ακροφύσιο BedProPower™UV+ - Χάρη στη μοναδική βούρτσα του (και τον φωτισμό UV), εξασφαλίζει σχολαστικό καθαρισμό σε κρεβάτια και καναπέδες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ STICK ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΑΣ

Βρείτε τη σωστή επαναφορτιζόμενη stick σκούπα για τις ανάγκες του σπιτιού σας. Clean – Σκούπα καθημερινής χρήσης για γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Animal – Για την απομάκρυνση τριχών και των μικροζημιών που κάνουν τα κατοικίδια. Hygienic – Βαθύτερος καθαρισμός για μικρόβια, βακτήρια και λεπτόκοκκη σκόνη. Ultimate – Πλήρης σκούπα all-in-one για όλες τις δουλειές καθαριότητας.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ;
Ή θέλετε να συνεχίσετε με την εξερεύνηση της επόμενης σειράς