ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

Χρησιμοποιήσαμε προηγμένη τεχνολογία για να εξασφαλίσουμε ότι η σχεδίαση και η κατασκευή των απορροφητήρων σάς προσφέρουν τον βέλτιστο συνδυασμό κορυφαίας αισθητικής και πανίσχυρης λειτουργικότητας.

ΟΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

Οι απορροφητήρες της AEG διατηρούν τον αέρα καθαρό, με τα πιο ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα με ενεργειακή αξιολόγηση από A και πάνω. Μαγειρέψτε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας σε μια κουζίνα με καθαρή ατμόσφαιρα, με λιγότερο θόρυβο, με έναν πιο ενεργειακά αποδοτικό τρόπο.

Ανακαλύψτε τους ενσωματωμένους απορροφητήρες AEG EcoLine

Ανακαλύψτε τους επιτοίχιους απορροφητήρες AEG EcoLine

Ανακαλύψτε τους απορροφητήρες νησίδα, πάγκου και οροφής AEG EcoLine

Μαγειρέψτε με άνεση, σε μια κουζίνα με καθαρή ατμόσφαιρα και βελτιωμένο φωτισμό

Οι απορροφητήρες της AEG φέρνουν τεχνολογία αιχμής αλλά και άνεση στον χώρο της κουζίνας σας. Σε όλη τη σειρά μας, θα βρείτε απορροφητήρες που καθαρίζουν αποτελεσματικά και αθόρυβα την ατμόσφαιρα της κουζίνας σας. Επίσης, οι απορροφητήρες μας διαθέτουν βελτιωμένο φωτισμό για καλύτερο οπτικό πεδίο και καλύτερα μαγειρικά αποτελέσματα.

 • Κατσαρόλα και τηγάνι στην κουζίνα AEG
  ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ HANDS-FREE

  Μαγειρέψτε πιο εύκολα σε μια κουζίνα με καθαρή ατμόσφαιρα χάρη στη λειτουργία Hob2Hood®. Ενεργοποιεί αυτόματα τον φωτισμό και παρέχει πρόσβαση στις ταχύτητες του ανεμιστήρα από τον πίνακα της εστίας σας, έτσι έχετε καλύτερο έλεγχο στη μαγειρική σας.

 • Κατσαρόλες και τηγάνια στην κουζίνα aeg
  ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

  Απολαύστε τα πραγματικά χρώματα κάθε συνταγής που ετοιμάζετε με το Perfect Illumination. Προσαρμόστε τη μαγειρική εμπειρία σας ρυθμίζοντας τον φωτισμό από ψυχρό σε θερμό όταν φτιάχνετε κάποια συνταγή ή βρείτε την ιδανική ένταση φωτισμού για να απολαύσετε το γεύμα σας σε ατμόσφαιρα υψηλών προδιαγραφών.

 • Άνδρας και γυναίκα κάθονται στην κουζίνα aeg
  ΑΘΟΡΥΒΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

  Το SilenceTech διατηρεί ήσυχη την ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας, για να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο το μαγείρεμα. Χάρη σε αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία, απομακρύνονται οι ανεπιθύμητες μυρωδιές από τον αέρα της κουζίνας σας, διατηρώντας παράλληλα τα επίπεδα θορύβου στο ελάχιστο.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ

Μπορείτε να βρείτε τη σειρά απορροφητήρων μας σε διάφορα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο στην κουζίνα σας. Δείτε το βοηθητικό βίντεο για να βρείτε το κατάλληλο σχέδιο για εσάς.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

9000 SilenceTech

4,6

4,6(38)

DIE5961HG

Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία, αυτός ο απορροφητήρας καθαρίζει την κουζίνα σας από ανεπιθύμητους υδρατμούς μαγειρέματος σχεδόν απαρατήρητα. Επιπλέον, η σχεδόν αθόρυβη λειτουργία του απορροφητήρα σάς βοηθά στη δημιουργία τέλειας ατμόσφαιρας στο σπίτι σας.

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

8000 Hob2Hood®

4,9

4,9(47)

DBB5960HM

Το Hob2Hood ελέγχει αυτόματα το επίπεδο ισχύος και τα φώτα του απορροφητήρα. Αφήστε το Hob2Hood να ρυθμίσει τη λειτουργία του ανεμιστήρα και εσείς αφοσιωθείτε στις λεπτομέρειες για τη σωστή προετοιμασία του φαγητού σας.

ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

8000 Breeze

4,9

4,9(47)

DBB5660HM

Ο κομψά σχεδιασμένος απορροφητήρας της AEG αφαιρεί διακριτικά τις επίμονες οσμές χάρη στην εξαιρετικά αθόρυβη τεχνολογία breeze. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε ένα καλύτερο περιβάλλον κουζίνας, εύκολα και αθόρυβα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

Από κομψά μέχρι διακριτικά μοντέλα, οι απορροφητήρες μας συμβάλλουν στη δημιουργία κατάλληλης ατμόσφαιρας στον χώρο της κουζίνας, ενώ συμπληρώνουν ιδανικά τη διαμόρφωση του χώρου. Μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για να επιλέξετε τον κατάλληλο απορροφητήρα για την κουζίνα σας.