ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

Χρησιμοποιήσαμε προηγμένη τεχνολογία για να εξασφαλίσουμε ότι η σχεδίαση και η κατασκευή των απορροφητήρων σάς προσφέρουν τον βέλτιστο συνδυασμό κορυφαίας αισθητικής και πανίσχυρης λειτουργικότητας.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ

Μπορείτε να βρείτε τη σειρά απορροφητήρων μας σε διάφορα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο στην κουζίνα σας. Δείτε το βοηθητικό βίντεο για να βρείτε το κατάλληλο σχέδιο για εσάς.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

9000 SilenceTech

4,6

4,6(29)

DIE5961HG

Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία, αυτός ο απορροφητήρας καθαρίζει την κουζίνα σας από ανεπιθύμητους υδρατμούς μαγειρέματος σχεδόν απαρατήρητα. Επιπλέον, η σχεδόν αθόρυβη λειτουργία του απορροφητήρα σάς βοηθά στη δημιουργία τέλειας ατμόσφαιρας στο σπίτι σας.

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

8000 Hob2Hood®

4,6

4,6(120)

DBB5960HM

Το Hob2Hood ελέγχει αυτόματα το επίπεδο ισχύος και τα φώτα του απορροφητήρα. Αφήστε το Hob2Hood να ρυθμίσει τη λειτουργία του ανεμιστήρα και εσείς αφοσιωθείτε στις λεπτομέρειες για τη σωστή προετοιμασία του φαγητού σας.

ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

8000 Breeze

4,6

4,6(120)

DBB5660HM

Ο κομψά σχεδιασμένος απορροφητήρας της AEG αφαιρεί διακριτικά τις επίμονες οσμές χάρη στην εξαιρετικά αθόρυβη τεχνολογία breeze. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε ένα καλύτερο περιβάλλον κουζίνας, εύκολα και αθόρυβα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

Από κομψά μέχρι διακριτικά μοντέλα, οι απορροφητήρες μας συμβάλλουν στη δημιουργία κατάλληλης ατμόσφαιρας στον χώρο της κουζίνας, ενώ συμπληρώνουν ιδανικά τη διαμόρφωση του χώρου. Μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για να επιλέξετε τον κατάλληλο απορροφητήρα για την κουζίνα σας.