Ανακαλύψτε

Πλυντήρια Στεγνωτήρια

Διπλή απόδοση στον μισό χώρο

Τα πλυντήρια στεγνωτήρια της AEG χρησιμοποιούν τεχνολογία DualSense για να σας παρέχουν το καλύτερο δυνατό πλύσιμο και στέγνωμα σε ένα βολικό πακέτο. Αποχαιρετίστε το πλύσιμο στο χέρι και το στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια, επειδή μπορείτε πλέον να πλένετε και να στεγνώνετε ακόμη και τα ευαίσθητα και τα μάλλινα ρούχα σας που προορίζονται μόνο για πλύσιμο στο χέρι. Πρόκειται για την ίδια τεχνολογία που κάνει και τις ξεχωριστές μας συσκευές τόσο καλές. Τώρα πλέον χωράει σε μία συσκευή.

Η οθόνη του OKOKombi Plus

Πλύσιμο, στέγνωμα, φροντίδα

Δεν ήταν ποτέ ευκολότερο να έχετε τα ρούχα σας πλυμένα, στεγνωμένα και έτοιμα να τα φορέσετε. Με το ÖKOKombi Plus, μπορείτε να πάτε τα ρούχα σας από το καλάθι πλυσίματος στην ντουλάπα σε μόλις έναν κύκλο. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε έως και 6kg ρούχων (περίπου 24 πουκάμισα). Και με την τεχνολογία μας αντλίας θερμότητας, οι συσκευές δεν πλένουν ή στεγνώνουν απλώς τα ρούχα, τα φροντίζουν σε χαμηλότερες και ασφαλέστερες θερμοκρασίες.

Ένα διάγραμμα μιας πρίζας που υποδεικνύει την ποσότητα ενέργειας που εξοικονομείται με ένα πλυντήριο στεγνωτήριο της AEG

Μέγιστη αποδοτικότητα, ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας

Τα πλυντήρια στεγνωτήρια της AEG έχουν πολλούς τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας. Τα μοντέλα μας με αντλία θερμότητας είναι έως και 40% πιο αποδοτικά μόνο με τη χρήση αέρα κατά το στέγνωμα. Τα άλλα πλυντήρια στεγνωτήρια χρησιμοποιούν νερό στη φάση στεγνώματος για τη συμπύκνωση της υγρασίας από τα ρούχα σας. Επίσης, το OptiSense φροντίζει τα ρούχα σας προσαρμόζοντας τον χρόνο πλύσης και στεγνώματος στο φορτίο σας. Έτσι, δεν πλένετε ούτε στεγνώνετε τα ρούχα σας περισσότερο από όσο χρειάζεται ούτε σπαταλάτε ενέργεια.

Η AEG παρέχει στους καταναλωτές τη σιγουριά ότι μπορούν να βάλουν τα μάλλινα ρούχα τους σε ένα πλυντήριο ρούχων

Peter Ackroyd

Σύμβουλος Παγκόσμιας Στρατηγικής της Woolmark Company

Με την πιστοποίηση της Woolmark

Με τα πλυντήρια στεγνωτήρια της AEG μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε με ασφάλεια ακόμα και τα πιο ευαίσθητά σας μάλλινα.

Το χειριστήριο ενός πλυντηρίου στεγνωτηρίου ÖKOKombi Plus της AEG

Πλύνετε και στεγνώστε με ασφάλεια

Τα πλυντήρια στεγνωτήριά μας είναι τα πρώτα της αγοράς που μπορούν να πλύνουν και να στεγνώσουν με ασφάλεια τα μάλλινα ρούχα που προορίζονται μόνο για πλύσιμο στο χέρι. Αλλά μην ακούτε μόνο εμάς... Η Woolmark, ο μεγαλύτερος φορέας παγκοσμίως για την φροντίδα των μάλλινων υφασμάτων, έχει πιστοποιήσει ότι τα δικά μας μπορούν να κάνουν και τα δύο με την ετικέτα φροντίδας της Blue. Μπορείτε, λοιπόν, να πλύνετε και να στεγνώσετε ακόμη και τα πιο ευαίσθητα μάλλινα ρούχα σας, χωρίς να ανησυχείτε.

Φροντίδα σε κάθε πλύσιμο

Διατηρήστε τα χρώματα ζωηρά, την υφή απαλή και τους λογαριασμούς χαμηλούς. Με την τεχνολογία ProSense ποτέ δε θα πλύνετε ή θα στεγνώσετε υπερβολικά τα ρούχα. Ανιχνεύει αυτόματα το μέγεθος του φορτίου σας και εξασφαλίζει το πιο αποδοτικό πλύσιμο και στέγνωμα. Για να εξοικονομήσετε ενέργεια και να προστατεύσετε τα ρούχα σας, ο κύκλος ολοκληρώνεται μόλις είναι έτοιμα τα ρούχα σας. Αυτό διατηρεί την καλή όψη και αίσθηση τους και σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα.

Φρεσκάρισμα, ανανέωση, αναζωογόνηση

Τα επαγγελματικά καθαριστήρια χρησιμοποιούν ατμό για να κάνουν τα φορεμένα ρούχα να δείχνουν και να έχουν την αίσθηση του καινούριου και πάλι. Και τώρα μπορείτε να απολαύσετε την ίδια τεχνολογία στην άνεση του σπιτιού σας. Σε μόλις 30 λεπτά το πρόγραμμα ατμού των πλυντηρίων στεγνωτηρίων μας χαλαρώνει τις ίνες και αφαιρεί τις οσμές. Μειώνει ακόμα και την ανάγκη για σιδέρωμα. Έτσι αυτό το ιδιαίτερο πουκάμισο ή το επώνυμο φόρεμα μπορεί να αποκτήσει παράταση ζωής μεταξύ των πλύσεων.

Ο κινητήρας inverter της AEG

1 κινητήρας, 10 χρόνια εξυπηρέτησης

Για αξιοπιστία από κύκλο σε κύκλο, θέτουμε σε δοκιμασία το καθένα από τα πλυντήρια στεγνωτήριά μας για συνεχόμενη λειτουργία ωρών. Εκτός από αθόρυβος και χαμηλής κατανάλωσης, ο κινητήρας μας inverter είναι ένας από τους ανθεκτικότερους με εγγύηση 10 ετών. Δεν χρησιμοποιεί ψήκτρες, όπως οι συνηθισμένοι κινητήρες, και αυτό μειώνει τον θόρυβο, τη φθορά και τη δόνηση. Έτσι, το πλυντήριο στεγνωτήριό σας θα σας προσφέρει υψηλή απόδοση σε χαμηλά ντεσιμπέλ για πολλά χρόνια.