Εξερευνήστε τη Φροντίδα

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η φροντίδα των ρούχων μας δεν είναι μόνο η προστασία των κλωστών και ινών. Είναι η διατήρηση των αναμνήσεών μας και η φροντίδα του περιβάλλοντος. Οι συσκευές φροντίδας ρούχων μας σας βοηθούν να φροντίσετε χωρίς καμία εξαίρεση όλα τα ρούχα σας, όσο ευαίσθητα και αν είναι, με απίστευτη αποδοτικότητα.

The Care Label Project

Θέλουμε να αλλάξουμε τις σημερινές συνήθειες φροντίδας. Ελάτε μαζί μας για να αλλάξουμε το μέλλον της μόδας, μια ετικέτα φροντίδας τη φορά.

ΠΛΥΣΙΜΟ. ΣΤΕΓΝΩΜΑ. ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΑΠΟ ΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY AEG CARE

Απολαύστε την τέλεια φροντίδα συνδέοντας τις συσκευές πλύσης με την εφαρμογή My AEG Care. Αξιοποιούν την τεχνογνωσία της AEG από οπουδήποτε. Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένα  προγράμματα εξ’ αποστάσεως, λάβετε προτάσεις για ιδανικούς κύκλους πλύσης για τα ενδύματά σας και λάβετε ειδοποιήσεις όταν είναι έτοιμα τα ρούχα σας. Προσαρμοσμένη περιποίηση πλυντηρίου στα χέρια σας.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Ανακαλύψτε πώς να διατηρείτε όλα σας τα ρούχα να δείχνουν σαν καινούρια για περισσότερο καιρό με τον πιο καλό τρόπο για το περιβάλλον μας

Η Νέα Σειρά Πλυντηρίων και Στεγνωτηρίων της AEG

Ένας νέος εξαιρετικά μοντέρνος σχεδιασμός συναντά πρωτοποριακή τεχνολογία ώστε να προσφέρει στα ρούχα σας πρωτόγνωρη φροντίδα.