ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ AEG

Οι έξυπνες συσκευές βελτιώνουν την εμπειρία και διευκολύνουν την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών. Το αποτέλεσμα είναι καθαρά ρούχα και νόστιμα πιάτα - με λιγότερο κόπο.

Ανακαλύψτε τις συνδεδεμένες συσκευές μας, για ένα πιο έξυπνο σπίτι, εύκολα και απλά.

ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ, ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ

Οι συνδεδεμένες συσκευές της AEG αναβαθμίζουν την εμπειρία και άνεση των καθημερινών εργασίες στο σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι καθαρότερα ρούχα και πιο νόστιμα πιάτα - με λιγότερο κόπο. Η AEG συνεργάζεται με παγκόσμιους κολοσσούς, όπως η Google, για να προσφέρει απλές, ομαλές εμπειρίες σύνδεσης. Ανακαλύψτε τις συνδεδεμένες συσκευές μας, για ένα πιο έξυπνο σπίτι με απλές κινήσεις.

 

Δείτε το βίντεο >

Κατηγορίες

ΚΟΥΖΙΝΑ

Συνδεθείτε στην εφαρμογή My AEG Kitchen για να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα και να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο τις συσκευές AEG. Βελτιώστε τη μαγειρική σας χρησιμοποιώντας τον φωνητικό έλεγχο του Google Assistant, έχοντας έτσι βοήθεια χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια. Εναλλακτικά, απολαύστε τη δυνατότητα λειτουργίας εξ αποστάσεως για φούρνους και εστίες, πλυντήρια πιάτων και ψυγεία/καταψύκτες. Συνδεθείτε και αναβαθμίστε την κουζίνα σας.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΡΟΥΧΩΝ

Απολαύστε προσαρμοσμένη φροντίδα με τη σύνδεση συσκευών πλυντηρίου/στεγνωτηρίου στην εφαρμογή My AEG Care. Χρησιμοποιήστε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες AEG όπου κι αν βρίσκεστε. Ορίστε εξατομικευμένα προγράμματα εξ αποστάσεως, αποκτήστε συστάσεις για κύκλους πλύσης ρούχων και λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι κύκλοι πλύσης/στεγνώματος έχουν ολοκληρωθεί. Η προσαρμοσμένη φροντίδα ρούχων βρίσκεται στην παλάμη του χεριού σας.

ΕΥ ΖΗΝ

Μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε καθαρή ατμόσφαιρα σε εσωτερικούς χώρους χάρη στους συνδεδεμένους καθαριστές αέρος, τα κλιματιστικά και τις ηλεκτρικές σκούπες μας. Μπορείτε να πάτε ένα βήμα πιο πέρα τη χρήση τους χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές με τη βοήθεια της Google. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε ενώ τα προϊόντα μας φροντίζουν το σπίτι σας.
 
Το Google και το Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

Εφαρμογή My AEG Kitchen

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Συνδεθείτε στην εφαρμογή My AEG Kitchen για να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα και να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο τις συσκευές AEG. Βελτιώστε τη μαγειρική σας χρησιμοποιώντας τον φωνητικό έλεγχο του Google Assistant, έχοντας έτσι βοήθεια χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια. Εναλλακτικά, απολαύστε τη δυνατότητα λειτουργίας εξ αποστάσεως για φούρνους και εστίες, πλυντήρια πιάτων και ψυγεία/καταψύκτες. Συνδεθείτε και αναβαθμίστε την κουζίνα σας.

Κατεβάστε στο App Store ›
Κατεβάστε στο Google Play ›

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY AEG KITCHEN ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥΣ

Πάρτε τον απόλυτο έλεγχο της μαγειρικής σας με την εφαρμογή My AEG Kitchen. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον φωνητικό έλεγχο ή να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία και τον χρόνο για τον φούρνο εξ αποστάσεως, να λαμβάνετε βοήθεια για το μαγείρεμα με τα προγράμματα CamCook® και Assisted Cooking ή να συγκεντρώνετε όλες τις αγαπημένες συνταγές σας σε ένα μέρος.

 

ΕΣΤΙΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY AEG KITCHEN ΓΙΑ ΕΣΤΙΕΣ

Ανεβάστε το επίπεδο της κουζίνας σας και μαγειρέψτε με σιγουριά κατεβάζοντας την εφαρμογή My AEG Kitchen. Χειριστείτε τον απορροφητήρα της εστίας, λάβετε ειδοποιήσεις για αντικατάσταση του φίλτρου ή συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας - όλα αυτά μέσα από την εφαρμογή.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε τη μαγειρική δημιουργικότητά σας σε νέα επίπεδα; Το ψήσιμο γλυκών και αρτοποιημάτων, κρεάτων και μαγειρευτών με ατμό οδηγεί σε κορυφαίες μαγειρικές δημιουργίες, τις οποίες συνήθως βρίσκει κανείς μόνο σε εστιατόρια.
  • Διαισθητική χρήση
  • Αισθητήρας τροφίμων
  • Steamify®
Απορροφητήρες καμινάδα με πανίσχυρα μοτέρ. Απλή, κλασική σχεδίαση που ξεχωρίζει στην κουζίνα, για άψογη αισθητική και λειτουργία.
  • SilenceTech
  • Breeze
  • LED

ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ.

Χρησιμοποιήστε χωρίς χέρια τη συσκευή σας AEG με το Google Assistant.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής σας συνδέοντάς τη με τους συνεργάτες μας

Ανακαλύψτε μια εύκολη εμπειρία μαγειρέματος που σας παρέχουμε μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY AEG KITCHEN

* Τα Google, Google Home και Nest Audio αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Για το Nest Audio απαιτείται δίκτυο Wi-Fi, κοντινή πρίζα ρεύματος, Λογαριασμός Google και συμβατή συσκευή κινητού τηλεφώνου. Μπορείτε να βρείτε τις ελάχιστες απαιτήσεις λειτουργικού συστήματος στη διεύθυνση g.co/home/req.

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΡΟΥΧΩΝ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

Συνδέστε τις συσκευές σας με την εφαρμογή My AEG Care για μια πιο απλή και πιο έξυπνη εμπειρία περιποίησης ρούχων. Εξατομικεύστε ρυθμίσεις, ρυθμίστε προσαρμοσμένα προγράμματα εξ αποστάσεως και στείλτε οδηγίες στη συσκευή σας για να την προσαρμόσετε στις ανάγκες και τις συνήθειες σας. Και όλα αυτά μέσα από το smartphone σας.

Κατεβάστε στο App Store ›

Κατεβάστε στο Google Play ›

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΡΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

SMART ADVISOR
 
Το Smart Advisor λειτουργεί μέσα από την εφαρμογή My AEG Care για να σας δίνει χρήσιμες συμβουλές με βάση το δικό σας πρόγραμμα φροντίδας για τα ρούχα σας. Η συσκευή εκπαιδεύεται μέσα από τις συνήθειες σας, σας στέλνει συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στην πλύση και το στέγνωμα των ρούχων και σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνετε τις ρυθμίσεις σας με ένα μόνο πάτημα!

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ
 
Χάρη στην πρωτοποριακή εξατομίκευση, μπορείτε να διαμορφώνετε έως και τρεις προτιμήσεις προγράμματος στον πίνακα ελέγχου της συσκευής. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από διάφορους εξειδικευμένους κύκλους ή μπορείτε απλώς να τους προσαρμόσετε πολύ εύκολα. Όλα μέσα από το smartphone σας.

ΑΡΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ

SYNCDRY
 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε το πρόγραμμα πλύσης και το SyncDry θα επιλέξει αυτόματα το σωστό πρόγραμμα στεγνώματος και θα ορίσει τον χρόνο τόσο για το πλυντήριο όσο και για το στεγνωτήριο. Μόλις τελειώσει η πλύση, απλώς μεταφέρετε τα ρούχα στο στεγνωτήριο και ξεκινήστε.

ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ

VOICE CONTROL
 
Με μερικές μόνο φράσεις, απολαύστε μια πιο εύκολη εμπειρία φροντίδας των ρούχων σας. Χάρη στην εφαρμογή My AEG Care και την Google, μπορείτε να ελέγχετε τις συσκευές σας χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε, να σταματήσετε ή να θέσετε σε παύση τη λειτουργία ή να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία, απλώς πείτε "OK Google" για να ξεκινήσει η διαδικασία.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

4,9

4,9(16  Κριτικές )

Εξαιρετική απόδοση σε λιγότερο από μία ώρα με το πρόγραμμα ÖKOPower. Βελτιστοποιημένο για τα αγαπημένα, καθημερινά σας ρούχα, καθαρίζει προσεκτικά ένα μικτό φορτίο σε μόλις 59 λεπτά. Ο αποδοτικός καθαρισμός σε χαμηλότερες θερμοκρασίες ενεργοποιείται από τη μοναδική τεχνολογία προ-ανάμιξης. Για εξαιρετική φροντίδα με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.
0

0(0  Κριτικές )

Η διατήρηση των ρούχων της δουλειάς σας σε καθημερινή βάση πρέπει να γίνεται χωρίς κόπο. Με την τεχνολογία ProSteam® τα πουκάμισά σας διατηρούν την άψογη όψη τους για μεγαλύτερο διάστημα, χάρη στο λιγότερο τσαλάκωμα έως και κατά 1/3. Ο περιορισμός του χρόνου σε στεγνό καθάρισμα και σιδέρωμα σημαίνει λιγότερη φθορά για τις ίνες. Διατηρήστε τα ρούχα σας σε άψογη αίσθηση και εμφάνιση, κάθε ημέρα.
5

5(46  Κριτικές )

Το σύστημα FiberPro με αισθητήρα τεχνολογίας 3DScan ανιχνεύει την υγρασία τόσο στην επιφάνεια όσο και στο εσωτερικό των ρούχων. Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα στεγνώνουν με ακρίβεια και φροντίδα. Στεγνώστε με σιγουριά μάλλινα, μεταξωτά, ρούχα outdoor, πουκάμισα, παντελόνια, ακόμα και πουπουλένια μπουφάν. Απολαύστε στέγνωμα υψηλής ακριβείας.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ AEG CARE

* Τα Google, Google Home και Nest Audio αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Για το Nest Audio απαιτείται δίκτυο Wi-Fi, κοντινή πρίζα ρεύματος, Λογαριασμός Google και συμβατή συσκευή κινητού τηλεφώνου. Μπορείτε να βρείτε τις ελάχιστες απαιτήσεις λειτουργικού συστήματος στη διεύθυνση g.co/home/req

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ AEG

Ελέγξτε, παρακολουθήστε και αυτοματοποιήστε εργασίες. Από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε. Τολμήστε το διαφορετικό. Η εφαρμογή AEG λειτουργεί με επιλεγμένους καθαριστές αέρος με δυνατότητα σύνδεσης και ρομποτικές σκούπες.

Κατεβάστε στο App Store ›

Κατεβάστε στο Google Play ›

Χαρακτηριστικά

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Προγραμματίστε εργασίες για να αυτοματοποιήσετε την καθαριότητα, για ένα καλύτερο οικιακό περιβάλλον. Μπορείτε να προκαθορίσετε τον τρόπο λειτουργίας, τον χώρο και τον χρόνο στις ρομποτικές σκούπες σας. Για πιο καθαρό αέρα, μπορείτε να προγραμματίσετε τις ώρες έναρξης και λήξης στους καθαριστές αέρος σας από την εφαρμογή.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Θέστε τη συσκευή σας σε λειτουργία, παρακολουθήστε την πρόοδο ή αλλάξτε ρυθμίσεις με ευκολία. Ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

ΧΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ GOOGLE ASSISTANT

ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Είναι τα χέρια σας απασχολημένα; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε με το Google Assistant και χειριστείτε τις συσκευές με τη φωνή σας. Απλώς ζητήστε τη βοήθεια της Google. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε ενώ τα προϊόντα μας φροντίζουν το σπίτι σας.

 
Το Google και το Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΕΡΟΣ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Με την εφαρμογή AEG, με ένα κλικ έχετε καθαρό αέρα στο σπίτι σας. Παρακολουθήστε την ποιότητα του αέρα σε κάθε δωμάτιο, δείτε αν πρέπει να μπει ή να μην μπει εξωτερικός αέρας στο σπίτι σας και δείτε την πρόοδο καθαρισμού του αέρα σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη διάρκεια ζωής των φίλτρων σας, για να τα αντικαθιστάτε μόνο αφού καταστεί απαραίτητο.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΕΡΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Συνδυασμός κομψότητας και αποδοτικότητας. Ο διακριτικός, φορητός καθαριστής αέρος με αισθητήρες που ανιχνεύουν και ενεργοποιούν το φιλτράρισμα για την απομάκρυνση σκόνης, αλλεργιογόνων, βακτηρίων και ρυπογόνων ουσιών από τον αέρα που εισπνέετε.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ AEG