Connectivity
Connectivity

Καλώς ορίσατε στο έξυπνο σπίτι της AEG

Μέσα από την γκάμα συσκευών με δυνατότητα σύνδεσης, στόχος της AEG είναι η δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους πελάτες της, είτε πρόκειται για πεντανόστιμες συνταγές και οδηγίες για καλύτερες μαγειρικές τεχνικές είτε για συμβουλές και προσαρμοσμένη φροντίδα για να διατηρούνται τα ρούχα σας πιο φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα. Νιώστε περισσότερο τον έλεγχο εντός και εκτός σπιτιού μέσα από δυνατότητες παρακολούθησης, χειρισμό εξ αποστάσεως, φωνητικές εντολές, εικόνες και άλλα πολλά στη συνδεδεμένη εμπειρία AEG.

Συνδεσιμότητα - το έξυπνο σπίτι της AEG

ΈΝΑ ΕΞΥΠΝΟ, ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ

Οι έξυπνες συσκευές βελτιώνουν την εμπειρία και διευκολύνουν την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών. Το αποτέλεσμα είναι καθαρά ρούχα και νόστιμα πιάτα - με λιγότερο κόπο.

Ανακαλύψτε τις συνδεδεμένες συσκευές μας, για ένα πιο έξυπνο σπίτι, εύκολα και απλά

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Απολαύστε ακόμα πιο νόστιμο φαγητό αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των συσκευών σας μέσα από την εφαρμογή My AEG. Διευρύνετε τους μαγειρικούς σας ορίζοντες με τον φούρνο με προγράμματα ατμού. Επίσης, εγγράψτε εύκολα τις συσκευές σας, βρείτε εξατομικευμένες πληροφορίες και υπηρεσίες, επικοινωνήστε με την AEG, κατεβάστε εγχειρίδια και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΡΟΥΧΩΝ

Απολαύστε προσαρμοσμένη φροντίδα με τη σύνδεση συσκευών πλυντηρίου/στεγνωτηρίου στην εφαρμογή My AEG Care. Χρησιμοποιήστε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες AEG όπου κι αν βρίσκεστε. Ορίστε εξατομικευμένα προγράμματα εξ αποστάσεως, αποκτήστε συστάσεις για κύκλους πλύσης ρούχων και λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι κύκλοι πλύσης/στεγνώματος έχουν ολοκληρωθεί. Η προσαρμοσμένη φροντίδα ρούχων βρίσκεται στην παλάμη του χεριού σας. 

Μάθετε περισσότερα

Ανακαλύψτε τις λύσεις και την εμπειρία της Έξυπνης Κουζίνας AEG

Αξιοποιήστε στο έπακρο όλες τις δυνατότητες που έχετε στα χέρια σας με τις συνδεδεμένες συσκευές AEG. Τα έξυπνα προϊόντα μας κάνουν τις καθημερινές δραστηριότητές σας πιο εύκολες και πιο βολικές.

Χειριστείτε από απόσταση τις συσκευές σας, εξερευνήστε διάφορους συνεργάτες μας, όπως Google Assistant, Innit και Smarter, και αποκτήστε βοήθεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας - όλα μέσα από την εφαρμογή My AEG Kitchen.

Η πορεία προς μια Έξυπνη Κουζίνα

Όταν επιλέγετε AEG, δεν αγοράζετε απλώς μια συσκευή, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες της εφαρμογής μας, μπορείτε να δημιουργείτε εξαιρετικά πιάτα και να έχετε υποστήριξη κατά τη διάρκεια του μαγειρικού σας ταξιδιού.

Πάρτε έμπνευση και μαγειρέψτε νόστιμα πιάτα βρίσκοντας συνταγές και διευρύνοντας τις μαγειρικές σας ικανότητες μέσα από το περιεχόμενο των συνεργατών μας. Μπορείτε να συνδέσετε την έξυπνη συσκευή κουζίνας που διαθέτετε με την εφαρμογή Innit και να χρησιμοποιείτε τον φωνητικό έλεγχο του Google Assistant, για να χειρίζεστε τη συσκευή όταν τα χέρια σας είναι λερωμένα.

Σχεδιάστε και διατηρήστε τα τρόφιμα με το Smarter FridgeCam - Θα ξέρετε πάντα τι έχετε και πότε χρειάζεται να χειριστείτε τα τρόφιμα που χαλάνε.

Εφαρμογή My AEG kitchen

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο αφού αποκτήσετε μια συσκευή AEG, κατεβάστε την εφαρμογή My AEG Kitchen. Εδώ μπορείτε να βρείτε εύχρηστους οδηγούς, έτσι η διαδικασία έναρξης χρήσης και εγγραφής του προϊόντος γίνεται εύκολα και απλά. Επίσης, η εφαρμογή λειτουργεί ως επέκταση της συσκευής σας, βοηθώντας σας να παρακολουθείτε και να χειρίζεστε από απόσταση, αλλά και να συντονίζετε τις αγαπημένες συνταγές σας.

Απολαύστε την πλήρη εμπειρία που σας προσφέρει το έξυπνο προϊόν σας.

Φωνητικός έλεγχος της συσκευής σας.

Χρησιμοποιήστε χωρίς χέρια τη συσκευή σας AEG με το Google Assistant.

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής σας συνδέοντάς τη με τους συνεργάτες μας

Ανακαλύψτε μια εύκολη εμπειρία μαγειρέματος που σας παρέχουμε μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY AEG CARE

Απολαύστε προσαρμοσμένη φροντίδα με τη σύνδεση συσκευών πλυντηρίου/στεγνωτηρίου στην εφαρμογή My AEG Care. Χρησιμοποιήστε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες AEG όπου κι αν βρίσκεστε. Ορίστε εξατομικευμένα προγράμματα εξ αποστάσεως, αποκτήστε συστάσεις για κύκλους πλύσης ρούχων και λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι κύκλοι πλύσης/στεγνώματος έχουν ολοκληρωθεί. Η προσαρμοσμένη φροντίδα ρούχων βρίσκεται στο χέρι σας.

ΛΗΨΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Ο Σύμβουλος Φροντίδας συνιστά τα καλύτερα προγράμματα για κάθε ρούχο, ακόμα και για τα ευαίσθητα, όπως μαλλί και μετάξι. Επιλέξτε τύπο υφάσματος, χρώμα και επίπεδο λερώματος και η εφαρμογή θα προσαρμόσει τον κύκλο. Στη συνέχεια, επικοινωνεί με τη συσκευή για να ξεκινήσει πρόγραμμα. Ειδικά προσαρμοσμένη φροντίδα και τέλεια αποτελέσματα.

AUTODOSE

Απολαύστε ακρίβεια στη δόση του απορρυπαντικού με το AutoDose και την εφαρμογή My AEG Care. Προσαρμόστε ρυθμίσεις, κάντε εναλλαγές μεταξύ αυτόματης και χειροκίνητης δόσης και λάβετε ειδοποιήσεις επαναπλήρωσης όταν πέφτει η στάθμη του απορρυπαντικού. Πλήρης και άνετος καθαρισμός ρούχων. Πλύσιμο και στέγνωμα με νέα οπτική.

Ανακαλύψτε τη τεχνολογία AutoDose

Χρησιμοποιήστε χωρίς χέρια τη συσκευή σας AEG με το "Ok Google".

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Χειριστείτε συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου από όπου κι αν βρίσκεστε με τη λειτουργία χειρισμού εξ αποστάσεως της εφαρμογής My AEG Care. Χάρη στη συνδεσιμότητα στο cloud, μπορείτε να επιλέξετε προγράμματα, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, να ορίζετε χρόνους έναρξης και να ελέγχετε την πρόοδο της διαδικασίας καθαρισμού. Όλα μέσα από το smartphone σας.

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή My AEG Care, τις συνδεδεμένες συσκευές μας ή χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση της σύνδεσης στο WiFi δίκτυο σας; Ανατρέξτε στην ενότητα FAQ για απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις. Θέλετε να ξεκινήσετε την εφαρμογή My AEG Care και τη συνδεδεμένη συσκευή σας; Κατεβάστε τον Οδηγό Γρήγορης Εκκίνησης και συνδεθείτε. 

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΛΙΣΤΑ

  • Apple: τηλέφωνο ή tablet. Τουλάχιστον iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση
  • Android: τηλέφωνο ή tablet: Τουλάχιστον Android 4.0.3 ή νεότερη έκδοση
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n στα 2,4GHz με WEP, WPA ή WPA2 AES/TKIP και σύνδεση στο Internet.
  • Βεβαιωθείτε ότι η ισχύς του σήματος είναι αρκετά δυνατή στο σημείο που θα εγκατασταθεί η συσκευή.
  • Σε περίπτωση που βρίσκεται μακριά από το router Wi-Fi, ενδέχεται να χρειαστεί επέκταση δικτύου.