Connectivity

Μέσα από την γκάμα συσκευών με δυνατότητα σύνδεσης, στόχος της AEG είναι η δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους πελάτες της, είτε πρόκειται για πεντανόστιμες συνταγές και οδηγίες για καλύτερες μαγειρικές τεχνικές είτε για συμβουλές και προσαρμοσμένη φροντίδα για να διατηρούνται τα ρούχα σας πιο φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα. Νιώστε περισσότερο τον έλεγχο εντός και εκτός σπιτιού μέσα από δυνατότητες παρακολούθησης, χειρισμό εξ αποστάσεως, φωνητικές εντολές, εικόνες και άλλα πολλά στη συνδεδεμένη εμπειρία AEG.

Ένας άνδρας δείχνει ένα φούρνο σε μια γυναίκα

ΈΝΑ ΕΞΥΠΝΟ, ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ

Οι συνδεδεμένες συσκευές βελτιώνουν την εμπειρία με τις καθημερινές εργασίες και την ευκολία εκτέλεσής τους. Το αποτέλεσμα είναι πιο φρέσκα και καθαρά ρούχα και πιο νόστιμα πιάτα - με λιγότερο κόπο. Η AEG συνεργάζεται με παγκόσμιους κολοσσούς, όπως η Google και η Amazon, για να προσφέρει απλές, ομαλές εμπειρίες σύνδεσης. 

Ανακαλύψτε τις συνδεδεμένες συσκευές μας, για ένα πιο έξυπνο σπίτι με απλές κινήσεις.

4 εικονίδια σχετικά με την συνδεσιμότητα

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ OPEN CONNECTIVITY FOUNDATION

Το Open Connectivity Foundation συγκροτείται από περισσότερες από 300 εταιρείες και έχει ως στόχο τη διασφάλιση της διαλειτουργικότητας μέσα από τη δημιουργία προτύπων, πλατφορμών και υλοποιήσεων ανοικτού κώδικα για συνδεσιμότητα. 

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Απολαύστε ακόμα πιο νόστιμο φαγητό αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των συσκευών σας μέσα από την εφαρμογή My AEG. Διευρύνετε τους μαγειρικούς σας ορίζοντες με τον φούρνο με προγράμματα ατμού. Επίσης, εγγράψτε εύκολα τις συσκευές σας, βρείτε εξατομικευμένες πληροφορίες και υπηρεσίες, επικοινωνήστε με την AEG, κατεβάστε εγχειρίδια και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΡΟΥΧΩΝ

Απολαύστε προσαρμοσμένη φροντίδα με τη σύνδεση συσκευών πλυντηρίου/στεγνωτηρίου στην εφαρμογή My AEG Care. Χρησιμοποιήστε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες AEG όπου κι αν βρίσκεστε. Ορίστε εξατομικευμένα προγράμματα εξ αποστάσεως, αποκτήστε συστάσεις για κύκλους πλύσης ρούχων και λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι κύκλοι πλύσης/στεγνώματος έχουν ολοκληρωθεί. Η προσαρμοσμένη φροντίδα ρούχων βρίσκεται στην παλάμη του χεριού σας. 

Μάθετε περισσότερα

My AEG Kitchen App

Απολαύστε ακόμα πιο νόστιμο φαγητό αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των συσκευών σας μέσα από την εφαρμογή My AEG. Διευρύνετε τους μαγειρικούς σας ορίζοντες με τον φούρνο με προγράμματα ατμού. Επίσης, εγγράψτε εύκολα τις συσκευές σας, βρείτε εξατομικευμένες πληροφορίες και υπηρεσίες, επικοινωνήστε με την AEG, κατεβάστε εγχειρίδια και πολλά άλλα.


Γεύμα γαλοπούλας - AEG and Innit logos

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ

Για να σερβιριστεί το τέλειο γεύμα, απαιτούνται πολλές ενέργειες. Για να συντονίσετε όλες τις παρασκευές του γεύματός σας, οι συσκευές AEG συνεργάζονται με την εφαρμογή Innit, για βελτίωση κάθε μαγειρικής διαδικασίας: Από συνταγές που βασίζονται σε προσωπικές προτιμήσεις μέχρι αυτόματες ρυθμίσεις φούρνου και μαγειρική καθοδήγηση βήμα προς βήμα. Η εφαρμογή Innit λειτουργεί με δυναμικό τρόπο. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φιλέτα κοτόπουλου που έχετε προτού χαλάσουν; Χάρη σε δυνατότητες όπως το "ingredient swap" (αντικατάσταση υλικού), μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα συγκεκριμένο υλικό, προσαρμόζοντας τη συνταγή σύμφωνα με όσα έχετε αυτήν τη στιγμή στο ψυγείο. Ελαχιστοποιείτε τη σπατάλη τροφίμων. Και μεγιστοποιείτε τις γεύσεις που αγαπάτε.

"ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ;" ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!

Δουλειά. Οικογένεια. Σχολείο. Και ένα σωρό άλλες απαιτήσεις που τρώνε τον χρόνο σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ακούσετε είναι: "Τι θα φάμε;" Όμως, με τον συγχρονισμό του φούρνου σας με την εφαρμογή Innit, έχετε μία λιγότερη έγνοια στο μυαλό σας. Γιατί; Επειδή η εφαρμογή ξεκλειδώνει συνταγές που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και στον φούρνο που έχετε. Συνταγές προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις τροφικές αλλεργίες, τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

Υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρες συνταγές στο διαδίκτυο. Πώς μπορείτε να βρείτε αυτές που είναι ειδικά προσαρμοσμένες σε θέματα όπως τροφικές αλλεργίες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις; Απάντηση: στην εφαρμογή μας Innit. Η εφαρμογή Innit γνωρίζει τι να συμπεριλαμβάνει (αλλά και τι να αποφεύγει) σε θέματα υλικών. Επίσης, προτείνει συνταγές που είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας.

ΝΟΣΤΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ

Χάρη στην εφαρμογή Innit, η δημιουργία νόστιμων γευμάτων έγινε ακόμα πιο εύκολη. Απλώς συγχρονίστε τον φούρνο με δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή Innit. Όταν επιλέγετε μια συνταγή, η εφαρμογή Innit θα στέλνει αυτόματα τη σωστή ρύθμιση στη συσκευή σας. Επίσης, θα σας στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με το στάδιο της μαγειρικής διαδικασίας στο οποίο βρίσκεστε, για να μην ελέγχετε συνέχεια τον φούρνο. Τι θα λέγατε και για ένα συνοδευτικό μαζί με το κυρίως γεύμα σας; Κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή Innit θα σας βοηθήσει να συγχρονίσετε την προετοιμασία όλων των παρασκευών, για να τις σερβίρετε ζεστές και μαζί στο τραπέζι σας.

 • Φούρνος
  1
  Σύνδεση της συσκευής σας

         

 • συνταγές
  2
  Επιλογή συνταγής

      

 • Χρονοδιακόπτης μαγειρέματος
  3
  Μαγείρεμα

     

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Συχνά στη μαγειρική απαιτούνται υποθέσεις και λίγη τύχη. Άραγε ο προτεινόμενος χρόνος μαγειρέματος και το πρόγραμμα θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε; Με την εγγραφή του φούρνου σας στο πρόγραμμα Innit, δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσετε στον φούρνο σας. Για κάθε συνταγή, η εφαρμογή σάς καθοδηγεί για τη ρύθμιση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Για νόστιμα γεύματα χωρίς άγχος.

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ

Τι χρειάζεται για να φτιάξετε ένα ωραίο γεύμα;  Σίγουρα μαγειρικό πάθος. Και σωστή προετοιμασία. Αλλά και ο συγχρονισμός παίζει καθοριστικό ρόλο. Η εφαρμογή Innit σάς καθοδηγεί έτσι ώστε όλες οι παρασκευές να είναι έτοιμες τη σωστή στιγμή. Και όλα όσα σερβίρετε να φτάσουν στο τραπέζι ζεστά. Πάντα και σε κάθε περίπτωση.

ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Έχετε πάει ποτέ στο σουπερμάρκετ για να ψωνίσετε τρόφιμα και γυρνώντας στο σπίτι συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεχάσει ένα υλικό; Έχετε τρόφιμα στο ψυγείο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τώρα, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τη σωστή συνταγή; Με την εφαρμογή Innit, μπορείτε να αντικαθιστάτε υλικά ακολουθώντας τις αμέτρητες προτεινόμενες συνταγές. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φιλέτα κοτόπουλου που έχετε προτού χαλάσουν; Κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή Innit θα προσαρμόσει τη συνταγή σύμφωνα με όσα έχετε στη διάθεσή σας. Ελαχιστοποιείτε τη σπατάλη τροφίμων. 


Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά στο ξύλο κοπής

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Βελτιωθείτε ως μάγειρας με τις εύκολες συνταγές μας που έχουν σχεδιαστεί για να απολαύσετε στο έπακρο τη γεύση όλων των υλικών που χρησιμοποιείτε. Υπέροχες γεύσεις και απλές οδηγίες, χωρίς πολύ κόπο αλλά με όλη την ευτυχία που φέρνει ένα πιάτο καλού φαγητού. Εμπνευστείτε, δημιουργήστε και μαγειρέψτε.

Μάθετε περισσότερα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INNIT

Google Home

Χειριστείτε τον φούρνο με τη φωνή σας.


γυναίκα που μιλάει στη συσκευή Google Home

Κατεβάστε την εφαρμογή Google Home

ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΣ ΣΤΟ GOOGLE HOME

 • κουμπί ενεργοποιήσης
  1
  ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ GOOGLE HOME

  Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή Google Home είναι συνδεδεμένη και λειτουργεί. Αν δεν είναι, ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται μαζί με τη συσκευή Google Home. Για περαιτέρω βοήθεια, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.google.com/home

 • Wi-Fi logo
  2
  ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

  Βεβαιωθείτε ότι ο φούρνος είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογή "My AEG Kitchen". Αν δεν είναι, κατεβάστε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες. Συνδέστε τον φούρνο και τη συσκευή Google Home στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

 • ABC logos
  3
  ΕΚΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GOOGLE HOME

  A. Προσθήκη (στην αρχική οθόνη)
  Β. Ρύθμιση συσκευής
  Γ. Λειτουργία με Google (Έχετε ήδη κάτι ρυθμισμένο;)

 • AEG logo
  4
  Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

  Επιλέξτε Electrolux στη λίστα και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Electrolux. (Λογαριασμός για την εφαρμογή "My AEG Kitchen")

Χειρισμός του φούρνου εξ αποστάσεως

Όταν τεθεί σε λειτουργία ο φούρνος σας, θα μπορείτε να τον χειρίζεστε πάντα μέσω του Google Home. Αν ο φούρνος δεν έχει τεθεί σε λειτουργία, πρέπει να ενεργοποιηθεί ο χειρισμός εξ αποστάσεως στον φούρνο για να μπορεί να χρησιμοποιείται μέσω του Google Home. 

Πώς να ενεργοποιήσετε τον χειρισμό εξ αποστάσεως

Πατήστε το εικονίδιο Wi-Fi στον πίνακα ελέγχου για να ενεργοποιηθεί ο χειρισμός εξ αποστάσεως.

*Για την ασφάλειά σας και σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς της ΕΕ

Ρωτήστε τον βοηθό σας

Όλες οι εντολές πρέπει να ξεκινούν με τη φράση "Ok Google" ή "Hey Google"

 • Turn on the oven
 • Turn off the oven
 • Start the oven
 • Stop the oven
 • Set oven temperature to 200 degrees
 • Increase oven temperature by 10 degrees
 • Decrease oven temperature by 20 degrees
 • Is the oven running?
 • What is the temperature of the oven?

ΟΡΙΣΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΕ "PIZZA"

Δεν επιλέγει πλέον ο φούρνος τη λειτουργία, αλλά εσείς. 


Ονομασίες λειτουργιών/Εναλλακτικές επιλογές

 • Pizza / Pizza Setting
 • True Fan Cooking / Bake, Baking, Cook, Cooking
 • Conventional Cooking / Top and Bottom Heat, Top Bottom Heat
 • Turbo Grilling / Roasting, Grill and Fan, Grill Fan
 • Bottom Heat 
 • Mode / Function, Program, Setting, Control, Oven function, Heating function

Χρησιμοποιείτε μία εντολή τη φορά!

Πείτε: "Ok Google, start the oven" και έπειτα "Ok Google, set the temperature to 200 degrees"

Μην πείτε: "OK Google start the oven and set the temperature to 200 degrees".

Έχετε περισσότερους από έναν φούρνους;

Αν έχετε περισσότερους από έναν φούρνους με δυνατότητα Wi-Fi, θα πρέπει να τους ονομάσετε και να αναφέρεστε σε αυτούς ως "upper & lower" ή "top & bottom" (ό,τι προτιμάτε), για να γνωρίζει το Google ποιον φούρνο να θέσει σε λειτουργία: δηλαδή πείτε "...start upper oven" ή "…increase top oven temperature by 10 degrees". 

Επίσης, αν έχετε φούρνους σε διαφορετικούς χώρους, θα πρέπει να καθορίζετε πού βρίσκεται ο φούρνος που θέλετε να χειριστείτε: δηλαδή πείτε "...start the oven in the kitchen" ή "... start the oven in the basement".

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE HOME

Για να καταργήσετε τη συσκευή από τον λογαριασμό σας Google, ανοίξτε την εφαρμογή Google Home. Πατήστε τη συσκευή που θέλετε να καταργήσετε. Πατήστε "Αποσύνδεση υπηρεσίας". Ακολουθήστε τυχόν άλλες οδηγίες στην οθόνη. Η κατάργηση ολοκληρώθηκε, πατήστε "Done". 

Όλα τα δεδομένα συνδεδεμένων συσκευών διατηρούνται με απόλυτη εχεμύθεια σύμφωνα με τη Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων της AEG.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY AEG CARE

Απολαύστε προσαρμοσμένη φροντίδα με τη σύνδεση συσκευών πλυντηρίου/στεγνωτηρίου στην εφαρμογή My AEG Care. Χρησιμοποιήστε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες AEG όπου κι αν βρίσκεστε. Ορίστε εξατομικευμένα προγράμματα εξ αποστάσεως, αποκτήστε συστάσεις για κύκλους πλύσης ρούχων και λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι κύκλοι πλύσης/στεγνώματος έχουν ολοκληρωθεί. Η προσαρμοσμένη φροντίδα ρούχων βρίσκεται στο χέρι σας.

ΛΗΨΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Ο Σύμβουλος Φροντίδας συνιστά τα καλύτερα προγράμματα για κάθε ρούχο, ακόμα και για τα ευαίσθητα, όπως μαλλί και μετάξι. Επιλέξτε τύπο υφάσματος, χρώμα και επίπεδο λερώματος και η εφαρμογή θα προσαρμόσει τον κύκλο. Στη συνέχεια, επικοινωνεί με τη συσκευή για να ξεκινήσει πρόγραμμα. Ειδικά προσαρμοσμένη φροντίδα και τέλεια αποτελέσματα.

AUTODOSE

Απολαύστε ακρίβεια στη δόση του απορρυπαντικού με το AutoDose και την εφαρμογή My Electrolux Care. Προσαρμόστε ρυθμίσεις, κάντε εναλλαγές μεταξύ αυτόματης και χειροκίνητης δόσης και λάβετε ειδοποιήσεις επαναπλήρωσης όταν πέφτει η στάθμη του απορρυπαντικού. Πλήρης και άνετος καθαρισμός ρούχων. Πλύσιμο και στέγνωμα με νέα οπτική.

Ανακαλύψτε τη τεχνολογία AutoDose

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Χειριστείτε συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου από όπου κι αν βρίσκεστε με τη λειτουργία χειρισμού εξ αποστάσεως της εφαρμογής My AEG Care. Χάρη στη συνδεσιμότητα στο cloud, μπορείτε να επιλέξετε προγράμματα, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, να ορίζετε χρόνους έναρξης και να ελέγχετε την πρόοδο της διαδικασίας καθαρισμού. Όλα μέσα από το smartphone σας.

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή My AEG Care, τις συνδεδεμένες συσκευές μας ή χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση της σύνδεσης στο WiFi δίκτυο σας; Ανατρέξτε στην ενότητα FAQ για απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις. Θέλετε να ξεκινήσετε την εφαρμογή My AEG Care και τη συνδεδεμένη συσκευή σας; Κατεβάστε τον Οδηγό Γρήγορης Εκκίνησης και συνδεθείτε. 

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΛΙΣΤΑ

 • Apple: τηλέφωνο ή tablet. Τουλάχιστον iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση
 • Android: τηλέφωνο ή tablet: Τουλάχιστον Android 4.0.3 ή νεότερη έκδοση
 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n στα 2,4GHz με WEP, WPA ή WPA2 AES/TKIP και σύνδεση στο Internet.
 • Βεβαιωθείτε ότι η ισχύς του σήματος είναι αρκετά δυνατή στο σημείο που θα εγκατασταθεί η συσκευή.
 • Σε περίπτωση που βρίσκεται μακριά από το router Wi-Fi, ενδέχεται να χρειαστεί επέκταση δικτύου.