Η ευεξία ξεκινάει από το σπίτι

Η ευεξία ξεκινάει από το σπίτι

Το σπίτι σας δεν είναι απλώς ένα μέρος για να μένετε. Είναι ένα μέρος για ζωή. Μην αφήνετε τίποτα να της σταθεί εμπόδιο. Προστατέψτε τους ανθρώπους που αγαπάτε και το σπίτι σας με τα εργαλεία μας. Από το καθαρό νερό μέχρι τα αψεγάδιαστα δάπεδα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το σπίτι σας υγιές και όμορφο.

Καθαρισμός χωρίς συμβιβασμούς

​Διατηρήσετε το σπίτι σας υγιές και όμορφο. Είτε επαναφορτιζόμενη, χωρίς σακούλα ή χειρός, οι ηλεκτρικές σκούπες μας προσφέρουν στο σπίτι σας άψογο καθάρισμα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ AEG QX9

Η QX9 είναι η πιο κομψή, εύκολη στη χρήση και σιωπηλή ηλεκτρική σκούπα stick. Μ' έμπνευση από υψηλού σχεδιασμού εσωτερικούς χώρους, η QX9 έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απρόσκοπτα στο σύγχρονο αστικό σπίτι. Ελαφριά και ευέλικτη, κάνει το καθάρισμα πιο εύκολο από ποτέ. 

Χωρίς συμβιβασμούς με τη Νέα AEG FX9

Συνδυάσαμε την ισχύ και απόδοση μιας συμβατικής ηλεκτρικής σκούπας με την απλότητα μιας επαναφορτιζόμενης σκούπας, ώστε να καθαρίζετε το σπίτι σας με μία μόνο φόρτιση.* Ισχυρή και ευέλικτη ώστε να είναι η μόνη ηλεκτρική σκούπα που θα χρειαστείτε ποτέ.

*Στη ρύθμιση μέγιστης ισχύος, καθαρίζει έως και 80 m2 δαπέδου με μία φόρτιση και πληροί τις απαιτήσεις οικολογικής σχεδίασης της οδηγίας ΕΕ 2009/125/EΚ για τις ηλεκτρικές σκούπες με καλώδιο σε χαλιά.