Τ' αδύνατα γίνονται δυνατά

Τ' αδύνατα γίνονται δυνατά

Τ' αδύνατα γίνονται δυνατά

Η FX9 επαναπροσδιορίστηκε εξολοκλήρου ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής. Αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στο καθάρισμα, και κάθε κομμάτι της έχει σχεδιαστεί από την αρχή.

Σχεδιασμένη για τον σύγχρονο τρόπο ζωής

Σχεδιασμένη για το σύχρονο τρόπο ζωής.
Απαλλάξτε το σπίτι σας από τις τρίχες και τις οσμές των κατοικίδιων με την ηλεκτρική σκούπα που σχεδιάστηκε για τον σημερινό τρόπο ζωής.
Σχεδιασμένη για τον σημερινό τρόπο ζωής. Σφραγίζει τη σκόνη και καθαρίζει τον εξαγόμενο αέρα σε 5 βήματα με κορυφαίο φιλτράρισμα μικροσωματιδίων, βοηθώντας στην καθαρότητα του αέρα στο σπίτι σας.

Χωρίς συμβιβασμούς με τη Νέα AEG FX9

Συνδυάσαμε την ισχύ και απόδοση μιας συμβατικής ηλεκτρικής σκούπας με την απλότητα μιας επαναφορτιζόμενης σκούπας, ώστε να καθαρίζετε το σπίτι σας με μία μόνο φόρτιση.* Ισχυρή και ευέλικτη ώστε να είναι η μόνη ηλεκτρική σκούπα που θα χρειαστείτε ποτέ.

*Στη ρύθμιση μέγιστης ισχύος, καθαρίζει έως και 80 m2 δαπέδου με μία φόρτιση και πληροί τις απαιτήσεις οικολογικής σχεδίασης της οδηγίας ΕΕ 2009/125/EΚ για τις ηλεκτρικές σκούπες με καλώδιο σε χαλιά.

Απόλυτη ευελιξία

Με τη μοναδική ευέλικτη κύρια μονάδα, μπορείτε να καθαρίσετε κάθε εκατοστό του σπιτιού σας - από κάτω από τα χαμηλά έπιπλα μέχρι τις υψηλές γωνίες στο ταβάνι. Η FX9 προσαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες και τα έπιπλα στο σπίτι σας, χάρη στον ενσωματωμένο σωλήνα που μπορείτε να τραβήξετε έξω και το έξυπνο εργαλείο 3 σε 1.

Εργονομικός σχεδιασμός

Το ιδανικό ύψος για όλους. Με τον τηλεσκοπικό σωλήνα της FX9, το ύψος ρυθμίζεται όπως σας εξυπηρετεί. Με τη μοναδική συρόμενη κύρια μονάδα και το χαμηλό της κέντρο βάρους, η FX9 είναι ελαφριά στο χέρι, ισορροπημένη και εύκολη στους ελιγμούς.

Κάντε ένα διάλειμμα - οπουδήποτε

Χάρη στον σχεδιασμό της FX9 που της επιτρέπει να στέκεται μόνη της, μπορείτε να τοποθετήσετε τη σκούπα σε όρθια θέση όποτε χρειαστεί, για να είναι έτοιμη για να συνεχίσει το καθάρισμα όποτε θέλετε.

Η σκόνη δεν έχει που να κρυφτεί

Η ισχυρή μπάρα φωτός του ακροφυσίου τονίζει τα σωματίδια σκόνης στο σπίτι σας για να τα βλέπετε και φωτίζει τα σκοτεινά σημεία, όπως κάτω από τα έπιπλα.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Έξυπνη ισχύς και απόδοση. Με την Αυτόματη Λειτουργία*** της FX9, ρυθμίζονται αυτόματα η ροή αέρα και η απορρόφηση, για να ταιριάζουν στην επιφάνεια που καθαρίζετε και να βελτιστοποιηθεί η απορρόφηση της σκόνης.

***Σε επιλεγμένα μοντέλα.

Η πλήρης σειρά FX9

Αυτό το μοντέλο διαθέτει την Αυτόματη Λειτουργία και περιλαμβάνει το έξυπνο εργαλείο 3 σε 1 και τον σωλήνα πολλαπλών γωνιών.
Απομακρύνετε τις τρίχες και τις οσμές των κατοικίδιων. Αυτό το μοντέλο διαθέτει Αυτόματη Λειτουργία και περιλαμβάνει εργαλείο 3 σε 1, σωλήνα πολλαπλών γωνιών, ακροφύσιο κατοικίδιων και ελαστικό ακροφύσιο.
Για καθαρό αέρα στο σπίτι σας. Διαθέτει Αυτόματη Λειτουργία και περιλαμβάνει εργαλείο 3 σε 1, σωλήνα πολλαπλών γωνιών, ακροφύσιο κρεβατιού και ακροφύσιο βελουτέ.