ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ

ΝΕΑ ΣΚΟΥΠΑ AEG QX9

Γνωρίζατε ότι πρόσφατες έρευνες* δείχνουν ότι η καθαριότητα του περιβάλλοντος μας μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση του νου μας. Ένα εντυπωσιακό 81% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι σε ένα καθαρό σπίτι. Και δεν είναι μόνο η ευτυχία που βελτιώνεται, το 85% νιώθουν πιο χαλαροί, το 76% κοιμούνται καλύτερα και το 75% αισθάνονται λιγότερο άγχος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάζουμε προϊόντα που κάνουν την καθαριότητα λιγότερο κουραστική, ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε με ευκολία και αποτελεσματικά.

* Hunting Dynasty, Clean Environment´s Impact on People´s Happiness, Μάιος 2019


Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΝΕΑ ΣΚΟΥΠΑ AEG QX9

  • Grab & Go Φόρτιση
  • Χωρίς απώλεια απόδοσης
  • Λειτουργία με λιγότερο θόρυβο
  • Ασυναγώνιστη διάρκεια λειτουργίας
  • Εύκολος καθαρισμός περιστρεφόμενης βούρτσας
  • Περιλαμβάνονται τα αξεσουάρ: εργαλείο για χαραμάδα , βουρτσάκι για τη σκόνη

ΦΟΡΤΙΣΗ GRAB & GO

Από τη φόρτιση, στη χρήση και πίσω,  εύκολα και άνετα.

Απλά πιάστε τη λαβή και ξεκινήστε!

ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ*

Απολαύστε την απόλυτη απόδοση καθ 'όλη τη διάρκεια της καθαριότητας, ακόμη και όταν γεμίζει ο  κάδος. Το κυκλωνικό σύστημα διαχωρίζει τα σωματίδια σκόνης από τον αέρα πιο αποτελεσματικά για λιγότερο φράξιμο και λιγότερη ανάγκη καθαρισμού των φίλτρων.


*Μέτρηση με το δοχείο σκόνης γεμάτο με σκόνη DMT (συνήθης έλεγχος), σύμφωνα με τα πρότυπα IEC 5.1, 5,7 & 5.9 στη ρύθμιση μέγιστης ισχύος. 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ* / Ο ΜΙΣΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ **

Εκτός από το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία απώλεια επιδόσεων, σχεδιάσαμε τη μονάδα χειρός με στόχο τη μέγιστη μείωση θορύβου, με συνδυασμό ομαλής ροής αέρα και σίγασης καυσαερίων. Μειώνει την ηχητική ισχύ κατά το ήμισυ έναντι ενός συμβατικού σχεδιασμού ηλεκτρικής σκούπας. Το αποτέλεσμα είναι η ηχητική ισχύς 73 dB (A) για τη μονάδα χειρός.


*Μέτρηση με το δοχείο σκόνης γεμάτο με σκόνη DMT (συνήθης έλεγχος), σύμφωνα με τα πρότυπα IEC 5.1, 5,7 & 5.9 στη ρύθμιση μέγιστης ισχύος. 

**Ο σχεδιασμός χειρολαβής μειώνει την ισχύ του ήχου στο μισό Μείωση 3 dB(A) έναντι συμβατικού σχεδιασμού ηλεκτρικής σκούπας με χειρολαβή, όπως η ERGORAPIDO ®, σε μέτρηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 3743.  

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Με μεγάλη απόδοση συλλογής σκόνης και σχεδόν διπλό χρόνο λειτουργίας σε σύγκριση με τον κορυφαίο ανταγωνιστή της αγοράς. Επιλέξτε μεταξύ 3 διαφορετικών ρυθμίσεων ισχύος με χρόνο λειτουργίας μέχρι 54 λεπτά. Η λειτουργία μνήμης θυμάται την τελευταία ρύθμιση ισχύος όταν πρέπει να θέσετε σε παύση τον καθαρισμό. 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗΣ ΒΟΥΡΤΣΑΣ

Πατενταρισμένος σχεδιασμός που ξετυλίγει τις τρίχες από την περιστρεφόμενη βούρτσα με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Αυτόματη εκκίνηση με το πάτημα του πεντάλ - ακόμα και αν η σκούπα είναι απενεργοποιημένη.

Hand vacuum

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στην AEG είμαστε πεπεισμένοι ότι ένα καθαρό περιβάλλον μπορεί να αλλάξει τη ζωή. Πρόσφατη έρευνα * δείχνει ότι το εντυπωσιακό ποσοστό 81% λέει ότι αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι σε ένα καθαρό σπίτι, το 85% αισθάνεται πιο χαλαρό και το 76% κοιμάται καλύτερα. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε θέσει ως αποστολή μας να σχεδιάσουμε προϊόντα που θα κάνουν το καθάρισμα ακόμα πιο εύκολο. 

* Hunting Dynasty, Clean Enviroment´s Impact on People´s Happiness, May 2019

Η AEG ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ

Γνωρίζουμε ότι το καθάρισμα μπορεί να απαιτήσει τόσο ψυχική όσο και σωματική προσπάθεια. Γνωρίζουμε επίσης ότι η ζωή σε ένα καθαρό σπίτι μπορεί να ενισχύσει τόσο την ευτυχία και τη γενική ευημερία σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάζουμε σκούπες με ελαφρύ βάρος και υψηλή απόδοση. Έτσι ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε με λιγότερη προσπάθεια και τελικά να αισθανθείτε καλύτερα.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ AEG QX9

Η QX9 είναι η πιο κομψή, εύκολη στη χρήση και σιωπηλή ηλεκτρική σκούπα stick. Μ' έμπνευση από υψηλού σχεδιασμού εσωτερικούς χώρους, η QX9 έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απρόσκοπτα στο σύγχρονο αστικό σπίτι. Ελαφριά και ευέλικτη, κάνει το καθάρισμα πιο εύκολο από ποτέ.