Ανακαλύψτε

Ηλεκτρικές Σκούπες

Λιγότερη αναστάτωση, περισσότερη ικανοποίηση

Σύμφωνα με την έρευνα καταναλωτών μας , το 80% των ανθρώπων είναι απογοητευμένοι με την ηλεκτρική τους σκούπα. Έχουμε βελτιώσει τον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά στις ηλεκτρικές μας σκούπες AEG για να μειώσουμε αυτήν την απογοήτευση. Οι ηλεκτρικές σκούπες της AEG προσφέρουν μεγαλύτερη αναρρόφηση, διαθέτουν μακρύτερα καλώδια και δημιουργούν λιγότερες άσχημες οσμές από τις απλές ηλεκτρικές σκούπες. Για να εξασφαλίσουμε μια ομαλή, ευχάριστη εμπειρία.

Καθαρίστε ακόμα πιο βαθιά

Πολλές ηλεκτρικές σκούπες κάνουν εντυπωσιακό θόρυβο, αλλά εξακολουθούν να αφήνουν το σπίτι σας επιφανειακά καθαρό, αποτυγχάνοντας στην αντιμετώπιση της συμπυκνωμένης σκόνης που βρίσκεται παγιδευμένη στους πόρους των υφασμάτων. Οι ηλεκτρικές σκούπες της AEG διαθέτουν αναρρόφηση υψηλής απόδοσης και συστήματα φίλτρων που αφαιρούν ακόμα και την πιο μικροσκοπική σκόνη του σπιτιού – επιτρέποντάς σας να επιτύχετε εκπληκτική καθαριότητα στους πόρους των υφασμάτων, στις ίνες και στις χαραμάδες.

Πάρτε τον έλεγχο του περιβάλλοντός σας

Ατμόσφαιρα που την απολαμβάνουν όλοι

Το καθάρισμα μπορεί να είναι ένα δύσκολο εγχείρημα για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων. Οι ηλεκτρικές σκούπες Allergy & Animal Care της AEG σας βοηθούν να καθαρίσετε τις δυσκολότερες περιοχές και να αφαιρέσετε τις άσχημες οσμές, τις επίμονες τρίχες κατοικίδιων και την άμμο υγιεινής των γατών από όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σας – αφήνοντας ένα καθαρό περιβάλλον που τόσο εσείς όσο και τα κατοικίδιά σας μπορείτε να απολαύσετε.

Ισχυρή αλλά και απαλή

Η φροντίδα του σπιτιού δεν θα πρέπει να επιβαρύνει το περιβάλλον. Οι ηλεκτρικές σκούπες ÖKO της AEG έχουν σχεδιαστεί για αειφορία, εξασφαλίζοντας ότι χρησιμοποιείται η λιγότερη δυνατή ενέργεια ενώ διατηρείται η μέγιστη ισχύς αναρρόφησης. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με σακούλες ηλεκτρικής σκούπας κατασκευασμένες από βιώσιμο και βιοδιασπώμενο άμυλο αραβοσίτου για ακόμα μικρότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον.

Ήσυχη σαν ψίθυρος

Η ηλεκτρική σκούπα VX8 λειτουργεί αθόρυβα ενώ ένα μωρό κοιμάται σε ένα χαλί
Λιγότερος θόρυβος, βαθύτερος καθαρισμός

Το ακροφύσιο Silent Pro καθαρίζει πιο κοντά στο δάπεδο για τη μείωση του θορύβου και την επίτευξη εξαιρετικού καθαρισμού

Ένα ακροφύσιο ηλεκτρικής σκούπας VX8 Silent Zen

Γνωρίστε το αθόρυβο καθάρισμα

Απολαύστε το πιο αθόρυβο βαθύ καθάρισμα με την ηλεκτρική σκούπα VX8 UltraSilencer. Οι στρώσεις μόνωσης στο σύστημά της Silence Pro System™ εξασφαλίζουν ότι ο κινητήρας της γουργουρίζει αντί να ουρλιάζει, για έναν σχολαστικό καθαρισμό μόλις στα 58dB – επιτρέποντάς σας να επιτύχετε καθαρισμό υψηλής απόδοσης σε επίπεδα ήχου που δεν θα ξυπνούσαν ούτε ένα μωρό.

Απόδοση σε κάθε επιφάνεια

Όποιο και να είναι το μέγεθος του σπιτιού σας, οι ηλεκτρικές μας σκούπες με σακούλα θα σας βοηθήσουν να το διατηρήσετε καθαρό, τακτοποιημένο και υγιεινό. Από το χαλί έως το παρκέ, από τον καναπέ έως το σκαμνί, η ισχυρή αναρρόφηση απομακρύνει τη σκόνη από όλους τους τύπους δαπέδου και επίπλων. Και οι κλειστές σακούλες αποτρέπουν τα σωματίδια σκόνης να εισέλθουν στον αέρα κατά το άδειασμα – έτσι σας προστατεύουν από συμπτώματα αλλεργιών ή άσθματος. Αυτό κάνει τις ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα εξαιρετική επιλογή για απόδοση και υγιεινή.

Εξοικονόμηση χρημάτων, βελτιστοποίηση του καθαρισμού

Εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και κόπο - και μην αγοράσετε ποτέ ξανά σακούλες. Με τις ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα βλέπετε πότε ο κάδος συλλογής σκόνης είναι έτοιμος για άδειασμα. Αυτό σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή αναρρόφηση σκόνης από όλες τις επιφάνειες, γιατί μια γεμάτη σακούλα είναι μια από τις κύριες αιτίες της απώλειας αναρρόφησης. Αυτό κάνει τις ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα μια φανταστική επιλογή για απόδοση και οικονομία.

Η ηλεκτρική σκούπα CX8 της AEG

Με τον μεγάλο χρόνο λειτουργίας, η CX8 UltraPower προσφέρει αποτελέσματα που δεν μπορεί να προσφέρει καμία άλλη επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα.

Χωρίς καλώδιο, χωρίς όρια

Φτάστε ακόμα πιο μακριά και καθαρίστε με απόλυτη ελευθερία κίνησης. Οι επαναφορτιζόμενες σκούπες μας είναι ευέλικτες, ελαφριές και εύκολες στην αποθήκευση. Και η βραβευμένη CX8 UltraPower θα καθαρίσει ολόκληρο το σπίτι σας με μία φόρτιση της ισχυρής της μπαταρίας λιθίου. Αυτό κάνει τις επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές σκούπες μια εξαιρετική επιλογή για ευελιξία και απόδοση.

Μικρή αλλά πανίσχυρη

Μαζέψτε γρήγορα χυμένα υγρά, σκόνη ή ψίχουλα με την επαναφορτιζόμενη HX6 Rapido χωρίς καλώδιο. Καινοτόμα χαρακτηριστικά σχεδιασμού κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, όπως οι μαλακοί εμπρόσθιοι τροχοί ώστε να γλιστρά χωρίς να χαράσσει πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Υψηλή απόδοση και χαμηλός θόρυβος, είναι η ιδανική ηλεκτρική σκούπα για γρήγορο καθάρισμα στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο – επαναφορτιζόμενη και πάντα έτοιμη για δράση, ξανά και ξανά.

Άνετη κίνηση μέχρι να γυαλίσουν όλα

Μετακινηθείτε εύκολα μεταξύ των δωματίων χωρίς να ανησυχείτε για την πλησιέστερη πρίζα με την επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα CX7 ErgoRapido 2-σε-1. Η περιστροφική κίνηση 180 μοιρών του ακροφύσιου σημαίνει ότι γλιστρά όμορφα, αφήνοντας τα δάπεδα σας να γυαλίζουν. Εύκολη στην αλλαγή και γρήγορη στη φόρτιση, η μπαταρία της Λιθίου TurboPower διαθέτει έως και 35 λεπτά χρόνου λειτουργίας. Η εύκολα αποσπώμενη μονάδα χειρός σας δίνει τη δυνατότητα να καθαρίσετε χωρίς κόπο το τραπέζι της κουζίνας σας, έπιπλα ή το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.