Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι σκούπες CX7 και QX8 είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για μεγάλη διάρκεια ζωής. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, τα φίλτρα πρέπει να αντικαθίστανται για να διατηρηθεί η απόδοση της ηλεκτρικής σκούπας σας. Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας φίλτρο, σχεδιασμένο για προσαρμογή στις σκούπες CX7 και QX8 για να διατηρεί η καλή τους απόδοση.

Οφέλη

AEG - Αξεσουάρ - AEF150

Σας παρέχουν τη βέλτιστη απόδοση

Αυτά τα φίλτρα προστατεύουν το μοτέρ της ηλεκτρικής σκούπας σας από σωματίδια σκόνης. Καθαρίζονται εύκολα και είναι ανθεκτικά. Αλλάζετε τακτικά το φίλτρο για να διατηρείτε τη εξαιρετική απόδοση της σκούπας σας.

AEG - Αξεσουάρ - AEF150

Πλενόμενα φίλτρα

Πλενόμενα φίλτρα - Πλένετε τα φίλτρα μετά από κάθε 5ο άδειασμα του κάδου σκόνης. Για να πλύνετε τα φίλτρα, ξεπλύνετέ τα σε χλιαρό νερό χωρίς απορρυπαντικό. Τινάξτε την περίσσεια νερού και αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον 12 ώρες. Βεβαιωθείτε ότι τα φίλτρα είναι εντελώς στεγνά πριν τα τοποθετήσετε ξανά στην ηλεκτρική σκούπα.

AEG - Αξεσουάρ - AEF150

Αντικαταστήστε τα φίλτρα τακτικά

Η αντικατάσταση του φίλτρου σε τακτική βάση θα προσφέρει στη σκούπα σας ισχυρή ροή αέρα και υψηλή ισχύ αναρρόφησης. Το αυθεντικό φίλτρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη μέγιστη απορρόφηση σκόνης.

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για σχόλια και κριτική σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

εικόνα πάνω από κουζίνα

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο