Λεπτομέρειες προϊόντος

Από ψωμί μέχρι κέικ brownies και οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε, η Κουζινομηχανή Deli 5 σάς βοηθά να δημιουργήσετε νόστιμα αρτοσκευάσματα κάθε φορά. Η δράση επικυκλικής ανάμειξης και ο ισχυρός κινητήρας σας βοηθούν να πετύχετε βέλτιστα και ομοιόμορφα αποτελέσματα ψησίματος. Η Κουζινομηχανή Deli 5 με ανθεκτικό σώμα από χυτό υλικό προσφέρει αξιόπιστη απόδοση για κάθε περίσταση, από τα συνήθη αρτοσκευάσματα της εβδομάδας μέχρι γιορτινές λιχουδιές.
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

Βέλτιστο αποτέλεσμα με τη δράση επικυκλικής ανάμειξης

Χάρη στη δράση επικυκλικής ανάμειξης, μπορείτε να ανακατέψετε πλήρως όλα τα συστατικά ώστε να μην μείνει άθικτο κανένα συστατικό και έτσι να πετύχετε ομοιόμορφα και σταθερά αποτελέσματα για συνταγές μικρών αλλά και μεγάλων παρτίδων.

Ισχυρός κινητήρας 1200 W

Για να ψήσετε υγιεινό ψωμί ολικής άλεσης και πίτσα με λεπτή κρούστα απαιτείται ισχυρός κινητήρας για εύκολο ζύμωμα. Ο ισχυρός κινητήρας παρέχει αξιόπιστη απόδοση και ευελιξία για τη δημιουργία μιας ποικιλίας συνταγών που εμπλουτίζουν την εμπειρία ψησίματος.

Mεγάλο μπολ 5 λίτρων από ανοξείδωτο ατσάλι

Το μεγάλο μπολ παρέχει την ιδανική χωρητικότητα για τη δημιουργία μικρών και μεγάλων παρτίδων, από cupcake για οικογενειακές συγκεντρώσεις, μέχρι απολαυστικά κέικ για ειδικές περιστάσεις.

Ευέλικτα εργαλεία

Για να δημιουργήσετε νόστιμα και υγιεινά αρτοσκευάσματα, χρειάζεστε ευέλικτα εργαλεία. Ψήστε το αγαπημένο σας ψωμί με προζύμι, το γλάσο κρέμας τυριού και τα μπισκότα μαρέγκας χρησιμοποιώντας το άγκιστρο ζυμώματος, τον αντικολλητικό αναδευτήρα και το χτυπητήρι.

Πολλές ταχύτητες και παλμική λειτουργία

Εξασφαλίστε σταθερά και τέλεια αποτελέσματα, από το χτύπημα ελαφριάς κρέμας μέχρι το ζύμωμα βαριάς ζύμης έχοντας έλεγχο ακριβείας έξι ταχυτήτων και ρύθμιση παλμικής λειτουργίας.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG
man folding towels