Στυλό Αφαίρεσης Λεκέδων με Υπερήχους

Στυλό Αφαίρεσης Λεκέδων με Υπερήχους

ΣΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ. ΑΠΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ.

Το Στυλό Αφαίρεσης Λεκέδων με Υπερήχους φροντίζει καλύτερα για τα ενδύματά σας, απ' ότι το πλύσιμο στο χέρι. Κι αυτό, όταν τα ρούχα σας καθαρίζονται κατά τη διάρκεια της πλύσης. Σκληρό με τους λεκέδες. Απαλό με τα υφάσματα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Η τεχνολογία υπερήχων στέλνει μικροσκοπικές δονήσεις μέσα από τις ίνες των ενδυμάτων σας, χαλαρώνοντας ένα-ένα τα σωματίδια λεκέδων, χωρίς να φθείρει οι ίνες. Απλά χρησιμοποιείστε το πριν από κάθε πλύση, σε κάθε λεκέ και αναμείνετε τα καλύτερα αποτελέσματα.  

ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Το Στυλό Αφαίρεσης Λεκέδων με Υπερήχους στοχεύει κατ' ευθείαν τους λεκέδες -από μελάνι μέχρι καφέ- πριν από κάθε πλύση. Χρησιμοποιείστε το στην λερωμένη περιοχή και αφήστε το νερό με το απορρυπαντικό να δουλέψουν μαζί με την τεχνολογία υπερήχων. Στη συνέχεια, πλύνετε στο πλυντήριο ρούχων, για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μια γκάμα υφασμάτων.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΕΚΕ

Το Στυλό Αφαίρεσης Λεκέδων με Υπερήχους καλύπτει τις ανάγκες σας για απομάκρυνση των λεκέδων. Φροντίζοντας για όλους τους κοινούς λεκέδες, όπως χορτάρι, κόκκινο κρασί και  σοκολάτα, έως τους πιο περίπλοκους όπως το γυαλιστικό παπουτσιών και το βαλσάμικο ξύδι - το στυλό αφαίρεσης λεκέδων της AEG είναι αποτελεσματικό για τους λεκέδες, αλλά απαλό στα ρούχα σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΛΕΚΕΔΩΝ

Για την αποτελεσματικότερη απομάκρυνση των λεκέδων, τα ρούχα σας πρέπει να υποβάλλονται σε προ-επεξεργασία και να πλένονται το συντομότερο δυνατόν μετά τη δημιουργία του λεκέ. Το στυλό αφαίρεσης λεκέδων χρειάζεται μόνο μερικά λεπτά για να ενεργοποιηθεί, επιτρέποντάς σας να φροντίσετε ακόμα και τους δύσκολους λεκέδες άμεσα. Ακολουθήστε τα απλά βήματα παρακάτω.

 • σύνδεση καλωδίου τροφοδοσίας με το στυλό

  1. Συνδέστε το Στυλό Αφαίρεσης Λεκέδων με την παροχή ρεύματος

 • τοποθετώντας πετσέτα κάτω από το λερωμένο ύφασμα

  2. Βάλτε μία πετσέτα κάτω από το λερωμένο ύφασμα

 • ανάμιξη νερού και απορρυπαντικού

  3. Αναμείξτε νερό και απορρυπαντικό

 • πρόσθεση νερού στο λεκέ

  4. Βάλτε το μίγμα στην περιοχή του λεκέ

 • using stain removal pen on garment

  5. Επεξεργαστείτε το λεκέ με το Στυλό Αφαίρεσης Λεκέδων

 • putting a shirt in the washing machine

  6. Πλύντε το  λερωμένο ύφασμα