Λεπτομέρειες προϊόντος

Η προηγμένη τεχνολογία της φρυγανιέρας Gourmet 7 σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ επτά ρυθμίσεων για να έχετε τα ιδανικά αποτελέσματα. Και απολαύστε τη βέλτιστη απόδοση ψησίματος, από ψωμί με προζύμι μέχρι ζυμωτό ψωμί. Επειδή γνωρίζουμε ότι η ακρίβεια είναι σημαντική.

Οφέλη

AEG - Φρυγανιέρα - T7-1-6BP

Κάθε φέτα. Ψημένη με ακρίβεια

Για κάθε είδος ψωμιού, απαιτούνται διαφορετικές ρυθμίσεις ζεστάματος. Επιλέξτε μεταξύ επτά επιλογών ροδίσματος, για μαλακά τσουρέκια ή πιο σκληρά ψωμιά, όπως η τσιαπάτα. Τέλειο ψήσιμο, προσαρμοσμένο με το γύρισμα ενός επιλογέα.

AEG - Φρυγανιέρα - T7-1-6BP

Ξεπάγωμα ή ξαναζέσταμα. Με προρυθμισμένα προγράμματα

Αναζωογονήστε τη γεύση και τη μυρωδιά του φρέσκου ψωμιού του αρτοποιείου με το πρόγραμμα για ξαναζέσταμα της Gourmet 7. Επιτρέπει στο ψωμί να ζεσταθεί μέχρι μέσα, χωρίς να ξαναψηθεί. Και για το ψωμί που έχει διατηρηθεί στην κατάψυξη, η λειτουργία ξεπαγώματος προσφέρει μια γρήγορη λύση.

AEG - Φρυγανιέρα - T7-1-6BP

Σχάρα για ζέσταμα και αξεσουάρ με καπάκι προστασίας από τη σκόνη

Ζεσταίνετε κρουασάν και φραντζολάκια με τη σχάρα για ζέσταμα. Τοποθετήστε τη στο πάνω μέρος της φρυγανιέρας και ζεσταίνετε εύκολα ψωμιά πολύ μεγάλα για να χωρέσουν μέσα. Χρησιμοποιήστε τη για να διατηρείτε τις φέτες του τοστ ζεστές και τραγανές. Και όταν τελειώσετε, κρατήστε μακριά την ανεπιθύμητη σκόνη με το καπάκι.

AEG - Φρυγανιέρα - T7-1-6BP

Μοχλός για έλεγχο του ψησίματος. Για τέλεια αποτελέσματα

Με τη λειτουργία για έλεγχο του ψησίματος, ποτέ ξανά δεν θα παραψήσετε το τοστ. Το σύστημα χειρισμού με μοχλό σάς επιτρέπει να ελέγχετε την πρόοδο χωρίς να διακόπτετε τον κύκλο ψησίματος ή ζεστάματος. Και έτσι θα πετύχετε το δικό σας επιθυμητό αποτέλεσμα πιο εύκολα από ποτέ.

AEG - Φρυγανιέρα - T7-1-6BP

Δίσκος για τα ψίχουλα. Για εύκολο καθάρισμα

Για να εξασφαλιστεί η ευκολία καθαρισμού και συντήρησης, ένας δίσκος για τα ψίχουλα είναι ενσωματωμένος στη φρυγανιέρα Gourmet 7. Τυχόν μικρά κομματάκια ψημένου ψωμιού θα συγκεντρωθούν στον αφαιρούμενο δίσκο και μπορείτε να τον αφαιρέσετε και να τον αδειάσετε εύκολα, όποτε χρειάζεται.

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για σχόλια και κριτική σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

εικόνα πάνω από κουζίνα

Άλλα προϊόντα

AEG - Φρυγανιέρα - AT3300
Φρυγανιέρα
  • Αντίο στις δυσάρεστες οσμές
  • Ενσωματωμένη σχάρα για ζέσταμα
  • Καθάρισμα σε μερικά δευτερόλεπτα
AEG - Φρυγανιέρα - T3-1-3ST
Φρυγανιέρα
  • Τραγανά και ψημένα, όπως πρέπει
  • Περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Επτά ρυθμίσεις ροδίσματος
  • Για όλους τους τύπους ψωμιού
  • Λειτουργίες για διακοπή, ξαναζέσταμα, απόψυξη

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο