Μέγιστη Ισχύς W980
Ύψος (mm)314.2
Πλάτος (mm)183.2
Βάθος (mm)200.5
ΧρώμαBlack Pearl
Καθαρό βάρος (kg)1.93
Μήκος καλωδίου (m) 1
Τάση λειτουργίας, V220-240
Λεπτομέρειες προϊόντος
Η προηγμένη τεχνολογία της φρυγανιέρας Gourmet 7 σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ επτά ρυθμίσεων για να έχετε τα ιδανικά αποτελέσματα. Και απολαύστε τη βέλτιστη απόδοση ψησίματος, από ψωμί με προζύμι μέχρι ζυμωτό ψωμί. Επειδή γνωρίζουμε ότι η ακρίβεια είναι σημαντική.
AEG - Φρυγανιέρα - T7-1-6BP
Κάθε φέτα. Ψημένη με ακρίβεια

Για κάθε είδος ψωμιού, απαιτούνται διαφορετικές ρυθμίσεις ζεστάματος. Επιλέξτε μεταξύ επτά επιλογών ροδίσματος, για μαλακά τσουρέκια ή πιο σκληρά ψωμιά, όπως η τσιαπάτα. Τέλειο ψήσιμο, προσαρμοσμένο με το γύρισμα ενός επιλογέα.

AEG - Φρυγανιέρα - T7-1-6BP
Ξεπάγωμα ή ξαναζέσταμα. Με προρυθμισμένα προγράμματα

Αναζωογονήστε τη γεύση και τη μυρωδιά του φρέσκου ψωμιού του αρτοποιείου με το πρόγραμμα για ξαναζέσταμα της Gourmet 7. Επιτρέπει στο ψωμί να ζεσταθεί μέχρι μέσα, χωρίς να ξαναψηθεί. Και για το ψωμί που έχει διατηρηθεί στην κατάψυξη, η λειτουργία ξεπαγώματος προσφέρει μια γρήγορη λύση.

AEG - Φρυγανιέρα - T7-1-6BP
Σχάρα για ζέσταμα και αξεσουάρ με καπάκι προστασίας από τη σκόνη

Ζεσταίνετε κρουασάν και φραντζολάκια με τη σχάρα για ζέσταμα. Τοποθετήστε τη στο πάνω μέρος της φρυγανιέρας και ζεσταίνετε εύκολα ψωμιά πολύ μεγάλα για να χωρέσουν μέσα. Χρησιμοποιήστε τη για να διατηρείτε τις φέτες του τοστ ζεστές και τραγανές. Και όταν τελειώσετε, κρατήστε μακριά την ανεπιθύμητη σκόνη με το καπάκι.

AEG - Φρυγανιέρα - T7-1-6BP
Μοχλός για έλεγχο του ψησίματος. Για τέλεια αποτελέσματα

Με τη λειτουργία για έλεγχο του ψησίματος, ποτέ ξανά δεν θα παραψήσετε το τοστ. Το σύστημα χειρισμού με μοχλό σάς επιτρέπει να ελέγχετε την πρόοδο χωρίς να διακόπτετε τον κύκλο ψησίματος ή ζεστάματος. Και έτσι θα πετύχετε το δικό σας επιθυμητό αποτέλεσμα πιο εύκολα από ποτέ.

AEG - Φρυγανιέρα - T7-1-6BP
Δίσκος για τα ψίχουλα. Για εύκολο καθάρισμα

Για να εξασφαλιστεί η ευκολία καθαρισμού και συντήρησης, ένας δίσκος για τα ψίχουλα είναι ενσωματωμένος στη φρυγανιέρα Gourmet 7. Τυχόν μικρά κομματάκια ψημένου ψωμιού θα συγκεντρωθούν στον αφαιρούμενο δίσκο και μπορείτε να τον αφαιρέσετε και να τον αδειάσετε εύκολα, όποτε χρειάζεται.

man folding towels
Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις