Λεπτομέρειες προϊόντος

Το πλυντήριο ρούχων 7000 ProSteam®, που εντοιχίζεται με άλλες οικιακές συσκευές, μπορεί να φρεσκάρει τα ρούχα με ατμό όταν δεν χρειάζεται να πλυθούν πλήρως. Ο ατμός χρησιμοποιεί 96% λιγότερο νερό* (μόλις 2 l ανά κύκλο), διαρκεί 25 λεπτά και χαρίζει απαλότητα στα ρούχα.
* Εσωτερική δοκιμή με φορτίο 1 kg στο πρόγραμμα ατμού, έναντι του προγράμματος για τα ευαίσθητα.

Οφέλη

Ρούχα φρεσκαρισμένα,* μειωμένες ζάρες με φρεσκάρισμα ατμού

Το φρεσκάρισμα με ατμό Steam Refresh εξουδετερώνει τις οσμές* και μειώνει τις ζάρες στα ρούχα, όπως και στα ευαίσθητα ρούχα, σε μόλις 25 λεπτά. Κι αν σας αρέσει μια επιπλέον ώθηση φρεσκάδας, απλά προσθέστε τον αρωματικό μας ατμό. Κάτι που δίνει στα ρούχα τη φρεσκάδα του φρεσκοπλυμένου.

* Η εξωτερική δοκιμή δείχνει εξουδετέρωση της οσμής καπνού τσιγάρου σε έναν κύκλο φρεσκαρίσματος ατμού.

Το Prosense® μειώνει έως και 30% χρόνο, νερό και ενέργεια*

Η τεχνολογία ProSense ζυγίζει κάθε φορτίο για να παρέχει τον ιδανικό κύκλο. Oι αισθητήρες προσαρμόζουν τον χρόνο πλύσης με ακρίβεια, για βέλτιστη φροντίδα κάθε φορά. Μπορεί να μειώσει τον χρόνο, το νερό και την ενέργεια έως και 30%*.

*Εσωτερικές δοκιμές χρόνου, κατανάλωσης νερού και ενέργειας ενός κύκλου βαμβακερών στους 30°C, με PreciseWash για 1kg, έναντι μέγιστου φορτίου.

Πλυντήριο χαμηλού θορύβου, ελαχιστοποιεί την αναστάτωση στις δραστηριότητές σας

Σχεδιασμένο να λειτουργεί αθόρυβα, για να πλένετε ρούχα σε ένα ήσυχο σπίτι. Δεν παρεμβαίνει στο μαγείρεμα και δεν ενοχλεί κατά τις συνομιλίες ή τα γεύματα όταν είναι εγκατεστημένο στην κουζίνα. Απολαύστε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, καθώς πλένετε τα ρούχα σας.

Περισσότερη ευελεξία με το TimeSave Plus — Αποτελεσματικό πλύσιμο το συντομότερο

Απλά επιλέξτε την επιλογή TimeSave για να μειώσετε τη διάρκεια του κύκλου κατά έως και δύο βήματα, εξασφαλίζοντας ένα αποτελεσματικό πλύσιμο που θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο.

Το πρόγραμμα Υγιεινής μειώνει τα βακτήρια και τους ιούς

Το πρόγραμμα Υγιεινής είναι ένας κύκλος πλύσης υψηλής απόδοσης που μειώνει τα βακτήρια και τους ιούς από τα ρούχα. Διατηρώντας τη θερμοκρασία πλύσης σας πάνω από τους 60°C μπορεί να μειώσετε τα αλλεργιογόνα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels