Καλύτερα από την καλύτερη ενεργειακή αξιολόγηση*: εξοικονομείτε πόρους με εξαιρετική απόδοση

Αυτό το πλυντήριο ρούχων EcoLine της ξεπερνά την κορυφαία ενεργειακή σήμανση κλάσης A, εξοικονομώντας 20% περισσότερη ενέργεια. Επιλέγονται με βάση την υψηλότερη ενεργειακή αξιολόγηση και τα καλύτερα χαρακτηριστικά που προορίζονται για την εξοικονόμηση πόρων.

*Όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας λαμβάνοντας υπόψη το όριο κατανάλωσης ενέργειας της ΕΕ, σε σύγκριση με την αξιολόγηση της σήμανσης A  **Η διαθεσιμότητα των χαρακτηριστικών εξαρτάται από τη σειρά προϊόντων
Μάθετε περισσότερα
Χωρητικότητα πλήρους φορτίου (Kg)10
Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος σ.α.λ. (Rpm)1600
Είδος ΚινητήραOKOInverter
Βάθος (mm)660
SoftWater
SoftWater
ProSteam
ProSteam
PreciseWash
PreciseWash
AbsoluteWash 49'
AbsoluteWash 49'
Συνδεσιμότητα
Συνδεσιμότητα
Λεπτομέρειες προϊόντος
Το πλυντήριο 9000 AbsoluteCare® χρησιμοποιεί τη μοναδική πρωτοποριακή τεχνολογία μας για φιλτράρισμα και καθάρισμα του χρησιμοποιούμενου νερού, εξασφαλίζοντας ότι τα χρώματα δεν θα ξεθωριάσουν.* Παρέχει στα ρούχα σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα, μειώνοντας τη συρρίκνωση και την απώλεια σχήματος.**
*Εξωτερική δοκιμή για σταθερότητα χρώματος σε μαύρο πολυεστέρα μετά από 50 κύκλους στους 30 βαθμούς με το Softwater **Εσωτερική δοκιμή που δείχνει λιγότερη συρρίκνωση πολλών βαμβακερών που έχουν πλυθεί με τεχνολογία SoftWater με σκληρό νερό σε κύκλο για βαμβακερά έναντι αφιλτράριστου σκληρού νερού.
AEG - 10 kg washing machine - LFR95166UE
AbsoluteCare® με τεχνολογία Softwater. Όχι ξεθώριασμα.* Προστατευμένα σχήματα**

Προστατεύει τα υφάσματα και τα χρώματα. Η τεχνολογία Softwater φιλτράρει τα σκληρά μέταλλα από το νερό του πλυντηρίου, μειώνοντας έτσι το ξεθώριασμα για τις πρώτες 50 πλύσεις* και μειώνοντας την απώλεια των σχημάτων.** Βοηθά τα ρούχα να διαρκέσουν περισσότερο και παρέχει ανώτερη προστασία χρώματος.

*Εξωτερική δοκιμή για σταθερότητα χρώματος σε μαύρο πολυεστέρα μετά από 50 κύκλους στους 30 βαθμούς με το Softwater **Εσωτερική δοκιμή που δείχνει λιγότερη συρρίκνωση πολλών βαμβακερών που έχουν πλυθεί με τεχνολογία SoftWater με σκληρό νερό σε κύκλο για βαμβακερά, έναντι αφιλτράριστου σκληρού νερού.
AEG - 10 kg washing machine - LFR95166UE
Το AbsoluteWash 49 min καθαρίζει στους 30°C και παρέχει πλήρη αφαίρεση λεκέδων*

Το AbsoluteWash 49 min είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα, που καθαρίζει επιμελώς τα ρούχα στους 30°C και σε λιγότερο από 1 ώρα. Φιλτράρει το νερό για να αυξήσει την ισχύ του απορρυπαντικού, παρέχοντας αποδεδειγμένη πλήρη αφαίρεση λεκέδων.* Χρησιμοποιώντας 30% λιγότερη ενέργεια όταν πλένετε τα ρούχα σας.

*Η εξωτερική δοκιμή του προγράμματος AbsoluteWash 49 min 30°C με φορτίο 5 kg δείχνει αφαίρεση λεκέδων 100% των 59 πιο συνηθισμένων οικιακών λεκέδων.
AEG - 10 kg washing machine - LFR95166UE
Το επόμενο επίπεδο αλληλεπίδρασης με συσκευή με τις συνδεδεμένες συσκευές AEG.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή My AEG Care για εξατομίκευση των ρυθμίσεων και λήψη έξυπνων συμβουλών και προτάσεων. Εξατομικεύστε τους κύκλους πλύσης και στείλτε οδηγίες στη συσκευή σας για να την προσαρμόσετε στις ανάγκες και τις συνήθειές σας. Έξυπνη και εύκολη φροντίδα μέσω του smartphone σας.

AEG - 10 kg washing machine - LFR95166UE
Αποτελεσματικό καθάρισμα σε λιγότερο από 1 ώρα, μόλις στους 30°C

Το PowerCare χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνική για τη γρήγορη ανάμειξη του απορρυπαντικού, διασφαλίζοντας ομοιόμορφο ψέκασμα στα ρούχα για εξαιρετικά καθαρά ρούχα. Ενεργοποιείται η ισχύς απορρυπαντικού ακόμη και στους 30°C, για εξαιρετικά αποτελέσματα πλυσίματος σε λιγότερο από μία ώρα.

AEG - 10 kg washing machine - LFR95166UE
Ρούχα φρεσκαρισμένα,* μειωμένες ζάρες με φρεσκάρισμα ατμού

Το φρεσκάρισμα με ατμό Steam Refresh εξουδετερώνει τις οσμές* και μειώνει τις ζάρες στα ρούχα, όπως και στα ευαίσθητα ρούχα, σε μόλις 25 λεπτά. Κι αν σας αρέσει μια επιπλέον ώθηση φρεσκάδας, απλά προσθέστε τον αρωματικό μας ατμό. Κάτι που δίνει στα ρούχα τη φρεσκάδα του φρεσκοπλυμένου.

*Η εξωτερική δοκιμή δείχνει εξουδετέρωση της οσμής καπνού τσιγάρου σε έναν κύκλο φρεσκαρίσματος ατμού Steam Refresh.
man folding towels
Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις