Χωρητικότητα πλήρους φορτίου (Kg)10
Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος σ.α.λ. (Rpm)1400
Είδος ΚινητήραOKOInverter
Βάθος (mm)660
ProSense
ProSense
Λεπτομέρειες προϊόντος
Το πλυντήριο 6000 ProSense® προσαρμόζει αυτόματα το χρόνο, την κατανάλωση νερού και ενέργειας στο μέγεθος του φορτίου, για ένα μόνο πουκάμισο ή για όλη την μπουγάδα της εβδομάδας. Τα ρούχα σας πλένονται μόνο για όσο ακριβώς απαιτείται ώστε τα χρώματα και οι υφές να διατηρούνται περισσότερο.
Το ProSense® μειώνει έως και 30% χρόνο, νερό και ενέργεια*

Η τεχνολογία ProSense ζυγίζει κάθε φορτίο για να παρέχει τον ιδανικό κύκλο. Μπορεί να μειώσει τον χρόνο, το νερό και την ενέργεια έως και 30%*. Oι αισθητήρες προσαρμόζουν τον χρόνο πλύσης με ακρίβεια, για βέλτιστη φροντίδα κάθε φορά. Τα ρούχα αναδύουν φρεσκάδα και αίσθηση καινούριου, κάθε φορά.

*Εσωτερικές δοκιμές χρόνου, κατανάλωσης νερού και ενέργειας ενός κύκλου βαμβακερών στους 30°C, με PreciseWash για 1kg, έναντι μέγιστου φορτίου.
AEG - 10 kg washing machine - LFR61144BG
Περισσότερη ευελεξία με το TimeSave Plus — Αποτελεσματικό πλύσιμο το συντομότερο

Απλά επιλέξτε την επιλογή TimeSave για να μειώσετε τη διάρκεια του κύκλου έως και δύο φορές, εξασφαλίζοντας ένα αποτελεσματικό πλύσιμο που θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο.

AEG - 10 kg washing machine - LFR61144BG
Το πρόγραμμα Υγιεινής απομακρύνει περισσότερα από το 99,99% των βακτηρίων και των ιών*

Το πρόγραμμα Υγιεινής που πιστοποιείται από τη Swissatest είναι ένας κύκλος πλύσης υψηλής απόδοσης που απομακρύνει από τα ρούχα πάνω από το 99,99% των βακτηρίων και των ιών*. Διατηρώντας τη θερμοκρασία πλύσης σας πάνω από τους 60°C μπορεί και να μειώσετε τα αλλεργιογόνα.

* Δοκιμάστηκε για Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa και τον βακτηριοφάγο MS2 σε εξωτερική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από τη Swissatest Testmaterialien AG το 2021 (Αρ. Αναφοράς Δοκιμής 202120117)
AEG - 10 kg washing machine - LFR61144BG
Το MixLoad 69 min προσαρμόζει τους κύκλους πλυσίματος και εξοικονομεί χρόνο

Το πρόγραμμα MixLoad 69 λεπτών προσαρμόζει τη χρήση ενέργειας με βάση το βάρος του φορτίου κατά τον καθημερινό καθαρισμό μικτών φορτίων. Πλένει ρούχα στους 30°C και σε μόλις 69 λεπτά. Επιτύχετε βέλτιστη απόδοση και εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με το πρόγραμμα MixLoad 69 min.

AEG - 10 kg washing machine - LFR61144BG
Κινητήρας inverter - ανθεκτικός και ενεργειακά αποδοτικός

Ζήστε την εμπειρία του ενεργειακά αποδοτικού πλυσίματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τον κινητήρα inverter. Κατασκευασμένο για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, για συνεχώς αποδοτικό πλύσιμο.

man folding towels
Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις