Λεπτομέρειες προϊόντος

Το ταψί AirFry της AEG προσφέρει τέλεια τραγανά ψητά λαχανικά και τραγανές τηγανιτές πατάτες χρησιμοποιώντας λιγότερο λάδι. Σχεδιασμένο με οπές τοποθετημένες με ακρίβεια, προσφέρει βελτιστοποιημένη κυκλοφορία αέρα. Για ομοιόμορφα μαγειρεμένο φαγητό.

Οφέλη

Τραγανά αποτελέσματα με τη μία. Δεν απαιτείται γύρισμα

Με τη βελτιστοποιημένη κυκλοφορία αέρα του ταψιού AirFry δεν χρειάζεται να γυρίζετε το φαγητό. Δημιουργήστε τραγανές τηγανιτές πατάτες ή νόστιμα λαχανικά χωρίς να χρειάζεται να επέμβετε κατά το μαγείρεμα.

Μεγαλύτερες ποσότητες φαγητών

Το ταψί AirFry επιτρέπει να μαγειρευτούν μεγαλύτερες ποσότητες φαγητών, με βελτιωμένη κυκλοφορία αέρα. Είτε μαγειρεύετε για ένα πάρτυ είτε τελειοποιείτε μια καινούρια συνταγή. Είναι η απάντηση στα μόνιμα καλά αποτελέσματα.

Το ιδανικό εργαλείο μαγειρέματος. Για όλους τους φούρνους XXL

Το ταψί AirFry μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε φούρνο XXL ώστε να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα τηγανίσματος. Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες Πίτσας ή Θερμού Αέρα για τραγανό φινίρισμα σε όλα τα αγαπημένα σας φαγητά.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels