Λεπτομέρειες προϊόντος

Το ταψί AirFry της AEG προσφέρει τέλεια τραγανά ψητά λαχανικά και τραγανές τηγανιτές πατάτες χρησιμοποιώντας λιγότερο λάδι. Σχεδιασμένο με οπές τοποθετημένες με ακρίβεια, προσφέρει βελτιστοποιημένη κυκλοφορία αέρα. Για ομοιόμορφα μαγειρεμένο φαγητό.

Οφέλη

Τραγανά αποτελέσματα με τη μία. Δεν απαιτείται γύρισμα

Με τη βελτιστοποιημένη κυκλοφορία αέρα του ταψιού AirFry δεν χρειάζεται να γυρίζετε το φαγητό. Δημιουργήστε τραγανές τηγανιτές πατάτες ή νόστιμα λαχανικά χωρίς να χρειάζεται να επέμβετε κατά το μαγείρεμα.

Μεγαλύτερες ποσότητες φαγητών

Το ταψί AirFry επιτρέπει να μαγειρευτούν μεγαλύτερες ποσότητες φαγητών, με βελτιωμένη κυκλοφορία αέρα. Είτε μαγειρεύετε για ένα πάρτυ είτε τελειοποιείτε μια καινούρια συνταγή. Είναι η απάντηση στα μόνιμα καλά αποτελέσματα.

Το ιδανικό εργαλείο μαγειρέματος. Για όλους τους φούρνους XXL

Το ταψί AirFry μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε φούρνο XXL ώστε να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα τηγανίσματος. Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες Πίτσας ή Θερμού Αέρα για τραγανό φινίρισμα σε όλα τα αγαπημένα σας φαγητά.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο