Λεπτομέρειες προϊόντος

Προστατέψτε την οικογένειά σας από βακτήρια και ιούς

Οφέλη

AEG - Air Purifier - AFWCAR3

Ενεργή προστασία από ιούς*

Τα φίλτρα προστασίας CARE Ultimate διαθέτουν έναν μοναδικό συνδυασμό υλικών που έχουν δοκιμαστεί για να εξουδετερώσουν 99,9% των παγιδευμένων αερομεταφερόμενων ιών*, αποτρέποντάς τους να εισέλθουν ξανά στον αέρα του σπιτιού σας.

* Δοκιμάστηκε για τον ιό H1N1 της γρίπης A (A/PR/8/34) εφαρμόζοντας το πρότυπο ISO 18184-2019.

AEG - Air Purifier - AFWCAR3

Αντιβακτηριακή προστασία. Προστατέψτε την οικογένειά σας από ανεπιθύμητους επισκέπτες

Η προστασία από τα αερομεταφερόμενα βακτήρια είναι υψίστης σημασίας για τη δημιουργία ενός πιο υγιούς οικιακού περιβάλλοντος. Το Φίλτρο προστασίας CARE Ultimate περιλαμβάνει μία αντιβακτηριακή ουσία που εξουδετερώνει τα ένζυμα των βακτηρίων σε κυτταρικό επίπεδο, εξαλείφοντας έως και το 99,9% των αερομεταφερόμενων βακτηρίων που βρίσκονται στο σπίτι, αποτρέποντας την περαιτέρω ανάπτυξη βακτηρίων.

AEG - Air Purifier - AFWCAR3

Ενεργητική προστασία από γύρη

Συλλαμβάνει και εξουδετερώνει τα σωματίδια γύρης που μεταφέρονται μέσω αέρα, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου αλλεργικών αντιδράσεων.

AEG - Air Purifier - AFWCAR3

Εξαιρετικό φιλτράρισμα μικρών σωματιδίων

Τα φίλτρα προστασίας CARE Ultimate διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος που παρέχει 99,97% φιλτράρισμα ερεθιστικών σωματιδίων με μέγεθος μόλις 0,3μm, συμβάλλοντας στην εξασφάλιση ελάχιστων αερομεταφερόμενων αλλεργιογόνων στο σπίτι σας.

AEG - Air Purifier - AFWCAR3

Έξυπνα φίλτρα

Κάθε φίλτρο είναι εξοπλισμένο με μια έξυπνη ετικέτα που μετρά την έκθεση σε μικρά σωματίδια και την υπόλοιπη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Η εφαρμογή θα δείξει πότε είναι ώρα να αντικαταστήσετε το φίλτρο.

Κριτικές

Τι πιστεύετε;
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις συσκευές μας

Η γνώμη σας μας βοηθά να βελτιωνόμαστε συνεχώς και βοηθά τους καταναλωτές να αποφασίσουν ποια συσκευή να αγοράσουν. Χρησιμοποιείστε τα αστέρια για να ξεκινήσετε μια κριτική.

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή συνδεθείτε και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για πληροφόρηση σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας

Θα ενημερωθείτε πρώτοι μόλις δημοσιευτεί η κριτική σας. (Ενδέχεται να χρειαστούν έως και 72 ώρες έως ότου έρθει το email επιβεβαίωσής σας.) Εντωμεταξύ, μην ανησυχείτε, μόλις δημοσιευτεί θα μπορείτε να επιστρέψετε για να κάνετε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

Κριτικές σε άλλες γλώσσες Μεταφρασμένες κριτικές

5

Κοιμήσου ξανά καλά

από τον/την LieveT στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μετάφραση από ολλανδικά

Αυτός ο καθαριστής αέρα AEG είναι ένα κόσμημα. Ο σχεδιασμός είναι φανταστικός. Στο υπνοδωμάτιο του γιου μου, όπου χρησιμοποιείται, υπάρχει λίγος χώρος. Χάρη στο σύστημα ανάρτησης, μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια στον τοίχο και να εξοικονομήσει χώρο. Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για την κρεβατοκάμαρα. Τα φίλτρα είναι εύκολο να εγκατασταθούν και η εφαρμογή είναι εύκολη στην εγκατάσταση. Εμείς ως γονείς χρησιμοποιούμε την εφαρμογή για να παρακολουθούμε τα πάντα (ποιότητα αέρα, γραφική παράσταση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, φίλτρα παρακολούθησης, ...) Ο γιος μπορεί να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει τη συσκευή χειροκίνητα και να ρυθμίσει τη ροή του αέρα. Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης, μπορούμε να πούμε ότι ο γιος κοιμάται καλύτερα, έχει απαλλαγεί από τη βουλωμένη μύτη και έχει λιγότερα φτερνίσματα και ότι ο μεγαλύτερος φίλος του, η γάτα μας, μπορεί να επιστρέψει στο δωμάτιο. Είμαστε ικανοποιημένοι.

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  5
 • Λειτουργία
  5
 • Ποιότητα
  5
 • LieveT Προτείνει αυτό το προϊόν
 • Επανεξέταση κριτικής

I am error text

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο