Συντονίστε το τέλειο γεύμα

Για να σερβιριστεί το τέλειο γεύμα, πρέπει να γίνουν πολλά βήματα. Για να σας βοηθήσουν να συντονίσετε την προετοιμασία των γευμάτων σας, οι συσκευές AEG συνεργάζονται με την εφαρμογή Innit, ώστε κάθε μαγειρική διαδικασία να είναι καλύτερη: από συνταγές που βασίζονται σε προσωπικές προτιμήσεις μέχρι αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις φούρνου και οδηγίες μαγειρέματος βήμα προς βήμα. Η εφαρμογή Innit είναι δυναμική. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φιλέτα κοτόπουλου που έχετε προτού χαλάσουν; Με λειτουργίες όπως η "αντικατάσταση υλικού" (ingredient swap), μπορείτε να αντικαθιστάτε ένα και μόνο υλικό, αλλάζοντας έτσι τη συνταγή με βάση τα όσα έχετε εκείνη τη στιγμή στο ψυγείο σας. Ελαχιστοποίηση της σπατάλης τροφίμων. Μεγιστοποίηση των γεύσεων που αγαπάτε.

Συνδέστε τη συσκευή σας με την εφαρμογή Innit και απολαύστε δωρεάν premium λειτουργίες για 3 μήνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INNIT

"ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ;" ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!

Δουλειά. Οικογένεια. Σχολείο. Και ένα σωρό άλλες απαιτήσεις που τρώνε τον χρόνο σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ακούσετε είναι: "Τι θα φάμε;" Όμως, με τον συγχρονισμό του φούρνου σας με την εφαρμογή Innit, έχετε μία λιγότερη έγνοια στο μυαλό σας. Γιατί; Επειδή η εφαρμογή ξεκλειδώνει συνταγές που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και στον φούρνο που έχετε. Συνταγές προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις τροφικές αλλεργίες, τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

Υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρες συνταγές στο διαδίκτυο. Πώς μπορείτε να βρείτε αυτές που είναι ειδικά προσαρμοσμένες σε θέματα όπως τροφικές αλλεργίες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις; Απάντηση: στην εφαρμογή μας Innit. Η εφαρμογή Innit γνωρίζει τι να συμπεριλαμβάνει (αλλά και τι να αποφεύγει) σε θέματα υλικών. Επίσης, προτείνει συνταγές που είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας.

ΝΟΣΤΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ

Χάρη στην εφαρμογή Innit, η δημιουργία νόστιμων γευμάτων έγινε ακόμα πιο εύκολη. Απλώς συγχρονίστε τον φούρνο με δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή Innit. Όταν επιλέγετε μια συνταγή, η εφαρμογή Innit θα στέλνει αυτόματα τη σωστή ρύθμιση στη συσκευή σας. Επίσης, θα σας στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με το στάδιο της μαγειρικής διαδικασίας στο οποίο βρίσκεστε, για να μην ελέγχετε συνέχεια τον φούρνο. Τι θα λέγατε και για ένα συνοδευτικό μαζί με το κυρίως γεύμα σας; Κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή Innit θα σας βοηθήσει να συγχρονίσετε την προετοιμασία όλων των παρασκευών, για να τις σερβίρετε ζεστές και μαζί στο τραπέζι σας.

Διαβάστε περισσότερα
 • Φούρνος
  1
  Σύνδεση της συσκευής σας

         

 • συνταγές
  2
  Επιλογή συνταγής

      

 • Χρονοδιακόπτης μαγειρέματος
  3
  Μαγείρεμα

     

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Συχνά στη μαγειρική απαιτούνται υποθέσεις και λίγη τύχη. Άραγε ο προτεινόμενος χρόνος μαγειρέματος και το πρόγραμμα θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε; Με την εγγραφή του φούρνου σας στο πρόγραμμα Innit, δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσετε στον φούρνο σας. Για κάθε συνταγή, η εφαρμογή σάς καθοδηγεί για τη ρύθμιση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Για νόστιμα γεύματα χωρίς άγχος.

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ

Τι χρειάζεται για να φτιάξετε ένα ωραίο γεύμα;  Σίγουρα μαγειρικό πάθος. Και σωστή προετοιμασία. Αλλά και ο συγχρονισμός παίζει καθοριστικό ρόλο. Η εφαρμογή Innit σάς καθοδηγεί έτσι ώστε όλες οι παρασκευές να είναι έτοιμες τη σωστή στιγμή. Και όλα όσα σερβίρετε να φτάσουν στο τραπέζι ζεστά. Πάντα και σε κάθε περίπτωση.

ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Έχετε πάει ποτέ στο σουπερμάρκετ για να ψωνίσετε τρόφιμα και γυρνώντας στο σπίτι συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεχάσει ένα υλικό; Έχετε τρόφιμα στο ψυγείο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τώρα, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τη σωστή συνταγή; Με την εφαρμογή Innit, μπορείτε να αντικαθιστάτε υλικά ακολουθώντας τις αμέτρητες προτεινόμενες συνταγές. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φιλέτα κοτόπουλου που έχετε προτού χαλάσουν; Κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή Innit θα προσαρμόσει τη συνταγή σύμφωνα με όσα έχετε στη διάθεσή σας. Ελαχιστοποιείτε τη σπατάλη τροφίμων. 


Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά στο ξύλο κοπής

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Βελτιωθείτε ως μάγειρας με τις εύκολες συνταγές μας που έχουν σχεδιαστεί για να απολαύσετε στο έπακρο τη γεύση όλων των υλικών που χρησιμοποιείτε. Υπέροχες γεύσεις και απλές οδηγίες, χωρίς πολύ κόπο αλλά με όλη την ευτυχία που φέρνει ένα πιάτο καλού φαγητού. Εμπνευστείτε, δημιουργήστε και μαγειρέψτε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INNIT