Λεπτομέρειες προϊόντος

Στην AEG, θέλουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά. Το ίδιο ισχύει και στα περιβαλλοντικά ζητήματα. Η VX9-2-ÖKO είναι κατασκευασμένη από 70% ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι 100% χωρίς PVC. Έτσι, στο τέλος της διάρκειας ζωής της, μπορεί να ανακυκλωθεί σε βαθμό τουλάχιστον 92%. Ναι, ακόμα και το κουτί της συσκευασίας της είναι από 100% ανακυκλωμένο υλικό. Γιατί όταν σκέφτεστε μπροστά, σημαίνει ότι σκέφτεστε το μέλλον.
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX9-2-ÖKO

Κορυφαία απόδοση καθαρισμού με βελτιστοποιημένη ροή αέρα

Το μυστικό πίσω από την εξαιρετική απόδοση στη συλλογή σκόνης δεν είναι μόνο ένας ισχυρός κινητήρας αλλά και η υψηλή ροή αέρα και το αποτελεσματικό ακροφύσιο FlowMotion™ Silent. Από το ακροφύσιο ως την εξαγωγή, η ροή αέρα της UltraOne είναι σφραγισμένη και βελτιστοποιημένη για σκούπισμα υψηλής απόδοσης.

AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX9-2-ÖKO

Αθόρυβη με τεχνολογία Silent Air Technology™

Σκουπίστε χωρίς να ενοχλήσετε κανέναν, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία Silent Air Technology™. Η VX9-1-ÖKO διαθέτει έναν βελτιωμένο, αθόρυβο σωλήνα, και το αθόρυβο αλλά εξαιρετικά αποδοτικό ακροφύσιο FlowMotion Extreme. Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνει χαμηλή στάθμη θορύβου των 65 dB.

AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX9-2-ÖKO

Κορυφαίος χειρισμός

Η VX9 είναι κατασκευασμένη για να κάνει το σκούπισμα όσο το δυνατόν πιο εύκολο και χωρίς κόπο. Πλέον είναι κατά 1 κιλό ελαφρύτερη, έτσι είναι πιο εύκολη η μεταφορά της, ενώ διαθέτει 2 κλιπ στάθμευσης για ακόμα πιο ευέλικτη αποθήκευση. Το κουμπί φίλτρου ενός πατήματος κάνει εξαιρετικά εύκολη την αλλαγή του φίλτρου. Εξαιρετική δυνατότητα ελιγμού, σε συνδυασμό με προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το καλώδιο 12 μέτρων για λιγότερες συνδέσεις και αποσυνδέσεις από την πρίζα, καθώς και το φίλτρο Allergy Plus για ένα πιο καθαρό, πιο υγιεινό σπίτι.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Αποκτήστε μια συγκεντρωτική εικόνα των εγγυήσεών σας
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels